Egy bolond százat csinál - Még mindig van lejjebb

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk a Terézanyuban volt két dolog ami ebben a filmben nincs:
Történet humorral átszõve
Színészi játék

És ez azért gáz, mert Rejtõ azért csak viccesebb a Teréz Anyunál és nekik még se sikerült ezt kihozni. Meg a Teréz Anyuban is idegesítõek voltak a reklámok, de még se annyira lámán volt megcsinálva, mint az Üveg Tigris 2-ben, az Egy szoknya ...-ban vagy ebben a filmben.

valamit szerintem benéztél, mert 1. magyar vándor? ne röhögtess. 2. nagyon sok jó magyar film van. bõven volt idén is remek magyar film.
12346
uh tesó is tré:S az ereimet vagdaltam már. ugyanaz, mint pl a terézanyunál. egyszerûen nem történik semmi. telik az idõ, és csak vannak. néha jönnek, néha mennek.

Nem tudom miert lepodnek meg folyton a kritikusok es mindenki mas is azon hogy egy magyar film nem uti meg a minimum mercet. En mar ev tizedek ota nem nezek magyar filmet. Ket igazan jo kivetelt tudok a Presszo cimut es a Magyar vandort. Ezeket sem a mo-ban lattam mert mi a fenet csinalok ha ram jon a menekulhetnek vagy az olthatatlan vagy hogy el/le kapcsoljam a musort. Hozza teszem kb. 5 perc utan.
gameplusz
Aki még nem látta, annak ajánlom a Tesó c. filmet 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

EZ NAGYON JÓ MAGYAR FILM
BCS CORPS
bár az is igaz hogy olyanok írányítják õket akik a szakma isteneinek hiszik magukat miközben tehetcségtelen majmok

http://www.bcsinfo.hu/forum

BCS CORPS
azé lehetnének olyan szinészek is már akik nem a szar szinházi ripacs stílust tudják csak

http://www.bcsinfo.hu/forum

OK, de én nem is tartom magam valamiféle mûvésznek. De egyébként lehet vannak festõmûvészek is akik házfalat festenek mellékállásban, ezt a filmet kb ahhoz érzem hasonlatosnak (bár nem mert a házfestés az fontos és hasznos, ez a film meg...) 😊
Egyébként kösz a magyar film ajánlót!

Már megint egy idióta magyar film! <#levele> Hihetetlen, hogy a magyar filmgyártás micsoda gagyi-szériát tud kitermelni magából. Szörnyû. Bár ugyanezt el lehet mondani amerikáról. <#gun><#boxer><#violent><#falbav> Hányok az ilyen filmektõl <#action>

Aki tanul, az hülye. Aki nem tanul, az is marad.

Ízlések és pofonok ... meg van az igénytelenség.

Azért legyünk már õszinték, van aki így szokta meg anyukája/felesége fõztjét, van aki meg amúgy. De szerintem kevés értelmes ember mondaná egy Instant Levesre, hogy hû de jó. Se azt, hogy ízlés dolga 😊

gumikacsa
Szerinted... attól, hogy valakinek más az izlése, mint neked, még nem biztos, hogy igénytelen. (ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem tetszik, mert még nem láttam, de már csakazértis megnézem...igaz a szoknyáson is bealudtam)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Az egyetlen elviselhetõ feldolgozás a Meztelen diplomata (Vesztegzár a Grandhotelben) volt szegény Rejtõ Jenõtõl eddig. Mondom elvisselhetõ, nem azt mondtam, hogy jó. De abból nem hagyták ki a poénok jó részét, és Bujtoros trükkök nélkül is elég jó volt benne a "kihagyhatatlan" tömegverekedéses jelenet.

Igen, van rá igény. Igénytelen embereknek, igénytelen filmeket!

A fõvárosi toplistát az Egy bolond százat csinál címû komédia-remake vezeti, de mégsem büszkélkedhet túlzottan 10 400 nézõjével: a legutóbbi hasonló remake, az Egy szoknya, egy nadrág több mint kétszer ennyi látogatót vonzott tavaly.
mert te azt mondanád, hogy nem kell ez a 200-400ezres napidíj, elvagy a színházi elõadásokkal? (a köztudatban kell tartani a nevet, jól teljesíteni és akkor jönnek a további felkérések)

aki dolgozott már az jól tudja, hogy olykor olyat is csinálni kell, ami nem biztos, hogy jó. (ráadásul õk jót bolondoznak, mivel a forgatás közben nem tudni, hogy milyen lesz a végeredmény)
Matyóhímzés
Pénz beszél....

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Azért szerintem a színészek is egyszerü prostik, hogy minden ilyen foshoz aszisztálnak. Vagy nekik tetszenek ezek a filmek?

akyyy
szabadság szerelemre én is kiváncsi vagyok... vannak jó filmek, csak mindig vigjátékos szarokat akarnak gyártani😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

persze, igza. klasszikus nem nagyon van😊
Nézzétek meg, magyar film: A herceg haladéka
Elgondolkodtató..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Dynamic
Az általad felsoroltak közül kb. a felét láttam, de azok közül nekem egyik sem volt ANNYIRA maradandó, hogy többször újranézzem(persze ettõl függetlenül JÓ filmek), míg az én általam soroltak nagy része itt figyel nálam gyári dvd-n😊Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy az én ízlésem az etalon😊Mindenesetre tény, hogy vannak jó magyar filmek, nem is kevés.
Mondjuk a Fehér tenyeret sajnálom, hogy nem láttam még, állítólag elég jó film, és nagyon kíváncsi vagyok még a hónap végén moziba kerülõ Szabadság, Szerelem c. filmre is.
akyyy
már megint iidióta vigjáték, hülye magyasr filmek ,. elééééééég<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jax
Inkább Pálfi György csinálna még pár filmet ezek helyett a szemetek helyet...

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Harly18
Én a mostani fimekrõl beszéltem, az utóbbi 10-15 év termékeirõl...Tudom ,hogy régen voltak jó magyar filmek...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

van sok mostani jó film is, az más kérdés, hogy kevésbé kommerszek - ezért a közönségnek derogál megnézni. pedig ott a fekete kefe, taxidermia, hukkle, i love budapest, egyetleneim, fehér tenyér, torzók, werckmeister, hosszú alkony, a mansfeld, a boldog születésnapot, az elõre, a dealer, a macerás ügyek - ezek közül tuti mindenkinek bejönne 2-3. ja, hogy inkább egy szoknyát néz az ember? akkor ne is elégedetlenkedjen.

és jelentkezzen, aki megnézte minden rossz elõjel ellenére a moziban a bolondot😊
Dynamic
Cáfolom.Rengeteg jó magyar film van.Csak vissza kell nyúlni 20-30 évet.A tizedes meg a többiek,Isten hozta õrnagy úr,A tanú,Dögkeselyû, Moszkva tér,Indul a bakterház,Csapd le csacsi stb. Ezeket bármennyiszer meg tudnám nézni.
Harly18
Szerintem is a kontroll az egyetlen jó magyar film, bár abban is volt jónéhány dolog, amit nem kellett volna beletenni, mert azoktól se rosszabb se jobb nem lett volna...

NEXUS6
A kontrol-t tartom az egyetlen modern magyar filmnek. A többi zéró. Mit csináltak abból a Rejtõ Jenõ filmbõl is? Dögunalmat!

Csak elképzelem mi sülne ki manapság egy olyan filmbõl, mint A kõszívû ember fiai, meg a Szegény gazdagok.

Megy ez a bohóckodás, néha beesik egy Honfoglalás azt ezen fejlõdjön az esztétikai érzékünk.
Olyan ez mint a foci: velejéig romlott, belterjes az egész. Hiába jók a játékosok/színészek, ha a vezetõk/producerek elbaxják az egészet.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Harly18
Ez szimbolizálja a tipikusan szar magyar filmeket. Ugyanazok a szereplõk, ugyanabban a szerepkörben (Szonja, a szüke cicababa, .....) Egyszerûen nem hiszem el, hogy nem tudnak jó filmet csinálni vagy a készitõknek közük nincsen ehhez a szakmához...És még csodálkoznak, hogy kevesen mennek mozikba. Ilyet még ingyen sem néznék meg...

Broafka
viszont a csak szex és más semmi meg a Valami Amerika az tényleg nagyon jó filmek, ezt még nem láttam, szóval nem tok róla véleményt mondani <#nemtudom>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

EBSzCs - Ezt BeSzoptad Csibém!
meneküljön, ki merre lát...
én mindig bízok a filmekben, tuti lehetne érrtelmes feldolgozást is csinálni, mert jó színészünk van bõven.

de rendezõkbõl már nem ilyen jó a választék...
Blasta
Perszehogy.
Figyeld meg, hamarosan érkeznek az elsõ "Nem értem miért szídják, nekem az "Egy szoknya..." is TÖKRE teccett és ez a film is nagyon vicces volt" mozinézõ kommentek.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Cactus
Az ESzEN tényleg ratyi volt, úgyhogy ennek neki sem fogok esni. Éljen a magyar filmgyártás...

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Esrohnoil
Hát ez szörnyû...
Ilyenekre van még igény??

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Gagyi, gagyi, gagyi!!!!!!!!!