Cabela\'s Big Game Hunter 2007
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
havalaki tudja irjameg vagy hivjonfel itaszámom 06205546523
Big game hunter 2008 nemtugyátok honantudom leszedni a teljes játékot
Azzal is próbáltam de semmi már 3 gépen is próbáltam!
Az a baj hogy már kipróbáltam másikkal és se nálam se másnál nemmûködött jól!Valaki akinek volt ez a gondja írja meg mit csinált vele?!?!De azért kösy a választ
Próbáld meg a reinstallt.
Ha nem jó akkor egy másik verziótkéne feltenned...
Pl máshonnan töltöd le
Ha nem jó akkor egy másik verziótkéne feltenned...
Pl máshonnan töltöd le
Hello valaki tudna segíteni miért fagy le minden küldetés végén amikor rákattintanék a Outpostra?!Elõre is kösy
Helló!
Nem tudja valiki, hogy honnan lehet letölteni az Anniversari teljes verzióját ingyen?
Nem tudja valiki, hogy honnan lehet letölteni az Anniversari teljes verzióját ingyen?
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
na vki segítsen, hogy kell halatfogni bottal? a léki már megy
a trophy bucks az kegyetlen, töröld is le
ez jó játék, pont most léptem ki belõle😄😄
Én most töltök egy Big Game Hunter 2008 Trophy Bucks nevû játékot...nem sok infót találtam róla...
Olvass vissza hiba üzire sztem rossz a crackod.)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ehez nincs valamien unlocker vagy mentés vagy iesmi mer én csak lõdözni akarok nem ien feladatokat csinálni<#vigyor2>#vigyor2><#kerdes>#kerdes>
cs
Törölt felhasználó
Mit kell kifogni a MainHunt 1-be a 2. halasnál mert fingom sincs
Törölt felhasználó
Elõször keresd meg a mappát, ahol a letöltött fájlok vannak (rzr-caa).
Az egyikra kattintva bontsd ki a fájlt vhova (pl asztalra). Azt mountold.
És lõn telepítõ...
Az egyikra kattintva bontsd ki a fájlt vhova (pl asztalra). Azt mountold.
És lõn telepítõ...
Törölt felhasználó
na jolvan hülye nem vok az Daemon Tools na mind1 de nem jó akár melyik fált mountolom be eggyik se jó
Törölt felhasználó
Cabela's Big Game Hunter 2007: Alaskan Adventure - 10th Anniversary Edition na ezt leszedtem de ezt meg nem tom h hogy telepítsem mivel rzr-caa formátumba vannak a fájlok vki HELP PLS
Törölt felhasználó
és a HU3?
Törölt felhasználó
de nem jó
nyilván neked és nyilván a hozzászólásodra mondta hogy lol, másra nem is mondhatta. lol 😛
biztos azt mondta hogy telepítsd ujra hátha jólesz 😛 omg
biztos azt mondta hogy telepítsd ujra hátha jólesz 😛 omg
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Törölt felhasználó
Mi LOL? bazz nem jó ezt hogy érted h újratelepítsem
Törölt felhasználó
Reinstall olyanról még nem hallottam hol van az<#lookaround>#lookaround><#confused>#confused>
Törölt felhasználó
Hály<#vigyor2>#vigyor2>
Tom h nem ide tartozik de az ilyen topicok kihaltak.
Na szal a Hunting Unlimited 4 azért nem jó mert amikor indítom akkor egy nagy X Hunting Unlimited 4 <--------ezt irja ki! most mi a tehendõ?
a Hunting Unlimited 3 pedig azt irja ki h a prism3d.exe hibát észlelt ez mi
VKI SEGÍTSEN KÖSSZ
Tom h nem ide tartozik de az ilyen topicok kihaltak.
Na szal a Hunting Unlimited 4 azért nem jó mert amikor indítom akkor egy nagy X Hunting Unlimited 4 <--------ezt irja ki! most mi a tehendõ?
a Hunting Unlimited 3 pedig azt irja ki h a prism3d.exe hibát észlelt ez mi
VKI SEGÍTSEN KÖSSZ
Gyere inkább dh-zunk 1et az jobban megy 😛 😄 !!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Érthetõ, köszi! A baj csak az hogy a laptopon fent vannak a számok...<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
Köszi megpróbálom<#vigyor3>#vigyor3><#gun>#gun><#email>#email>
Idézem ricsimastert(#48-as hozászólás):
"NA akkor elmagyarazám a horgászást
-menj a fagyott tóra
-fúrj lyukat(x-el)
-rakd le a cuccot
-válaszd ki a csalit
-várj még rá harap
most jö na lényeg
-miutánn rá harpot felülmegnyelenik egy sárga kis négyzet benne egy nyíl
1.,ha fel mutat num 8
2.,le num 2
3.balra num 4
4., jobbra num 6
5.,balra fel num7
6.,jobbra fel num9
7.,balra alulra num1
8.,jobbra alulra num 3
-ezután jobb oldalt van egy csík alul és felül piros középen zöld ha hal felsõ piros csíkon van nyomd folyamatosan a bal egér gombot ha viszont lent van akkor nyomd a jobb egér gombot és ezzel húzod fel a halat
-ezután ha kifogtad és megjelent ügyes vagy grat stb akkor esc
-majd x és folytatódhata horgászás
na remélem érthetõ"<#papakacsint>#papakacsint>
Idézem ricsimastert(#48-as hozászólás):
"NA akkor elmagyarazám a horgászást
-menj a fagyott tóra
-fúrj lyukat(x-el)
-rakd le a cuccot
-válaszd ki a csalit
-várj még rá harap
most jö na lényeg
-miutánn rá harpot felülmegnyelenik egy sárga kis négyzet benne egy nyíl
1.,ha fel mutat num 8
2.,le num 2
3.balra num 4
4., jobbra num 6
5.,balra fel num7
6.,jobbra fel num9
7.,balra alulra num1
8.,jobbra alulra num 3
-ezután jobb oldalt van egy csík alul és felül piros középen zöld ha hal felsõ piros csíkon van nyomd folyamatosan a bal egér gombot ha viszont lent van akkor nyomd a jobb egér gombot és ezzel húzod fel a halat
-ezután ha kifogtad és megjelent ügyes vagy grat stb akkor esc
-majd x és folytatódhata horgászás
na remélem érthetõ"<#papakacsint>#papakacsint>
Ha nyomod az "E"-t, akkor el fognak indulni. (Érdemes töbször nyomni hogy elérjék végleges sebességüket.) De ha már itt tartunk akkor mond már el hogyan kell bevágni azoknak a kurv@ halaknak😄D
<#integet2>#integet2>Hello mindenki a játék tökjó<#hawaii>#hawaii>a halászat az elején nem ment de szerencsére azt megtaláltam itt hogy kell...viszont a kutyaszán hajtásánál mindíg közbejön egy kis incidens...a kutyák semmi pénzért nem indulnak el bármit nyomok<#falbav>#falbav>Ha valaki tud pár szót írni arról hogy hogy kell ezt megoldani akkor elõre is ezer kössz.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
na jó mindenkinek a válaszom gamecopyworld.com
itt van full unlocker, crack, nocd stb finomságok
itt van full unlocker, crack, nocd stb finomságok
NO az lenne a kérdésem hogy a lékhorgászás a játékban már egész jól meg de ha a fly-al megyek nemtom bedobni ott hadonászik és nem dobja azt hogy kell a válaszokat elõre is kössz
Oldal 1 / 4Következő →