Avanti és egyéb Hairstyling

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
Nullásgép! (Y)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Nekem még sose volt 6-8centinel rovidebb. ^^

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

a 32esben nem a megcsinálás a lényeg, hanem hogy egy orával utána is ugymaradjon, miután kész. Alvás után viszont tuti megsemmisül, nehéz igy felállítani ekkora hajat úgy, hogy a szél ne fujja szét.

Egyébként most én is növesztem, most 6-8 cm 😊

Ha ujra megno a hajam tesztelem a kornyezo fodraszokat es meglassuk. 😄

neevous
Ezt döntsd el te, de szerintem nem.

neevous
szerintem sem kell a fodrász nak vmi pro-nak lennie, hogy ezt megcsinálja.

Kene egy ilyen kezdo fodrasz. 😊

leutdná vki fordítani magyarra azt a FAQ részt?(nem tudok angolul) meg lehet vmi jó kis hajat csinálni GÖNDÖR 7-9cmes hajra?
na megjöttem látam éleget a topik. Én is majd ha holnap lesz idõm , keresek más oldalakat , mert elvileg van nagyon sok ilyen

Egyébként van az oldalon egy FAQ rész , leírja h milyen arctípushoz milyen hajhosszhoz mi illik

Szerintem az a haj nem egy nagy durranás, talán még egy kezdõ is összedobná.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Jo azis. 😊
Csak sajna egy mezei fodrasz ezeket nem tudja megcsinalni. -.-"

GTheo
Nekem ez tetszik de volt már ekkora hajam és nem tudtam így "hátratenni" mindig elõrelógott :S meg picit zavaró is volt
http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=3798&month1=2&pg=1&styl1=Avanti

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ebbe pl van ráció. ^^

Ez jo. Bar en jobbszeretem magam kitalalni epp mit akarok csinalni a hajammal, mondjuk adott egy-ket 5letet. :>

valaki mondjon már nekem is egy fasza hajstlust! Rövid 3-8 mm-es hajtípusra!!!! köszi

Met
trendy e vagy?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ja, ez jó, ez nekem is bejön.

sweech
😄

ennek a lánynak nem áll jól, de lehe tolyan, akinek igen: )
az extravagáns frizurákkal nemtom mi baj😄
12346
pl az ilyenek, és ehhez hasonlók, azon kívül, hogy randák és le lehet fényképezni, mire jók?:S hord is vki ilyet?

<#eljen><#hehe><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

vannak jóak: )
GregSB
Csak metroszexuális 😄DD

Sephi
Ez mind buzi akli ilyen frizuraval jar.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
jah, megmutatnam fofrasznak a kepet hogy ilyet akarok es a kepembe rohogne, hogy mi a fenet pattogok 5k alatt-.-

neevous
amelyikre válaszoltam

neevous
Nekem most hasonló, csak nincs befestve a vége😊

leveskocka
melyik?😊
neevous
Nagyon szép a frizura, de a lány mégszebb.

jáj O_o

REAL MADRID

songoku s nincs?

REAL MADRID

PíszLávJuniti
ez egész jó

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bertino
na, egy önfelismerõ hsz, ilyen biza ritkán van SGn

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sweech
a többit nem volt kedvem megnézni, úgyse tetszenek 😄

sweech
ez meg ez fasza =)

én még nem vagyok skizo szerencsére..., bár ami késik nem mulik...
amugy szivesen máskoris

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

köszönjük az építõ jelleggû hsz,.-t , ettõl megkímélhettek

rondákö

na jóvan. Most nézem h topik címe fullra el lett ba**va. 😄
y lemaradt meg az avanti csak egy kisebb cég az UK hairdresser companyn belül 😄

UK HAIRDRESSER STYLES

Szerintem nagyon jó oldal , tele joobbnál jobb hajakkal. Férfiakanak sajna kevesebb van , de abból is lehet találni . Én pl ezt néztem ki tõlük. Persze van itt min. 200 másik cég is.

Szóval ha valaki talált vmi jó hajat ossza meg velünk. Vagy ha jóak haja van , képet tölthet fel. Vagy más oldalakról is jöhetnek linkek , amik ezzel foglalkoznak !