3714
  • Carlos
    igen a klón szó zavar.
    Kíváncsi lennék, hogy használod-e másra is a klón szót, vagy csak a stormos játékokra... merthát ugye crysis? Wolfeinstein klón... WoW: Ultima Online klón.
    Igaz, hogy mindben van legalább egy rakat újdonság, dehát klón, mert már volt ilyen...
  • JeffeS
    mivel eddig csak screenshotok voltak publikusak és a topicok azokról szóltak...
  • Carlos
    az lehet, de hidd el, többet láttam a pályákat, mint te és én mondom, nem cohosak. Lehet, hogy van olyan screenshot, de tudnék olyat is csinálni amivel olyan lenne, mint a Tiberium Wars plö...

TÉK!
  • JeffeS
    1 euro 36 eurocent a berlini börzén a 10tacle perpillanat, más börzén 1 euró 40 eurocent körül, lehet, hogy hiába van demo.
  • JeffeS
    a klón szó zavar ? vagy az rts ? ;-)
    szerintem egyértelmű, hogy mi vitte tönkre...

A CWnek csináltatok demot ? Akkor még nincs veszve minden... lehet, hogy megjelenik.
  • JeffeS
    szerintem is kicsit más, a COH fotórealisztikusabb, viszont a gamespoton COHoztak és a hardwireden is, ugyanis tényleg vannak olyan screenshotok melyeknek COHos filingje van.
  • Carlos
    Lépjél már túl ezen az rts klón dolgon bakker...
    ...mint ahogy azis, hogy mi vitte tönkre a céget.

Mi csináltunk demót, kettőt is, ami szintén nem került kiadásra asszem.
  • JeffeS
    ezek poénosak, csak kár, hogy a játék rts-klón.

Amúgy gondoltad volna, hogy az RFB "hazavágja" a céget ?
    Én a PP2 után sejtettem, hogy nem kérnek több PP1-et a játékosok (a PP2 is bebukott, csak karácsonykor fogyott tescos áron), de ennyire durva kritikára nem számítottam.

Ha nem készült a Cold Warnak demoja eddig, iroda bezárásig, akkor szerintem ki se akarta adni a 10tacle a játékot.
  • Carlos
    Hát pedig marhára nem olyan.
    Legalábbis szerintem. A napszakváltásokkal baromi jó szineket tudtunk elérni és nem volt olyan pasztel-szürkés, mint a coh.
  • JeffeS
    Ez azért érdekes, mert a gamespoton a CW grafját a COH-oz hasonlítják, ahogy a hardwireden is tették. :-)
  • Timber
    A pingvinek az RftB egyik elso palyajan vannak a sarokban. Az egesz ugy indult, hogy legyenek pingvinek es koztuk egy 'kulonc'. Mivel a palya az Norvegiaban jatszodik (ahol nem elnek pingvinek) ezert... na de nem lovom le a poent :D
    A tehen az egy picit nehezebben jon elo... az a tengeralattjaros bazisos palyan (rftb szovi utso) van elrejtve. Ha 1 percen belul hasznalod a hero skilljet akkor a kamera elugrik es par legeleszo tehenet mutat... na itt valaszd ki azt amelyik kozepen van es voila! :D
    Ugyanezen a palyan van Ethan Hawk aki a Mission Impossible fohose... sajnos erre mar nem volt ido, hogy teljesen kidolgozzuk de azert erdemes a hegedus altal jatszott dallamot figyelni :D Ennek a figuranak a feje (ha kivalasztod) az egyik fejlesztoe akit eleg sokszor a Tom Cruiseos mosolya miatt cikkantottuk :D (amugy szegeny srac nem tudta, hogy belekerult az arca a jatekba :D szoval bosszut eskudott ellenem, hogy a CPCW-be belerak engem :D)
    Aztan az RFB poenok... a szovi 3as palyan az egyik sarokban el van rejtve egy traktor... ajanlom megkeresni es beleszallni... a rohoges garantalt :D
    Indiana Jones azon a palyan van amikor vedened kell egy rancsot ott tudod megtalalni Dr. Henry-t :D

Ezenkivul rengeteg WoWos utalas volt meg a jatekban mivel nagy WoW rajongok (voltak) a fejlesztok :D De mar felsorolni sem tudnam mind.
  • W B
    ezek hol vannak? O.o pingvinek... ejha.

a grafika terén: megmondom őszintén, grafika engem nem nagyon érdekel. kifejezetten utálom a nagyon élethű grafikákat. a játékon látszódjon, hogy játék.
  • Carlos
    Ezt már halottuk...lépjünk már túl a grafikán. Én plö a coh szürkehányásától tettem ki a répát. Élettelen, pasztel szar.
  • JeffeS
    Ja, zsigerből, mert rts-klón, amiből mérgezésem van. Ahogy sokaknak. :-)
    De ha nem lenne mérgezésem, akkor is rondának, izlésficamosnak találnám a grafját.
  • Timber
    a fejlesztes szempontjabol viszont ezek azok amikre mindig emlekezni fog a fejleszto :D

Jeff. Te zsigerbol utalod az RF(t)B-t. Ne is tagadd. En mint fejlesztoje viszont zsigerbol imadom. Ergo egyikonk sem tud objektiv lenni es soha nem fogunk kozos nevezore jutni.
  • Timber
    OMG Deany! :D LOL el is felejtkeztem rola! :D Szegeny Denes csak kiadas utan tudta meg, hogy benne van a jatekban LOOOOL
  • JeffeS
    A játék egészét nézve ezek apróságok és ezek miatt senki nem fog leperkálni xezret.
  • JeffeS
    mind1, fiatal vagy, ha minden igaz 30 alatt, vagyis életed teljében vagy, ilyenkor van az ember leginkább elemében.

Mi is egymáshoz jártunk, hol egyik, hol másik csapattaghoz. Ott beszéltük meg, hogy mit és hogyan és mikorra. Ha a helyedben lennék, kiválogatnám az emberileg kevésbé kifogásolható egyedeket és belevágnék egy saját projektbe. Csak a demoig kell eljutni. Némi gyakorlat ragadt rád és a többiekre is, ismeritek a szoftvereket, stb, vagyis csak elhatározás kérdése az egész.
  • Carlos
    És Zorro, vagy Deany?
  • Timber
    na es fiam a csizmas tehenben megbujo francia ellenallokat megtalaltad-e az RftBben? :D Iranyithato egyseg!!! :D Vagy esetleg Indiana Jones-t az RfBben? :D Nem beszelve a hippitraktorrol (szinten RfB) :D :D :D es a pingvin turistacsapatrol (RftB)... :D
  • Carlos
    ő igen...ezt irtam...azóta jött egy mél ami megváltoztatta ezt a kijelentésemet.
  • JeffeS
    azt írtad, hogy kitolták a határidőt, addig lehet élni a lehetőséggel.
  • Carlos
    "van egy iroda, amit még nem zártak be," ...őőő...hát izé...szóval hát izé...
  • JeffeS
    A CDV is megmondta, hogy nem hangozhat el a játékban a "Varsó" szó, ki kellett sípoltatni :-) Kissé már South Parkos lett az egész, amikor karácsonykor tesztelik, hogy kit milyen szó sért és a karácsonyi ünnepség egy ratyi lesz, mert mindenkit sért valami, amitől normális lehetne az egész ünnepség. :-D

Amikor anno csabán elkezdtük a Trailt, akkor a 10-15 stabilabb emberből talán hármunknak volt állása (kettőnknek félállása, havi 10ért 1998-ban), többiek munkanélküliek voltak, épp érettségi után voltak.
    Csodálkozom, hogy a szabadidőt (ami a "storm" csődjével jár) nem tudjátok hatékonyan kihasználni, szabadidővel gazdálkodni. Vannak ugye a gépek, van egy iroda, amit még nem zártak be, van egy csomó ember... vannak eszközök, szoftverek, stb...
  • JeffeS
    ízlések és pofonok, szokták mondani. Szerintem gusztustalan a hupilillarózsaszínstb színek kavalkádja, és szerintem a "storm" szerint is, máskülönben nem tértek volna vissza a CW-ben a PP1 színvilágához.
  • W B
    a mozaik ablak... vazeee RFtB német kampány utolsó pálya
  • JeffeS
    ha te mondod... gondolom ez poén akart lenni, csak kicsit izzadságszagú, mert nem passzol a hszólásomhoz, semmi extrém dolgot nem írtam. Ha írtam volna, akkor érthető lenne. Most viszont már tényleg el...
  • Carlos
    egyetértek.
    amikor valami csatajelenet van és harangoznak a templomban, tán egy mesterlövész is van a toronyban aki leesik. No, ott a díszes templomablakon van az elf...
    Sajna nem emléxem melyik pálya.
  • Carlos
    kicsit szélsőséges...az iraki háborút is mi szerveztük meg amúgy...
  • W B
    uh, mekkora lett itt az élet.
    RfB szerintem meg jó játék, mind képi/szín világában, mind ötletek terén. bár szerintem a kezelhetősége kicsit nehézkes, de más minden jó. (zenék közül sok kifejezetten tetszik, MP3ra is feldobtam azokat)

amúgy meg nem értem, mért van ez. valakinek nem tetszik. jó ez az ő véleménye. ha nem lehet meggyőzni akkor legyen az ő baja. (nem tudja mit hagy ki)

ui: mimi? meik videóban van az elf? mert a Panzersben a lángoló fehér xenomorphot megtaláltam.
  • JeffeS
    nem igérem, hogy azonnal válaszolok rá, ugyanis most melóznom is kell. Kivételesen. :-D
  • JeffeS
    felőlem ok, jöhet magánba. Ügynökeim 2007 tavaszán jelentették, hogy a "storm" kifingott. És nyáron sikerült találnia a "storm"nak egy leftpenis-szindróma tüneteit mutató céget, aki felvásárolta. Akik ki lettek rúgva a cégből, azokkal tartottam a kapcsolatot, onnan vagyok ilyen jól informált. :-)
    Tény, hogy elsősorban Havoc, a vezetés és a leadek(!) felelősek a "storm" csődjéért, de van másodsor is. :-) Én 2006 elején írtam nektek, hogy ez a korsó már nem jár sokáig a kútra, szabadidőben fejlesszetek saját gámát, nehogy sz@rban legyetek... akkor lehülyéztetek, lebolondoztatok, aztán...
    Erőteljesen benne volt a PP2 bukása után a pakliban, hogy a "storm" nem húzza sokáig, ez van.

A "storm" becsapta a játékos társadalmat (a PP2vel és az RFBvel), a játékos társadalom pedig leszavazta a céget.
  • Timber
    Jeff... megint nem tudsz ket dolgot kulonvalasztani... a Storm magagementet es a munkasokat. Hidd el rengeteg verprofi munkasember volt akikben baromi nagy lelkesedes is volt... De tudnod kell neked is, hogy mennyire nem rajtuk mulik. Az RfB-t te nagyon lebecsulod de az erosen tulzas, hogy 2007 tavaszara haza lett vagva a ceg. Teny, hogy 2006 nyara volt szerintem a csucspont...
    A mostani melyrepulesrol sem azok a verprofik tehetnek akik mindent beleoltek a CPCWbe. Ha gondolod emailben megirom (cimed tudom)... publikusan nem szeretnem.
  • JeffeS
    ezért ment csődbe a "storm" :-)
  • JeffeS
    Ok, a skin-t lehet cserélni benne ? :-D Mer a grafja gyomorforgató.
    Láttam a designdoksiját és az se jött be nékem.

A minimális sebzés kicsit vicces. Hiszen, mindent amit írtam bejött, de frankón. Igaz, te ezt lebecsülöd, én meg téged. :-) Hogy is volt az a vérprofis szöveg ? :-)
    A vérprofik hazavágtak egy igéretes céget. 2x is. Először 2007 tavaszára, aztán 2008 nyarára, de akkorra már a 10taclet is magatokkal rántottátok. :-)
  • Carlos
  • Timber
    Szerintem nincs :D Ha jol tudom Phoenix nem csinalta meg az effektet hozza :D
  • Carlos
    Az bennevan nem?
  • JeffeS
    a C&Cben lehetett :-)
    Ti választottátok a kiadót, mehetett volna saját zsebből is (anyagiak meg volt hozzá) az egész és akkor jó lehetett volna. Színkavalkád nélkül.
  • Timber
    pont ez az amit irok... probald meg felretenni a negativ erzeseket es ugy kiprobalni az Rf(t)B-t. Mit vesztesz vele? Semmit. Ha kell az RfBbol adok neked egy peldanyt, hogy ne kelljen a warezolassal bibelodni.

Amugy a CP:CW-be en szerettelek volna belevenni :D Az egyik palyan lett volna egy 'langszoros' csapat akiket ajandekba kap a jatekos... A nevuk Jeffrey Spammer Flame Squad lett volna... jo nagy langeffekt de a sebzese minimalis es olyan 'beszolasokkal' mint "Ready to flame!" :D