Új áldozatok az Alien vs Predator folytatásában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfectedMann
Yutani...
Örülök az IQ fájter hozzászólásaidnak meg aa tájékozatlanságodnak...
Látom mennyire nagy fan lehetsz mert látom eddig nem sok hírt olvastál a filmrõl...
Ajánlom figyelmedbe a köv. topicot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1126996903

aztán is megtudod annak a magyar oldalnak a címét ahol temérdek avp2 hírt olvashatsz... ha azok után is szánalmas szar lesz szted a film nézesd meg magad...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Apropó, feltûnt másnak is, hogy mostanában nem tudnak egy épkézláb fantasztikus-horror filmet készíteni?

Minden nagy név a '70-'80-as évekbõl származik, és amilyen jó folytatásokat tudtak készíteni a '80-'90-es években. olyan ócskákat a XXI. században: le lehet húzni õket a klotyón.

Nothing to say

Ezt nem mondod komolyan? Milyen szánalmas sz@r lesz ez a rész is?

Egyszerûen el vagyok képedve, hogy a sok jó történetet (amikbõl nagyon jó filmet lehetne készíteni) lógva hagyják, és írnak valami B kategóriás (mit B, az már C) forgatókönyvet.
Nyugodtan oda lehet tenni a polcra az "Aki bújt, aki nem" második része mellé... :-(

SZÁNALMAS AZ EGÉSZ HOLLYWOOD-I BAGÁZS!

Nothing to say

matrix666
Az elhagyott ûrhajó utasaival az Alien5 foglalkozik majd nem?

gabe paul logan
A nostromo nem predator hajót talált...bocs de így van, hosszú lesz még ez a kör! Most a predatorok is bekapcsolódnak az emberek, idegenek mellé és még hiányoznak az elhagyott hajó utasai is!

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

JonDavis
Már kb 2 hónapja lehet tudni,hogy nem szerepel benne Ripley...
A film egy kisvárosban játszódik majd,ahol a helyi seriff és egy börtönbõl szabadult férfi , valamint egy ex-katona nõ felveszi a harcot az ûrbõl érkezett lényekkel.
Nagyon izgalmas lesz, majd meglátod.

Broafka
azt hittem úgy volt hogy Sigourney Wiver drága is benne lesz.
amúgy az alap Alien film az... szóval az ALAP
azt mindenkinek ajánlom (és a Predator filmet is) még mielõtt megnézi valaki ezt a (hát, elég szarnak tûnik) filmet.
mondjuk nekem az egy se tetszett, borzalmas bukás volt szvsz

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Skynet
Az az egyetlen gond az elsõ avsp filmmel hogy hatalmas baki az egész az idõbeni elhelyezés miatt..😊
Sokkal ésszerûbb lett volna az egészet a könyvek alapján készíteni...
Szar lesz. Bár van még esély, mivel nem Uwe rendezi..

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

edios
Ez jó 5let, csak ha bezárulna a kör, nem lehetne folytatni, ami nem hozna + zsét, így nem jó (nekik)!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Rettenetes lenne akár csak a koncepciót is folytatni. Megértem, hogy miért revizálják az egész AvP-mizériát. Így esetleg valami ki is sülhetne a filmbõl, bár csodák még Hollywoodban sincsenek.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

mesor
Szerintem ötletesebb lenne folytatni az elsõ részt.
(Predatorok ûrhajóján harc, esetleg kényszerleszállás egy bolygón, alien megszökik, alienek legyilkolják a predatorokat persze a predatorok is õket és csak tojások maradnak. Aztán a film végén megérkezik a bolygóra a Nostromo és ezzel le is zárhatnánk a kört 😊

Ehelyett megint a Földön fog harcolni a két faj SZVSZ.<#shakehead>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

eléggé "B" film jellege kezd lenni 😞(((
Remélem jó lesz a film.

Paul W. S. Anderson -nek semmi köze nem lesz a filmhez,pláne nem producerként..Ezt hol olvastad?
Imdb-n is kivan iktatva a neve...
Ez egy teljesen új felfogásban készülõ rész lesz,ami a két franchies-t próbálja majd összekötni.
Most végre kiderül,hogy a Társaság-nak miköze van az alieneknek.Talán.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu