Nem Gates a legjobban fizetett Microsoft-alkalmazott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hát most nem azért hogy fikázzam az MS-t de az újabban kiadott Windows Xyz neven futó op.rendszerei nem valami stabilak. Tudom tudom most megint leordibáljátok a fejem hogy bla bla bla."
Ordibálni nem kell, de tényleg hülyeséget mondassz. Az NT kernel stabilitásával nincsen semmi gond (az van az XP-ben és a Vistában is).
Elég sok win szervert láttam már hiba nélkül üzemelni. Sõt, én is üzemeltetek párat, amik ráadásul sima XP-k. Sajnos áramszünetek, meg HW karbantartás miatt az uptime-ok nem közelítik meg az igazi szerverekét, de az egyik így is lassan egy éve megy restart nélkül.
Ordibálni nem kell, de tényleg hülyeséget mondassz. Az NT kernel stabilitásával nincsen semmi gond (az van az XP-ben és a Vistában is).
Elég sok win szervert láttam már hiba nélkül üzemelni. Sõt, én is üzemeltetek párat, amik ráadásul sima XP-k. Sajnos áramszünetek, meg HW karbantartás miatt az uptime-ok nem közelítik meg az igazi szerverekét, de az egyik így is lassan egy éve megy restart nélkül.
Ehh. www.mslinux.org megnéztem az oldalt. 😄 nem vok ledöbbenve. Tudtam eddig is hogy az MS nem marad a saját rendszerénél hanem inkább ír egy disztribúciót(fonetikusan írva). Hát most nem azért hogy fikázzam az MS-t de az újabban kiadott Windows Xyz neven futó op.rendszerei nem valami stabilak. Tudom tudom most megint leordibáljátok a fejem hogy bla bla bla. De ez így van. A linux op. rendszer ezerszer stabilab. Igen tudom a unix/linux distro-k nem játék stb. stb...re valók, az inkább szerver alkalmazásra jó sokak szerint. Ezért írtak hozzá emulátorokat. Ilyen hogy Suse, Uhu (és lehetne sorolni) megfelel a játékok terén is. Ilyen hogy szerver alkalmazásra a Debian, BSD stb.. a legalkalmasabb ma már elég sok MS és Unix termékek közül lehet választani. Nah msot csak ennyit várom hogy leordítsátok a fejem azt írok rá.(talán)
Ez valóban egy olyan hír, ami alapjaiban változtatta meg Billie-rõl alkotott képemet! <#beka2>#beka2>
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
Mit akartok, ideális kapitalista: mivel adózik az osztalék után, hülye is lenne eltúlozni még egy adóköteles jövedelmet. Persze azért az megnézném, hogy minimálbérért, vagy nonprofit szervezet tagjaként vezetné a céget...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Én azért elfogadnám azt a csekély értéket is amit a lezuhant árú részvényekért kapnék! 😄
Szegény pára...
Egyaltalan nem lehet biztosra mondani, hogy ha Gates elkezdene szepen eladogatni a reszvenyeit, akkor megzuhanna a MS reszvenyek arfolyama. Azert ennyire nem egyszeru a reszvenypiac. :-)
Valoszinubb, hogy a piaci ertek felett tudna eladni oket, ha pl ezzel a vevo komoly befolyashoz juthatna a MS vezeteseben. Persze az sem elhanyagolhato, hogy a MS reszveny befektetesnek sem utolso.
Jelzem, a legtobb felvasarlas a piaci arnal magasabb aron tortenik.
Persze ez az egesz spekulacio es persze nem valoszinu, hogy egy darabban el tudna adni a reszvenyeit. Mindenesetre az egeszen biztos, hogy nagyon jo arat kapna ertuk. (Az is lehet, hogy meg maga a MS ceg is visszavasarolna, mivel 60 milliard dollar korul van a keszpenztartaleka.)
Tehat nem kell felteni a milliardosokat. A mondas ugy tartja, hogy egy milliard dollar felett mar nem erezni a kulonbseget. :-)
Valoszinubb, hogy a piaci ertek felett tudna eladni oket, ha pl ezzel a vevo komoly befolyashoz juthatna a MS vezeteseben. Persze az sem elhanyagolhato, hogy a MS reszveny befektetesnek sem utolso.
Jelzem, a legtobb felvasarlas a piaci arnal magasabb aron tortenik.
Persze ez az egesz spekulacio es persze nem valoszinu, hogy egy darabban el tudna adni a reszvenyeit. Mindenesetre az egeszen biztos, hogy nagyon jo arat kapna ertuk. (Az is lehet, hogy meg maga a MS ceg is visszavasarolna, mivel 60 milliard dollar korul van a keszpenztartaleka.)
Tehat nem kell felteni a milliardosokat. A mondas ugy tartja, hogy egy milliard dollar felett mar nem erezni a kulonbseget. :-)
Nem azt mondtam hogy éhezik😊
Csak azt, hogy az az 53 milliárd nem igazi 53 milliárd, mert nem tudná elkölteni.
Csak azt, hogy az az 53 milliárd nem igazi 53 milliárd, mert nem tudná elkölteni.
Gracie Barra
Egyáltalán nem kell eladnia a részvényeit, hogy legyen kp-ja. Egyrészt ott van az osztalék, meg gondolom nem csak microsoft részvényei, hanem más befektetései is vannak. De ameddig dolgozik felõlem nyugodtan kapjon fizut is <#hawaii>#hawaii>
A céget nem tudja eladni, mert nem az övé az egész. Részvényeket tud csak eladni. És ha piacra dobja, a piac reagál rá.
És tudjuk hogy reagál, ha nõ a kínálat.
És tudjuk hogy reagál, ha nõ a kínálat.
Gracie Barra
persze, de ha eladja a Microsoft-ot mint céget vkinek aki felvásárolja akkor azért a sok részvényért pénzt kap 😊 és akkor tényleg annyi a vagyona.
Az más kérdés hogy ö nem szándékozik / nem áll modjában eladni a céget hisz ki az aki egyáltalán megvenné... ök a leggazdagabbak... másrészt mért adná el, hisz ök a a leggazdagabbak.
Az más kérdés hogy ö nem szándékozik / nem áll modjában eladni a céget hisz ki az aki egyáltalán megvenné... ök a leggazdagabbak... másrészt mért adná el, hisz ök a a leggazdagabbak.
El hát. De azért ingyen neki sem kell dolgoznia.
Ha pénzt kap, hát kapjon. Engem nem zavar.
Ha pénzt kap, hát kapjon. Engem nem zavar.
Gracie Barra
egymilliárdból is vígan elél még akkoris ha naponta háromszor bálnatejben is fürdik mindennap.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aki a lgetöbbet teszi, az kap a legtöbbet. Bill pedig a visszavonulásra készül, tehát természetes.
Bár arra is kíváncsi lennék, mennyit kap osztalékként:
Bár arra is kíváncsi lennék, mennyit kap osztalékként:
Gracie Barra
kezdem sajnálni...
Tudod milyen az az 53 milliárd vagyon? Azok bizony microsoft részvények (fõleg), amit sajnos a boltban nem fogadnak el. És ha eladná, akkor igencsak megzuhanna az árfolyamuk, szóval abból 53 milliárd $ kpja soha az életben nem lesz.
Gracie Barra
Pfff
Én sajnálom Billt nem megy olyan jól az X-box szekere sem,szegény.Ezentúl támogatni fogom az adóm 1%-val,naponta!<#hehe>#hehe>
rendezzünk gyûjtést neki!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ilyenek ezek a számtech portálok
de legalább az erre hajlamosabbaknak van mirõl álmodozni 😊 (én nem tartozom közéjük, de azért nem utasítanám vissza énse ha csak úgy hozzámvágnák 😊 )