8
-
wanek #8 Így van, az 7". Van olyanom is.
Neked egyébként akkor lenne igazad, ha az ilyen készülékeket ugyanolyan messziről néznéd, mint a TV-t. De nem, mert ezeket közelebbről nézed.
Javaslom, hogy ismerkedj meg a látószög fogalmával, ha eddig az iskolában nem tanultad volna.
A gratulációt egyébként köszönöm, én jól elvagyok ezekkel a kütyükkel is. Persze nem a szobában, mert akkor a nagyképernyős TV-t nézem. De utazás, nyaralás, stb. közben ezek nagyon hasznosak ám! Majd ha egyszer lesz neked is, akkor rájössz. Addig meg irigykedve fikázzad csak nyugodtan :) -
cateran #7 Hopp,elirtam...nem 10 hanem 7 inch! -
cateran #6 Oszinten? Csak gratulalni tudok... Persze lehet,hogy en vagyok telhetetlen,de nekem meg a mobil dvd lejatszok atlagos 10 inches kijelzoje is viccnek tunik..... -
wanek #5 A PDA-m kijelzője 3.5" = 8.89cm. Én elsősorban hírTV-t nézek rajta interneten keresztül (WLAN), ha éppen nem a szobában vagyok, ahol pesze van nagyképernyős TV. Lehet, hogy meglepő, de azon a kis képernyőn is meglepően jó kép van, és mivel azt az ember közelről nézi, a látőszög sem sokkal kisebb, mint a messzebb lévő TV-t nézve. Persze egy mobiltelefon kijelzője tényleg vicc, legalábbis a méretét nézve mindenképpen. -
#4 LOL Aki képes mobilon TV-t nézni az meg is érdemli erre már csak ezt tudom mondani 5cm-es kijelzőn.... nevetséges.... -
brueni #3 melyik volt az a film, ahol a minimonitorok elé nagyítót tettek?
1984? -
#2 "óriási" -
roliika #1 Essen ki a szeme aki ekkora izén Tv-t néz...