3714
-
#782 Az, hogy Jeff szerint a Phase 2 (vagy méltán népszerű nevén: Faza Druga) csak egy rókabőr volt, amolyan küldetéslemez, mert semmi újítás nem volt benne az 1-hez képest. Se grafikailag se játékmenetileg.
Arról mondjuk valamiért hallgat, hogy minden phase 1 utáni játékot rókabőrözik, de a SWINE után volt phase 1 és az érdekes módon nem rókabőr. Senki nem érti meg szegény elveszett lelket! -
Fifus #781 Jeff egyszer azt írta, hogy a Phase two-nak kellett volna úgy kinéznie, mint a Cold Warnak. Mi ennek a valóságalapja? -
#780 Abból azért kapnánk mi is, úgyhogy annyira azért ne örömködjünk, hogy gombafelhő jobbrú!!! -
Jagdflieger #779 Hali Fifus! Jó látni téged! A lengyelek meg a Csehek meg is érdemelnék hogy az oroszok jól odavágjonak nekik. a grúzok is megérdemelték. Minek kell bőszíteni a "nagytestvért"? ha van egy bazi nagy szomszédom aki amúgy jól elvan velem. (lásd grúzia) miért akarok egy ellenséges katonai tömbhöz csatlakozni? (lásd NATO ) Vag miért akarok a nagytestvért fenyegető USA rakétapajzsot telepíteni? (lásd Csehek) Na persze a terroristák ellen... Majd jól odabasz iván a csellákoknak is. Vagy elzárja a gázt... oszt annyi.. -
Fifus #778 A Cold War fogalmát amúgy meglehetősen aktuálisnak érzem, most hogy Oroszország Lengyelországot atommal fenyegeti -
Fifus #777 Ha megnyerem a lottó hatost, kiadom a CW-t.
Könnyen jön, könnyen megy -
Fifus #776 Legalább olvasó van
-
W B #775 nincs Jeffe.... -
Fifus #774 Megállt az élet?
-
#773 A PcDome-on nem rég volt hír, hogy nemsokára megjelenik egy újabb Stormos játék a Mytran Wars ITT A CUCC
-
#772 de az, hogy a hitelezok a ceg felszamolasat kertek az igen :) -
#771 erről a Nordic Interactive -ről még nem hallottam.
kiváncsi vok kiviszi-e Lipcsébe a CW-t. -
#770 Nem feltétlen értek egyet!
Még nincs végelszámolás alatt de:
-Nincs vezérigazgató és a 10T se nevezett ki. A törvény vagy valami jogszabály szerint ha ez nem következik be 30 napon belül, akkor csődeljárás indul. (lehet, hogy papiron van ceo, csak mi nem tudunk róla)
-Nincs egy darab ember sem a StormRegion alkalmazásában.
-Az irodaházból úgytudom kihajították a céget
-Az hogy az Apeh nem lépett annyira nem érdekelt senkit majd fognak.
-Amúgy sok dolgozó vitte jogi útra a dolgot, mert nem akartuk annyiban hagyni a dolgot, hogy meglépjenek sokmilliós tartozásokkal. (lehet, hogy ebből se látunk pénzt, de egy próbát megér)
Konklúzióként szerintem (!) a storm max csak papíron létezik, de máshogy nem. -
W B #769 nullára való leépítés? ilyenről még nem hallotam. -
#768 A channel 42 a mai napig a Stromregion többségi tulajdonosa. cégjegyzék szerint a 10tacle csak részesedést vett a stormból nem az egészet.
jahh és Stormregion nincs végelszámolás vagy felszámolás alatt jelenleg. Még egy apeh végrehajtás sincs ellenük. Ha a cég csődközelben lenne akkor ez lenne a sorrend.
a leépítés egy dolog. De az nem jelenti egy cég megszűntét. -
W B #767 majd csináljuk képernyő fotót, ha a top 1-en van -
#766 Ja értem xD amúgy top 2 helyezés van most :D -
#765 #759 -
#764 Ez most h jön ide? -
#763 -Te is ilyen StarWars fun vagy? -Én? Meg vagy te örülve? Én csak a Panzerset szeretem! (Iván és Bozsó)
-Furabegye van a sasmadárnak! (Pocok)
-Na mivan Occ? És az ápdétnorbi? Vagy este 10 után már nem kell? (Kukac)
-Akkora káknúbok vagyunk, hogy az hihetetlen! (Mocsy)
-Mieza takony amit eszel? -Recska! -Recskapüré... (Carlos, Aquir, Faro)
-Ezittmi? Ez az új gép? -Ja, mondtam, hogy ne tegyenek rá svn, tettek, azt PAKK! -Király! (Trust és Bozso egy halott gépnél)
-Én ellengondolok, blutty, blutty, blutty! (Krax)
-Fox te mit csinálsz ott az asztal alatt? -Olyan jó, hadd csinálja! (Mocsy és Faro)
-Az isten bassza meg!!! -Ez bizony nem volt szép mondat! -De nyelvtanilag helyes. (Iván, Carlos, Pocok)
-Darky, olyan bugot hajkurászol, ami valójában nem is létezik! (Kukac)
-Jól van Mao Ce Tung, ügyes vagy! Kövér vágottszemü köcsög! (Twilek) -
#762 Van. Keresek még...
Amúgy az esetleges káromkodásokért elnézést, de így mondták, igy másolom be ide! -
Fifus #761 Basszus, nincs víz! - De van, csak ATI-n nem látszik! - A WC-ben nincs... -
Fifus #760 Nagyon jó a hangulat -
Beni521 #759 Van még? -
Jagdflieger #758 Ezeket le fogom menteni. -
#757 Ez Ultimate:
-Tuggyátok, mi nem tetszik ebben a játékban? -Semmi? -Az hogy szar? (ZedMan, Pocok, Carlos) -
#756 -Lassan bekerülnek a hangok a játékba, szóval vegyetek példát Pocokról... -Halgassunk zenét? (Mocsy és Carlos)
-41-ben születtél? Az a hónap vagy a nap? (Csumi)
-Aki projectoron akar panzersezni az olyan hülye, hogy az anyját se ismeri (Bozsó)
-Mit lehet kapni segítségnyújtás elmulasztása miatt? -Két pofont! (ZedMan és Darky)
Ezen most sírva röhögtem... -
Jagdflieger #755 kt=két elírtam. -
#754 -Basszus, nincs víz! - De van, csak ATI-n nem látszik! - A WC-ben nincs... -
Jagdflieger #753 Gondolom az elején frankó kis hibaüzik voltak. én azon is jót röhögtem mikor Meier mondta hogy már megy a játék (CW) de van egy kicsi gond ha kt unit találkozik kifagy az egész hóbelebanc.. -
#752 Sajna az nincs ha nincs benne az átküldött doksiban. -
#751 Carlos Best of Topi nincs meg?
Meg anno intraneten elkezdtem kigyujteni a Best of bugreports reszt is. Az elso ezer bugig jutottam csak el :) -
#750 emberek jobbak vagyunk mint az olimpia! :) :) :) (2. helyezes :D) -
#749 Még énis szakadok rajtuk. Van még pár dúrva jó. -
#748 Amugy Carlos ha ott ultel volna velunk egy szobaban akkor tripla ekkora lenne a doksi :) -
Jagdflieger #747 Ezek eszméletlenek. Már röhögőgörcsöm van."-Ó, a faszom gyüröm bele a hülye majomba! (Pocok Timberröl)" Ez tuti story.
Mertha path-ba festesz blockot, akkor a szádba rákom a fászomat! (Timber) Ez is jó elképzelem mikor az unitok nem mentek a path-en mert block mezőt festettek az útjukba...
Kiadtam egy parancsot, bazmeg! -Hiába, az nem azért van! (bp és Csumi)
-Direkt nem müködik a játék? (Csumi)
-
#746 :D -
#745 És ez?
-Egy szar mókus tank szétlövi a javitósomat! Menny a picsába Timber! (Bp) -
#744 Ezt nem tudtam... -
#743 "-Ó, a faszom gyüröm bele a hülye majomba! (Pocok Timberröl)"
Na ennek a tortenetere is emlekszem :D :D
Anno elkezdtunk csinalni egy olyan RFB/RFTB modot ahol a designer szabadon garazdalkodhatott a palyan. Azaz olyan nehezre csinalta amilyenre O akarta. A mod neve "Designer's revenge" volt.
No epp az RFTB Wa6ost nehezitettem es Pocok tesztelte. Verzio odaad, Pocok megnezi jon, hogy konnyu. Igy ment ez 5-6x is amikor mar nem hittem el, hogy konnyu mert olyan szinten volt benehezitve, hogy en meg sem tudtam csinalni :) Ekkor derult ki, hogy Pocok rossz helyrol vette a palyat es mindig az eredeti 'konnyu' verziot nezte :) Na jo helyrol berak a palya es elkezdi tesztelni. Kozel 40 perc mulva vervoros fejjel jott felem "Te normalis vagy bazdmeg? Te megnezted mit csinalsz?" es tarsai :) Ugyanis szegeny Pocok sem birt a 6x nehezitett palyaval :D :D :D :D