Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nekem is ezt súgja az a valami.

Þór vígi þessi rúnar

hát igen, de ha a határidõ már nem hosszabbítható, akkor a gépparkot valahova el kell szállítani, más veszi át a bérelt irodát. Szóval a géppark. Nálam, a kis szobában van hely, ha Havoc úgy gondolja... ;-)

Bár igazából csak akkor van értelme feladni az uccsó kenetet a Cold Warnak, ha már július közepe-vége van. Addig még történhet valami. Bár nekem valami azt súgja, hogy nem fog. Furcsa ez a 10tacle.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Carlos
Az EA kiadta volna. Csak kért hozzá 10 hónapnyi support-ot. Erre mondta a 10T, hogy az nem megy. Erre meg az EA, hogy akkor fakoff.

Þór vígi þessi rúnar

ez még oké, ugyanis a befektetõi felé muszály olyan képet mutatni, mintha... mintha... pedig már nem.
A Cold War nem csúszott idõben annyit és elkészült, az Elveon már min 1 évet, így a befektetõk õrjöngtek volna valószínûleg ha épp azt a játékot fagyasztja be és attól az irodától szabadul meg a cég, amelyik elkészült.
Most még lehet magyarázkodni, megmagyarázni, hogy a márciusra elkészült gáma miért nem lett még kiadva. "kész van, a megfelelõ idõpontot várjuk a kiadásra!" - mondhatják a befektetõknek, amíg minden ami nincs leszögezve és piszkos anyagi átmentik másik cégbe és a 10tacle bezár. De lehet, hogy csak paranoiás vagyok. :-) Csak furcsa, hogy egy kész - szerintük igéretes - játékot visszatartanak nehéz idõkben.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Carlos
A telephelyet azért nem zárják még be, mert nem tudják nagyon kiadni. Amúgy jó befektetõ volt a háznak a Storm...
De lassan elfogy a türelme. Már többször volt meghosszabítva az uccsó határidõ!

Þór vígi þessi rúnar

Aham, de akkor is bezárnák a bp-i irodát, ha a polip kinyekkent volna és a tõzsdérõl is eltünt volna (teletrader.com). Bár az is lehet, hogy már a céghely is a polip fejének otthona vagy vidéki háza és igazából már csak egyetlen ember lézeng, mint nem is oly rég a Most Wantedben. Ez az év nem a játékfejlesztõ cégek éve, bár a legtragikusabb a Lucasarts fejlesztõivel történtek, ebben az évben mindenkit kirúgnak (400 fõ?), ha igaz a hírek.

Carlos
Sajnos ezt nemtom, bennünk is felmerült, csak olyan fura és illogikus, hogy eladni nem akarják a stormot (lenne rá/lett volna rá vevõ) de megtartani se akarják. Nem értjük...

Þór vígi þessi rúnar

Az igazán érdekes az, hogy jó ideje sz@rban van a 10tacle, ezt az állítólag igéretes Cold Wart meg ahelyett, hogy minél elõbb kiadná, polcra tette. Olyan érzése van az embernek, mintha nem véletlenek mûve lenne ez, hanem szándékos, tudatos. Lehet, hogy a 10tacle nem is játékfejlesztés miatt jött létre ? Ez csak eszköz volt, hogy rengeteg pénzhez jussanak ? aztán csõdöt jelentenek és a befektetõk téphetik a hajukat.
Bár olyat is csiripeltek korábban a madarak, hogy az elõrendelések sehol sincsenek, lehet amiatt nem adják ki.

Carlos
Otthonról netezek!
Egy átlagos munakanapon szerintem egy olyan max 5-10 fõt számlál a bentlévõk száma, akik "csinálnak-amit-csinálnak".
Amúgy ma mondok fel énis a picsába...

Hányan vannak még? Hát a vezetõk off, leadek off, emberek 50-75% off. Plussz minusz apró.

Þór vígi þessi rúnar

Ha csõdbe ment volna, akkor a bp-i irodája már zárva lenne és te otthonról neteznél (egyébként hányan vagytok még ? és mennyi a túlélõ ?), a géppark és egyéb ingóságok pedig utazott volna befektetõi (13,4 millió euros tartozás) felé. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy az utolsókat rúgja a polip. És hazudoznak össze-vissza nonstop. pl http://gamestar.hu/10tacle-sulyos-gondok-a-nemet-polipnal.html

Ebbõl az egyik kedvencem:"A munkatársak kb. 25 %-ától kénytelenek megválni (a fejlesztésekhez nem közvetlenül kapcsolódó területekrõl), ám a 10Tacle segít nekik elhelyezkedni más munkáltatónál."
Igen, és ezen alkalmazottak házat is kapnak, meg autót, meg feleségrõl és gyerekrõl is gondoskodik számukra a 10tacle, plusz kapnak nyaralót, extra sajttal és nagy krumplival. :-)

Mondjuk ha nekem is lenne x millió eurós tartozásom, lehet, hogy én is hazudoznék, meg úgy csinálnék, mintha... meg mondanám, hogy Márkül Dzsexon férfi és a cián tisztíccsa a fogakat... ki tudja ?!

Carlos
Mostmár engem sem!
Magasról leszarom...
Amúgy a 10T is csõdbement...állítólag...

Þór vígi þessi rúnar

Azért van pangás, mert ez a játékszerûség Carloson (topicindítón) kivül senkit nem érdekel. :-)

De vagyok. Amoda írtam, válaszoltam, stb.

Csak azt sajnálom, hogy a 10tacle feláldozott a Cold War-ral ellentétben egy ötletes, igéretes játékot, az Elveont. Vártam, de most már várhatom...

Carlos
Még sehol...

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Jeff Spender sehol? 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Kopiati
Nem igazán értem, hogy miért lehet egy lapon említeni a Panzers-csaldot a Faces of Warral. Azon kívül, hogy RTS minegyik a fejlesztõk bevallása szerint. A FoW jobban épít a taktikára, meg a katonáknak rendes inventory ja van. A panzersekben a szórakozás a lényeg a taktika másodlagos, van benne korhûség de elenyészõ. Valószínüleg ezért is lett olyan népszerû Európa egyik legnagyobb felvevõ piacán Németországban. Gondolom ezért is került bele ez az idõszak a Cold Warba. A 10Tacle-nél meg anyagi gondok vannak stúdió bezárások stb. ami lehet itt üt vissza. 1001 oka lehet a késésnek és 1001 oka annak miért nem kommentálják. Egyébként a PcGuru oldalán Május 30 a neves dátum. Egyébként elnézést kéreka tegnapi hanvételért nem kellet volna. De feleslegesen ne szidd mert még alig játszott vele pár ember a világon....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Szartál? Na te is roppant finom ember lehetsz.

Nos, tudod az elõzõ panzersek olyan programokkal jöttek ki egyidõben, mint a Soldiers:HOWW2 és a Faces of War, amik finoman szólva földbe döngölték õket.
Azóta sok víz lefolyt a dunán, évek teltek el, és a magyar fejlesztõcsapatnak így 2008-ban még mindíg van képe a 7 éves S.W.I.N.E.-ban látott motorral, levegõben röpködõ lõszerekkel(lõszereskocsi) és HP-csík alapú sebzésrendszerrel elõjönni. (ennél a Soldiers már 2003-ban jobb megoldást tudott, pedig az 5 éve volt) Ezt próbálják lenyomni a torkunkon immáron sokadik alkalommal.

A COH-t pedig ne keverjük bele, jóval újabb játék már.
A kiadónál meg a jelek szerint olyan nagyra tartják a Cold Wart, hogy még arra sem veszik a fáradtságot hogy kommentálják/magyarázzák a folyamatos késésket, vagy bármiféle reklámot csapjanak neki. Pontosan azért viselkednek így, mert a "futottak még" kategóriába sorolják a játékot, és nem véletlenül teszik ezt.

'Okos Tóni!'

Kopiati
Helló
Nem tudom, hogy Te honnét szedsz ilyeneket.... Felsület???? 85% feletti értékelések már felsülésnek számítanak???? Nem akarlak megsérteni, de Te mikor szartál valamit ami 85% feletti értékelést kapna? Valószínüleg a Vista sp1-el gondjaik támadhattak... Konkurenciával szemben beégett volna??? Company of Heroes-ban bázis is kell, Blitzkrieg égés.... még mivel szemben égett volna le???? Okos Tóni!

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Ki se merik adni, olyan gyenge lesz a játék.
Már az elõdei is felsültek a konkurenciával való összehasonlításnál.

Komolyan itt lenne az ideje hogy a fejlesztõk végleg lehúzzák a rolót.

Timber
"akkor jelent meg amikor bejelentették." helyett "akkorra jelent meg amikor bejelentették."

Timber
Latszik, hogy jól tájékozott vagy a játékok terén és tudod, hogy minden játék mindig akkor jelent meg amikor bejelentették. Ha most hirtelen mondanom kéne 5 olyan játékot ami idõben jelent meg 0 csúszással akkor igen nehéz lenne megtalálnom a másik 4 játékot amit a Portal mellett felsorolnék.

"Now these points of data make a beautiful line.
And we're out of beta.
We're releasing on time.
So I'm GLaD. I got burned."

Valóban igazad van, de mind felhasznaló engem az érdekel, hogy kiadják a meghirdetetteknek megfelelõen. Ehhez képest mit kaptunk? SEMMIT. Márciusi kiadási dátumhoz képest májusban vagyunk és még mindig nem tudni mi történik a játékkal.

Igazad van. Lehet, hogy nem a fejlesztõk a balfaszok. Az egész cég az, nem érdekel, hogy konkrétan ki. Mint a felhasználonak egyetlen kapcsolatom van: a cég. Még a szart is el lehet adni, ha jó a kommunikáció... Az látszik, hogy ez utóbbi nem mûkõdik (pedig ez talán a az egész legkönnyebb oldala), akkor milyen lesz vajon a termék???
Timber
"Nme hiszem el, hogy ekkora balfasz csapat fejleszti,"
Na ezt szepen gondold csak vegig... a fejleszto csapat egy nagyon jo es eros team... hidd el vannak sokkal durvabban befolyasolo tenyezok mint, hogy kik fejlesztik.

Szerintem ez a játék is felejtõs lesz. Nme hiszem el, hogy ekkora balfasz csapat fejleszti, se fejleszté, se marketing, se semmi.
Erre ugyan én ki nem adok 10K HUF-ot sem.
Az 576 oldalán mára (04,10) van irva a megjelenés de azt mondták telefonon hogy nem jelent meg. Tudja valaki az igazi dátumot?
A "Assassin's Creed" meg holnapra van irva de annak még ára sincsen, gondolom az sem fog megjelenni.

Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7

576kbyte-ban április 17-re van hirdetve a megjelenés.
Én tuti nem...
http://www.panzers-coldwar.org/?normal=en

The Game

Published: March 2008

Na most akkor mi is van?
MI a fax van már? Mikor lesz ebbõl valami kézzelfogható?
Jó lenne valaki válaszolna a fejlesztõktõl ha már felnéznek ide. Demó nélkül kevesen fogják megvenni. Zsákbamacska nem jön be...
Prince23
MAGYAR SZINKRONNAL!!!!!!!!!!!!!
Márciusban!

Berlin, Tempelhof, 1949. április 8., hajnal

Jelentõs fegyverkezés, rivalizálás folyik a nyugati nagyhatalmak és a Szovjetunió között. A Vörös Hadsereg a második világháború végére egyre jobban megerõsödik. A szovjet hatalom ráébred, hogy a növekvõ hadserege jelentõs elõnyhöz juttathatja, és csak a megfelelõ pillanatra vár. A Tempelhof incidens jelenti a fordulópontot, Berlin légterében egy amerikai teherszállító és egy szovjet harci repülõgép ütközése. Egy véletlen egybeesés és egy emberi hiba következtében az események megállíthatatlanok, nincs értelme azon vitatkozni, hogy ki húzta meg a ravaszt elõször. Ez az incidens megváltoztatja a történelmet.
12 órával az ütközés után, a német fõváros zajos a háborútól, melyet az egykori szövetségesek Európa és a világ irányításáért vívnak.

Ebben a játékban a legrosszabb rémálmaid válnak valóra, és örökre megváltozik a "szabad világ" sorsa! A második világháború már csak az emlékezetünkben él - a hidegháború elkezdõdött.

Carlos miért nincsen demó?
Timber
Kerdezd Carlost 😄 O meg ott dolgozik 😄

Timber miért nincsen demó?
<#wow1>seghol senki?????
Kopiati
Ez a vágott verzió, rossz minõségben a www.gamespot.com-on fenn van az egész szerintem kiváló minõségben, legalább 2-szer ekkora, harc jelenettel is.

Timber
LOAL! Jol adod a kulsos vagyok veletlen akadtam a hirre arcot 😄

http://www.gamestar.hu/codename-panzers-cold-war.html
GC ingame engine demo
http://panzers.hu/
fizikai engine movie
ejj, ez a gáma nagyobb felhajtást érdemelne

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

mizu itt?
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezek szerint igen.
Biztos FPS fun. 😉

Þór vígi þessi rúnar

Serpa
várjuk, de azért az RfB -t foltozhatnák már be végre.

Neked a hidegháborút feldolgozó magyar stratégia unalmas, amely a Codename: Panzers alapjain nyugszik?

Mr Csé
unalmas

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Carlos
<#wave>

Þór vígi þessi rúnar

ChevyG work
+fav

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

micsoda pangás gyerekek XD