3714
-
Jagdflieger #868 Ez a cég fő irányvonala volt. Mármint a vedd meg és le van szarva. Volt egy két arc aki segített de sajnos ők sem Email-ezhettek minden vásárlóval. Nekem szerencsém volt. Mondjuk ez jellemző az autóipartól kezdve minden más iparágra. "Vedd meg és le van szarva! " tetszik.
Nem láttam a bannerterved Jeff küld el privátban!
Amúgy most ezt nem értem. Carlos, és Meier is azt említette nekem hogy néhányan polírozzák a KÉSZ játékot önszorgalmúlag. Most ebben a gamestaros cikben már mint új csapatot említenek "InnoGlow" néven.
1. Most akkor pusztán önszorgalmúag kalapálnak a jómunkásemberek vagy összeáltak egy csapattá és amolyan főnixmadárként újnéven "gepárd alapokon" folytatják a stormosok a melót. Mert ha csak kalapálnak akkor nem lessz support csak egy bugmentessebb játék. Ha céggé váltak akkor lehet support és talán új játékok is talán vásárlóközpontúbb hozzáálással. (tom Jeff mindjárt nyomod az ellen sódert hogy sosem tudnak figyelni a vásárlókra mert te nem vagy ott. )
2. Olyannira álítják Carloszék hogy a CW kész van. akkor mit vacakolnak vele decemberig. (gyanítom hogy nem van kész ést most fejezik be) Mert mi az hogy az Atari és az EA versenyez a kiadásért? Hogy kerül a képbe az Atari? (habár idén nyereséges volt, sokan meg is döbbentek)
Mondjuk a Nordic is a semmiből került a képbe. Mindenki verte a mellétt hogy a stormot megvette a 10Tacle, és minden jog az övék, és velük akar halni minden stormos! Aztán egyszer csak hogy a Nordic a tulaj...ne bazzz. Én már semmit sem értek. -
#867 nem jeffs. -
JeffeS #864 már megtaláltam, ahhoz be kellett lépni az ablumba, a képeket viszont nem úgy linkeltem... -
W B #863 ez már most kultusz játék, igaz csak féltucat embernek, de akkor is az :p -
W B #862 nem tudod törölni? akkor két megoldás van:
-láma vagy
-eljátszod a hülyét, hogy nem lehet törölni
-újreg vagy
szerintem az utóbbi kettő.
simán tudnád törölni. ott van a képeid alatt, hogy "Töröl"
mért nem tetszik a banner ötleted? csak azért, hogy eleve már annak örölünk hogy ki lesz adva. meg az hogy itt ömleng össze vissza stb.
(de jó olvasni ) -
JeffeS #861 akkor még úgy volt, hogy Carlos lesz a házigazda és minden off ki lesz törölve (kb 750 hszólás). De aztán lám, hogy a diktátor nem jutott hatalomhoz és gondoltam,hogy elsütök pár poént, amire azt hittem, vevők lesztek. -
#860 nem azt írtad, h többet nem posztolsz ide? -
W B #857 "sárkány tejet iszol" azaz elég agresszív/beképzelt vagy.
nem vagy képes felfogni, hogy van akiknek tetszik az eddigi összes játék. -
#856 -
JeffeS #854 sárkányok csak a mesében vannak, a poénod meg nem értem, lécci magyarázd el... -
W B #853 JeffeS... JeffeS... te aztán minden reggel sárkány tejet iszol... -
JeffeS #851 most legalább tudod, hogy mit csináltak support helyett. :-) -
JeffeS #850 Rájöttem, hogy ez sokkal jobb reklámszöveg:
-
JeffeS #849 poénnak szántam, ha valakit bánt és kéri, akkor törlöm a képet a galériából, de akár carlossztálin is törölheti ;-) -
JeffeS #848 "Csak vedd meg és le vagy szarva."
Múltkor, jagd, még ennek az ellenkezőjét bizonygattad. Ez az én szövegem, kopirájt. :-) -
JeffeS #847 Ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy az alatti konfigon el sem fog indulni. :-)
Kicsit átdolgoztam a bannert, ha gondolod, akkor cserebere:
Bocsika, hogy nem vótam, de kiváncsi vótam, hogy nélkülem a topic mire megy. Gondolom, nem kell leírnom, hogy pont erre számítottam. -
o0Sagem0o #846 "A fejlesztők állítása szerint ahhoz, hogy a legmagasabb felbontáson, maximális beállítások mellett zökkenőmentesen fusson.." szal ez a maximális gépigény.. -
#845 Mert Gröbel maga a Király..... -
W B #844 de ménem Király tigrist? -
#843 A magyar verzióban mindig Gröbel volt. Hát ha át is állt legalább vitte a Tigrisét is... -
W B #842 az Ö betű akar lenni?
eh, hamar átállt. -
#841 De a képek meg videók amik vannak róla egyáltalán nem indokol ekkora gépigényt! -
#840 Hát remélem szegén Envidia 6600-asom boldogulni fog vele..... remélem.....
Legalább Gröbels visszatér.....a házicicájával együtt....
-
Fifus #839 Látom a tiéden futni fog, bár ez csak optimalizáció kérdése -
#838 Codename Panzers: Cold War - Mégis megjelenhet!
A német tulajdonos csődje magával rántotta a hazai Stormregiont is. Utolsó projektjüket kis szerencsével még láthatjuk.
A Codename: Panzers sorozat alkotóit tavaly vásárolta fel a 10Tacle Studios, s akkoriban még rendkívül rózsásan festett a fejlesztőcsapat jövője. Szépen haladtak a Cold War munkálataival, és a kiadáshoz sikerült megszerezni az EA támogatását. A PSP-re szánt Mytran Wars (körökre osztott stratégia Mechwarrior-szerű robotokkal) fejlesztése is elkezdődött, s mindenki derűsen várta 2008. márciusát, s vele együtt a Cold War premierjét. A nagy nap nem jött el, mégpedig a tulajdonos-kiadó drasztikusan romló anyagi helyzete miatt. Áprilisban már "elfelejtették" folyósítani a Stormregion (10Tacle Budapest) működéséhez szükséges pénzt, így rövid kínlódás után kénytelenek voltak szélnek ereszteni az alkalmazottakat, és lehúzni a rolót. Mindezt úgy, hogy gyakorlatilag elkészült a játék.
Most azonban újra felcsillant a remény. A német PC Games zsurnalisztái a Games Convention standjai között bóklászva találtak rá néhány volt Stormos srácra, akik InnoGlow néven tömörültek új formációba, és tovább tökéletesítik a játékot, mindaddig, amíg módjuk nem lesz a kiadásra. Habár a srácok november, december környékét tartanák elfogadhatónak, egyelőre meg kell várniuk a kiadási jogok miatt kakaskodó Atari és EA "bunyójának" végkimenetelét.
A nem túl szívderítő körülmények ellenére a srácok sikeresen lenyűgözték a PC Games stábját. A prezentáció során látni lehetett a kép a képben funkciót (így akkor is szemmel lehet tartani kúlcsfontosságú pontokat, amikor épp a csata sűrűjében készülünk elmerülni), továbbá azt is, hogy a gyalogos egységek megtanulták használni és kihasználni a tereptárgyak nyújtotta fedezéket. A hős egységek nem csak táposabbak, mint a sima bakák, hanem különleges képességekkel is bírnak. A járműveket is lehet fejleszteni, extra fegyverzet és páncélzat áll a tankok rendelkezésére, míg a csapatszállítókat álcázni lehet. Amennyiben valaki két monitoron játszik egyszerre, akkor a taktika térképet beállíthatja az egyik képernyőre, míg a másikon nyugodtan ténykedhet.
A fejlesztők állítása szerint ahhoz, hogy a legmagasabb felbontáson, maximális beállítások mellett zökkenőmentesen fusson a játék egy 2.8 GHz-es Core 2 Duo, 2 GB RAM, és egy GeForce 8800 GT, illetve ennek megfelelő konfiguáció szükséges.
info: Gamestar
Hehe kicsit eléggé megnőtt a gépigénye!! -
Jagdflieger #837 tehát két alternatva.
1. Korhatáros a gáma, de jó. A kis pöcsök ugyan úgy megveszik. Bizti lesz aki nem kapja meg a mamától, de sokan kisírják és az innyencek megveszik akik szeretik a jó játékot.
2. már kétéves kortol ajánlot de az atom nem okz kárt a gyalogosban max kormos lesz tőle, a tankok meg paintból ágyúval lőnek és akit eltalálnak az kiál. Viszont a játék egy jó nagy hányadék és az RTS fanok lehúzzák, az ujságok is, és kevesebben veszik meg.
Szerintem. Mert minden gyerek szivesebben néz meg egy korhatáros filmet még ha tilos is mintha a mónikasówt nézné. bár az nem korhatáros de szar. Legalább a kis kombóknak van ízlésük.
Amúgy az usa-ban simán levághatod egy nő mellét a filmben az nem gáz de ha megcsókolod az már korhatáros.(ugyanez igaz a játékokra is) Hülye pöcsök. -
Jagdflieger #836 Már mondhatni évekkel ezelőtt próbáltam, de nem lehet. A packer egy rakás szar. Valami balfasz csinála.
1. A kieget nem lehet vele kicsomagolni.
2. Ha módosítok egy unitot azt be kéne packolni pack file-ba. de a packerral csak ki lehet packolni, be nem. Ha nem packolod be akkor a játékban nem látod az unítot.
Mikor észrevettem jeleztem , megdöbbentek és mondták majd utánnanéznek. Az illetékes balfasz nem nézett utánna. Ezért is nem akartam megvenni részben a CW-t. Mert ott is szartak volna mindenbe. Csak vedd meg és le vagy szarva. Tisztelet a kivételnek, mert tom voltak ott jó arcok is. -
bgabor #835 Hát igen, a Company Of Heroes nagy királya a stílusnak.
Na az az igazi minőség, amit az a játék fel tud mutatni. -
Fifus #834 vagy a látótáv nagyobb, mint a lőtáv -
#833 Kékkeresztre csinálni aztán majd az állatvédők hözönghetnek.... -
Fifus #832 Azt próbáltad már, Jagd, hogy az egységeken módosítani (unitvariables.ini) és úgy térképre tenni? Hátha a gyalogság-tank viszonyt élesíteni lehetne. Amúgy meg reality mod lenne tank tank ellen...Pl: lőtáv egyenlő a látótávval. -
#831 Azért, mert a Amerikában kicsit mások a szabályok, mint a német piacon.
Röhögni fox:
-Nem lehet vöröskeresztes sátorra lőni -> lecserélve a kigyós logóra
-Nem üvöltözhet és rángatózhat élethűen a meggyújtott ember -> off
-Nem taposhatnak a tankok -> off
-Atombomba nem ölheti meg a katonákat -> 1 hp
-Vegyi fegyver nem ölheti meg a katonákat -> 1 hp
-Nem ölhet civilt sem az atom, sem a vegyi vegyver -> gyalogosra nem sebez
Hirtelen ennyi jutott eszembe amit az okos PEGI vagy ESRB vagymiaszar kitalált nekünk, or else: 18+. Köszi! -
Jagdflieger #830 Érdekes. lemaradt egy "s" betű. -
Jagdflieger #829 Érdeke hogy pl a volt Storm játékaiban nem lehet elgázolni a gyalogosokat a CandC játékokban meg igen. És mindez nem vágta agyon a westwood ill az EA eladásait. (mármint a korhatár) Bár tom a storm a német piacra termelt és ott durva a szabájozás. -
o0Sagem0o #828 ja..akkor már nem lesz aktuális :P:)) -
#827 Egyszercsak! -
#826 Röhej de ma lesz a Nagy szökés 2....háháhá szánalom.... ennél már csak a Titanic 2 lehetne durvább -
o0Sagem0o #825 lesznek, lesznek, csak már mikor? -
#824 "Amikor a gyalogos puskák besebezték a tankokat én is "ugattam mint a láncos kutya" hogy ez mi a jó szar?"
-Mi is sípoltunk eleget, dehát süket fülekre talált! by design
Amúgy megelőzve a dolgokat a CW-ben is lesznek érdekes dolgok, amiket az ESRB vagy PEGI vagy mifaszom akart úgy, úgyhogy nem tehettünk semmit, csak hisztiztünk, hangosan, hogy így szar, meg szánalom... (dehát ez van, nem cél a 18+ -os kategória) -
Jagdflieger #823 s soldiers nekem sem jött be. Kevés egységgel vacakol az ember és az irányítás is siralmas.
jó dolog lesz a CW-ben ez a páncélszámítás. mondjuk mikor kijött az RfB akkor mindenki ezt várta tőle de nem ezt kaptuk. Hagos is volt a fórum. Amikor a gyalogos puskák besebezték a tankokat én is "ugattam mint a láncos kutya" hogy ez mi a jó szar? Mire a válasz: Azt akartuk ezzel szimulálni hogy vannak dolgok amikkel a gyalogosok is kárt tudnak tenni egy tankban...( gondolom pl: tapadóakna, molotov coctail, gránátfüzér, stb) Erre felemlegettem hogy akkor ezt legyetek szivesek leszimulálni ha meg lusták vagytok akkor csak hagyjátok ki ezt a szar sebzést.. Szerencsére módosították.
Annó volt egy lengyel gáma a Frontline Aftack azt imádtam. Ott rendesen kategórizálva volt a dolog: pl: ha te behajtottál egy királytigrissel egy tucat orosz BT tank közé azok nem tettek kárt a macskában max bazi nagy szikraeső meg gellerek mindenhol. . .
Amúgy nincs semmi baj a repülő alkatrészekkel. Lehet hogy a soldiersben kimegy két katona a tankhoz és újrahengerfejezi, de ot nincsennek tömegjelenetek. Ez mondjuk a panzersben vagy az RfB-ben gázabb lenne. Báár a CoH-ban is heggesztenek rendesen. Mondjuk ott a tankok fajsúja egy picit könnyed lett , de ennek ellenére istencsászár játék. Most jön állítólag a folytatásan..