43
vagyis ki-mit talált vagy szeretne
-
#43 Nullásgép! (Y) -
_Vegeta_ #42 Nekem még sose volt 6-8centinel rovidebb. ^^ -
Cat #41 a 32esben nem a megcsinálás a lényeg, hanem hogy egy orával utána is ugymaradjon, miután kész. Alvás után viszont tuti megsemmisül, nehéz igy felállítani ekkora hajat úgy, hogy a szél ne fujja szét.
Egyébként most én is növesztem, most 6-8 cm :) -
_Vegeta_ #40 Ha ujra megno a hajam tesztelem a kornyezo fodraszokat es meglassuk. :D -
#39 Ezt döntsd el te, de szerintem nem. -
#38 szerintem sem kell a fodrász nak vmi pro-nak lennie, hogy ezt megcsinálja. -
_Vegeta_ #37 Kene egy ilyen kezdo fodrasz. :) -
Szabi ST #36 leutdná vki fordítani magyarra azt a FAQ részt?(nem tudok angolul) meg lehet vmi jó kis hajat csinálni GÖNDÖR 7-9cmes hajra? -
SeLFisCH #35 na megjöttem látam éleget a topik. Én is majd ha holnap lesz időm , keresek más oldalakat , mert elvileg van nagyon sok ilyen
Egyébként van az oldalon egy FAQ rész , leírja h milyen arctípushoz milyen hajhosszhoz mi illik -
Aspyrin #34 Szerintem az a haj nem egy nagy durranás, talán még egy kezdő is összedobná. -
_Vegeta_ #33 Jo azis. :)
Csak sajna egy mezei fodrasz ezeket nem tudja megcsinalni. -.-" -
#32 Nekem ez tetszik de volt már ekkora hajam és nem tudtam így "hátratenni" mindig előrelógott :S meg picit zavaró is volt
http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=3798&month1=2&pg=1&styl1=Avanti -
_Vegeta_ #31 Ebbe pl van ráció. ^^
-
_Vegeta_ #30 Ez jo. Bar en jobbszeretem magam kitalalni epp mit akarok csinalni a hajammal, mondjuk adott egy-ket 5letet. :> -
huntofa #29 valaki mondjon már nekem is egy fasza hajstlust! Rövid 3-8 mm-es hajtípusra!!!! köszi -
#28 trendy e vagy? -
Cat #27 ja, ez jó, ez nekem is bejön. -
Aspyrin #26 -
Aspyrin #25 -
Aspyrin #24 -
#23 :D -
Takezó #22 ennek a lánynak nem áll jól, de lehe tolyan, akinek igen: )
az extravagáns frizurákkal nemtom mi baj:D -
#21 pl az ilyenek, és ehhez hasonlók, azon kívül, hogy randák és le lehet fényképezni, mire jók?:S hord is vki ilyet?
-
Thanatos #20 -
Takezó #19 vannak jóak: ) -
#18 Csak metroszexuális :DDD -
#17 Ez mind buzi akli ilyen frizuraval jar. -
#16 jah, megmutatnam fofrasznak a kepet hogy ilyet akarok es a kepembe rohogne, hogy mi a fenet pattogok 5k alatt-.- -
#15 amelyikre válaszoltam -
#14 Nekem most hasonló, csak nincs befestve a vége:)
-
#13 melyik?:) -
#12 Nagyon szép a frizura, de a lány mégszebb. -
Monoton #11
jáj O_o -
Monoton #10 songoku s nincs? -
#9 ez egész jó -
#8 na, egy önfelismerő hsz, ilyen biza ritkán van SGn -
#7 a többit nem volt kedvem megnézni, úgyse tetszenek :D -
#6 ez meg ez fasza =) -
Thanatos #5 én még nem vagyok skizo szerencsére..., bár ami késik nem mulik...
amugy szivesen máskoris -
SeLFisCH #4 köszönjük az építő jelleggű hsz,.-t , ettől megkímélhettek