25
  • sftomee
    Hát az előző Rénbó elég gáz volt szvsz...nemtom ki hogy van vele. Idiota AI szörnyü graf...
  • Sith
    Miért van az hogy az uj játékokban szinte csak a grafikában nyilvánul meg a fejlődés? Minden másban jó esetben maradnak az elmult évek szintjén... vagy csak vissza fejlödnek?
    Egyébként nekem bejött a SWAT is bár néha ott is hülye volt az AI ahogy a R6 tul agresziv ugye itt ált nem cél élve elfogni a csunyákat a SWAT-ban néha tul sokat tökörésznek és halott rendörök lesznek a végeredmény.

• Ma2ska
    A nextgen konzolokkal, pl 360 illik monitoron vagy HDTV n játszani, ezért eza felvetés mára nem érvényes.
  • psishock
    glow az kb bloom úgyhogy ok, a dof az más, de a mosott képekért a texture filtering is igen felelős azért ;). A többivel ellentétben viszont az aa alapvetően nem pusztítja hanem éppen javítja a minőséget, egész "impressive" képet tud adni már akár 4x vagy esetleg 6x.
  • Sadist
    Azért annyit beírhatnátok, hogy "köszi, hogy szóltál, a hibát javítottuk". Nem csak kitörölni más üzenetét.
  • m4G1c
    Texture filtering. Ez a texelekeket keni el jobban.
    A fűrészfogas éleket az anti-aliasing. Amit Fikusz
    kérdez,az nyilván a glow/dof effekt.
  • psishock
    "texture filtering", esetleg enyhe
    "bloom". Elméletileg arra jó, hogy elmossa a szörnyen kidolgozatlan textúrákat, így nem tûnik fel a silány munka. A számítógép képernyője éles és itt könnyen ki lehet venni a hibákat, ellenben a tv-kével ahhol pl szörnyen mosott képet kapsz eleve. (konzolokon pl egyszerûen nem tûnik fel a minőségtelen grafika, mivel tv-n tolod, de nézz csak meg egy akármilyen PC portot). Szóval ezekkel az effektusokkal kb olyan tv hatást kapunk (vagyis "szebbé" szeretnék tenni).
  • Goth
    mert igaz hogy csúnyább, de jobban eszi a gépet, és ez a hardvergyártók szempontjából jó.
  • Goth
    resettel D:
  • Adam II
    És CTRL+ALT+DEL-el lép ki a futó játékból
  • Fikusz Kukisz
    Segítsetek egy kérdés megválaszolásában légyszíves.

Miért van az, hogy a legtöbb új játékban amolyan álomszerű effect, illetve valamilyen kis elkenést alkalmaznak a grafikában???

Ezeken a képeken is látható! (a GRAW-ban is stb.)

Szóval miért?
  • katz
    Gondolkodni? Jah, csak aztan mindig keresztbetesz neked a jatek az idiota AI-val. Az elozo 3 reszben valahogy egy csepp fejlodest nem lattam az AI tekinteteben. A Splinter Cellnel legalabb normalisan megcsinaljak a scriptelest es nincs az az erzesed, hogy egy csirkefarmon lovoldozol, de az osszes tobbi tom clancy nevevel femjelzet jatek instalalasanal mer elore szamitok az ostoba ellenfelekre/csapattarsakra. Kar hogy ebben a kategoriaban egyelore nincs mas, de Karacsonyra vegre lehet nyomni az ArmA-val.
  • Ma2ska
    Szerintem jó lesz, az UBI val párhuzamosan a RS sorozat is fejlődött, a végefele már egész jó lett, szerintem ez lesz a legjobb mind küzül.
  • Gladiator
    lol, shift+del-lel törölsz programokat?:D
  • Sadist
    Jah hát igen, ebben a játékban gondolkodni kell, nem csak minél több golyót ellőni, minél rövidebb idő alatt, minél nagyobb fegyverből.
  • Higany
    Ha végígjátszottam volna valamennyit akkor nem fikáznám! Párat elkezdtem, de baromira felidegesített és ment a SHIFT+DEL kategóriába! Ennyi! De a S.W.A.T. sokkal jobban bejött és lekötött!
  • Sith
    A Raven Shieldig nem volt baj vele szvsz ahogy ezt már néhányszor kifejtettem
  • Sadist
    Mindet végigjátszottad, kiegészítőkkel együtt, vagy ez csak szimplán egy fikázó szubjektív vélemény?
  • Sadist
    Automata = géppisztoly
    Puska = gépkarabély
    Duplacsövű/vadászpuska = sörétes puska
    Távcsöves puska = mesterlövész puska
    Könnyű gépfegyver = könnyű géppuska
    A pisztoly legalább helyes. A cikkíró olvasgassa kicsit Cifu cikkeit is :)
    HK meg pwnzor, mint mindig :)
  • Higany
    Mindenképpen egy gagyi játék marad! Hulladék volt mindegyik elődje! Ha nem is minden szempontból, de az AI-ból mindenképpen! Cső!
  • gyuri12
    hát én sztem BFG nem,de rakétavető az biztos lesz...
  • Sith
    Tul kép annyira nem hoz lázba...
    az elöző részt elnézve a fegyverek közé lassan felvehetik a BFG-t is :(