A Bluetooth utódján dolgozik a Nokia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
alkotni:D Sosem értettem, hogy miért kell leváltani azt, ami tökéletesen mûködik.....
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Tehát szerintem jó alternatíva lehet, mert emiatt nem kell új dologba beruháznod, viszont ha majd veszel akkor kevesebbet fog fogyasztani. Ha pedig sebességre van szükség akkor ma már bluetooth és wifi is szokott lenni a (felsõ kategóriás) telókban...
A Firewire hogy jön ide? Tudtommal az vezetékes.
Minden 2.4 GHz-n megy (Bluetooth, Wi-Fi, Wibree, még a mikró is), ebbõl egy idõ után nem lesz nagy kavalkád/keveredés?
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Ha tudnánk olyan fényképet készíteni, ami a sugárzott jeleket teszi számunkra láthatóvá, talán még az is kiderülne, hogy mi itt Európában, illetve a föld sûrûbben lakott részein, szinte egy mikrosütõben élünk.
Nem hiszem el, hogy ez a rengeteg kibocsájtott rezonancia nem okoz melegedést. Sõt talán részben hozzájárul a globális felmelegedéshez is.
Gondoljátok el ez a kis szutyok (Wibree kütyü) 2.4 GHz-en, mint egy kis vibrátor ott fog majd rezonanciát kelteni a fülünkben, helyesebben szólva közvetlen az agyunkban...
(Mondjuk ez a már meglévõ Bluetooth headset-ekre is igaz.)
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!