Koleszosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én Szegeden kollégistáskodom, a berendezés elfogadható, a technika jó/kábelTV, net a szobában, csak "eszközt" kell vinned/, a társaság pedig a legjobb :)
Ejj mikor anno a Lehel-t lebasztuk a tetõrõl...
A higiéniáról annyit, hogy itt se vmi egekbe emelkedõ, de mondom mindenhez hozzá lehet szokni...
War. War never changes.
Volt hogy bementünk és sötét volt. Valami szöszmötölést hallottunk. Felkapcsoltuk a lámpát, és a fekete árnyak hirtelen szétszéledtek, be a szekrény fotel alá. Rohadék csótányok.
De nem is akármilyenek. Ezek erõsen mutálodó fajta volt, direkt kollégistákhoz szokva. WC-be volt egy, melyre rávágtunk két hatalmasat a papuccsal, azt nézegettük, hogy mi maradt belõle. A kis dög meg megrázta magát, és vígan tovább futott :D
Ha leves fõzés volt, min egy csótány lábasba pottyanása eltürt dolognak számított :D Így jár az a kollégium, ahol a bentlakókra bizzák a takarítást :D
Most ahol vagyok Székesfehérváron, hetente egyszer jön a takarító felmosni meg minden. A szemetet naponta kiviszik. :D El vagyunk kényeztetve
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én is koleszos vagyok (Kaposváron)
Nekem sincs semmi gondom a közösséggel, viszont a higiénia, körülmények elkeserítõek <#szomoru1>#szomoru1>... Elsõ két héten megfordult a fejembe hogy kiiratkozzak :D
Kezdem megszokni a helyet, viszont sok minden hiányzik otthonról. Család, kutyáim, és természetesen a számítógép :P Mivel koleszunkban még az is csak elvétve van. Sõt legjobb esetben is csak hónap közepe felé tudok majd internetezni hét közben (is). Tanulni még úgy ahogy lehet, kimenni suli után 4ig, aztán 7-8ig így elsõ két-három hónapban.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe de amint lesz valami kis történetem, írok :)
Üdvözlet minden koleszosnak!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A bejárósok alig ismerik a többieket, nem úgy mint mi pl.
Megfulladni nem fulladunk a szemétben, de elismerem otthon nagyobb rend van.
War. War never changes.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
War. War never changes.
War. War never changes.
Amúgy a legfontosabb a társaság itt is, mint mindenhol.
Nah megyek felbontok egy sört <#pias>#pias>
War. War never changes.
Nem nagyon szoktam topicot nyitni de úgy érzem ez megéri. 1 év alatt többet hülyültünk mint az egész gimiben.
Teljesen más feelingje van, mintha a gyerek végigszenvedi az órát, aztán hazamegy... Ha megkérdezik hogy na milyen a suliban rögtön a kolesz jut eszembe :) Most is itt vagyok amúgy, nem volt kedvem végigszenvedni a 2X 250km-es utat hazáig meg vissza. Eléggé kihalt még minden, de holnap délután beindul :)
War. War never changes.
miért lenne rosszabb egyik a másiknál? :)))
[/spam]™
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Én amúgy egy XII. kerületi koleszban vagyok, lehet hogy régi az épület meg minden, de imádok itt lenni!
War. War never changes.