15
  • InfectedMann
    Yutani...
    Örülök az IQ fájter hozzászólásaidnak meg aa tájékozatlanságodnak...
    Látom mennyire nagy fan lehetsz mert látom eddig nem sok hírt olvastál a filmről...
    Ajánlom figyelmedbe a köv. topicot:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1126996903

aztán is megtudod annak a magyar oldalnak a címét ahol temérdek avp2 hírt olvashatsz... ha azok után is szánalmas szar lesz szted a film nézesd meg magad...
  • Yutani
    Apropó, feltűnt másnak is, hogy mostanában nem tudnak egy épkézláb fantasztikus-horror filmet készíteni?

Minden nagy név a '70-'80-as évekből származik, és amilyen jó folytatásokat tudtak készíteni a '80-'90-es években. olyan ócskákat a XXI. században: le lehet húzni őket a klotyón.
  • Yutani
    Ezt nem mondod komolyan? Milyen szánalmas sz@r lesz ez a rész is?

Egyszerűen el vagyok képedve, hogy a sok jó történetet (amikből nagyon jó filmet lehetne készíteni) lógva hagyják, és írnak valami B kategóriás (mit B, az már C) forgatókönyvet.
    Nyugodtan oda lehet tenni a polcra az "Aki bújt, aki nem" második része mellé... :-(

SZÁNALMAS AZ EGÉSZ HOLLYWOOD-I BAGÁZS!
  • matrix666
    Az elhagyott űrhajó utasaival az Alien5 foglalkozik majd nem?
  • gabe paul logan
    A nostromo nem predator hajót talált...bocs de így van, hosszú lesz még ez a kör! Most a predatorok is bekapcsolódnak az emberek, idegenek mellé és még hiányoznak az elhagyott hajó utasai is!
  • JonDavis
    Már kb 2 hónapja lehet tudni,hogy nem szerepel benne Ripley...
    A film egy kisvárosban játszódik majd,ahol a helyi seriff és egy börtönből szabadult férfi , valamint egy ex-katona nő felveszi a harcot az űrből érkezett lényekkel.
    Nagyon izgalmas lesz, majd meglátod.
  • Broafka
    azt hittem úgy volt hogy Sigourney Wiver drága is benne lesz.
    amúgy az alap Alien film az... szóval az ALAP
    azt mindenkinek ajánlom (és a Predator filmet is) még mielőtt megnézi valaki ezt a (hát, elég szarnak tűnik) filmet.
    mondjuk nekem az egy se tetszett, borzalmas bukás volt szvsz
  • Skynet
    Az az egyetlen gond az első avsp filmmel hogy hatalmas baki az egész az időbeni elhelyezés miatt..:)
    Sokkal ésszerűbb lett volna az egészet a könyvek alapján készíteni...
  • irkab1rka
    Szar lesz. Bár van még esély, mivel nem Uwe rendezi..
  • edios
    Ez jó 5let, csak ha bezárulna a kör, nem lehetne folytatni, ami nem hozna + zsét, így nem jó (nekik)!
  • Morden23
    Rettenetes lenne akár csak a koncepciót is folytatni. Megértem, hogy miért revizálják az egész AvP-mizériát. Így esetleg valami ki is sülhetne a filmből, bár csodák még Hollywoodban sincsenek.
  • mesor
    Szerintem ötletesebb lenne folytatni az első részt.
    (Predatorok űrhajóján harc, esetleg kényszerleszállás egy bolygón, alien megszökik, alienek legyilkolják a predatorokat persze a predatorok is őket és csak tojások maradnak. Aztán a film végén megérkezik a bolygóra a Nostromo és ezzel le is zárhatnánk a kört :)

Ehelyett megint a Földön fog harcolni a két faj SZVSZ.
  • viizo
    eléggé "B" film jellege kezd lenni :((((
  • W B
    Remélem jó lesz a film.
  • Darkoo
    Paul W. S. Anderson -nek semmi köze nem lesz a filmhez,pláne nem producerként..Ezt hol olvastad?
    Imdb-n is kivan iktatva a neve...
    Ez egy teljesen új felfogásban készülő rész lesz,ami a két franchies-t próbálja majd összekötni.
    Most végre kiderül,hogy a Társaság-nak miköze van az alieneknek.Talán.