Nem sok öröm lesz a másolt Vistában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oprendszer mindenkinek kell, játék nem.
Amúgy én is amellett voksolok, hogy elõbb, vagy utóbb a Vista is hasonló sorsra jut, mint az XP. Lesz törés.
De inkább elõbb valószínû...
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
LOL xD és Thunderbird-t ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
amúgy ha MS nem is hangoztatná, hogy annyira jó a másolásvédelme, akkor is feltörnék. egy új windowsnak még akkor is az összes csapat neki fog állni (még megjelenés elõtt 😊, ha nincs hivatalos verseny, mert ez hatalmas presztízs
/*WTF?!*/
felesleges ez a pánikkeltés...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha tévedek, javítsatok ki.
egyébként nem pont a vista bétájával volt az hogy meghirdettek egy versenyt a hackereknek, és egy nap alatt fel is volt törve? lehet hogy rosszul emlékszem, de ha így volt akkor a végleges sem lehet majd sokkal nagyobb probléma nekik 😊
és azzal hogy a májkroszoft ilyen bejelentéseket tesz, pont hogy felheccelik a hackereket, akik szinte biztosan versenyszerûen fognak nekilátni a dolognak, egy olyan "csakazértis" alapon.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Jelenleg ez az egyetlen dolog, ami miatt foglalkoztat a Vistara való átállás XP-rõl.
Más egyebet nem tudok, ami miatt váltanom kellene. Cégeknek meg aztán pláne nem.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Mindenesetre én maradok addig a bétánál, amíg csak lehet 😊
Nekem ugyan ne mesélje be senki hogy ezt majd nem lehet törni. De ha mégis atomjó lesz akkor legalább jobban terjed a linux és az open termékek
<#action>#action>