186
Cabela\'s Big Game Hunter 2007: Alaskan Adventure - 10th Anniversary Edition
  • ricsimaster
    robi vegyél már fel elakarom küldeni a fileket
  • kicsirobi
    Valaki tegye már fel valahova legyen szíves ,vagy küldje már el nekem azt a mds fájlt.
    Amúgy gépigény nem sok van
  • Speedbreaker
    Mi a minumum konfiguráció?
  • DJ Skyline
    nekem az első,és utolsó előtti képtől hiányérzetem támadt,mintha ott vége lenne a világnak a fenyőfák és a víz után!:D valamivel kitölthették volna,pl több fával vagy nem tudom
  • Aggressor HUN
    Na megnéztem közelebbről...sem a Hunting Unlimited 4,sem pedig ez a csilli-villi vacak Cabela's 2007 a nyomába nem ér még mindig a Trophy Hunter 2004-nek sajnos...
    Itt még a tetves konzol-átirat miatt a billentyűzetkiosztást sem lehet átírni...
    uninstall :-)
    borzasztóan sajnálom...további jó játékot nektek...
  • kicsirobi
    Valaki küldje már el legyen szíves az mds fájlt
    msn:[email protected]
    Előre is köszi
  • kicsirobi
    Na én hiába hagyom mountolva,meg a legújabb Daemon tools van meg.A Az rzr-caa.040-es fájl nem jó,pedig az sfv nem észlelte.Abba a fájlban van pedig az mds fájl.Lehet ezért kér cd-t?
  • Aggressor HUN
    Azért a Trophy Hunter sem rossz :-) ja és az 2004-es :-) itt a víz szebb...
  • ricsimaster
    HELP!!!!Az elsö Main Hunt után nem lép vissza outpostba mi lehet a baj????
  • ricsimaster
    kurva jó
  • skydrake
    Sziasztok!

Jó ennek a játéknak a grafikája? Gyors?

VisualChat.hu
  • ricsimaster
    Náatok is van olyan baj hogy az első vadászat utánn nem lép ivssza bázisra??????
  • ricsimaster
    Sok szar farkas kurvára fel tud huzni
  • ricsimaster
    Mivel nálam vadász az egész család(én is hobbyból) és apám kerületvezető így tom milyen egy jó vadászat és az élményét is(ez vissza hozza) de remélem van benne megint korong lövészet csak most olyan szar segédvonal nélkül mert úgy szar, mert úgy pl. a trapnál csak rá rakod a végére és vároda korongot.
  • ricsimaster
    na léptem játszaniXD
  • ricsimaster
    Nekem az elözö cabela's game is kurvára tetszett és ez a game sz@rrá verri az egész deer hunter sorozatot
  • bepe79
    Gyerekek, ha a HU4 grafikáját lefikáztátok, akkor ezen be fogtok sz@rni! Nekem leesett az állam, amikor megláttam, és még most is keresem. Már játszom vele, csináltam screenshotokat:

És akkor ezeket még AA és AF nélkül csináltam!!!
  • Dexantreal
    Belenéztem az angol leírásokba itt....de....valaki elmondaná magyarul, hogy mi a szösz ez?
  • bepe79
    Most nézem, hogy az ActivisionValue web-lapján: http://www.activisionvalue.com/titles/Cabelas/AlaskanAdventures/story.html fullra Cabela's Alaskan Adventures néven fut a BGH2007, és detto ugyanaz, mert a leírása is szólól szóra megegyezik.

Take the ultimate hunting and fishing adventure to North America 's last great frontier – Alaska! Experience all that Alaska has to offer as you go on 38 hunting and fishing adventures across vast expanses of incredibly realistic environments. For the first time in one game you will be able to hunt trophy animals, fish, bird hunt, dog sled through the Alaskan Arctic, and compete in various outdoor-themed contests. It will take every ounce of skill and strategy to hunt or catch that record breaking trophy. All as true-to-life as you can get!

Features Include:

* Go on 30 hunting adventures for over 20 species including Yukon Moose, Barren Ground Caribou, Grizzly Bears, Roosevelt Elk, Dall Sheep, Kodiak Bears, Sitka Black-Tailed Deer and more

* Fish for 10 different species including Sockeye Salmon, Dolly Varden and Arctic Char
    * Journey from the North Slope to Ketchikan across 12 Alaskan regions
    * Choose from 1000s of authentic gear options to maximize your success
    * All-new bird hunting requires quick reflexes and good aim
    * Compete in a dog sled race against time through the Alaskan Arctic
    * Go exploring or get to your next hunting spot in a snowmobile, truck or ATV
    * Enhanced gameplay with all new shooting features and controls including Hunter's Sense, Gun Sway, and Drop Dot make this hunting experience as true-to-life as it can get
    * Cabela's Big Game Hunter: Alaskan Adventures - Our most popular franchise celebrates its 10th anniversary on PC with the ultimate adventure!

A felrakott screenshotokat eltalálták úgy, hogy irtó gagyin néz ki az összes, olyan, mintha még a HU4-nél is f*sabb grafika lenne a game alatt. Pedig a BGH2006 grafikája az azért nagyon ott volt a szeren.
  • bepe79
    maradjon mountolva..
  • UltimateGamR
    HELP!

feltelepítetem a játékot! mindent ugy ahogy nfoban bennevan. De amikor elindítottam a játékot és új profilt hozok létre akkor kiírja hogy tegyem be a CDt. Crack emg nincs a cd-n!
    mi ilyenkor a teendő ???
  • CS@
    Tekintve, hogy mekkora népszerűségnek örvendenek ezek a játékok szerintem elfért volna ez is a Vadász és horgász játékok –ban.
  • MelWin
    Kár, hogy a Deer Hunter szériát nem folytatták, nálam az volt a favorit. Az volt a leginkább valósághű vadász játék, valamint jópofa volt a multi is :) Gondolom multi ebben a cabela's-ban sem lesz.
  • Pheaper
    a 2006 os meg van az nagyon faja
  • bepe79
  • bepe79
    Megjelent a nagyszerű sorozat legújabb tagja, a 2007-es.
    Pontos cím: Cabela's Big Game Hunter 2007: Alaskan Adventure - 10th Anniversary Edition

Features:

- Celebrate the 10th anniversary of the beloved Cabela's adventure series

- Hunt more than 20 species of Alaskan Trophy game exclusive the region, including Yukon moose, Barren Ground caribou, Grizzly bears, Roosevelt elk, Dall sheep, Kodiak bears and Sitka Black Tailed deer

- Choose the appropriate gear from thousands of options, including rifles, shotguns, bow and arrows, fishing tackle, clothing, scents, calls and more

- Spin cast, fly or ice fish for 10 varied species of Alaskan fish, including Sockeye salmon, Dolly varden and Arctic char

- Stay hot on the tails of ducks, geese, grouse and ptarmigans in several bird hunting challenges

- Dog sled in a timed race through the unforgiving Alaskan arctic

- All-new shooting features and controls include Hunter Sense, Gun Sway and Drop Dot to refine and master your marksmen skills

- Prove your outdoorsmen skills in convincingly real settings