175
-
metaljesus #15 szerintem van az 90% is :)
egyébként nem pont a vista bétájával volt az hogy meghirdettek egy versenyt a hackereknek, és egy nap alatt fel is volt törve? lehet hogy rosszul emlékszem, de ha így volt akkor a végleges sem lehet majd sokkal nagyobb probléma nekik :)
és azzal hogy a májkroszoft ilyen bejelentéseket tesz, pont hogy felheccelik a hackereket, akik szinte biztosan versenyszerűen fognak nekilátni a dolognak, egy olyan "csakazértis" alapon. -
#14 rizsa, rizsa az egész. Nincs olyan dolog, amit nem lehet feltörni. És ha a starforce-ot már fel tudták törni, egy windows nem lehet nehezebb munka annál :D -
#13 Lényeg, hogy legyen Direct X 10 XP-re is.
Jelenleg ez az egyetlen dolog, ami miatt foglalkoztat a Vistara való átállás XP-ről.
Más egyebet nem tudok, ami miatt váltanom kellene. Cégeknek meg aztán pláne nem. -
jozzee #12 A mostani gépemtől ha megválok, MAC re, ill. a rajta futó OS X re fogok váltani.A gép árában benne az oprendszer és nemcsak egy csupasz használhatatlan vmit adnak jah és pont ez az....ott tényleg minden úgy működik ahogy szeretném és nem fenyegetőznek...... -
#11 Úgyis feltörik... ha nem akkor ott a lehetőség a linux elterjedésére :) -
plamex #10 jaja .. és ez így is marad ... mivel ezt is dettó fogják törni. -
#9 Ja, XP x64-ben meg nincs is semmiféle WGA szerintem... -
#8 Pontosan. A Windows azért ien marha elterjedt, mert kb a winek 70%-a (csak a hasamra ütöttem érték) bizony kalózkópia... -
ebertek #7 Ha csak annyira hatékony lesz, mint a WGA, már megérte kifejleszteni -
ebertek #6 Novemberben jelenik meg cégek számára a Vista - mire Januárban megjelenik a végfelhasználók számára, már rég kész lesz a megoldás ennek a cuccnak a kivédéséhez. Szerintem.
Mindenesetre én maradok addig a bétánál, amíg csak lehet :) -
plamex #5 szerintem már a forrás is fennvan bittorrenten ... -
strogg #4 Maguk alatt fogják vágni a fát.
-
Luminas #3 Vajon megjelenés előtt v után törik fel? -
plamex #2
Nekem ugyan ne mesélje be senki hogy ezt majd nem lehet törni. De ha mégis atomjó lesz akkor legalább jobban terjed a linux és az open termékek
-
#1 LOL
:)