1120
-
#1120 -
Diopapa #1119 Köszi szépen! -
#1118 Magyarítások Portálon elérhető az új kiadás. -
#1117 Köszönöm az infót! -
#1116 Ide is leírom az LA Noire frissítése miatt újra kell generálni az egész fordítást, annyit változtak a fájlok, és nem tudom, mikorra lesz meg, mert elég sok meló. Plusz, még nem tudom, az új fájlokat is kezeli-e a régi tool. Annyi pozitívuma van a dolognak, hogy a jelek szerint a DLC fájlok már nincsenek titkosítva, és azokat nem kell warez forrásból beszerezni, de még meglátjuk, mi sül ki ebből. -
#1115 Megszereztem, bemásoltam, telepítettem a magyarítást és ugyanúgy kilép amikor indítom. -
#1114 Ja igen elolvastam még1x :) Csak nem tudom honnan szedhetném le azokat a filokat (1.3.2617-es RELOADED javítás).
Mármint honnan biztonságos... -
hunbalee #1113 Pedig ha követed a magyarítás leírását magyarnak kell lennie -
#1112 Gondoltam előveszem megint, de nem működik a Magyarítás vele :( Eredeti Steam-es van. -
hunbalee #1111 Max Payne 3 és L.A. Noire - ingyenesek a DLC-k -
#1110 L.A. Noire - modern konzolokra is megjelenik, érkezik egy VR verzió is -
TokraFan #1109 -
Anonymusxx #1108 Az összes nőnek ugyanolyan a feje a játékban :( -
Anonymusxx #1107 Szeretném végigvinni 100%-ra, de ha korábbi nyomozásoknál kimaradt egy pár dolgot pl újságpapír, akkor azokat hogy lehet újból beszerezni? Újra lehet játszani a korábbi nyomozásokat, de azokat totál végig kell vinnem, vagy elég megszereznem az újságot, és kilépnem? -
Czobi #1106 Szia!
Szerintem én tudok segíteni, írtam privit. -
TokraFan #1105 A Complete Editiont vettem meg Steam-en, de nincsenek a magyarításban írt DLC fájlok sehol. :-( -
#1104 Elméletileg a Complete Edition-el is működik a magyarítás,próbáld meg azt leszedni és abból átmásolni a dlc-ket.(Ha lehet). -
TokraFan #1103 Köszi, hogy próbálsz segíteni, de sajnos ezek is döglöttek már. :-(
Mindegy, akkor a DLC-k nélkül tolom végig, a DLC-ket meg majd úgy, hogy leszedem a magyarítást és angolra állítom a játékot. -
#1102 Úgy látom, hogy itt működnek a linkek. -
TokraFan #1101 Köszi, de ezt már néztem, itt is halott az összes link. Azóta oda is írtam, de úgy látom, kihalt már az a fórum. -
#1100 Tessék -
TokraFan #1099 Nem tudom, jár-e még valaki erre, de hátha.
Megvettem a játékot steam-en, de nem tudom feltenni a magyarítást a problémás DLC fájlok miatt. Nem lenne egetverő probléma ha a DLC-k angolul jelennének meg, de a magyarítás infója azt írja, hogy ilyen esetben a DLC szövegei németül jelennek meg, ami viszont baj, mert ezen a nyelven nem beszélek. A kérdéses Reloaded verziót pedig már sehol nem lehet megtalálni. Tud-e valaki megoldást esetleg? -
Desert #1098 Az ügyek 5 csillagos minősítés miatti újrajátszásra gondoltam, a videók nem léphetőek át. Plusz a mentési rendszere is fura. -
Lengyel2 #1097 Elhiszem. Én nem bírtam rávenni magam a filmdoboz-gyűjtögetésre például. -
Desert #1096 100% lett tegnap, minden achievement teljesítve.
A vége már fárasztó volt. -
Lengyel2 #1095 Néha én is újrajátszom, már nem is a sztoriért, hanem a masszív 40-es évekbeli kaliforniai hangulatért. -
FartingSquirrel #1094 Még játszok vele ...néha. -
Desert #1093 Van még aktív játékos ebben? -
PETEE78 #1092 Sziasztok! Tudom lerágott csont, de valaki segítségét kérném az alábbiakban.... Adott egy eredeti steames L.A. Noire Complete edition. A DLC fileok (magyarosításhoz) is letöltve. Egy ideig teljesen jól ment a magyarítás, majd az ötödik küldetés környékén beváltott a párbeszéd német nyelvűre. Na ekkor töltöttem le a magyarosításhoz szükséges dlc fileokat is. Sajnos nem tudom felrakni úgy a magyarítást, hogy ne barmoljam szét és rendesen elinduljon steamből indítva. Ha valaki sikeresen megcsinálta már a steames verzióval, és venné a fáradtságot ,segítene ez ügyben nagyon megköszönném. Esetleg steamen felvenne(PETEE78[HUN]), talán az volna számomra a legmegfelelőbb. köszönöm, üdv PETEE78 -
ttt1 #1091 Nem ez az egyetlen játék aminél ezt a teknikát használták, ezért is egyedülálló:) -
#1090 A L.A. Noire ota keszultek azota jatekok ezzel az arctechnologiaval? -
Madi92 #1089 Szerintetek meg lehet oldani valamiféle modifikációval, hogy az autók ne száguldozzanak? Pl mint Maffiában. -
ratgab #1088 2. kérdésedre: Van közük egymáshoz a videóknak. Háttérinfókat tudsz meg a történetről... -
SAFIII #1087 Hi!
Két kérdésem lenne!
1.A végén meg lehet csinálni az utcai küldetéseket?Mert én állandóan skippeltem a vezetést, így kb 5 van megcsinálva a 40-ből.
2.Mi értelme van az újságoknak?Állandóan feldob egy eléggé semmitmondó videót, nem igazán köthetőek egymáshoz.
-
mester1987 #1086 Aki játszik a játékkal, működött valakinél a 60 FPS-es megoldás, amit alább linkeltem pár hónapja?
Nálam ugyanúgy maradt minden 30 FPS limittel.
-
#1085 köszi! -
#1084 Parancsolj -
#1083 Sziasztok! Valaki tudna dobni egy linket a teljes magyarításhoz? A magyarítások oldal nem működik. -
Fox44 #1082 Lehet, hogy már volt, de nagyon jó!:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
69 faces of L.A. Noire
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #1081 60fps Tool
Angol tudás szükséges.