A PS3 is túl­me­le­ge­dés­sel küzd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Xbox 360 grafikaja es jatekkinalata? Maximalisan egyetertek veled!En sem doltem el tole,legalabbis attol amiket(eloben!) lattam:)
Õõõ talán azért amiért a pc-kbe is kerül vízhûtés? Nevezetesen azért, hogy halkabb legyen? :) merthogy a vízhûtés "kicsit" csöndesebb mint a léghûtés.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Meg az is "kiderül", hogy nem kispályás akkumulátor van a PS3-ban. :P
"Többen máris arra gondoltak, hogy a laptopakkumulátorok kapcsán felmerült súlyos problémák ismétlõdnek meg"
Biztos az a belsõ akkumulátor!! <#vigyor2>#vigyor2>
amugy nekem nem kell ps. van pc.m :)
le is fagy. hangos is.. jee..
(de van egy C64em is. nem fagy le. nem hangos ;)
Nekem van PS2-m, XBOXom, és GC-om is, egyikért sem rajongok, nem vagyok elfogult. de azt kell hogy mondjam, ami játék megjelenik X-re és ps2-re is inkább X-en nyomom, mert számomra borzasztó PS konzol. Ilyenek vagyunk, izlések és pofonok. nyilván akinek világ életébe PS-e volt csak és azt szoktam meg, annak a többi a furcsa.
Az ujgenerációról, meg nekem az a vicces, hogy sokan szidják a 360-at egy olyan konzol ellenében ami meg sem jelent, ez elég LOL. Majd nézzük meg, ha kezünkben lesz mindkettõ.
Egyébként halkan jegyzem meg, ha a SONY is kiadja 1 éve a gépét, kiváncsi vagyok akkor azzal mennyi gond lenne :D
2. Ennél nagyobb baromságot nem hallottam még. Az átlag szülõ nem tud különbséget tenni a PS2 játék és egy mûsoros dvd között sem. A szülõ azt veszi (már ha van pénze), amit a kölyök sipítozik.
3. Ha nem vártak és megvették, akkor minek akarjanak másról hallani? Dobják ki és vegyenek másikat?
Nem lehet elfogadni azt, hogy valaki nem hülye, csak más az ízlése, és nem véletlenül vette azt a terméket, amit vett?
Nekem ismerõsöm X360-a nem melegszik túl. Legalábbis amikor az unokaöccse reggel 8-tól este fél 6-ig vette igénybe, akkor nem tette. Közben én kétszer rúgtam be és józanodtam ki.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
1. ismerek olyant akinek szekrényben megy még az üvegajtót is rácsukja és nem melegszik
2. A hozzá kiadott hütõk olyanok mint sok más konzolkiegészitõ, a juzerek pénztárcája mintsem valós problémamegoldása a cél, pont a mesterségesen felkeltett hisztériát meglovagolva, nesze itt van vazzeg ha attól félsz hogy melegszik, hütsd le 30 ezerért, vagy a coolerrel 5 fokot 6 ezererért.
Gamer for Life
Az hogy az x360 tulajok nagyrésze nem vett észre a melegedésbõl semmit az azért nevetséges kijelentés mert akkor miért adtak ki a gépe megjelenése után hivatalos vízhûtést a géphez?:))))))
És pont a haverom tökvéletlenül pont olyan 360-at vett ami max 2-3 óra folyamatos játélkot bír mi?:)
Azt bírom a microfos tulajokban hogy tök értelmetlenül védik be a gépüket pár okból kifolyólag:
1. Nincs pénzük másik,jobb konzolra.
2. Ezt vették a szülõk
3. Nem vártak megvették és hallani sem akarnak másról...
De felõlem védjétek ahogy az xbox esetében is tették anno páran pedig az is egy fos volt a ps2-höz képest. És itt most nem a tudásról beszélek mert azt aláírom a ps2-t túlszárnyalta...Hanem egyszerüen a játékkínálatról:)
Mindenesetre én nem eröltetem olyan gép vásárlását amin a játékok 90%-a pc-n és más konzolokon megjelenik a maradék 10%-ból 4-5% agyatlan látványosságra kihegyezett szemét, és kb 5% a játékkínálatból az exkluzív jójáték....
Az hogy a grafika hüdemilyen számomra mellékes,szép legyen és annyi...Mindenesetre nem magasztalnám a 360-at mivel akármit megnéztem eddig rajta egy komolyabb pc grafikáját hozta,ennyi. Semmi iimagasló nem volt.
És 360 ide vagy oda,még mindig nincs rá olyan játék (sem xbox-ra) ami hozná (nem grafikailag értve) mondjuk egy metal gear solid 3 szintjét!
Mehetek vissza a balettba ugrálni :D
Gondolkoztatok már azon, hogy milyen paradoxon, azt mondani, hogy túlmelegedés miatt fagy?<#buck>#buck>
Én is így mondom, csak most elég pihent vagyok, hogy értsem is mit beszélek<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
on
Amúgy teccik a konfigod!;)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Neked sem ártana már egy kis pihenés, kikapcsolódás...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha nem melegszik akkor igen,majd,ha,egyszer valoban megjelenik........
Hazaviszem a megvásárolt PS3-amat, és - mivel engem felvet a pénz, többek között azzal tüzelek - mertakom a 4 méteres plazmatévém alá pozicionált formatervezett házimozi-tároló egyik polcára, közvetlenül a Harman-Kardon erõsítõ és a JBL surround-distributor alá. Erre meg megsül:)
Csak azt mondtam, hogy ha ennek van alapja, akkor nem lehet annyival elintézni, hogy "azért, mert a kiállításon melege volt". Nem lehet kiadni egy terméket, amit csak ablak alá rakhatok, ez nem virág.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Köszönöm az észrevételt!
Üdv:
Dzson
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
http://www.bcsinfo.hu/forum
hö, biztos a lezárt burok...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ps2 melegedés:
Az eredeti egybegépeknek érdekes módon nem volt ilyen problémájuk!!! Sõt ha vetted a fáradtságot és elolvastad a cikket, akkor rájöttél, hogy nem maga a slim ps2 hanem a gagyi tápja az ami melegszik.
Míg az X360-nak nem csak a tápja, hanem maga a gép is szétfûti magát.
interkúler:
Szal az X360-hoz vegyek 20$-ért még egy ilyen vackot is, hogy rendesen mûködjön. Szerinted normális dolog ez?
Ha összeszámolom az ilyen kis extrákat (hûtõ, külsõ HD-DVD, kontroller stb) nem jövök ki jobban, ha veszek inkább egy PS3-at?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Másik meg: "szintén nem kispályás belsõ akkumulátor "
Ez mi a lópikula? Mán minek lenne benne akkumulátor?:DDD Vazz esetleg tápegység. Menjé angolt tanulni még.:D
Ha ilyen szignifikáns probléma van vele, akkor azt oldják meg mielõbb, különben garihadjárat, általános felháborodás és termékvisszahívás lesz belõle.
illetve
Nyko intercooler
Dzson:1,Majd ha kaphato lesz valaha is a PS3...:P
2,A Washington Post mint PS3 ellenes kampanyujsag...:D
3,Neha eltunodom,hogy ilyen iq-val te tenyleg cikkeket irsz egy ujsagba? Nem semmi...:D Ahonnan en jottem ott az utca sepresevel sem biztak volna meg......
Úgy látom, a PS3 megjelenésének közeledtével a sony gyûlölõ X fanaticok egyre szánalmasabb dolgokba kötnek bele. Szar formájó joy meg ronda távirányító... LOL.
4 napig ment folyamatosan a ps2-m (Gt4) és épphogy langyos lett a gép...
Amúgy az egész hír (nem az sg híre hanem úgy általánosan amirõl írnak) semmi más,mint egy egyszerü próbálkozás a microfoséktól hogy bizonyítsák hogy nem nevetséges a gépük.....
Arról meg hogy a 360 hûtése megoldódott azért nem nyilatkoznék mert az ismerõsöm 360-ja gyk hibátlan fûtés a lakásban csak kissé nevetséges hogy 2-3 óra után túlmelegedett és paff...Napersze ottvan huszonezrekért a vízhûtés (Lol) amit meg is vett nah így akár 4 óra kell a túlmelegedéshez...A szakszervízben pedig érdeklõdés után közölte egy úriember hogy az egészben az a vicces hogy hajlamos a 360 túlmelegedés érzékelõje elromlani az pedig nem kevés pénzébe fog kerülni a 360 tulajoknak amikor szétsül a szarjuk.:)
A másik vicc akkor fog bekövetkezni amikor megjelenik a ps3 és a microfos látva majd az eladási statisztikákat szépen lenyomja vagy a felére a 360 árát...Az nagyon kedvezõ lesz azoknak akik fél évvel elötte megvették 100akárhányezerért:)
/*WTF?!*/
a használlhatóság szempontjából ez a forma tökéletes
akkor lennének barmok ha dizájn kedvéért kitalálnának egy kényelmetlen szutykot
http://www.bcsinfo.hu/forum
Na most döntöttem el, hogy nextgen konzolt majd 1.5 év múlva... addig jó lesz a jó öreg PS2 (no meg a PC).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/*WTF?!*/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ranezesre ugyanolyan mint a PS2 kontrollere, azzal pedig soha semmi bajom nem volt.
Y