Feltárult az eredeti Mona Lisa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl "nem dugnám meg" "mi a faszt lehet egy teljes éven át vizsgálódni??"
Szóval ezúton üzenem ezeknek az ostoba 15 éves hülyegyerekeknek , hogy húzzanak más fórumra. <#vigyor2>#vigyor2><#violent>#violent>
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
pazdet stfu htx @ :|
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Software is like sex! It\'s better when it\'s free! ;) - Linus Torvalds -
Software is like sex! It\'s better when it\'s free! ;) - Linus Torvalds -
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
arra azert vigyazott hogy lezernyomtatot, meg TIE-Fightert ne rajzolgasson
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Valóban nem. Leonardo is csak a 3 alapszinbõl gazdálkodhatott!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor sem volt ez másképp és most sem lesz. Nagyon kevés esetben van az, hogy a szülés után 100% eredeti alkatra vissza tudnak állni a nõk.
(he-he az már meg sem említem, hogy a mai 38-40 kilós nõk 3 gyereket szinte meg sem tudnak szülni... de ez már más téma)
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
hát nem tudom, szerintem nem tudtunk meg olyan nagy újdonságokat, amúgy én úgy tudtam hogy 3 évig festette a képet, és hogy egy tök jelentéktelen ember volt alapból Mona Lisa (valami pincérnõ féleség)
és állítólag azért nem mosolyog a képen, mert a fogai... hát... hagynak kívánni valót maguk után 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nekünk van itthon egy másolat ebbõl a képbõl, és én rengetegszer bámultam. Nem vagyok egy mûértõ, vagy nagy mûkedvelõ, de ez a kép valami eszméletlen...
A cikk érdekes. A jobb oldali kép élettel telibb. A kép pedig méltán híres: ebben a képben benne van Leonardo minden tudása, az egész festészete.
Az pedig, hogy kinek tetszik rajta a nõ vagy kinek nem, nem értem mitõl téma: nem nektek kell hogy tetszen. Az a nõ abban a korban tökéletes szépség volt. Akkor ez volt a szép. Mint ahogy most attól faszagyerek valaki, ha 10 métereset tud hányni, vagy ha a Bankba felszed 2-3 drogos ribit. Utóbbiaknál kevés visszataszítóbb dolgot tudok elképzelni, akkor inkább Mona Lisa ahogy némely p**sa kinéz a cucc miatt... undorító.
u dont have to listen anybody else but me
mi a faszt lehet egy teljes éven át vizsgálódni??
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Those who wish to follow me I welcome with my hands
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://atwwebmaker.tx.hu/
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Ennyi, és nekem még Náza technikám sincs. <#nyes>#nyes>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.