59
-
xardas231 #59 ja én ugy zom h inden harmadik x360 megsült itthon idén nyáron:P
-
xardas231 #58 mindhárom pixel hibás volt -
xardas231 #57 Tom itt nem érdekes te haverom vett 3 PSP-t is...
-
mcfly84 #56 Nos....valóban van némi igazság abban amit mondasz. Nekem a júliusi kánikulában a 40+ fokos tetőtérben sem fagyott a 360. :D Pedig gyári hűtéssel nyomulok. Na jó töredelmesen bevallom volt rá precedens, hogy elment a hang...pár másodpercre rá ki írta az X, hogy koszos a lemez és nem tudja olvasni megoldás: lemez ki, megtöröl, vissza és PGR3 online játszma folytat másnap délig. :D. Magam vettem a konzolt és nem bántam meg. Ha lesz ps3 azt is veszek. Feltéve ha lesz a játékkínálatában nekem szimpatikus gém. -
#55 A sony kezdő kinálata bezzeg jobb szokott lenni. Emlékezzünk a ps2 re, első évében a Dreamcast játékok széjjelalázták látványban, és tartalomban egyaránt az összeset. -
cateran #54 Hat nem az alap, az igaz:) Annal nagyobb szegyen a Sonynak:P Az en haverom pedig pont olyat vett ami nem melegszik (szolj hozza,mik vannak?!:)) es csak biztonsagi okokbol kert meg engem,hogy szerezzek egy olyan intercoolert neki (asszem 15 font volt tokkal-vonoval)!
Az Xbox 360 grafikaja es jatekkinalata? Maximalisan egyetertek veled!En sem doltem el tole,legalabbis attol amiket(eloben!) lattam:)
-
#53 Király a távirányító. Legutóbb a '90es évek elején tervezett "ilyet" a Sony:D Retro!Jobban bírom az ilyet, mint pl azokat a lekerekített szappantartókat, amiket adnak manapság a DVD lejátszókhoz... -
#52 "Az hogy az x360 tulajok nagyrésze nem vett észre a melegedésből semmit az azért nevetséges kijelentés mert akkor miért adtak ki a gépe megjelenése után hivatalos vízhűtést a géphez?:))))))"
Őőő talán azért amiért a pc-kbe is kerül vízhűtés? Nevezetesen azért, hogy halkabb legyen? :) merthogy a vízhűtés "kicsit" csöndesebb mint a léghűtés. -
dez #51 Főleg a cím. -
dez #50 Ejj, ejj, újabb bulvárcikk. :( Közben az utolsó előtti bekezdésből kiderül, hogy nincs is semmi probléma.
Meg az is "kiderül", hogy nem kispályás akkumulátor van a PS3-ban. :P
"Többen máris arra gondoltak, hogy a laptopakkumulátorok kapcsán felmerült súlyos problémák ismétlődnek meg"
Biztos az a belső akkumulátor!! -
#49 minek kell letakarni az arcokat a toltal kepen? vagy.. miert nincs letakarva a hostes arca?
amugy nekem nem kell ps. van pc.m :)
le is fagy. hangos is.. jee..
(de van egy C64em is. nem fagy le. nem hangos ;) -
BobaFett #48 Kontroller témához:
Nekem van PS2-m, XBOXom, és GC-om is, egyikért sem rajongok, nem vagyok elfogult. de azt kell hogy mondjam, ami játék megjelenik X-re és ps2-re is inkább X-en nyomom, mert számomra borzasztó PS konzol. Ilyenek vagyunk, izlések és pofonok. nyilván akinek világ életébe PS-e volt csak és azt szoktam meg, annak a többi a furcsa.
Az ujgenerációról, meg nekem az a vicces, hogy sokan szidják a 360-at egy olyan konzol ellenében ami meg sem jelent, ez elég LOL. Majd nézzük meg, ha kezünkben lesz mindkettő.
Egyébként halkan jegyzem meg, ha a SONY is kiadja 1 éve a gépét, kiváncsi vagyok akkor azzal mennyi gond lenne :D -
Morden23 #47 1. Nincsen olyan sok opció, és az XBox sem olcsó poén.
2. Ennél nagyobb baromságot nem hallottam még. Az átlag szülő nem tud különbséget tenni a PS2 játék és egy műsoros dvd között sem. A szülő azt veszi (már ha van pénze), amit a kölyök sipítozik.
3. Ha nem vártak és megvették, akkor minek akarjanak másról hallani? Dobják ki és vegyenek másikat?
Nem lehet elfogadni azt, hogy valaki nem hülye, csak más az ízlése, és nem véletlenül vette azt a terméket, amit vett?
Nekem ismerősöm X360-a nem melegszik túl. Legalábbis amikor az unokaöccse reggel 8-tól este fél 6-ig vette igénybe, akkor nem tette. Közben én kétszer rúgtam be és józanodtam ki. -
#46 Mindenki ismer olyant akinek megsült a 360 a, legalábbis azt mondja, a net mindent elbir, a fantázia is szárnyal, énis pár pontot felsorolok.
1. ismerek olyant akinek szekrényben megy még az üvegajtót is rácsukja és nem melegszik
2. A hozzá kiadott hütők olyanok mint sok más konzolkiegészitő, a juzerek pénztárcája mintsem valós problémamegoldása a cél, pont a mesterségesen felkeltett hisztériát meglovagolva, nesze itt van vazzeg ha attól félsz hogy melegszik, hütsd le 30 ezerért, vagy a coolerrel 5 fokot 6 ezererért. -
#45 A felsorolt 3 pont az pont a pc és ps2 tulajokra vonatkozik, akik a 360 at fikázzák. -
Dude64 #44 Birom amikor a fanboyok megpróbálják "objektíven" lehúzni a számukra nem szimpatikus gépeket. Vicces. Vicces? -
#43 Amiről te idelinkelgetsz az nem éppen az alap ps2 (ami akárhonnan próbálsz linkeket berakni,egyáltalán nem melegedett,ellenben a jelenlegi alap 360-al)...
Az hogy az x360 tulajok nagyrésze nem vett észre a melegedésből semmit az azért nevetséges kijelentés mert akkor miért adtak ki a gépe megjelenése után hivatalos vízhűtést a géphez?:))))))
És pont a haverom tökvéletlenül pont olyan 360-at vett ami max 2-3 óra folyamatos játélkot bír mi?:)
Azt bírom a microfos tulajokban hogy tök értelmetlenül védik be a gépüket pár okból kifolyólag:
1. Nincs pénzük másik,jobb konzolra.
2. Ezt vették a szülők
3. Nem vártak megvették és hallani sem akarnak másról...
De felőlem védjétek ahogy az xbox esetében is tették anno páran pedig az is egy fos volt a ps2-höz képest. És itt most nem a tudásról beszélek mert azt aláírom a ps2-t túlszárnyalta...Hanem egyszerüen a játékkínálatról:)
Mindenesetre én nem eröltetem olyan gép vásárlását amin a játékok 90%-a pc-n és más konzolokon megjelenik a maradék 10%-ból 4-5% agyatlan látványosságra kihegyezett szemét, és kb 5% a játékkínálatból az exkluzív jójáték....
Az hogy a grafika hüdemilyen számomra mellékes,szép legyen és annyi...Mindenesetre nem magasztalnám a 360-at mivel akármit megnéztem eddig rajta egy komolyabb pc grafikáját hozta,ennyi. Semmi iimagasló nem volt.
És 360 ide vagy oda,még mindig nincs rá olyan játék (sem xbox-ra) ami hozná (nem grafikailag értve) mondjuk egy metal gear solid 3 szintjét!
-
Morden23 #42 Hagyj már, teljesen meg vagyok zakkanva :D
Mehetek vissza a balettba ugrálni :D -
#41 off:
Gondolkoztatok már azon, hogy milyen paradoxon, azt mondani, hogy túlmelegedés miatt fagy?
Én is így mondom, csak most elég pihent vagyok, hogy értsem is mit beszélek
on -
#40 Viszont ugye, ha csak 1% melegszik túlságosan, az milliós eladásoknál már 10 000 nagyságrendű gépet jelent!
Amúgy teccik a konfigod!;))) -
Indigo #39
Neked sem ártana már egy kis pihenés, kikapcsolódás... -
#38 "Míg az X360-nak nem csak a tápja, hanem maga a gép is szétfűti magát." Aha extrém körülmények között túlmelegszik, hát igen mi nem? De az x360 tulajok nagy része nem vett észre semmilyen ilyesmi dolgot, úgyhogy erről ennyit. -
cateran #37 Ha melegszik majd az is? Nem:P
Ha nem melegszik akkor igen,majd,ha,egyszer valoban megjelenik........ -
Morden23 #36 mertakom = berakom... ezt nem tudom, hogy hoztam össze :( -
Morden23 #35 Amire meg én gondoltam, az az, hogy ha a FELTÉTELEZÉS igaz, akkor meg kell vizsgálniuk a keterét Sonyéknak, mert nem jó poén, ha bizonyos körülmények között fagy.
Hazaviszem a megvásárolt PS3-amat, és - mivel engem felvet a pénz, többek között azzal tüzelek - mertakom a 4 méteres plazmatévém alá pozicionált formatervezett házimozi-tároló egyik polcára, közvetlenül a Harman-Kardon erősítő és a JBL surround-distributor alá. Erre meg megsül:)
Csak azt mondtam, hogy ha ennek van alapja, akkor nem lehet annyival elintézni, hogy "azért, mert a kiállításon melege volt". Nem lehet kiadni egy terméket, amit csak ablak alá rakhatok, ez nem virág. -
#34 A lényeg az, ha félreérthető lettem volna, hogy az X360-ak szanaszét sülnek egy éve, ellenben PS3 még kint sincs a boltokban - így a cikk nem egyéb rosszindulatú feltételezés halmaznál. -
#33 Kedves Cateran!
Köszönöm az észrevételt!
Üdv:
Dzson -
#32 ha átlátszó vitrinbe teszik jó hogy melege lesz -
#31 hátez elég ciki...
hö, biztos a lezárt burok... -
#30 Na nemá'ne!
Ps2 melegedés:
Az eredeti egybegépeknek érdekes módon nem volt ilyen problémájuk!!! Sőt ha vetted a fáradtságot és elolvastad a cikket, akkor rájöttél, hogy nem maga a slim ps2 hanem a gagyi tápja az ami melegszik.
Míg az X360-nak nem csak a tápja, hanem maga a gép is szétfűti magát.
interkúler:
Szal az X360-hoz vegyek 20$-ért még egy ilyen vackot is, hogy rendesen működjön. Szerinted normális dolog ez?
Ha összeszámolom az ilyen kis extrákat (hűtő, külső HD-DVD, kontroller stb) nem jövök ki jobban, ha veszek inkább egy PS3-at? -
JiBBeRiSH #29 Mi vaaan? Vazz ez a cikk. A fordítással gondok vannak erősen.:] Már mijé zárták volna a gépet, amikor volt áttetsző PS3 is a kiállításon? Szvsz annyi történt, hogy a kioskokban nem igazán volt elég szellőzési lehetőség, ezért melegedett túl.
Másik meg: "szintén nem kispályás belső akkumulátor "
Ez mi a lópikula? Mán minek lenne benne akkumulátor?:DDD Vazz esetleg tápegység. Menjé angolt tanulni még.:D -
Morden23 #28 Dzson, az nagy baj, ha hazaviszem a szériahibás csodamasinát a kölyöknek, az meg végigbömböli az általános iskolás éveit, mert a PS3 a mélyhűtőn kívül mindenhol fagy.
Ha ilyen szignifikáns probléma van vele, akkor azt oldják meg mielőbb, különben garihadjárat, általános felháborodás és termékvisszahívás lesz belőle. -
cateran #27 Skynet:1 db-bol konzekvenciat leszurni....hulye vagy!Ps2 tulmelegedes
illetve
Nyko intercooler
Dzson:1,Majd ha kaphato lesz valaha is a PS3...:P
2,A Washington Post mint PS3 ellenes kampanyujsag...:D
3,Neha eltunodom,hogy ilyen iq-val te tenyleg cikkeket irsz egy ujsagba? Nem semmi...:D Ahonnan en jottem ott az utca sepresevel sem biztak volna meg......
-
#26 (De akkor is csak úgy, hogy ha több PS3 fagy le 2-4 óra alatt, mint X360.) -
#25 Ez a LEHETSÉGES túlmelegedés meg egyszerűen a rágalomhadjárat és a rosszindulatú pletykagépezet része. Majd ha fagynak a boltban kapható PS3-mak, akkor csipogjanak. -
Úgy látom, a PS3 megjelenésének közeledtével a sony gyűlölő X fanaticok egyre szánalmasabb dolgokba kötnek bele. Szar formájó joy meg ronda távirányító... LOL. -
#23 Már neharagudjon aki itt irogatja hogy a ps2-nél volt túlmelegedés...Mikor?:)
4 napig ment folyamatosan a ps2-m (Gt4) és épphogy langyos lett a gép...
Amúgy az egész hír (nem az sg híre hanem úgy általánosan amiről írnak) semmi más,mint egy egyszerü próbálkozás a microfoséktól hogy bizonyítsák hogy nem nevetséges a gépük.....
Arról meg hogy a 360 hűtése megoldódott azért nem nyilatkoznék mert az ismerősöm 360-ja gyk hibátlan fűtés a lakásban csak kissé nevetséges hogy 2-3 óra után túlmelegedett és paff...Napersze ottvan huszonezrekért a vízhűtés (Lol) amit meg is vett nah így akár 4 óra kell a túlmelegedéshez...A szakszervízben pedig érdeklődés után közölte egy úriember hogy az egészben az a vicces hogy hajlamos a 360 túlmelegedés érzékelője elromlani az pedig nem kevés pénzébe fog kerülni a 360 tulajoknak amikor szétsül a szarjuk.:)
A másik vicc akkor fog bekövetkezni amikor megjelenik a ps3 és a microfos látva majd az eladási statisztikákat szépen lenyomja vagy a felére a 360 árát...Az nagyon kedvező lesz azoknak akik fél évvel elötte megvették 100akárhányezerért:) -
neoG #22 kiváncsi látogatóg ne kukkanthassanak bele?hát szerintem ha valaki leveszi a burkolatot akkor sem lesz halvány fingja, hogy mit lát, hát még akkor ha csak pár rácson nézeget befele a nagy sötétségbe, ahol még tán egy venti is pöröghetett volna... -
#21 Szerintem meg tök 8, hogy kikről beszélt, nem ide való. -
#20 Szerintem is ez a helyzet. Remélhetőleg a végleges változatokkal ezen a téren nem lesz semmi gond. (Nem mintha izgatna különösebben:))