Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
van benne egy ket uber nagy kamu azert :D :D :D

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

pl. a CW lead programozója az orvosa (szívproblémák miatt, mely oka a cégben folyó jelenségek voltak) tanácsára elhagyta a céget 2007 januárjában. Satuba fogták, hogy 2006-ban hány hónapig volt satuban, nem tudom és azt sem tudom, hogy publikus -e ez az infó egyáltalán. Bár azt hiszem nem zavar vizet, hiszen a "storm" megszünt, csak még nem került hivatalos hírekbe.
Gondoltam, hogy te nem láttál, nem hallottál semmit, ami körülötted történt, csak megtörtént. Naívnak és éretlennek tünsz hszólásaid alapján, azért nem gondoltam, hogy annyi céget megjártál és azért gondoltam, hogy a storm volt az elsõ munkahelyed. Timber is csak azután vette észre, hogy mi zajlik, amikor õt fogták satuba. Pedig már 2004-ben is voltak érdekes dolgok. pl az újonnan érkezett exdresek elhappoltak egy évek óta a stormnál dolgozó figurának storm vezetése által beigért posztot.
Hosszú história, jó hogy végre pont kerül ennek a keserû mondatnak a végére.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Carlos
Mi történt 2006-ban? Nem emléxem (kijött az rfb. elkezdték felduzzasztani a céget?)
TÉK! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Jól szétoffoltuk a topicot. :-D De már mindjárt 200. Az lehet a tied. :-D

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Több forrás is a 2006-ot datálta a légkör megváltozását illetõen. Lehet, hogy téged nem érintett, azért nem tünt fel.

Carlos
NEMNEM!
Egészen addig ment jól a Storm amig fel nem merült, hogy a 10T megveszi a céget. Ekkor kezdõdött az egész. Ekkor kezdõdött az, hogy naponta új embereket láttunk és asse tudtuk, hogy az kicsoda, micsinál, miért van itt. Aztán amikor megvette a 10T az egészet, csapatépítõ nyista, demoklész kardja mindenki felett...

Þór vígi þessi rúnar

Az más.

Utána jöttek a gondok, gondolom, ahogy a csõd felé haladt a storm és már nem volt keret csapat tréningekre, stb. Van egy olyan mondás: bajban ismerszik meg a barát. Tehát a csapatban akkor nem voltak barátok...

Carlos
Nem tartottam fontosnak, hogy legyen backupom. Úgyse játszanék vele, mert annyit dolgoztam vele, hogy nem lenne rá ingerenciám. Ha meg nagyon kéne, meg tudnám szerezni.

Þór vígi þessi rúnar

Akkor régi arc, öreg róka vagy a szakmában, így cikis, hogy nem csináltál backupokat az iroda bezárás elõtt. De gondolom, hogy más mást is vitt, ami nem volt leszögezve. :-) Ahogy ilyenkor az lenni szokott...

Carlos
A legjobb csapat akivel dolgoztam!
Megtiszteltetés volt, ezután már semmi sem volt a régi!
Ez volt a Storm legjobb csapata, ez volt a fénykor (nekünk)!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pedig ottvagyok...
QA, legalul

Amúgy én még az RFB elõtt érkeztem, amikor patch-et csináltunk a Faza Drugához. (Phase 2)

Invictus, Mithis, 576 Media, Stormregion ahol eddig dolgoztam.

Þór vígi þessi rúnar

Most nézem az RFB-s stáblistát és nem látom benne a neved, pedig másnál nicknév is van, gondolom RFB után érkeztél.

Van ahol már 70 eurocent a 10T, lassan lehetne torrentelni a CW-t, ingyér engem is érdekel.

Pedig márciusban nyugodtan kiírhattad volna dvd-re, a fejetlenségben senki sem vette volna észre. Na mind1, akkor talán valamelyik szakmában tapasztaltabb öreg róka csak nerozott egyet.
Apropó, te a stormban kezdted ?

Carlos
Amikor néztük a védelmezt, akkor NEM starforce volt rajta, hanem valami más, amit addig még nem láttam/hallottam (nem jelent ez semmit persze).
Amúgy nekem nincs meg a gold sajna. <#szomoru1>

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem meg fog jelenni három hónapon belül itt: http://filetorrents.tx.hu/

Persze, csak ha Carlos is úgy akarja. :-) Amúgy ezen is starforce van ? Mert akkor olyan verzsönt kéne feltölteni, amin még nincs rajta, mert a crackes RFB is problémás volt. Meg nem tudom, hogy megszünt cégnél hogy vannak a szerzõi jogok, ha vannak. Ha a 10T megszünt, akkor másolható e szabadon a ki nem adott CW, vagy sem. Utánna kéne nézni.

akkor már csak a játéknak kellene "elhelyezkednie" valahogyan:)

Caveman is talált végre állást, gondolom azért nem ír már sem a stormregion.com-ra, sem a gamespot.com-ra. Máshol nem is találtam coldwar topicot. Vagyis felesleges volt aggózni, hogy mi lesz a 100 emberrel, szerintem többségük már elhelyezkedett.

Kopiati
Amikor elõször megláttam ezt Panzers Tacticsazt hittem ez is Storm os játék, csak a címbõl fakadóan.....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Carlos
Ehhh... :)

Þór vígi þessi rúnar

:-DDD

:-D érzõdött az interjún, hogy nem spontán történt. :-) Lemont is kiszúrtam, õ pcdome-s moderátor, akár tulaj is.

Timber
Carlos baszki... a CP:CW-vel kapcsolatban hogy a punaba tudnal ON lenni? :D :D :D Itt barmit irsz az mar OFF.

Timber
En voltam :D De van meg ott jopar Stormos (Lemon es Rahrima/Ibrahim is pl :D) Volt nem egy kerdes amit nem valaszoltak meg :D De mar nem emlekszem, hogy mik :D Csak arra ahogy visszajottek... Ork uvoltes: "TIMBEEEEEEEER" :D

ok.

Carlos
Volt idõ amikor énis tõzsdebuzi voltam, de nem mertem nagy pénzeket kockáztatni, apróban meg nem éri meg a belefektetett energia.
De ne offoljunk...

Þór vígi þessi rúnar

:-D:-D
nem tõzsdézem, ugyan hívtak tõzsdézni, haver havi 100ezret megkeres vele, fizetés kiegészítésnek nem rossz. Semmi ördöngõsség, csak elõtte pár hónapig figyelni kell a tõzsdét (õ excelbe írta pár hónapig az árfolyamok alakulását), aztán kialakul a dolog és ráérez az emberfija.

Carlos
Egyre jobban azt gondolom, hogy 10T részvényekben utazol, ezért nézed 1 percenként a részvényárakat. Beszoptad-e? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ááááááá....
LOL!!! (WoW)

Þór vígi þessi rúnar

Timber koma, egy kérdésem lenne, érdektelenség hijján te faggattad itt a "stormot":
http://www.origo.hu/vendegszoba/techbazis/20060607stormregion.html

Vagy az egy másik Timber ?

Frankfurtban 88 eurocent a 10tacle, van ahol 85 aurocent, ez durva.

"Százasír a tentökül, százasír !!!"

jeffi bébi nem rosszmájúskodik, hanem ironizál, humorizál. :-)

benéztem a dohány utcába, a portás asszonta:"a stormregionhoz jött ? ... hetek óta nincsenek..." Tehát igazat mondtál, tényleg bezárt a bazár.
Pedig vittem az önéletrajzom, vezérigazgató pozícióra pályáztam, lesz 3 karakterem a WOW-ban, azzal már lehet szerintem. :-)
Meg néztem azokat a helyeket, kávézó vagy mifene, aminek a teraszán anno Kutya meg köre bagózott, hát most nem voltak ott.
Tényleg, sikerült elhelyezkednie a többségnek ?

Carlos
Nem kell a rosszmájúság jeffi bébi...
MAjd megtudsz mindent, ha eljön az ideje...

Þór vígi þessi rúnar

Azért az fura, hogy semmi reklám, semmi infó róla neten.

A game dobozára azért rá lesz írva, hogy mi van benne ? ;-)

Carlos
"Nemtudom"
Majd ha valaki akar itt elhinteni infót róla, akkor megteszi, de nem én leszek az.

Þór vígi þessi rúnar

Aham. A Deep Silver oldalán semmit sem találtam róla, azt gondoltam, hogy a kiadó befagyasztotta.
Mindjárt megint 1 euró alatt a 10tacle, most 1 euro 2 eurocent Düsseldorfban és a többi börzén is 1 alá tart, szerintem ebben a hónapban hivatalossá válhat a csõd. De ha nem is, ezen a nyáron bizti, augusztus, így az õsz reménytelen a CW megjelenése szempontjából. Szerintem.
Amúgy milyen játék ? Mert abszolúte semmilyen infót nem találtam róla googleban. Csak annyi, hogy "strategy".

Carlos
Jóvanmár tesó!
Én az RTS-t cáfoltam konzolra. Ugyanis nem rts, igaz marokkonzol...

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Hat Carlos pedig felig de :D Mert strategia es (marok)konzolra :D

Carlos
Nem. És meg fog jelenni, mert nincs köze a 10T-hez.

Þór vígi þessi rúnar

Találtam egy oldalt: http://en.wikipedia.org/wiki/StormRegion

Az a Mytran Wars (2008) mi akar lenni ? Egy újabb rts, csak konzolra ?

Szerintük már megjelent:
http://www.thesource.hu/index.php?md=games&gid=532&PL=1#gdt

Jagdflieger-t most vagy szivatják, vagy õ szivat.
Azt írta a panzers.hu fórumára:
"Sok találgatás van a fórumon a Stormregionnal , és a játékaikkal kapcsolatban.
Tudomásom szerint: A 10Tacle-súlyos nehézségekkel küzd <...> Jelenleg a stormosok sem tudnak semmi biztosat mondani, pusztán mint mi várják a fejleményeket. <...>
A ColdWar kiadását a 10Tacle õszre halasztotta."

Kopiati
sevenm (mesterlövész pl)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

(supp nélkül meg melyik kiadó vállalná be?)

én nem szidtam a CWt, lényegében csak annyit írtam, hogy olyan mint az RFB, csak jobb, COH-os grafikája van.
Volt idõ, amikor én is RTSfan voltam, csak azóta annyira telítõdött RTSel a piac, hogy mérgezésem van tõle.

Ha valóban erre várna a 10tacle, akkor bevállalta volna a 10 hónap supportot az EAnak, szerintem. Hiszen ha közben megszünik a 10tacle (ha a CWnek is hasonló eladásai lettek volna, mint a PP2nek és RFBnek, akkor pár hónapon belül megszünik, szvsz), akkor nincs akin számonkérhetõ lenne a support. Szerintem inkább más lehet a háttérben. Szerintem ki se akarták adni. Vagy ha ki akarták, mára már biztosan nem akarják. Július 1 van, mindjárt július 8. Az EA július elejére igért egy CW-bulit.

Kopiati
Hát ez abszolút szomorú, hogy ide jutott egy ígéretes projekt, még ha szídják is.... Groebbelsért bevállaltam volna a 9900ft-ot....

Timber
A gond az, hogy a 10Tnel van minden jog. Ha kiadjak (szinte) ingyen akkor minden eselyuket feladjak arra, hogy a jatek valaha normalis modon ki lesz adva. Ezert inkabb a fiokban tartjak es varnak arra, hogy majd a Kiado odamegy hozzajuk es sok penzt igerve kiadja... Aztan eltelik egy ev es akkor mar meg sem eri kiadni.

Kopiati
Az nem-e lenne megoldás ha a hazai "Pécésmagazin" kiadók megvennék a játékot teljes játék mellékletüknek??? Ha már legalább ki nem adják sztem a Csápos kiadó igazgatójának is megérné egy kis zsebpénz......

Carlos, te érdekelt vagy a dologban, lehetnél te "az egyik fejlesztõ" aki "egy eltorzított hangú figyelmeztetést" ad a 10tacle-nak. Lehetne küldeni nekik egy csomag sót, vagy lisztet is. :-) Aztán tüntetés, sztrájk meg minden ami belefér. :-)