Programozóknak készít keresőt a Google
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
végre találhatok googleval is c kódokat 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
copypastezni elvben bármelyik nyelvben lehet
A másik talán nagy elõnye,hogy sok olyan nyelv van amihez semmilyen normális helpet nem találsz a netes forrás formályában. pl: lingo
A ctrl-c+v miatt meg szerintem nem kell aggódni, mert amint komoly problémába ütköznek, akkor kibujik a szög a zsákból.
Meg mint már lentebb is írták, programozóból (szerintem inkább csak számítástechnikus/informatikus) lehet, hogy sok van, de jó programozóból már annál kevesebb.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
He??? Ezek verziokezelo rendszerek, nem portalok, abszolut nyelvfuggetlenek es amennyire en tudom, nem lehet veluk keresni, csak kulon programokkal.
Eljen az sg... Es meg mindig keverik a szabadalmat a szabvannyal...
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
[O_O] (.)(.)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy