3714
  • Kopiati
    Nálam low poly mert már a demóval minimumon a nagyobb robbanásoknál alá atombomba szaggatott, és olyan textúrái voltak, hogy árghhhh, De egy igazán zavaró volt az az átvezető videó... Miért nem lehetett előre lerenderelni????? Mert rohadt zavaró hogy szaggat az átvezető... egy reviewban meg bika gépen rohadt jól néz ki az tény... de nem mindenki engedhet magának meg egy übercomputert...sajna...
  • maniac001
    Aki meg azt állítja hogy a WIC low poly annak szemüveg kell. Szemfenékig be lehet zoomolni és az egységek olyan szinten kidolgozottak hogy egy fps-ben is elmenne.
  • maniac001
    Amúgy elárulom hogy a WiC-ben VAN skirmish csak a multi menü alatt érhető el.
  • Kopiati
    A WiC-ben az a vicc, hogy a két oldal egymás tükörképe, más egység modellekkel, alig van tulajdonságbeli különbség....pl a mi-24 és az Apacs nem annyira hasonló mint a WiC-ben.... nem egyenértékű a kettő..... a tankok között még kisebb a különbség.... jó lenne több olyan játék mint az End War... a 3 fél tökéletesen különböző harcmodort kíván...Eu gyenge egységek de gyorsak és fejlettek... Amcsik arany középút.... oroszok még mindig sokan vannak és erősek
  • Hecker007
    ez sajnos így van az összes ilyen játékban, mondjuk nekem szerencsére van olyan clánom akikkel ilyeneket tolunk :), mindjuk inkább csak WiC-et, FoW-ot, meg most MoW betát
  • Csaba42
    Hát igen, ez a baj. WiC is olyan, mint a CS. Ha előre megbeszélt csapat van (vagy esetleg olyan emberek jönnek össze randomra, de ez ritka), akkor rettentő élvezetes.

De ha viszont nem, akkor hajtépés, időpocsékolás.
  • Hecker007
    WiC online csak úgy jó hogyha van egy 3-4 fős csapat, de ha több az mégjobb, nagyon össze kell játszani benne
  • Jagdflieger
    Én annó a szinglijét nyomtam a WiC-nak de pár pálya után meguntam. Szereti az erős gépet az biztos. A szingli kampánya egy nulla. Multiról viszont nem tudok nyilatkozni nem próbáltam.Skirmish nem volt benne, online-ban meg nem ment a black edition.
  • Carlos
    Hát ez még kétséges.
    Kis létszámú csapat dolgozik rajta, azt repesgették itt egyesek, hogy év végén.
  • nonicks
    nem tudja valaki pontosan hogy mikor is adják ki? mert a videókban azt írják hogy már TAVASSZal kiadták volna..
  • Carlos
    ingame cutscene igen...
    És ha te azt az A10-est high poly-nak véled, akkor a hiba benned van.
    De nekem mindegy. Nekem(!) nem tetszik, mert nekem(!) túl "gagyi".
  • Carlos
    Ezzel egyetértek, bár én játszottam mindkét játék single és multijával is.
    A single-t a WiC-ben fél óra után meguntam. A multijával egyet játszottam, de az sem fogott meg.
    Nem mondom, hogy überforradalmi lesz a CW multi, de sokat játszottunk vele és nekem fun volt.
  • Carlos
    Groebel jó gyerek...
  • Beni521
    cold war-ba tigris? nemrossz :)
  • bgabor
    Ezek a képek ingame shotok, nem cutscene-ekből valók.
    Gagyi lowpoly? Nézd már meg azt az A-10est! És ezek mind játék közbeni screenshotok, nem átvezetőből vannak. És érdemes megnézni a járművek, tankok kidolgozottságát is. Pedig max zoom mellett készültek a képek!

Ezt a szintű kidolgozottságot gagyi lowpolynak nevezni elég komoly szintű elfogultságra vall.
  • Hecker007
    képek alapján úgyse lehet megmondani melyik menyire jó, majd csak akkor hogyha az ember játszott már mind2vel, de én pl multizni maradok a WiC-nél SPzni meg a CW és ha lesz akk a folytatásainál
  • Carlos
    Sajnos nemtok betenni képeket a cutscene-jeinkből, de szerintem jobban néznek ki!

Amúgy nem érzem előnytelennek: Mindkettőn van helikopter, ház, robbanáseffekt, tűz, tankok. Mindkettő esti kép.
    Ebből le lehet szűrni, hogy melyik mennyire kidolgozott. Ezt próbáltam illusztrálni a két képpel. Azt viszont aláírom, hogy a WiC jobban fut ugyanazon a konfigon. Bár cserébe (szerintem) gagyi lowpoly cucc.
  • bgabor
    Ezek a képek a World in Conflictból vannak. És nem a hamarosan megjelenő (és nyilván javított grafikájú) kigészítőből, hanem a több mint egy éve megjelent alapjátékból.
  • bgabor
    Érdekes megoldás, hogy a riválisról szándékosan előnytelen képet teszel be.

• Hecker007
    a WiC multiban nagyon jó, az egyjátékost én sose indítottam el benne :D
    viszont az SR játékaiban az singleplayer küldiket többször is végigtoltam :) WiC-et érdemes kipróbálni de az inkább MMO, gépigényével meg semmi baj sincs a WiCnek se, havernak egy 2200+os athalonXP-n meg 1.5GB DDR400+6800GT-vel és szinte max graffon játszik akadozás nélkül, igaz kicsit lassabban tölt be, de utánna nem akad, és azért az a gép már benne van a korban rendesen XD
  • Carlos
    Nagyobb barom vagy mint hittem!
    Egy cinematic trailer-t összehasonlítani egy ingame képpel!
    WiC vs CW:

Bennem felmerül a kérdés: Miről is beszélünk? Mert ha jól selytem a WiC-el kábé annyit játszottál, mint az Rfb-kkel!
  • Carlos
    Ez a méltán népszerű magyar stratégiai játék a Cold War egyik screenshot-ja.
  • bgabor
    Én végigvittem a World of Conflict hadjáratát. Baromi izgalmas volt, ízléses, rajzolt átvezetőkkel tarkítva.

Ehhez még csak hasonlót se tudott felmutatni a Stromregion soha.
  • Beni521
    nyaraláson voltam és kicsit lemaradtam az eseményekről. ez meg mi???????? :)
  • Jagdflieger
    Azért próbáld ki mielőtt dicsérnéd. Csak azért ne dicérd mert nem szereted az SR munkáit. A Word in Conflict szép de olyan a gépigénye kogy ha azt az SR követte volna el fél évig anyáztál volna habzó szájjal. Amúgy meg a játékélménye sem nagy szám. De kár magyarázni. Próbáld ki aztán mondj véleményt.Ráadásul csak egy kampány van az alapban és nincs a játékba Skirmish game. Nálam ezzel elvágja magát egy RTS. Ezt mondtam neked anno az RfB-nél is. Mindent érdemes kipróbálni talán csak a simset nem...
  • martin1992
    jó gém lenne csak egy a baj nem jelenik meg mert takarítottak a cégen belül
    ismerős helyzet jeffes
  • JeffeS
    emellett elbújhat a műanyag grafikájú CW, ez a video tele van élettel, nem úgy,mint a CW Szvsz
  • o0Sagem0o
    omg, még mindig itt tartunk..Te tényleg beragadtál..

Szerintem 1. akit érdekelt, hogy milyen napos volt az idő a Viharsarokban 2004-ben, már 20x elolvashatta tőled 2. akit nem érdekelt az meg már 100x..szal elég lesz, köszönjük:)
  • bgabor
    Ez nagyon üt!!
  • tomcsa4
    Engem ezt a szarakodás emlékeztet egy Digital Reality játékra, a Nexusra (leánykori nevén Imperium Galactica 3).
  • JeffeS
    lapott - höhöhö, végülis lehet múltidő kéttt höhöhö
  • JeffeS
    1. összeálltak egy pár fős csapattá: InnoGlow, a CW miatt. Talán leesnek a magas lóról és leereszkednek hozzátok. Anno a lead designer, lead grafikus, programozók, stb. mindenki válaszolt, mikor ki, a pcdome fórumán feltett kérdésekre, egyenes választ kaptak a kérdezők, az új viharsarkiak nélküli felállásban ("Stormregion" Kft 2004-től) örülhettetek ha a fórumozásra kijelölt emberke nem beszélt mellé és leírta nektek, hogy mi az ábra. :-) 2004 előtt más volt, a játékos nem csak egy idióta volt számunkra,aki képes volt pénzt kiadni a játékunkért, hanem közvetve megélhetésünk forrása. Megmosolyogtam jópárszor azt az ingyen cirkuszt ami a panzers.hu fórumán ment az elmúlt 4 évben. :-)
    2. Állítólag már márciusban kiadásra kész volt. Állítólag már meg van az első patch. (forrás: panzers.hu, legalább felraknák, hogy le tudjuk tölteni :-D) A jogokkal meg hónapok óta ping-pongoznak, már én sem tudom kinél a szerva. Gondolom a Nordic fog lapott osztani az InnoGlownak és az Atari adná ki, hogy az EA nem vállalta.
  • JeffeS
    elég búval bélelt emberke vagy, ha ennyi nem okoz örömet, boldogságot neked...
  • JeffeS
    [URL=http://gamestar.hu/codename-panzers-cold-war-megis-megjelenhet.html]"Utolsó projektjüket kis szerencsével még láthatjuk."[/URL]
    Azaz a helyes válasz: Talán.
    És hogy mikor ?
    A helyes válasz: Talán valamikor.
  • maniac001
    Na nem olvastam végig ezt a sok mókás dolgot, így kérnék egy kompetens személyt (kalandorok kíméljenek), hogy egy egyszerű kérdésre adjon 1-2 szavas világos választ. Megjelenik ez a játék vagy nem jelenik meg?

Esetleg ha igen, mikor?
  • tomcsa4
    Hát 10tacle csődöt mondott, gondolom az első az volt, hogy eladjanak mindent. Én azt nem értem, hogy ha USA-ban az EA adja (adta volna) ki, akkor miért nem vették meg az Európai jogokat? Nem éri meg neki? Vagy nem jogosult rá?

Nem tudom ki pénzelte a projectet, de ha az EA csak a felét fizette már megérné neki. Pláne egy (majdnem?) kész játékot kidobni luxus.

(Dobná ki a saját Gyűrűk Ura szarságát az ablakon és csinálhatnának valami offline RPG-t, na mindegy, nem ide tartozik :))
  • Kopiati
    Én azt olvastam, hogy a "kiadó" ehehe,,, még kért egy kis finomhangolást és az a pár messiás azt csinálja....
  • Hecker007
    kezdenek olyanok lenni mint az oroszok, azok is mindent csak halogatnak közben meg állítják hogy kész a játék...
  • bgabor
    Én azt nem értem, mégis miért adhatnák ki ők a játékot? Nincs joguk hozzá, elvégre nem az övék!

Ezen felül én sem értem, mi ez a süketelés a decemberi határidőről.
    Ha eddig eltoltak minden megjelenési dátumot, akkor miért pont ez lenne érvényes? Arról is beszéltek már, hogy a játék rég készen van. Akkor mi ez a hülyeség a "reméljük decemberre kész leszünk" szöveggel?
  • martin1992
    nem vayg egyedül a nem értésbe