175
  • metaljesus
    szerintem van az 90% is :)

egyébként nem pont a vista bétájával volt az hogy meghirdettek egy versenyt a hackereknek, és egy nap alatt fel is volt törve? lehet hogy rosszul emlékszem, de ha így volt akkor a végleges sem lehet majd sokkal nagyobb probléma nekik :)

és azzal hogy a májkroszoft ilyen bejelentéseket tesz, pont hogy felheccelik a hackereket, akik szinte biztosan versenyszerűen fognak nekilátni a dolognak, egy olyan "csakazértis" alapon.
  • scorpeeon
    rizsa, rizsa az egész. Nincs olyan dolog, amit nem lehet feltörni. És ha a starforce-ot már fel tudták törni, egy windows nem lehet nehezebb munka annál :D
  • rage
    Lényeg, hogy legyen Direct X 10 XP-re is.
    Jelenleg ez az egyetlen dolog, ami miatt foglalkoztat a Vistara való átállás XP-ről.

Más egyebet nem tudok, ami miatt váltanom kellene. Cégeknek meg aztán pláne nem.
  • jozzee
    A mostani gépemtől ha megválok, MAC re, ill. a rajta futó OS X re fogok váltani.A gép árában benne az oprendszer és nemcsak egy csupasz használhatatlan vmit adnak jah és pont ez az....ott tényleg minden úgy működik ahogy szeretném és nem fenyegetőznek......
  • Sanyix
    Úgyis feltörik... ha nem akkor ott a lehetőség a linux elterjedésére :)
  • plamex
    jaja .. és ez így is marad ... mivel ezt is dettó fogják törni.
  • NeoMaN
    Ja, XP x64-ben meg nincs is semmiféle WGA szerintem...
  • mousee
    Pontosan. A Windows azért ien marha elterjedt, mert kb a winek 70%-a (csak a hasamra ütöttem érték) bizony kalózkópia...
  • ebertek
    Ha csak annyira hatékony lesz, mint a WGA, már megérte kifejleszteni
  • ebertek
    Novemberben jelenik meg cégek számára a Vista - mire Januárban megjelenik a végfelhasználók számára, már rég kész lesz a megoldás ennek a cuccnak a kivédéséhez. Szerintem.

Mindenesetre én maradok addig a bétánál, amíg csak lehet :)
  • plamex
    szerintem már a forrás is fennvan bittorrenten ...
  • strogg
    Maguk alatt fogják vágni a fát.
  • Luminas
    Vajon megjelenés előtt v után törik fel?
  • plamex

Nekem ugyan ne mesélje be senki hogy ezt majd nem lehet törni. De ha mégis atomjó lesz akkor legalább jobban terjed a linux és az open termékek

• NeoMaN
    LOL
    :)