Jön az Intel olcsó PC-je
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX!
POKERARCOK.HU
-a processzor fogyasztasa miatt iskolaban is csak halozatrol hasznalhato (kurbli sincs hozza)
-a kijelzo azert szelesvasznu es ilyen kicsi, mert a legolcsobb kinai dvdlejatszokbol szarmazik (egyebkent 800x480-as)
-nincs erintokepernyo, igy irotablakent sem hasznalhato, elforgatva konyvolvasasra meg annyira sem
Viszont ezt meg olcsobban ki lehet hozni mint az olpc gepet. (es a windows miatt negyszer annyiert eladni) De legalabb mar nem az asztali pckre eskusznek mint fel eve.
Ráadásul winfossal.
Persze hogy fikázta az intel is meg a mikrofos is a kurblis laptopot. Most már értem. Mindjárt megnézem annak a kijelzõnek a specifikációját aztán röhöghetünk együtt.
7.5 col.
1200*900 monó és most nem találom mennyi szinesben.
Ráadásul wifi meg minden okos dolog benne, a kurbliról nem elfelejtkezve.
(egyébként olvasáshoz az 1200*900 az több mint elég)
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
igaz, hogy ez USA oldal, és akciós cuccok, meg adó nélkül, de látható, hogy uj ACER laptop 399$.
És akkor még nem beszéltünk a használt cuccokról....
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
OMGOMG ezt most vettem észre 😄D az én asztali gépem mostani ára tehetõ eközé, és bár nagyobb méretû, tuti sokkal többet tud, nemgyengén 😊 LOL úgylátszik az intelnél idióták dolgoznak.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
valahogy ugyérzem hogy nem a feltétlenül legyen minnél egyszerübb és minnél olcsobb kivitlere törekednek
vagy csak én érzem ugy hogy még számos helyen lehetne sporolni ( vagy az itt megspórolt pénzt máshová átirányítani) ps nem értem hogy miért ragaszkodtok annyira a kurblihoz (azon kivül hogy fun) azok az országok ahová ezeket szánják bemenyire is szegények általában a föld naposabbik oldalán vannak
napelem rlz
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
MIért nem tettek bele érintõképernyõt inkább??? 400$-ért már igazán adhatnának is valamit..Meg a srceen is nagyon kicsi, legalább A/5 méretû lehetne, h egy könyvoldalt egyben meg tudna jeleníteni.
És persze kurbli sincs rajta!
Kurbli nélkül sux az egész 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
KURBLI 4EVER!<#mf2>#mf2>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A kurbli nagyon tuti ötlet a másiknál...