Nyitott szemmel alvás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
kitesztelem

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

neevous
Ezt azt hiszem alvás paralízisnek hívják. Valaki ilyenkor azt érzi, hogy lebeg az ágya fölött, valaki idegenek lát stb, és közbe ébren van.

Én szoktam nyitott szemmel alunni.Ám az a probléma,hogy nálam ez szokott társulni az ugynevezett álombénasággal. Nemtudom ismeritek-e ezt? Az olyan érdekes álapot,amikor a szemed nyitva,a füleid zúgnak és elég érdekes félig álmodsz félig ébren vagy olyan izé...mintha álmodnál de alszol és ébren is vagy de nemtudsz megmozdulni.<#idiota><#wilting>

Doomista
álmos vagyok? mit tegyek hogy nyitva legyen a szemem... hát KÁVÉ COFFEE !! egy extra tunéziai kávé engem ugy odab*sz mint ha 1 liet teqilát meginnánk,kezem rezeg tõle

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

takraj
Az mán halál nem? 😊

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

A véralkoholszint 16:00-kor a legmagasabb, 34.91 ezrelék (1424.16 gramm).
A vérbõl :00-ra ürül ki az alkohol teljesen.

... got nothin to share with you...

Egy átlag iskolai órán a toll talán gyakrabban fordulhat elõ.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ennél méga kanál is jobb

Fogod a paxtollad és belevágod a szemgödrödbe, egy óvatos körkörös mozdulattal kiemeled majd kirakod a golyót az asztalra.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
Nem. Olyankor nem vagy tudatában. Kontemplálásnál -ahogy a dolgot hívják -igen. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
gondolj bele, ha eltolsz egy 1g-s cigit, és csak nézel magad elé, vagy 5 percig egy tárgyat nézel, ésd közben meg olyan dolgokon gondolkozol h kb azt a tárgyat nem is látod😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
hát sztem nem!! ha elbambúlsz az max pár másodperc, de van amikor álmodozik az ember, az több perc is lehet😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
azt hívják elbambulásnak nem?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😮

sz4bolcs
Errõl nem tudok, de ébren álmodás lehetséges. Elég felszabadító, és regeneráló hatásu.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hegeace
en is beutottem neki a szombat esti a fel liter vodkat es csak a zavarodotsagot nyomott ki bar telleg mex az van tole 😄

Heló szia remélem hogy vagy

kicsi a szemhélyat

kulabácsi
hmm én ezt megcsináltam, hát sztem nemcsak a testsúlytól függ, mert én leírtam nekik kb 1 pénteki napomat (2unicum + 8sör, ennyi el is fogy állt) és kijött ez: "A mozdulatok lomhák lesznek, ami a járásban is megmutatkozik. Reakcióideje nagyon elhúzódik mindenféle külsõ ingerre. Hányás, vizelettartási nehézségek jelentkeznek, elõbb-utóbb a leglehetetlenebb helyen és testhelyzetben is elalszik."
nah ilyenkor lehet félszemmel aludnék, de sztem ennyi alkoholtól még csak jól van az ember....

Dynamic
Teljesen felesleges a ping-pong labda.Elég a szemhéjra festeni, mint a Karib tenger kalózaiban...

Szóval VÓTMÁ😄
nyomjuk el egy párszor hátha kapunk<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>😄

Én amikor valakit fel akarok ébreszteni, néha felnyitom a szemét, de nem ébred fel.
Tehát esetleg meg lehet úgy csinálni a nyitott szemmel alvást, hogy csukott szemmel elalszol, majd valaki/valami felnyitja a szemed.
Van ilyen szemüveg. Nyitott szemek vannak ráfestve. 😊

[Walaki]D`Lair
má' volt ilyen topik...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SHADOWEYES7
okk de ott van az is ,hogy heti hány alkalommal iszik például.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

dzsonesz
nah itt 1 jo project , kamerazzuk be magunkat alvas kozbe aztan persze kozze tesszuk a felveteleket es az nyer aki a leghulyebb kepet vagja nyitott szemmel alvas kozbe... na na?

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

bigfoot
hát sztem testsúlynak sincs köze hozzá!!
pl én elég jól bírom és egyik haver nehezebb nálam és õ nem bírja olyan jól😊
függ a hangulattol,helytõl.stb

Hegeace
pl mag meg sok minden mas ahogy mondod
akit komolyabban erdekel:Calculator

SHADOWEYES7
hanem test súly is!
ugye?
meg stb...........

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hegeace
ez nem csak korfuggo

windrunner
a 14hez közelebb lehetsz életkorban ha neked 3om elég😄😄

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

sweech
xD

dzsonesz
eredeti 5let csak akkor a mentoket fogjak rogtonbe hivni mert azt hiszik,hogy a bentrekedt belgazoktol dulledt igy ki a szemed<#nevetes1>

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Matthew Prosac
nézz sok filmet... ott vannak jó ötletek. még a tom&jerry-ben is!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SHADOWEYES7
de hülyeeeeeeeee
loállléééééééé<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Barney Tech
Elmész a kinaiba lopsz egy csomag pillanatragasztot és felragasztod a szembed oszt csõ.

+ fav - már sírok 😄

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Barney Tech
Lol.

OrioN the S
amúgy témához -.- félbevágsz egy pingponglabdát rárajzolsz két retinát meg pupillát 😄 odarakod a szemedhez és dzsa

Barney Tech
Akkor megiszol egy üvegnyi ukrán vodkát.

kulabácsi
deeee😊

SHADOWEYES7
😄D

bigfoot
hát 5 feles után?az nem kevés egy kicsit?

Barney Tech
Benyomsz 3db felest ozt nyitott szemmel fogsz aludni garantálom.
<#idiota>

bigfoot
én is így alszom néha!!!haverok egyszer azthitték hogy fennt vagyok és poénkodom,azt elkezdtem elõttem ugrálni mert azt hitték majd elröhögöm magam😄

ColdFire
lol😄 go temara vissza, nem reszeg torteneteket szeretnek hallgatni. :|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

takraj
+fav 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

OrioN the S
😄

kulabácsi
LOL az tuti!! mint a sárgaházban(boccs😄)

dzsonesz
nekem regebben 1 atmulatott ejszaka utann sikerult enyhen alkoholos befolyas alatt, hazaertem es bealudtam a wc-n ulve aztan fater ejszakai hugyozhatnekjanak koszonhetoen ram talalt a terdemen fekudtem felig lelogva a wcrol es aszongya fater h nyitva volt az 1ik szemem es csurgott a nyalam.....hat igy belegondolva ritka 1 szep latvany lehettem

kulabácsi
lol😊
kómában lehetsz akkor teljesen😊