33
-
#33 Vaaagy azért megy Meklen az épületbe, mert ott találkozik az exnejével, Hollyval. De azok a qrva terroristák megint elszarják az egészet, ezért kabát le, cipő le (mint az 1. részben), vér és mocsok fel, 'oszt mehet a haddelhadd. Ja, amúgy rohattul másnapos, és unottan szarik a világra. Azaz, hogy szarna, ha nem jönnének a gizda szemüveges, szakállas, turbános rosszemberek.
Vicc ide, vicc oda, a 3. része az egyik legkedvencebb filmem, nagyon soxor láttam, és még akárhányszor meg tudnám nézni! Bruce és S.L.Jackson istenek benne! Dörner György nélkül pedig csak "félBruszWillisz" :)
-
cateran #32 Valoszinubb,hogy fizikai betores lesz valami epuletbe,hogy meghekkelhessenek egy kivulrol nem elerheto rendszert,oszt Mclane jol kiosztja oket,mert eppen ott van tovabbkepzesen es office kezelest oktatnak neki:D:P -
yann #31 #11
jaja, pont erre gondoltam én is. főellenségnek 3 klisé valószínű:
- csontsovány szemüveges geek
- 250 kilós borostás, kajafoltos alak, aki speciális gépelést segítő programot használ, mert az 1 ujjával egyszerre 7 billentyűt is lenyom, vagy nem tud anélkül bal-klikkelni, hogy közben arréb ne szkrollozna (:
- kis tizenéves pattanásos srác
ha a harmadik verzió lesz, akkor valami olyasmi befejezéssel tehetnék fe a koronát a produkcióra, ha a végén brúsz kint a kertben bézbólozna a kissráccal, aki abbahagyta a hekkerkedést és úgy él ahogyan egy korabelinek kell. ehh...
"csak a gép előtt fog ülni és a tűzfallal szarakodni." -muhahaha ez kész. ezen beszrtam.
de most tényleg. internetes terrorizmus kontra brúszvilisz? hülyék ezek? eleve elvetélt ötlet.
azért persze meg fogom nézni, mert szeretem ezt a trilógiát :) -
The Termentor #30 Bruce Willisnek meg albuma is van, vagyis zenekara. -
#29 nem látom, hogy koszos lenne. Nekem meklén koszosan és csapzottan kell. remélem lesz benne dirr durr is rendesen, nem csak a gép előtt fog ülni és a tűzfallal szarakodni. -
#28 Aki eltemeti Bruce Willist ostoba...
Sin City ben óriási... Neki jól is áll egy kis öregedés...
Biztos, hogy megnézem ezt moziban... -
Loverman #27 hajjal jobban tetszett:) -
loga #26 Jo szinesz es szeretem a filmjeit. Ennyi. -
loga #25 Mert majd az Indiana Jones-t amikor a Harrison Ford jatsza megint, ő nem öreg? -
BigPunisher #24 egyébként
B.Willis - filmográfia -
BigPunisher #23 a kölyök -
#22 Hudson Hawk stb. Most, hogy pörgetem a fejemben, nem emlékszem, hogy lenne igazán sz*r filmje. A nap könnyeiben is k*rva jó. -
#21 És a Ponyvaregény? A LEGJOBB filmje :) -
#20 Hatodik érzéket kihagytad:) Meg a 12 majom az egyik legjobb filmje.Legalább is színészi alakítása ott a legjobb.
Persze klasszikus akciófilmjei ,mint Árral Szembe,Utolsó cserkész is nagyon jók.. -
Gauge #19 Hát szerintem volt azért még egy-két jó B. willis film:
5. elem
16. utca
Sin City
stb.
Nem kell őt eltemetni. Én örülök a folytatásnak. Eddig mindegyik rész tetszett... -
#18 Jól bevállt módszer kellene.Egy pár arab terrorista elfoglal egy épületet,Mclane meg izzadt trikójában csatornákon,szellőzőnyílásokon át megküzdene bin laden zsoldosaival. -
vg #17 Az első rész óta rajta van, le sem vette soha! -
#16 Az a "fehér" trikó meg már legalább 20 éve nem volt kimosva. :D -
#15 Hjah, majd egy alkoholista, kiöregedett zsaru fog internetes bűntettek után nyomozni, mikor azt sem tudta eddig h. mi az a számítógép. :D
Nagy lol lesz ez. :D -
#14 A mai hazai helyzetekre ez nagyon igaz. :D -
#13 :))) -
kow83 #12 Dear SG,
Ki volt az a , aki ilyen minőségű képket tett fel a cikkhez?
"a "Van képünk hozzá"-rovat kezd magára találni."
Ha ilyen képeitek vannak hozzá, akkor ne eröltessétek :(
Bocsi. -
engine #11 De a számítógépes rosszfiúk általában nem kigyúrt állatok.
Péppé fog verni egy 40 kilós szemüveges fickót? :P -
#10 Jah, Willis papának már jobban állnak a kiöregedett-zsaru szerepek, mint a macsó akcióhős.
Nem tűnt el, csak átalakult (kiöregedett) -
Szkifi #9 "Élj szabadon vagy drágán add az életed"
"Most aztán télleg, de komolyan, de nagyon-nagyon drágán add az életed"
"Drágán add az életed IV." :D -
Lordboxi #8 willis új filmje a 16 utca ku r va jó volt. Ha lessz olan jó,akkor én már most szeretem. -
#7 A film címe majd magyarul:"Az élet még mindig nagyon drága" -
#6 A kérdés csak az, hogyan fordítják és illesztik be a "Drágán add az életed" címbe az új film címét, ami ugyebár: "Élj szabadon vagy halj meg keményen"-t jelent.
Mert az Élj szabadon vagy add drágán az életed se túl frankó :DDD -
Dömsödi #5 Bruce Willis már nyugdíjas. A szomszéd nője még zöldebb kaliberú szerepben már hitelesebben alakíthatna...
-
#4 ha ugy vezetik le a történéseket, mint az eddigiekben és meglesz az egésznek a McClane szaga, sztem jó lesz...
ez a karakter egyszerűen utánozhatatlan, ez már annyira hozzá nőtt... :D -
#3 Szerintem is benne van a bukta szaga, de én azért megnézem. Az első és a harmadik kib. jó volt. -
vg #2 Hááááát, ez bukta lesz! -
HaDes007 #1 úgy látom a zöld trikó alatt ott van a fehér atléta most is :)