Programozóknak készít keresőt a Google

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy érdekes dolog, hogy a részletes keresõben nincs benne se a Delphi, se a Pascal nyelv 😊. Bizti a google nagyon utálja ezt a két nyelvet 😊, pedig én Delphiben tolom (még egyenlõre).
JZO
írjál már meg egy Internet bankot határidõre légyszíves Assembly-ben
ivjoe
Igen az igazi férfiaknak az assembly való. Tehogyénazt hogy rühellem. :C
Nem is volt kérdés tök 1-et értek veled. 😊 Báár...vannak olyan pénzes raktárkezelõ progik és egyéb csekmetek, hogy én mint kezdõ programozó 1-2 hónap alatt jobbat összedobok...de nem is az a lényeg, hogy jobbat, hanem, hogy van pofájuk érte pénzt kérni, és sokszor nem is keveset...

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

ez kurva jó!

végre találhatok googleval is c kódokat 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Sadist
Végülis mondhatjuk, hogy a mai kõmûves is Java programozó módjára dolgozik, hisz nem õ maga csinálja a téglákat...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

szerintem ezt kevered azzal, hogy a Javaban és hasonló objektum orientált nyelvekben remekül lehet kódot (a megírt osztályokat) újrafelhasználni.. ha jól megírták azokat persze.. de ez nem a forrsákód másolgatását jelenti
copypastezni elvben bármelyik nyelvben lehet
Én ennek örülök. Eddig is a google-t használtam, mert pl az msdn keresõje, finoman szólva sem az igazi.
A másik talán nagy elõnye,hogy sok olyan nyelv van amihez semmilyen normális helpet nem találsz a netes forrás formályában. pl: lingo

A ctrl-c+v miatt meg szerintem nem kell aggódni, mert amint komoly problémába ütköznek, akkor kibujik a szög a zsákból.
Sadist
Azért a programozás nem úgy megy, hogy összeollózod a dolgokat, az ilyenbõl max. gány munka lesz. Egy programozó érti is, amit csinál, nem csak összedobálja a kódot. CopyPaste-el az életbe nem fogsz összerakni egy raktárkezelõ progit.
Meg mint már lentebb is írták, programozóból (szerintem inkább csak számítástechnikus/informatikus) lehet, hogy sok van, de jó programozóból már annál kevesebb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na ja...CMS-t is ide vehette volna már akkor... 😄DDD

"az egyes portálok - mint például a Subversion, vagy a CVS - általában egy-egy programnyelvre szakosodnak"

He??? Ezek verziokezelo rendszerek, nem portalok, abszolut nyelvfuggetlenek es amennyire en tudom, nem lehet veluk keresni, csak kulon programokkal.

Eljen az sg... Es meg mindig keverik a szabadalmat a szabvannyal...
A rendes programozó -szerintem- bármit megtud írni, csak lusta rá. Õ is csak ember, és szereti ha kinyalják a s***ét. Ha nem kell feleslegesen pöcsörészni a dolgokkal, akkor gyorsabban halad a melóval, pláne ha háromnegyed része a kódnak már készen van. Ezenkívül nem csak 'vérprofi' programozók vannak, hanem olyanok akik tanulják a dolgokat ill. hobbi szinten programoznak. Nekik ártani nem használ ez a kezdeményezés.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

vafeN
Nem ezért de a szomszéd Pistike az általába letõlti a honlapokat, vagy ha saját ötletet csinál is kell hozzá 1 kod nyelv ( pl php ) akkor azt tõlti le. A rendes programozó az az aki bármikor megbír írni 1 file-t és nem napokat szarakszik vele hanem csak 3-4 órát.^^

[O_O] (.)(.)

PíszLávJuniti
Syntax Highlithting még mehet bele 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Ezt nagyon hasznos dolognak tartom, pláne ha elég hatékony is lesz majd. A jelenlegi kereséssel nagyon sok babra elmegy, sok a téves találat..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Programozóból rengeteg, jó programozóból nagyon kevés.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

ez már rég így van. a weboldalas rész különösen.

A JAVAs programozók nagy része már ma is így dolgozik.
gyuriii
Ezek a Google-nál mindig kitalálnak valamit. Kiváncsi vagyok mi lesz a következõ 5letük.

Macc
Hat mar most is van beloluk ponthogy tul sok!

😊 Nafene. 😊 Csak a végén nehogy annyi programozó legyen, hogy a szomszéd Pistike is pénzért hegesszen weboldalt, vagy írjon raktárkezelõ progit /Ctrl+C Ctrl+V kombinációval/.