3714
-
JeffeS #142 A Hardwireden még mindig a "2007 utolsó negyed" szerepel.
http://hardwired.hu/cgs.php?id=1070 -
JeffeS #141 "Tehát attól még, hogy csődbe ment a kiadó, nem fizettek senkinek"
Hogyhogy nem fizettek senkinek ? Az egész fejlesztés a 10tacle pénzéből ment. Ha a "storm" tartotta volna a milestoneokat, akkor megjelenhetett volna, tavaly karácsonyra volt beígérve, akkor pedig még nem állt olyan szarul a 10tacle. (a tőzsde alapján) -
#140 A videók tényleg nagyon ott voltak. Főleg az a darus jelenet vagy 6 féle megközelítésben. Mindig másképpen rombolta le a házat ahogy eldőlt. -
#139 Ilyenkor nem akar senki se Sobri Jóska lenni és elcsenni egy Gold DVD-t???
Sztem ha semmi nem lesz az egyébként igéretes játékból, akkor most kalózkodás mit ártana.... az elejétől figyeltem a projektet, álleejtős videók....erre nesze semmi fuckd meg jól...... -
#138 Akkor jól sejtettem...
Már tényleg csak a csodában lehet bízni. -
o0Sagem0o #137 ejj..sajnálom h így alakult, érezni lehetett, hogy gáz van, de azt reméltem hogy ez a játék még kicsúszik legalább. Remélem azért bekövetkezik az a bizonyos "isteni csoda".. -
W B #136 "ez olyan jó játék, és hogy kiváltság vele játszani"
hírtelen ez jutott eszembe -
#135 Nos. Az arany DVD ott figyel a 10T egyik fiókjában valahol. Gyanitjuk, hogy nincs pénzük elküldeni sokszorosításra úgy csődbementek.
Amikor az EA jött, hogy kiadnák, csak nekik szükségük van 10 hónapnyi supportra, akkor erre azt mondta a 10T, hogy azt nem tudják biztosítani. Erre az EA egy laza "akkor nemkell"-el elintézte a dolgot. Azóta is a fiókban van a DVD meg a céges gépeken és a szerveren. És ott is fog megrohadni szerintem, hacsak valami isteni csoda nem történik. -
#134 Azért még világíts meg valamit. Tehát van egy kész játék. Szépen rajta van a telepítője egy dvdn plusz rajta van valakinek a vinyóján. Ez jó pár ember több évi munkája. Most hogy nem adják ki, fogja valaki a telepítő dvd és felszegezi a falra, a vinyóján pedig a cw alkönyvtáron nyom egy delete gombot és akkor el van intézve?
Tehát attól még, hogy csődbe ment a kiadó, nem fizettek senkinek, nos attól még valami elkészült. Ha ott feszítene ez az anyag a vinyómon, előbb-utóbb nem bírnám tovább és közkincsé tenném. A készítők véleményem szerint két dologért güriztek. Elsősorban természetesen a pénzért, hiszen meg kell venni a parizert a teszkóban. Én viszont úgy gondolom, hogy egy alkotó elsődleges célja, hogy művét a nagyközönség elé tárja. Ha már a pénzes hajó kezd elúszni, akkor még mindig ott lehet benne a vágy, hogy legalább a művét az emberek elé tárja.
Na szóval ilyesmik motoszkálnak bennem. -
#133 10Tacle-nél lehet kopogtatni bééészbóóólütővel... -
#132 Ez igy igaz! -
maniac001 #131 Ilyen nincs. Ami a lényeg maga a JÁTÉK senkit nem érdekel csak a szarakodás a jogokkal. Mi meg nem kapunk semmit. Bassza meg...már elnézést...
Nagyon élveztem a Storm játékokat, és nem érdekel hogy ki fikázza. A PP2 korában még melóban is az járt az agyamban, hogyan vigyem át a sereget az aknamezőn veszteség nélkül. És az éjszakai pályák is taktikai újítás szerintem. A CW-t meg messiásként vártam. A Horda gankelje reggelig aki(k) miatt elmarad a kiadás... -
#130 Én azt szűrtem le az alant elhangzó vitából, hogy nem lesz Cold War. A játék készen van vagy majdnem készen van, de nem fogják kiadni mert tönkre ment a kiadó, a vezetők meg nem hajlandók átadni a játékot más kiadónak.
Legalább is nekem ez jött le a tagok vitájából. -
maniac001 #129 Annyira szar és durva, hogy egy ilyen csapat mint a Stormregin ekkora szarba kerül. Iszonyta jó minőségű munkákat adtak ki a kezükből. Mióta a Digital Reality sehol sincs és az utolsó jó játékuk a Haegemonia volt, a Storm volt a remény. A Panzers sorozat kegyetlen jó volt. Remélem a Cold War is lesz és jó is lesz. És persze legyen még sok jó játékuk. vagy ez csak álom marad? -
JeffeS #128 Ide is bemásolom: Bocsánatot kérek minden "storm"ostól, aki számára az erkölcsi szempontok fontosabbak, mint az egzisztencia, nem áskálódtak a jobb fizu, pozíció reményében kollegáik ellen, éppúgy undorodtak a "storm" és egynémely kollegáik húzásaitól, mint én és ennek ellenére megbántottam őket azzal, hogy nevén neveztem a "storm" tevékenységét. Ők úgy érezhették, hogy valóban mindent beleadtak és sértve érezhették magukat, hogy (szerintem jogosan) silány klónozásnak neveztem munkájukat. Bocsánatot kérek tőlük.
ps a szomszédos fórum JTF topicjában nem csak Havoc szólalt meg barátaim ellenében... De folytassuk mailben, úgy nem zavarunk senkit. -
W B #127 kérhetnék valamit? abba hagynátok a vitát? -
#126 mielott kerdezed: Az RfB nagyon rossz idoben jott ki (foci WB... emlekszem akkoriban a WoW-ban is akkora pangas volt, hogy lehetetlen volt barmit is csinalni) es viszonylag kis marketinget kapott. Mint jatek jo volt es szerintem az RftB pedig meg jobb. A CPCW sem egy AAA kategorias jatek de kimondottan jo. Sokkal jobb is lehetett volna de volt par oka annak, hogy nem lett az. De ennel gyengebb jatekokkal is maradtak eletben kiadok/fejlesztok...
Es tudod igazad van. Atvertek minket amikor azt mondtak, hogy a 10T-s felvasarlas mekkora josag es szuperseg. Mar akkor tudtak, hogy mi lesz az emberek sorsa... De innentol mar csak osszeeskuves elmeleteket gyartunk.
Amugy miert nem koltozunk at egy sajat topikba? :D mert ez mar joideje OFFtopik -
#125 Jeff... nem a jatekostarsadalom volt az aki eldontotte a Storm sorsat. Nem ismerem a konkret eladasait a PP2-nek, azt tudom az RfB eleg gyengen szerepelt. De tovabbra is azt allitom, hogy nem a jatek miatt. Lattunk mar nem egy jo jatekot elbukni es nem egy szar jatekot az egekbe jutni.
Nem magambol indulok ki. Hidd el engem is rohadtul bantott mikor olyanokat rugtak ki akik hozzam emberileg kozel alltak es mind a mai napig nem tudom megbocsajtani magamnak, hogy ezek kozul az egyiket reszben miattam. De tovabbra is (es pont ezert) szet tudom valasztani azt, hogy Stormregion mint Tom, Lajos, Weibel stb es a Stormregion mint Carlos, Krax, Deany, Lud, Myce, Cucka es meg nagyon de nagyon hosszan sorolhatnam a neveket.
Volt nem egy 'bad apple' a cegnel... voltak kiskiralyok akiknek nagy szerepe volt a lejtoben... de voltak nagyon sokan akik mindent elkovettek azert, hogy ez ne kovetkezzen be. Es amikor te azt mondod, hogy azok a fejlesztok akik a PP2-t de foleg az Rf(t)B-t fejlesztettek nem meltok a Stormregion nevre es elkezded oket (is) szapulni akkor bizony en is ugy vagyok, hogy 'bantod a verem'. Tovabbra is csak annyit kerek toled... kivanj rosszat azoknak akik megerdemlik, de ne annak a 60-70 embernek akik kidolgoztak a beluket es most egyik naprol a masik napra utcara kerultek. Meger ennyit az, hogy par embernek 'rossz' legyen? Szerinted Lajosnak, Tomnak vagy Weibelnek most, hogy bezart a Storm rossz? Ez volt a celod? Hogy nem egy kivalosaga a szakmanak most azon aggodjon honnan lesz penze eltartani a csaladjat/fizetni a lakasat/kajat venni? Mert hidd el (es ha ennyire okosnak tartod magad akkor igenis tisztaban kell legyel vele), hogy azok akikre te kopkodsz azoknak kb. akkora torest jelent a Stormregion bezarasa mint egy kihullt osz hajszal... semmit. Se anyagilag, se emberileg. -
JeffeS #124 akkor azért nem ment elsőre a GL. :-) Lehetett volna OpenGL-ként is érteni. :-D -
#123 W.B. volt nálunk az aláírós 2005-ben/-óta. -
JeffeS #122 azt gondoltam, hogy aláírás joga csak neki volt, mert amikor én ott voltam és el is hagytam a céget (2004 szept. 30), akkor naná. -
#121 Jahogy Lajos?
Közöm nem volt hozzá, a szerződésemben benne sincs a neve...
Amúgy asse tuttam, hogy az az ember létezik, amikor felvettek. Fél évvel később láttam először és akkor sem vágtam, hogy ő a tulaj, mert senki se mondta. Nem mintha érdekelne, hogy mit csinál/csinált. -
JeffeS #120 számomra politikai kérdésekben gróf Széchenyi István az etalon, ezzel végülis behatároltam ideológiailag magam, másrészt én nem kértem tőled számon, hogy kikkel dolgozol/-tál. Az én szememben az a ciki, ha komcsikkal toltad. ;-D De az én véleményem meg mit számít ? ...mindenbizonnyal több tíz kilométerre tőled... -
JeffeS #119 Mióta voltál a "stormban" ? :-) A munkaszerződéseden kinek a neve áll ? Mármint a tieden kivül ? ;-) És nem mi, hanem ki.
Egy kérdésemre azért válaszolhatnál: amúgy szerinted mitől ment csődbe a "storm" ? Kiváncsi vagyok. Nem mintha a PP2 megjelenése után nem írtam volna le, hogy az újracsomagolt PP1 copycd vissza fog ütni... -
#118 Amúgy jut eszembe. A stormnál is dolgozott pár olyan ember, aki Gárdista vagy szimpatizáns és karlenditős.
Mit tehetek én arról, hogy kikkel dolgozok együtt? Amúgy magasról letojom, hogy ki milyen fajú, szellemiségú vallású, amig engem békénhagy vele.
Erről nem tehetek, max a vezetés... -
#117 G.L. ? Az mi? -
JeffeS #116 egyébként is azt írtad, hogy már nem szólsz hozzá...
amúgy szerinted mitől ment csődbe a "storm" ?
Én így látom:
A PP1 után a játékos társadalom egy ütős folytatást várt, kapott egy cd-copyt a PP1-ről, csak a csomagolás, a díszdoboz változott, a játékos társadalom csalódott. Az RFB ezért már alapból rosszul indult, de mivel el lett árasztva a piac rts-klónokkal, ezért labdába se rúgott.
A "stormregion" lényegében az utóbbi 4 évben a PP1 sikeréből élt, mely sikert nem ti értétek el.
Amúgy ne nagyon nácizz, mert múltkor megtaláltam a volt munkáltatódat (G.L.) egy határontúli nemzeti oldalon. :-) Tehát te egy "nyilas" szervezetnek voltál az alkalmazottja. :-) Arról nem is beszélve, hogy a csabai évek alatt sokkal inkább. :-) A te olvasatodban egy "náci" mozgalomból nőtte ki magát a "storm", elvárom tőled a karlendítést. ;-D
Gyerekes vagy. -
JeffeS #115 a karomat akkor lengetem, amikor akarom. :-) -
JeffeS #114 "Nem a PP2 nem az RF(t)B es nem a CP:CW vagta haza a Stormregiont es a legkevesbe sem azok az emberek akik _dolgoztak_ rajta."
Ezt kifejthetnéd, érdekel. -
#113 "véreim"?
mindenkit te csináltál?
vagy van egy külön fajtád? Karodat kérlek azért ne lengesd!
LoLz... -
JeffeS #112 épp most világosodtam meg, most jöttem rá, hogy miért nem értetek meg.
Ti a történteket magatokból kiindulva értelmezitek és számotokra idegen az érzés, a gondolat, amit leginkább Széchenyi idézettel tudnék kifejezni:"Csak a gyenge szereti önmagát, az erős nemzeteket hordoz szívében!"
Nálam nem csak akkor megy fel a pumpa ha velem kicsesznek, hanem akkor is, amikor más, olyasvalaki ellen, akit tisztelek, kedvelek, neadjIsten barátként szeretek. És azt gondolom, hogy a barátaim is így vannak ezzel, pl mind plafonon voltunk amikor Decimális barátjával szemétkedtek. -
JeffeS #111 Timber aranyhúsom, megértem álláspontodat és már nem kell sokáig kibírnod jómagamat, hiszen amint hivatalosan megszünik a "storm" és a szemét húzás véreim ellen (2005 december) is kukába kerül, én felszívódok a fórumokról, ti misszön kámplit. :-) Bár az is elég ha kukába kerül a szemét húzás, akkor is elhúzok.
Velem nem bánt el a "storm" vezetése, legalábbis nem érzem úgy, én lógtam, mint állat (2003ban szoktam rá arra, hogy 15kor olajralépek, csak akkor még nem volt aki számonkérje, mert a cég feje és a prmenedzser be se járt :-), ők meg erre kirúgtak. A helyükben én is ezt tettem volna. Ezügyben nincs sérelmem, másügyben van, de azt már leírtam. -
#110 Jeff draga pici csillagbogaram. En megertelek, hidd el. Velem is csunyan elbant a "Stormregion" a 2007es evben folyamatosan... de nem fogok hajtovadaszatot inditani senki ellen. Eljottem onnan es kesz. Nem a PP2 nem az RF(t)B es nem a CP:CW vagta haza a Stormregiont es a legkevesbe sem azok az emberek akik _dolgoztak_ rajta. Hidd el naphosszat sorolhatnam azokat az embereket akik emberileg es szakmailag is in pair vannak az altalad Stormosoknak nevezetekkel (Maci, Mogyi, Hyp-X stb stb). En ismerem mind a ket tabort es dolgoztam/dolgozom is mind a ket taborral... es hidd el mind a ket oldal megerdemel minden elismerest es kalapemelest es fohajtast.
Csak azert mert egy fan van par rohadt alma azert meg ne az egesz fat vagd ki... remelem erted. -
JeffeS #109 A kirúgásról még annyit: 2004 júniusában én akartam felmondani, mert úgy éreztem, hogy semmi közöm ahhoz, amivé lett a "storm", nálam bölcsebb emberek vettek össztűz alá, hogy ne menjek a saját forró fejem után, hanem várjam meg míg kirúgnak. Megvártam. És azon a napon, amikor tudatosodott bennem, hogy ki fognak rúgni (akkor még nem mondták a szemembe), épp Békéscsabára mentünk, a nyári eső szitált, az utcák elnéptelenedtek és akkor olyan boldogságot éreztem, mint korábban igen ritkán, táncoltam az esőben, szteppeltem, a "Singing in the raint" énekelve, a párom kacagása töltötte meg az üres főutcát... és leszartam, hogyha véletlenül lát valaki, akkor kihívják a mentőt. Ritkán szoktam így elszállni, de olykor... számtájmsz igen. Legutóbb az Obiban történt ilyen. Ki volt állítva egy motoros láncfűrész és nem bírtam ki, hogy ne rázzam meg a fejem felett, én voltam a viharsarki láncfűrészes. Csak nem vettem észre, hogy meg volt töltve benzinnel és a tartály kupakja nem volt becsavarva, a többit találd ki... de a lényeg, hogy megráztam a fejem felett és egy perce én voltam a viharsarki láncfűrészes a vásárlók és az obi dolgozók szemében.
Arról nem is beszélve, hogy majdnem 1 éve tartó ritmuszavarom azután múlt el, hogy kirúgtak. -
JeffeS #108 ha azért sírnék, amiért te gondolod, akkor nem 2005 december végén, hanem 2004 szeptemberében regelek fórumra (hardwiredre). És nem véreim melletti kiállással kezdem a "storm" becsmérlését, hanem magam miatt, vagy csak úgy a magam szórakoztatására, de azt korábban is kezdhettem volna. -
JeffeS #107 nem azért sírtam, hanem azért, amit véreimmel, fajtámmal tettek. Te nem voltál ott, de én 2004 májusa óta sírok. De fórumon csak azóta hallatszik, hogy fajtám ellen hajtóvadászatot indítottak a Stormregion névre méltatlan személyek. -
#106 Mondod ezt úgy, hogy nem is játszottál a legtöbb játékkal, mert elvből...
Szánalom.
Sírsz, mert kirúgtak annó és azóta is ez fáj neked.
Számomra a téma lezárva, nem szólok hozzá többet. -
JeffeS #105 történik helyett történt. Mert már mindkettő klóngyártás befulladt.
2005-ben lazán bele lehetett volna fogni egy fps-be, ha már új ötletnek hijján voltatok. -
JeffeS #104 Az általad említett játékok azért nagyobb előrelépések adott stílusban, mint a DR vagy az SR rtsklónjai, ahol csak textúracsere, polygonszám emelés történik. -
JeffeS #103 jó lenne mielőbb az átutalás, majd megadom a számlaszámom, ugyanis a CW topicokat jobban hízlalom, mint bárki más, akár Caveman. :-)