Van képünk hozzá: Live Free or Die Hard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicc ide, vicc oda, a 3. része az egyik legkedvencebb filmem, nagyon soxor láttam, és még akárhányszor meg tudnám nézni! Bruce és S.L.Jackson istenek benne! Dörner György nélkül pedig csak "félBruszWillisz" 😊
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
jaja, pont erre gondoltam én is. fõellenségnek 3 klisé valószínû:
- csontsovány szemüveges geek
- 250 kilós borostás, kajafoltos alak, aki speciális gépelést segítõ programot használ, mert az 1 ujjával egyszerre 7 billentyût is lenyom, vagy nem tud anélkül bal-klikkelni, hogy közben arréb ne szkrollozna (:
- kis tizenéves pattanásos srác
ha a harmadik verzió lesz, akkor valami olyasmi befejezéssel tehetnék fe a koronát a produkcióra, ha a végén brúsz kint a kertben bézbólozna a kissráccal, aki abbahagyta a hekkerkedést és úgy él ahogyan egy korabelinek kell. ehh...
"csak a gép elõtt fog ülni és a tûzfallal szarakodni." -muhahaha ez kész. ezen beszrtam.
de most tényleg. internetes terrorizmus kontra brúszvilisz? hülyék ezek? eleve elvetélt ötlet.
azért persze meg fogom nézni, mert szeretem ezt a trilógiát 😊
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Sin City ben óriási... Neki jól is áll egy kis öregedés...
Biztos, hogy megnézem ezt moziban...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Persze klasszikus akciófilmjei ,mint Árral Szembe,Utolsó cserkész is nagyon jók..
5. elem
16. utca
Sin City
stb.
Nem kell õt eltemetni. Én örülök a folytatásnak. Eddig mindegyik rész tetszett...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nagy lol lesz ez. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ki volt az a <#idiota>#idiota>, aki ilyen minõségû képket tett fel a cikkhez?
"a "Van képünk hozzá"-rovat kezd magára találni."
Ha ilyen képeitek vannak hozzá, akkor ne eröltessétek 😞
Bocsi.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Péppé fog verni egy 40 kilós szemüveges fickót? 😛
Nem tûnt el, csak átalakult (kiöregedett)
"Most aztán télleg, de komolyan, de nagyon-nagyon drágán add az életed"
"Drágán add az életed IV." 😄
Mert az Élj szabadon vagy add drágán az életed se túl frankó 😄DD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#vigyor5>#vigyor5>
ez a karakter egyszerûen utánozhatatlan, ez már annyira hozzá nõtt... 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!