Nyitott szemmel alvás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A vérbõl :00-ra ürül ki az alkohol teljesen.
... got nothin to share with you...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Heló szia remélem hogy vagy
nah ilyenkor lehet félszemmel aludnék, de sztem ennyi alkoholtól még csak jól van az ember....

nyomjuk el egy párszor hátha kapunk<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>😄
Tehát esetleg meg lehet úgy csinálni a nyitott szemmel alvást, hogy csukott szemmel elalszol, majd valaki/valami felnyitja a szemed.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
pl én elég jól bírom és egyik haver nehezebb nálam és õ nem bírja olyan jól😊
függ a hangulattol,helytõl.stb
akit komolyabban erdekel:Calculator
Heló szia remélem hogy vagy
ugye?
meg stb...........
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
loállléééééééé<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W