Koleszosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
jogos :) nem volt fényképezõ gépem, aztán meg elfeledkeztem róla :D mondjuk inkább a ti szobátokat, mint a mi szemétraktárunkat :DD
Azokat a magas ágyakat tudom néha nagyon utálni.. túllendülve a jó hangulaton, mindenbõl kettõt látva, megmászni azokat? Hát még amikor le kell sietni a wcbe. Ha nem félteném a bokám, egyszerüen csak leugranék róla.
De több bajom nincs, végül is normálisabb mint sok más kolesz szoba.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Majdnem egy éve ígérted már.. <#buck>#buck> Én most pótlom..
Emeleten a szoba-elrendezés 95%-ban megegyezik, de a lényeg a 2m-en lévõ ágy....
de az átlag koleszos éjszakai tevékenységai szerintem sokkal veszélyesebbek.
meg ez a riasztás is olyan farkasos dolog. középsuliba meg álltalánosba gyakorlatilag 2 hetente próbariadó volt, éles viszont soha, így benne van az emberbe hogy megint próbariadó, sz*rok én bele, hagyjanak békén. aztán késöbb mondták hogy tényleg gáz volt, végülis csak a fél koli b*szott rá...
Aztán egyszer volt, hogy megint szirénázik a hangjelzõ, kulcs a zárba. ELhallgat, majd egy fél órával késõbb visszajött a másik két szobatársunk, és röhögve mondták hogy egy srác felgyújtotta a konyhát a negyediken :D.
#207 talán ötletem sincs :D (a 13-17 éves társadalom rokkernek hív, én úgy fogalmazok hogy szeretem a rock/metál/klasszikus zenéket, és a velem nem megeggyezõ izlésû emberek megkímélése végett egy méretes sony fejhallgatót használok).
#208-209 nálunk gyakorlat még nem volt, elõzõ félévbe viszont volt éles riasztás (egyik srác bekapcsolva hagyta a tûzhelyt, rajta teflon benne olaj és abba a fakanál), de nem izgatott, párna a fejre és alvás tovább <#idiota>#idiota>
nálunk volt ilyen. tûzriadó. ez is gyakorlat volt. senki nem tudta, hogy az.
egyszer megszlalt az a szar, de valami fülsüketítõen hangosan. konkrétan a zuhany alatt álltam. magam köré a türcsi, azt zúzás le.
200an megtapsoltak mikor kiértem^^
Bombariadó gyakorlat volt. De csak az utcán derült ki hogy gyakorlat - számomra. Akkor ébredtem fel amikor megszólalt az a szar, és egybõl bejött a szintfelelõs hogy nyomás ki az utcára. Mindenki kabátban állt, cigizett és itta a kávéját. Én meg gatyábana meg papucsban...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
koliba nem fogsz nyugalmat találni már, ugyanis mostmár fillérekért lehet "hangcucchoz" jutni, nálunk is mentél végig a szobákon és mindenhol ordít valami, embere válogatja hogy mi, de csönd nem lesz soha.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Reggel 7 óta nem tudok aludni mert lüktet az agyalapi mirigyem ettõl a fostól. De kb ilyen körülmények között kell elaludnom is...
Ez a kurva koli meg U alakú, és a belsõ udvar veri a hangot mindenfelé, így csak annyit érzékelek hogy a belsõ felén valamelyik szobából jöhet.
De nem is tudom, ha kapnék egy ilyen szobatársat tuti helyben kiherélném. Nemtom azoknak milyen akik közvetlen mellette laknak. áhhh... >:(
jézusom, de kivagytok:D

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

War. War never changes.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
múltkor volt egy olyan eset, hogy lerészekedett az egész szint, és még a tanár kélt elnézést, amiért véletlenül arra járt.
megesik az ilyen is -.-: )
(ez csak a régi koliban volt, ebben az újban csak akkor találkozom vele ha ugatós kedvében van)
Nálatok jóféle nevtanok vannak?
szobatársunk full igénytelen, kicsit elege lett belõle másik szobatársamnak, hát fogta, összeganéjozta minden rothadt cuccosát, minden szart, belenyomta két mocskos nagy kukásszsákba, és a srácnak volt fél napja, hogy szortírozzon... végül is hívta muttiját, hogy lenne egy kis meló :D
ugyanez a ganéjláda mos csütörtökön hazadzsalt, mert pénteken szülõi volt, és nem akarta elmondani anyjáéknak, és azt is el akarta kerülni, hogy akár a suli közelébe is menjenek az õsök, mert akkor feltûnik a sok autó.. nem mellesleg rájönnek, hogy a srác németbõl bukásra áll. :D
Mondjuk most a felsõ szint az lakómodulos szobákból áll.. utálom azokat az ágyakat. Arról tényleg lövök egyet-kettõt, azt majd kikérem a véleményeket.
Nem, nem én vagyok a képen.. most legalábbis nem :D
Nem direkte hagytuk ott heverészni.. mi is erõ hijján voltunk, meg õ is ragaszkodott a kényelmes parkettához.. igy hát maradt a fényképezés :)
Flickr-re vannak feltöltve, ha valakit ez külön érdekelne:D
a parafám, csak a poén kedvéért:D
ésmégegy