Nem sok öröm lesz a másolt Vistában

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy játék feltörése nem egyenlõ egy oprendszer feltörésével.
Oprendszer mindenkinek kell, játék nem.
Amúgy én is amellett voksolok, hogy elõbb, vagy utóbb a Vista is hasonló sorsra jut, mint az XP. Lesz törés.
De inkább elõbb valószínû...

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)

"Outlook Expresst pedig egyáltalán nem fogja tudni használni."

LOL xD és Thunderbird-t ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

asysoft
Már ne is haragudj, de ha OS-t akarsz a gépedhez, miért nem azzal veszed, esetleg miért nem márkás konfigot?😊 Másrészt meg pont az Apple az, aki szereti beperelni a rajongói oldalakat, mert azok "jósolni" merészelnek...😊

/*WTF?!*/

asysoft
Már ne is haragudj, de ha OS-t akarsz a gépedhez, miért nem azzal veszed, esetleg miért nem márkás konfigot?😊 Másrészt meg pont az Apple az, aki szereti beperelni a rajongói oldalakat, mert azok "jósolni" merészelnek...😊

/*WTF?!*/

tévedsz, van olyan starforce verzió amit nem törtek fel még (a GTR 1, és az nem mai játék már)

amúgy ha MS nem is hangoztatná, hogy annyira jó a másolásvédelme, akkor is feltörnék. egy új windowsnak még akkor is az összes csapat neki fog állni (még megjelenés elõtt 😊, ha nincs hivatalos verseny, mert ez hatalmas presztízs
asysoft
Ha ez megvalósulna, szerintem akkor sem terjedne el a Linux, max mindenki maradna XP-n, esetleg a gamerek a többszázezres gép mellé kénytelenek lennének beszerezni egy OEM Vistát... De úgyis feltörik, OSX is fut mezei PC-n, pedig abban több védelem volt😊

/*WTF?!*/

Na most aztán bevok fosva...😄
Annál is inkább, mert M$ azért ügyel rá, hogy feltörhetõ legyen a másolásvédelem. Õk sem ma jöttek le a falvédõrõl, tisztában vannak vele, hogy akkor vége lenne a Windows érának 😊

bertino
szevasz továbbra is csak szoftver a Vista, ugyhogy idõ kérdése és lesz crack...
felesleges ez a pánikkeltés...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A magánemberek úgysem gyakran vesznem eredeti Windowst, de a cégek igen, mert ellenõrzik. De miért használnak pont Windowst? Mert otthon mindenki azt szokta meg. De ha otthon nem lesz Windows - mert drága és áttérnek mondjuk Linuxra - akkor a cégnél sem lesz Windows, mert akkor majd azt nem tudja használni senki.
Ha tévedek, javítsatok ki.

szerintem van az 90% is 😊

egyébként nem pont a vista bétájával volt az hogy meghirdettek egy versenyt a hackereknek, és egy nap alatt fel is volt törve? lehet hogy rosszul emlékszem, de ha így volt akkor a végleges sem lehet majd sokkal nagyobb probléma nekik 😊

és azzal hogy a májkroszoft ilyen bejelentéseket tesz, pont hogy felheccelik a hackereket, akik szinte biztosan versenyszerûen fognak nekilátni a dolognak, egy olyan "csakazértis" alapon.

scorpeeon
rizsa, rizsa az egész. Nincs olyan dolog, amit nem lehet feltörni. És ha a starforce-ot már fel tudták törni, egy windows nem lehet nehezebb munka annál 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

rage
Lényeg, hogy legyen Direct X 10 XP-re is.
Jelenleg ez az egyetlen dolog, ami miatt foglalkoztat a Vistara való átállás XP-rõl.

Más egyebet nem tudok, ami miatt váltanom kellene. Cégeknek meg aztán pláne nem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

A mostani gépemtõl ha megválok, MAC re, ill. a rajta futó OS X re fogok váltani.A gép árában benne az oprendszer és nemcsak egy csupasz használhatatlan vmit adnak jah és pont ez az....ott tényleg minden úgy mûködik ahogy szeretném és nem fenyegetõznek......
Sanyix
Úgyis feltörik... ha nem akkor ott a lehetõség a linux elterjedésére 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jaja .. és ez így is marad ... mivel ezt is dettó fogják törni.

NeoMaN
Ja, XP x64-ben meg nincs is semmiféle WGA szerintem...

mousee
Pontosan. A Windows azért ien marha elterjedt, mert kb a winek 70%-a (csak a hasamra ütöttem érték) bizony kalózkópia...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Ha csak annyira hatékony lesz, mint a WGA, már megérte kifejleszteni <#idiota>

Novemberben jelenik meg cégek számára a Vista - mire Januárban megjelenik a végfelhasználók számára, már rég kész lesz a megoldás ennek a cuccnak a kivédéséhez. Szerintem.

Mindenesetre én maradok addig a bétánál, amíg csak lehet 😊

szerintem már a forrás is fennvan bittorrenten ... <#nevetes1>

Maguk alatt fogják vágni a fát.
Vajon megjelenés elõtt v után törik fel?
<#hehe><#hehe><#hehe>

Nekem ugyan ne mesélje be senki hogy ezt majd nem lehet törni. De ha mégis atomjó lesz akkor legalább jobban terjed a linux és az open termékek

<#action>

NeoMaN
LOL
😊

← ElőzőOldal 4 / 4