3714
-
JeffeS #182 :-DDD -
JeffeS #181 :-D érződött az interjún, hogy nem spontán történt. :-) Lemont is kiszúrtam, ő pcdome-s moderátor, akár tulaj is. -
#180 Carlos baszki... a CP:CW-vel kapcsolatban hogy a punaba tudnal ON lenni? :D :D :D Itt barmit irsz az mar OFF. -
#179 En voltam :D De van meg ott jopar Stormos (Lemon es Rahrima/Ibrahim is pl :D) Volt nem egy kerdes amit nem valaszoltak meg :D De mar nem emlekszem, hogy mik :D Csak arra ahogy visszajottek... Ork uvoltes: "TIMBEEEEEEEER" :D -
JeffeS #178 ok. -
#177 Volt idő amikor énis tőzsdebuzi voltam, de nem mertem nagy pénzeket kockáztatni, apróban meg nem éri meg a belefektetett energia.
De ne offoljunk... -
JeffeS #176 :-D:-D
nem tőzsdézem, ugyan hívtak tőzsdézni, haver havi 100ezret megkeres vele, fizetés kiegészítésnek nem rossz. Semmi ördöngősség, csak előtte pár hónapig figyelni kell a tőzsdét (ő excelbe írta pár hónapig az árfolyamok alakulását), aztán kialakul a dolog és ráérez az emberfija. -
#175 Egyre jobban azt gondolom, hogy 10T részvényekben utazol, ezért nézed 1 percenként a részvényárakat. Beszoptad-e? -
#174 Ááááááá....
LOL!!! (WoW) -
JeffeS #173 Timber koma, egy kérdésem lenne, érdektelenség hijján te faggattad itt a "stormot":
http://www.origo.hu/vendegszoba/techbazis/20060607stormregion.html
Vagy az egy másik Timber ? -
JeffeS #172 Frankfurtban 88 eurocent a 10tacle, van ahol 85 aurocent, ez durva.
"Százasír a tentökül, százasír !!!" -
JeffeS #171 jeffi bébi nem rosszmájúskodik, hanem ironizál, humorizál. :-)
benéztem a dohány utcába, a portás asszonta:"a stormregionhoz jött ? ... hetek óta nincsenek..." Tehát igazat mondtál, tényleg bezárt a bazár.
Pedig vittem az önéletrajzom, vezérigazgató pozícióra pályáztam, lesz 3 karakterem a WOW-ban, azzal már lehet szerintem. :-)
Meg néztem azokat a helyeket, kávézó vagy mifene, aminek a teraszán anno Kutya meg köre bagózott, hát most nem voltak ott.
Tényleg, sikerült elhelyezkednie a többségnek ? -
#170 Nem kell a rosszmájúság jeffi bébi...
MAjd megtudsz mindent, ha eljön az ideje... -
JeffeS #169 Azért az fura, hogy semmi reklám, semmi infó róla neten.
A game dobozára azért rá lesz írva, hogy mi van benne ? ;-) -
#168 "Nemtudom"
Majd ha valaki akar itt elhinteni infót róla, akkor megteszi, de nem én leszek az. -
JeffeS #167 Aham. A Deep Silver oldalán semmit sem találtam róla, azt gondoltam, hogy a kiadó befagyasztotta.
Mindjárt megint 1 euró alatt a 10tacle, most 1 euro 2 eurocent Düsseldorfban és a többi börzén is 1 alá tart, szerintem ebben a hónapban hivatalossá válhat a csőd. De ha nem is, ezen a nyáron bizti, augusztus, így az ősz reménytelen a CW megjelenése szempontjából. Szerintem.
Amúgy milyen játék ? Mert abszolúte semmilyen infót nem találtam róla googleban. Csak annyi, hogy "strategy".
-
#166 Jóvanmár tesó!
Én az RTS-t cáfoltam konzolra. Ugyanis nem rts, igaz marokkonzol... -
#165 Hat Carlos pedig felig de :D Mert strategia es (marok)konzolra :D -
#164 Nem. És meg fog jelenni, mert nincs köze a 10T-hez. -
JeffeS #163 Találtam egy oldalt: http://en.wikipedia.org/wiki/StormRegion
Az a Mytran Wars (2008) mi akar lenni ? Egy újabb rts, csak konzolra ? -
JeffeS #162 Szerintük már megjelent:
http://www.thesource.hu/index.php?md=games&gid=532&PL=1#gdt -
JeffeS #161 Jagdflieger-t most vagy szivatják, vagy ő szivat.
Azt írta a panzers.hu fórumára:
"Sok találgatás van a fórumon a Stormregionnal , és a játékaikkal kapcsolatban.
Tudomásom szerint: A 10Tacle-súlyos nehézségekkel küzd [...] Jelenleg a stormosok sem tudnak semmi biztosat mondani, pusztán mint mi várják a fejleményeket. [...]
A ColdWar kiadását a 10Tacle őszre halasztotta." -
#160 sevenm (mesterlövész pl) -
o0Sagem0o #159 (supp nélkül meg melyik kiadó vállalná be?) -
JeffeS #158 én nem szidtam a CWt, lényegében csak annyit írtam, hogy olyan mint az RFB, csak jobb, COH-os grafikája van.
Volt idő, amikor én is RTSfan voltam, csak azóta annyira telítődött RTSel a piac, hogy mérgezésem van tőle. -
JeffeS #157 Ha valóban erre várna a 10tacle, akkor bevállalta volna a 10 hónap supportot az EAnak, szerintem. Hiszen ha közben megszünik a 10tacle (ha a CWnek is hasonló eladásai lettek volna, mint a PP2nek és RFBnek, akkor pár hónapon belül megszünik, szvsz), akkor nincs akin számonkérhető lenne a support. Szerintem inkább más lehet a háttérben. Szerintem ki se akarták adni. Vagy ha ki akarták, mára már biztosan nem akarják. Július 1 van, mindjárt július 8. Az EA július elejére igért egy CW-bulit. -
#156 Hát ez abszolút szomorú, hogy ide jutott egy ígéretes projekt, még ha szídják is.... Groebbelsért bevállaltam volna a 9900ft-ot.... -
#155 A gond az, hogy a 10Tnel van minden jog. Ha kiadjak (szinte) ingyen akkor minden eselyuket feladjak arra, hogy a jatek valaha normalis modon ki lesz adva. Ezert inkabb a fiokban tartjak es varnak arra, hogy majd a Kiado odamegy hozzajuk es sok penzt igerve kiadja... Aztan eltelik egy ev es akkor mar meg sem eri kiadni. -
#154 Az nem-e lenne megoldás ha a hazai "Pécésmagazin" kiadók megvennék a játékot teljes játék mellékletüknek??? Ha már legalább ki nem adják sztem a Csápos kiadó igazgatójának is megérné egy kis zsebpénz...... -
JeffeS #153 Carlos, te érdekelt vagy a dologban, lehetnél te "az egyik fejlesztő" aki "egy eltorzított hangú figyelmeztetést" ad a 10tacle-nak. Lehetne küldeni nekik egy csomag sót, vagy lisztet is. :-) Aztán tüntetés, sztrájk meg minden ami belefér. :-) -
JeffeS #152 Pontosabban 2007 tavaszán volt a panzers.hu-n, kikereshető. Gondolom időközben a csúszás miatt csúsztak a milestoneok is. -
JeffeS #151 A panzers.hu oldalon 2007-ben volt olvasható, hogy "idén megjelenik", de a pcdome.hu és a hardwired.hu is ezt írta, annyival pontosítva, hogy még karácsony előtt. -
#150 A milestoneokkal nem volt gond... legalabbis tudtommal :D Az iden tavaszi megjelenes pedig mar eleg reg ota tervben volt... valamikor nagyon regen volt meg ugy, hogy karacsonyra kene kijonni.
emailre otthonrol ha lesz idom :D -
JeffeS #149 igazad van, Axon, teljesen elfogadott eszköz az üzleti életben, én is eltorzított hangon szoktam felhívni a Don Pepét, hogy: "hgggrggg khérehk egyh hgrawai phgrizzát, mghost!", és így egyből kihozzák. :-D Még a címemet se kell bemondanom, becsinálnak és 5 perc múlva már ehetek. :-) -
JeffeS #148 Igazad van Timber, az hogy az sr majdnem fél évet csúszott a Cold Warral (március lett volna, miközben már október-novemberben kész kellett volna lennie, hogy decemberben a boltok polcaira kerülhessen) kizárólag a 10tacle hibája, nem az sr programozó-grafikus-designer-tesztelő csapatáé, valamint elsősorban a vezetésé, ugyanis ha tavaly augusztusban nem utalt volna, csak ha kész a milestoneban rögzített anyag, akkor az sr érdekelt lett volna abban, hogy elkészüljön időre.
Nem nehéz kitalálni, hogy ki kit rántott magával... a 10tacle felfelé ívelt a tőzsdén, egészen addig, míg alá nem írt egy szerencsétlen szerződést, 2007 júniusában. (forrás: teletrader.com)
ps és az email ? :-) -
#147 Én fizikai erőszakról nem beszéltem. Kis ráhatás, nyomásgyakorlás, érvelés, kényszerítőzés. Ezek teljesen elfogadott eszközök az üzleti életben is. -
JeffeS #146 :-D Jah, meg molotov-koktélt a 10tacle irodára. :-D
Ezen az alapon tavaly decemberben a Dohány utcai 10tacle bpi irodát is megfenyegethetted volna eltorzított hangon. :-) A panzers.hu-n is tavalyi megjelenés volt igérve, a hiba nem a 10tacleban keresendő, hiszen a 10tacle tavaly karácsonyra igérte, ő meg nem tehet arról, hogy az sr nem készült el időre. -
#145 1: igen
2: lehetséges
3: nem valószinü -
#144 Geoffrey Spammer baratom :D Fizetni fizettek de a kiadas meg nagyon sok penzbe kerulne es azt mar nem tudja fizetni a 10T. Hidd el igyekeztunk tartani a milestoneokat (es szerintem egy ket aprobb csuszastol eltekintve sikerult is)... nem erzem ugy, hogy a Stormos munkasembereken barmi is mult volna...
Sajnos a 10T es a Storm bedolt. Hogy ki rantott magaval kit azon elvitazhatunk annyit, hogy betelik vele az internet... de ertelmetlen. Meg mi is (Carlos es en...) kivulallokent tudnank csak beszelni rola, igy teljesen ertelmetlen.
Az, hogy a CPCW nem lesz/lett kiadva az engem is erzekenyen erint. A kerdes az, hogy ha tenyleg kukaba kerulne a project (es a ket ceg akinek koze van hozza) akkor miert nem teszik elerhetove? Ha senki nem akarja kiadni akkor legalabb a jatekostarsadalomnak ajandekozni meg mindig tobbet er mint kidobni a kukaba... Meg akar ki nem javitott bugokkal, support nelkul is tobbet er mint abszolut ki nem adva... -
#143 Akkor fantáziáljunk egy kicsit:
1. Elképzelhető-e, hogy valamelyik fejlesztőnél ott lapuljon egy végleges verzió valahol a gépén gondosan elrejtve?
2. Ha a fentebbi verzió elképzelhető, akkor mennyi a valószínűsége annak, hogy ez a valaki egyszer csak úgy gondolja, hogy eljött az idő és készít magának egy biztonsági másolatot a rapidshare szerverén aztán pusztán figyelmetlenségből bemásolja a linkeket valamelyik fórumba?
3. A kiadóban vagy tulajokban (akinél az aranylemez van) felmerül-e az a lehetőség, hogy az első felvetésem igaz lehet-e és esetleg ebből következve megvalósul a második felvetésem?
Ez utóbbi azért lehet érdekes, mert ez talán lépésre kényszerítheti őket.
- Tovább megyek. Talán kap az aranylemez tulajdonos egy eltorzított hangú figyelmeztetést az egyik fejlesztőtől, amiben tényként közli az első pontot és felveti a 2. pont lehetőségét, ha nem történik lépés a hivatalos megjelenés felé.