Mobil televíziózást tesztelnek Ausztriában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van, az 7". Van olyanom is.
Neked egyébként akkor lenne igazad, ha az ilyen készülékeket ugyanolyan messzirõl néznéd, mint a TV-t. De nem, mert ezeket közelebbrõl nézed.
Javaslom, hogy ismerkedj meg a látószög fogalmával, ha eddig az iskolában nem tanultad volna.
A gratulációt egyébként köszönöm, én jól elvagyok ezekkel a kütyükkel is. Persze nem a szobában, mert akkor a nagyképernyõs TV-t nézem. De utazás, nyaralás, stb. közben ezek nagyon hasznosak ám! Majd ha egyszer lesz neked is, akkor rájössz. Addig meg irigykedve fikázzad csak nyugodtan 😊
Hopp,elirtam...nem 10 hanem 7 inch!
Oszinten? Csak gratulalni tudok...<#confused> Persze lehet,hogy en vagyok telhetetlen,de nekem meg a mobil dvd lejatszok atlagos 10 inches kijelzoje is viccnek tunik.....
A PDA-m kijelzõje 3.5" = 8.89cm. Én elsõsorban hírTV-t nézek rajta interneten keresztül (WLAN), ha éppen nem a szobában vagyok, ahol pesze van nagyképernyõs TV. Lehet, hogy meglepõ, de azon a kis képernyõn is meglepõen jó kép van, és mivel azt az ember közelrõl nézi, a látõszög sem sokkal kisebb, mint a messzebb lévõ TV-t nézve. Persze egy mobiltelefon kijelzõje tényleg vicc, legalábbis a méretét nézve mindenképpen.
mikloss
LOL Aki képes mobilon TV-t nézni az meg is érdemli erre már csak ezt tudom mondani<#nevetes1> 5cm-es kijelzõn.... nevetséges....

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

melyik volt az a film, ahol a minimonitorok elé nagyítót tettek?
1984?
HuAn82
"óriási"<#vigyor>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Essen ki a szeme aki ekkora izén Tv-t néz...

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!