15
-
#15 Yutani...
Örülök az IQ fájter hozzászólásaidnak meg aa tájékozatlanságodnak...
Látom mennyire nagy fan lehetsz mert látom eddig nem sok hírt olvastál a filmről...
Ajánlom figyelmedbe a köv. topicot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1126996903
aztán is megtudod annak a magyar oldalnak a címét ahol temérdek avp2 hírt olvashatsz... ha azok után is szánalmas szar lesz szted a film nézesd meg magad... -
Yutani #14 Apropó, feltűnt másnak is, hogy mostanában nem tudnak egy épkézláb fantasztikus-horror filmet készíteni?
Minden nagy név a '70-'80-as évekből származik, és amilyen jó folytatásokat tudtak készíteni a '80-'90-es években. olyan ócskákat a XXI. században: le lehet húzni őket a klotyón. -
Yutani #13 Ezt nem mondod komolyan? Milyen szánalmas sz@r lesz ez a rész is?
Egyszerűen el vagyok képedve, hogy a sok jó történetet (amikből nagyon jó filmet lehetne készíteni) lógva hagyják, és írnak valami B kategóriás (mit B, az már C) forgatókönyvet.
Nyugodtan oda lehet tenni a polcra az "Aki bújt, aki nem" második része mellé... :-(
SZÁNALMAS AZ EGÉSZ HOLLYWOOD-I BAGÁZS! -
#12 Az elhagyott űrhajó utasaival az Alien5 foglalkozik majd nem? -
#11 A nostromo nem predator hajót talált...bocs de így van, hosszú lesz még ez a kör! Most a predatorok is bekapcsolódnak az emberek, idegenek mellé és még hiányoznak az elhagyott hajó utasai is! -
#10 Már kb 2 hónapja lehet tudni,hogy nem szerepel benne Ripley...
A film egy kisvárosban játszódik majd,ahol a helyi seriff és egy börtönből szabadult férfi , valamint egy ex-katona nő felveszi a harcot az űrből érkezett lényekkel.
Nagyon izgalmas lesz, majd meglátod. -
#9 azt hittem úgy volt hogy Sigourney Wiver drága is benne lesz.
amúgy az alap Alien film az... szóval az ALAP
azt mindenkinek ajánlom (és a Predator filmet is) még mielőtt megnézi valaki ezt a (hát, elég szarnak tűnik) filmet.
mondjuk nekem az egy se tetszett, borzalmas bukás volt szvsz -
#8 Az az egyetlen gond az első avsp filmmel hogy hatalmas baki az egész az időbeni elhelyezés miatt..:)
Sokkal ésszerűbb lett volna az egészet a könyvek alapján készíteni... -
irkab1rka #7 Szar lesz. Bár van még esély, mivel nem Uwe rendezi.. -
#6 Ez jó 5let, csak ha bezárulna a kör, nem lehetne folytatni, ami nem hozna + zsét, így nem jó (nekik)! -
Morden23 #5 Rettenetes lenne akár csak a koncepciót is folytatni. Megértem, hogy miért revizálják az egész AvP-mizériát. Így esetleg valami ki is sülhetne a filmből, bár csodák még Hollywoodban sincsenek. -
#4 Szerintem ötletesebb lenne folytatni az első részt.
(Predatorok űrhajóján harc, esetleg kényszerleszállás egy bolygón, alien megszökik, alienek legyilkolják a predatorokat persze a predatorok is őket és csak tojások maradnak. Aztán a film végén megérkezik a bolygóra a Nostromo és ezzel le is zárhatnánk a kört :)
Ehelyett megint a Földön fog harcolni a két faj SZVSZ. -
viizo #3 eléggé "B" film jellege kezd lenni :(((( -
W B #2 Remélem jó lesz a film. -
Darkoo #1 Paul W. S. Anderson -nek semmi köze nem lesz a filmhez,pláne nem producerként..Ezt hol olvastad?
Imdb-n is kivan iktatva a neve...
Ez egy teljesen új felfogásban készülő rész lesz,ami a két franchies-t próbálja majd összekötni.
Most végre kiderül,hogy a Társaság-nak miköze van az alieneknek.Talán.