36
-
Inquisitor #36 Mondjuk a Terézanyuban volt két dolog ami ebben a filmben nincs:
Történet humorral átszőve
Színészi játék
És ez azért gáz, mert Rejtő azért csak viccesebb a Teréz Anyunál és nekik még se sikerült ezt kihozni. Meg a Teréz Anyuban is idegesítőek voltak a reklámok, de még se annyira lámán volt megcsinálva, mint az Üveg Tigris 2-ben, az Egy szoknya ...-ban vagy ebben a filmben. -
winnie #35 valamit szerintem benéztél, mert 1. magyar vándor? ne röhögtess. 2. nagyon sok jó magyar film van. bőven volt idén is remek magyar film. -
#34 uh tesó is tré:S az ereimet vagdaltam már. ugyanaz, mint pl a terézanyunál. egyszerűen nem történik semmi. telik az idő, és csak vannak. néha jönnek, néha mennek. -
hanandi #33 Nem tudom miert lepodnek meg folyton a kritikusok es mindenki mas is azon hogy egy magyar film nem uti meg a minimum mercet. En mar ev tizedek ota nem nezek magyar filmet. Ket igazan jo kivetelt tudok a Presszo cimut es a Magyar vandort. Ezeket sem a mo-ban lattam mert mi a fenet csinalok ha ram jon a menekulhetnek vagy az olthatatlan vagy hogy el/le kapcsoljam a musort. Hozza teszem kb. 5 perc utan. -
#32 Aki még nem látta, annak ajánlom a Tesó c. filmet :) -
ZSOLT BEA #31 EZ NAGYON JÓ MAGYAR FILM -
#30 bár az is igaz hogy olyanok írányítják őket akik a szakma isteneinek hiszik magukat miközben tehetcségtelen majmok -
#29 azé lehetnének olyan szinészek is már akik nem a szar szinházi ripacs stílust tudják csak -
echo #28 OK, de én nem is tartom magam valamiféle művésznek. De egyébként lehet vannak festőművészek is akik házfalat festenek mellékállásban, ezt a filmet kb ahhoz érzem hasonlatosnak (bár nem mert a házfestés az fontos és hasznos, ez a film meg...) :)
Egyébként kösz a magyar film ajánlót! -
Bori74 #27 Már megint egy idióta magyar film! Hihetetlen, hogy a magyar filmgyártás micsoda gagyi-szériát tud kitermelni magából. Szörnyű. Bár ugyanezt el lehet mondani amerikáról. Hányok az ilyen filmektől -
Inquisitor #26 Ízlések és pofonok ... meg van az igénytelenség.
Azért legyünk már őszinték, van aki így szokta meg anyukája/felesége főztjét, van aki meg amúgy. De szerintem kevés értelmes ember mondaná egy Instant Levesre, hogy hű de jó. Se azt, hogy ízlés dolga :) -
#25 Szerinted... attól, hogy valakinek más az izlése, mint neked, még nem biztos, hogy igénytelen. (ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem tetszik, mert még nem láttam, de már csakazértis megnézem...igaz a szoknyáson is bealudtam) -
Inquisitor #24 Az egyetlen elviselhető feldolgozás a Meztelen diplomata (Vesztegzár a Grandhotelben) volt szegény Rejtő Jenőtől eddig. Mondom elvisselhető, nem azt mondtam, hogy jó. De abból nem hagyták ki a poénok jó részét, és Bujtoros trükkök nélkül is elég jó volt benne a "kihagyhatatlan" tömegverekedéses jelenet. -
vg #23 Igen, van rá igény. Igénytelen embereknek, igénytelen filmeket!
A fővárosi toplistát az Egy bolond százat csinál című komédia-remake vezeti, de mégsem büszkélkedhet túlzottan 10 400 nézőjével: a legutóbbi hasonló remake, az Egy szoknya, egy nadrág több mint kétszer ennyi látogatót vonzott tavaly. -
winnie #22 mert te azt mondanád, hogy nem kell ez a 200-400ezres napidíj, elvagy a színházi előadásokkal? (a köztudatban kell tartani a nevet, jól teljesíteni és akkor jönnek a további felkérések)
aki dolgozott már az jól tudja, hogy olykor olyat is csinálni kell, ami nem biztos, hogy jó. (ráadásul ők jót bolondoznak, mivel a forgatás közben nem tudni, hogy milyen lesz a végeredmény) -
#21 Pénz beszél.... -
echo #20 Azért szerintem a színészek is egyszerü prostik, hogy minden ilyen foshoz aszisztálnak. Vagy nekik tetszenek ezek a filmek? -
#19 szabadság szerelemre én is kiváncsi vagyok... vannak jó filmek, csak mindig vigjátékos szarokat akarnak gyártani:( -
winnie #18 persze, igza. klasszikus nem nagyon van:) -
HUmanEmber41st #17 Nézzétek meg, magyar film: A herceg haladéka
Elgondolkodtató.. -
#16 Az általad felsoroltak közül kb. a felét láttam, de azok közül nekem egyik sem volt ANNYIRA maradandó, hogy többször újranézzem(persze ettől függetlenül JÓ filmek), míg az én általam soroltak nagy része itt figyel nálam gyári dvd-n:)Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy az én ízlésem az etalon:)Mindenesetre tény, hogy vannak jó magyar filmek, nem is kevés.
Mondjuk a Fehér tenyeret sajnálom, hogy nem láttam még, állítólag elég jó film, és nagyon kíváncsi vagyok még a hónap végén moziba kerülő Szabadság, Szerelem c. filmre is. -
#15 már megint iidióta vigjáték, hülye magyasr filmek ,. elééééééég -
#14 Inkább Pálfi György csinálna még pár filmet ezek helyett a szemetek helyet... -
#13 Én a mostani fimekről beszéltem, az utóbbi 10-15 év termékeiről...Tudom ,hogy régen voltak jó magyar filmek... -
winnie #12 van sok mostani jó film is, az más kérdés, hogy kevésbé kommerszek - ezért a közönségnek derogál megnézni. pedig ott a fekete kefe, taxidermia, hukkle, i love budapest, egyetleneim, fehér tenyér, torzók, werckmeister, hosszú alkony, a mansfeld, a boldog születésnapot, az előre, a dealer, a macerás ügyek - ezek közül tuti mindenkinek bejönne 2-3. ja, hogy inkább egy szoknyát néz az ember? akkor ne is elégedetlenkedjen.
és jelentkezzen, aki megnézte minden rossz előjel ellenére a moziban a bolondot:) -
#11 Cáfolom.Rengeteg jó magyar film van.Csak vissza kell nyúlni 20-30 évet.A tizedes meg a többiek,Isten hozta őrnagy úr,A tanú,Dögkeselyű, Moszkva tér,Indul a bakterház,Csapd le csacsi stb. Ezeket bármennyiszer meg tudnám nézni. -
#10 Szerintem is a kontroll az egyetlen jó magyar film, bár abban is volt jónéhány dolog, amit nem kellett volna beletenni, mert azoktól se rosszabb se jobb nem lett volna... -
#9 A kontrol-t tartom az egyetlen modern magyar filmnek. A többi zéró. Mit csináltak abból a Rejtő Jenő filmből is? Dögunalmat!
Csak elképzelem mi sülne ki manapság egy olyan filmből, mint A kőszívű ember fiai, meg a Szegény gazdagok.
Megy ez a bohóckodás, néha beesik egy Honfoglalás azt ezen fejlődjön az esztétikai érzékünk.
Olyan ez mint a foci: velejéig romlott, belterjes az egész. Hiába jók a játékosok/színészek, ha a vezetők/producerek elbaxják az egészet. -
#8 Ez szimbolizálja a tipikusan szar magyar filmeket. Ugyanazok a szereplők, ugyanabban a szerepkörben (Szonja, a szüke cicababa, .....) Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem tudnak jó filmet csinálni vagy a készitőknek közük nincsen ehhez a szakmához...És még csodálkoznak, hogy kevesen mennek mozikba. Ilyet még ingyen sem néznék meg... -
#7 viszont a csak szex és más semmi meg a Valami Amerika az tényleg nagyon jó filmek, ezt még nem láttam, szóval nem tok róla véleményt mondani -
zsellerm #6 EBSzCs - Ezt BeSzoptad Csibém!
meneküljön, ki merre lát... -
winnie #5 én mindig bízok a filmekben, tuti lehetne érrtelmes feldolgozást is csinálni, mert jó színészünk van bőven.
de rendezőkből már nem ilyen jó a választék... -
#4 Perszehogy.
Figyeld meg, hamarosan érkeznek az első "Nem értem miért szídják, nekem az "Egy szoknya..." is TÖKRE teccett és ez a film is nagyon vicces volt" mozinéző kommentek. -
#3 Az ESzEN tényleg ratyi volt, úgyhogy ennek neki sem fogok esni. Éljen a magyar filmgyártás... -
#2 Hát ez szörnyű...
Ilyenekre van még igény?? -
vg #1 Gagyi, gagyi, gagyi!!!!!!!!!