Öt éves a Sony Ericsson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nekem is volt SE-m de utáltam mint a szart!
Recsegett ropogott, ahogyan mikloss is írta no meg nem is nézett ki jól!
Mondjuk Nokia is ment már szét nálam!
Na mindegy egy biztos, hogy az SE árban jobb mint a NOKIA, ha tudás alapján kategorizáljuk a teliket!
Mindenki döntse el, hogy melyik jobb Neki oszt használja! 😊
Recsegett ropogott, ahogyan mikloss is írta no meg nem is nézett ki jól!
Mondjuk Nokia is ment már szét nálam!
Na mindegy egy biztos, hogy az SE árban jobb mint a NOKIA, ha tudás alapján kategorizáljuk a teliket!
Mindenki döntse el, hogy melyik jobb Neki oszt használja! 😊
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Az pedig valószínûleg elszigetelt eset volt. Esetleg még régebbi modell volt, ami az összeforrás (Sony - Ericsson) idejében készült. Nagyon telómániás vagyok. Igaz eddig két Nokiám volt. Még anno 3310. Az még jó Nokia volt. De utána a 3650-el csak bajlódtam. Most P900-as SE-m van 2 éve. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egyszer nem volt szervízben, ami baja volt orvosolni tudtam. Amint lemegy a P990 ára veszek is egyet. A Samsungok inkább megjelenésre és tartósságra jók, de tudásban mindegyik alulmúlja az egy szinten lévõ SE-ket, talán még a Nokiákat is. Nokiákkal csak a kezeléssel van bajom, amúgy nem rosszak. Igaz, mostanság elég csúnyák. Bocs a hosszúra nyúlt hsz-ért, de végül is erre van a fórum!<#hawaii>#hawaii>
Nekem volt SonyEriccsonom és nagyon pórul jártam vele. Recsegett ropogott szakadozott az adás vele és ez nem csak elszigetelt eset volt mert a haveromnak is olyanja volt és ugyan olyan rossz minõségû volt a hívás. Sztem a Nokia jó csak nagyon drága a tudásához képest.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
volt nokiám de mostanában nem lesz az biztos. jelenleg is SE telóm van. a mostani elõtt is az volt, és az elõtt is. feltehetõleg a következõ is SE lesz. nagyon elégedett vagyok vele.
A Nokia okostelefonok nagyon verik a SE-t. Nekem Volt SE, de nem igazán jött be. Most Nokia N80-om van, aminél egyik SE sem jobb. A Samsungokat nagyon nem csípem, mert alig tudnak valamit. A Nokiámhoz képest fapados az összes.
Teljesen egyetértek Lennyvel. Nekem is a SE és Samsung telók jönnek be. Amúgy nekem is SE-om van. Továbbá Nokiaellenes is vagyok.