33
  • Hitm@n
    Vaaagy azért megy Meklen az épületbe, mert ott találkozik az exnejével, Hollyval. De azok a qrva terroristák megint elszarják az egészet, ezért kabát le, cipő le (mint az 1. részben), vér és mocsok fel, 'oszt mehet a haddelhadd. Ja, amúgy rohattul másnapos, és unottan szarik a világra. Azaz, hogy szarna, ha nem jönnének a gizda szemüveges, szakállas, turbános rosszemberek.

Vicc ide, vicc oda, a 3. része az egyik legkedvencebb filmem, nagyon soxor láttam, és még akárhányszor meg tudnám nézni! Bruce és S.L.Jackson istenek benne! Dörner György nélkül pedig csak "félBruszWillisz" :)

• cateran
    Valoszinubb,hogy fizikai betores lesz valami epuletbe,hogy meghekkelhessenek egy kivulrol nem elerheto rendszert,oszt Mclane jol kiosztja oket,mert eppen ott van tovabbkepzesen es office kezelest oktatnak neki:D:P
  • yann
    jaja, pont erre gondoltam én is. főellenségnek 3 klisé valószínű:
    - csontsovány szemüveges geek
    - 250 kilós borostás, kajafoltos alak, aki speciális gépelést segítő programot használ, mert az 1 ujjával egyszerre 7 billentyűt is lenyom, vagy nem tud anélkül bal-klikkelni, hogy közben arréb ne szkrollozna (:
    - kis tizenéves pattanásos srác

ha a harmadik verzió lesz, akkor valami olyasmi befejezéssel tehetnék fe a koronát a produkcióra, ha a végén brúsz kint a kertben bézbólozna a kissráccal, aki abbahagyta a hekkerkedést és úgy él ahogyan egy korabelinek kell. ehh...

"csak a gép előtt fog ülni és a tűzfallal szarakodni." -muhahaha ez kész. ezen beszrtam.

de most tényleg. internetes terrorizmus kontra brúszvilisz? hülyék ezek? eleve elvetélt ötlet.
    azért persze meg fogom nézni, mert szeretem ezt a trilógiát :)
  • The Termentor
    Bruce Willisnek meg albuma is van, vagyis zenekara.
  • Gladiator
    nem látom, hogy koszos lenne. Nekem meklén koszosan és csapzottan kell. remélem lesz benne dirr durr is rendesen, nem csak a gép előtt fog ülni és a tűzfallal szarakodni.
  • Sheltem
    Aki eltemeti Bruce Willist ostoba...
    Sin City ben óriási... Neki jól is áll egy kis öregedés...

Biztos, hogy megnézem ezt moziban...
  • Loverman
    hajjal jobban tetszett:)
  • loga
    Jo szinesz es szeretem a filmjeit. Ennyi.
  • loga
    Mert majd az Indiana Jones-t amikor a Harrison Ford jatsza megint, ő nem öreg?
  • BigPunisher
    egyébként

B.Willis - filmográfia
  • BigPunisher
    a kölyök
  • Rosco
    Hudson Hawk stb. Most, hogy pörgetem a fejemben, nem emlékszem, hogy lenne igazán sz*r filmje. A nap könnyeiben is k*rva jó.
  • Rosco
    És a Ponyvaregény? A LEGJOBB filmje :)
  • JonDavis
    Hatodik érzéket kihagytad:) Meg a 12 majom az egyik legjobb filmje.Legalább is színészi alakítása ott a legjobb.
    Persze klasszikus akciófilmjei ,mint Árral Szembe,Utolsó cserkész is nagyon jók..
  • Gauge
    Hát szerintem volt azért még egy-két jó B. willis film:

5. elem
    16. utca
    Sin City
    stb.

Nem kell őt eltemetni. Én örülök a folytatásnak. Eddig mindegyik rész tetszett...
  • JonDavis
    Jól bevállt módszer kellene.Egy pár arab terrorista elfoglal egy épületet,Mclane meg izzadt trikójában csatornákon,szellőzőnyílásokon át megküzdene bin laden zsoldosaival.
  • vg
    Az első rész óta rajta van, le sem vette soha!
  • Esrohnoil
    Az a "fehér" trikó meg már legalább 20 éve nem volt kimosva. :D
  • Esrohnoil
    Hjah, majd egy alkoholista, kiöregedett zsaru fog internetes bűntettek után nyomozni, mikor azt sem tudta eddig h. mi az a számítógép. :D
    Nagy lol lesz ez. :D
  • Esrohnoil
    A mai hazai helyzetekre ez nagyon igaz. :D
  • Atomreaktor
    :)))
  • kow83
    Dear SG,

Ki volt az a , aki ilyen minőségű képket tett fel a cikkhez?

"a "Van képünk hozzá"-rovat kezd magára találni."
    Ha ilyen képeitek vannak hozzá, akkor ne eröltessétek :(

Bocsi.
  • engine
    De a számítógépes rosszfiúk általában nem kigyúrt állatok.
    Péppé fog verni egy 40 kilós szemüveges fickót? :P
  • papabear
    Jah, Willis papának már jobban állnak a kiöregedett-zsaru szerepek, mint a macsó akcióhős.
    Nem tűnt el, csak átalakult (kiöregedett)
  • Szkifi
    "Élj szabadon vagy drágán add az életed"
    "Most aztán télleg, de komolyan, de nagyon-nagyon drágán add az életed"
    "Drágán add az életed IV." :D
  • Lordboxi
    willis új filmje a 16 utca ku r va jó volt. Ha lessz olan jó,akkor én már most szeretem.
  • JonDavis
    A film címe majd magyarul:"Az élet még mindig nagyon drága"
  • Blasta
    A kérdés csak az, hogyan fordítják és illesztik be a "Drágán add az életed" címbe az új film címét, ami ugyebár: "Élj szabadon vagy halj meg keményen"-t jelent.
    Mert az Élj szabadon vagy add drágán az életed se túl frankó :DDD
  • Dömsödi
    Bruce Willis már nyugdíjas. A szomszéd nője még zöldebb kaliberú szerepben már hitelesebben alakíthatna...
  • bertino
    ha ugy vezetik le a történéseket, mint az eddigiekben és meglesz az egésznek a McClane szaga, sztem jó lesz...

ez a karakter egyszerűen utánozhatatlan, ez már annyira hozzá nőtt... :D
  • Csudri #3
    Szerintem is benne van a bukta szaga, de én azért megnézem. Az első és a harmadik kib. jó volt.
  • vg
    Hááááát, ez bukta lesz!
  • HaDes007
    úgy látom a zöld trikó alatt ott van a fehér atléta most is :)