218
Avagy akik a legjobb helyeken vannak :)
-
#218 Hy.Valentín nap lessz a koleszban és azzal kértek meg h vmi játékot vagy rendezvényt találjak ki rá.Koleszos buli.Vkinek van vmi ötlete vagy elképzelése?köszi. -
#217 tetszik^^
-
#216 áhh :D
jogos :) nem volt fényképező gépem, aztán meg elfeledkeztem róla :D mondjuk inkább a ti szobátokat, mint a mi szemétraktárunkat :DD
Azokat a magas ágyakat tudom néha nagyon utálni.. túllendülve a jó hangulaton, mindenből kettőt látva, megmászni azokat? Hát még amikor le kell sietni a wcbe. Ha nem félteném a bokám, egyszerüen csak leugranék róla.
De több bajom nincs, végül is normálisabb mint sok más kolesz szoba. -
DruPapi #215
Majdnem egy éve ígérted már.. Én most pótlom..
Emeleten a szoba-elrendezés 95%-ban megegyezik, de a lényeg a 2m-en lévő ágy.... -
#214 #212 #213 -> ezert megyek le mindig, ha riadó van. én nem kockáztatok. nekem megéri az hogy felkeljek. lehet legkközelebb esélyem sem lesz felkelni:) -
#213 az tény és való, hogy veszélyes.
de az átlag koleszos éjszakai tevékenységai szerintem sokkal veszélyesebbek.
meg ez a riasztás is olyan farkasos dolog. középsuliba meg álltalánosba gyakorlatilag 2 hetente próbariadó volt, éles viszont soha, így benne van az emberbe hogy megint próbariadó, sz*rok én bele, hagyjanak békén. aztán késöbb mondták hogy tényleg gáz volt, végülis csak a fél koli b*szott rá... -
#212 Az óbudai koliban mi is mindig csak bezártuk az ajtót, ha esetleg jönnek ellenőrizni, akkor ne tudják hogy nem mentünk ki.
Aztán egyszer volt, hogy megint szirénázik a hangjelző, kulcs a zárba. ELhallgat, majd egy fél órával később visszajött a másik két szobatársunk, és röhögve mondták hogy egy srác felgyújtotta a konyhát a negyediken :D. -
#211 azért az veszélyes:)
mármint aludni tovább..
-
#210 #205 nem sokat mozgott el a gép elöl
#207 talán ötletem sincs :D (a 13-17 éves társadalom rokkernek hív, én úgy fogalmazok hogy szeretem a rock/metál/klasszikus zenéket, és a velem nem megeggyező izlésű emberek megkímélése végett egy méretes sony fejhallgatót használok).
#208-209 nálunk gyakorlat még nem volt, előző félévbe viszont volt éles riasztás (egyik srác bekapcsolva hagyta a tűzhelyt, rajta teflon benne olaj és abba a fakanál), de nem izgatott, párna a fejre és alvás tovább -
#209 ez kemény:D
nálunk volt ilyen. tűzriadó. ez is gyakorlat volt. senki nem tudta, hogy az.
egyszer megszlalt az a szar, de valami fülsüketítően hangosan. konkrétan a zuhany alatt álltam. magam köré a türcsi, azt zúzás le.
200an megtapsoltak mikor kiértem^^ -
#208 ÓÓÓhe! :))
Bombariadó gyakorlat volt. De csak az utcán derült ki hogy gyakorlat - számomra. Akkor ébredtem fel amikor megszólalt az a szar, és egyből bejött a szintfelelős hogy nyomás ki az utcára. Mindenki kabátban állt, cigizett és itta a kávéját. Én meg gatyábana meg papucsban... -
#207 love is gone :) david guetta nem?:D (nem szeretem,csak ahogy láttam leírva ez jutott eszembe róla) -
praksi #206 van már rádiós füllhallgató is :P -
#205 nem ugyanaz az érzés.. sörrel a kezedbe mozgáskényszered van, kell oda a hangos muzsika :) persze ha csak ül mint zombi a gép elött akkor hja, dobja fel a fülhallgatót, én is megteszem. -
praksi #204 én egyszer megkérdeztem egy srácot, hogy füllhallgatót nem olcsóbb venni?... -
#203 Minden koliba van egy ilyen, volt lakótársam is detto ugyanez, logitech hangcucc, két 5 centis szatelit meg a 30 centis mély (nagyon arányos mondhatom ... pár topicba az audiofilekkel már kitárgyaltuk a zenei értékét mind a hangcuccnak, mind a zenei stílusnak...nem lényeg). Reggel fölkel a srác noti be és egész nap "love is god tuc tuc tuc tuc... love is god tuc tuc tuc" lehetőleg a 24 órás mix... no komment.
koliba nem fogsz nyugalmat találni már, ugyanis mostmár fillérekért lehet "hangcucchoz" jutni, nálunk is mentél végig a szobákon és mindenhol ordít valami, embere válogatja hogy mi, de csönd nem lesz soha. -
#202 Kivetel, ha kiesik a talicskabol :D -
#201 az ilyen emberek lelkének hidd el használ, tavaly volt egy ilyen felettünk lévő szobában, slipknot után inkább halkabbra vette magát. -
#200 Ez csak felületi kezelés :P
Van azért néha, hogy az embernek nyugira van szüksége. -
#199 két fél méteres hangfallal, valamint Bodom és Cradle albumokkal együtt, minket itt a szobába nem tudnak ezzel zavarni :D -
#198 Mondjátok már meg nekem, hogy mi a jó a tücctüccben? Főleg ha valaki üvölteti? Nem is érdekli hogy mást zavar? :(
Reggel 7 óta nem tudok aludni mert lüktet az agyalapi mirigyem ettől a fostól. De kb ilyen körülmények között kell elaludnom is...
Ez a kurva koli meg U alakú, és a belső udvar veri a hangot mindenfelé, így csak annyit érzékelek hogy a belső felén valamelyik szobából jöhet.
De nem is tudom, ha kapnék egy ilyen szobatársat tuti helyben kiherélném. Nemtom azoknak milyen akik közvetlen mellette laknak. áhhh... >:( -
#197 nálunk is van.. meg vagy 3 talicska.. ha külsös berészegedik így könnyebb hazavinni :D -
#196 jaaa.vágom. nemlétezhet kollégium kisesztergapad nélkül or wtf?:D:D
jézusom, de kivagytok:D
-
#195 Há' mer szükség vó't rá, oszt köllött. :))) -
#194 nemár:D ozt az minek?:D:D:D
-
#193 vittek :)
nálunk kiseszterga és állványos fúró is volt tavaly :) -
#192 minek lapát a koleszba?:O
főleg OLYAN lapát:D -
#191 Szobatársam elaludt én meg rásóztam egy hatalmasat lapátal a seggére.
-
#190 5.éve leszek koleszos.Tessék panorámakép a szobáról.
-
#189 Beköltöztem. Pöccre megy a net, nem kellett rohangálni érte mint régen :) -
#188 holnap zúzok...
-
Braveheart #187 Én már tegnap bepakoltam, vasárnap megyek vissza... egész jó szobát kaptunk idén, nem lesz tömegnyomor, mint tavaly... -
kretyás #186 KIBASZTAK 14ÉN A KOLIBOL :@@@@@@@@@@@@@@ -
#185 Vasárnap beköltözés ^^. -
#184 nálunk egy olyan tanár van, aki...
múltkor volt egy olyan eset, hogy lerészekedett az egész szint, és még a tanár kélt elnézést, amiért véletlenül arra járt.
megesik az ilyen is -.-: )
-
#183 nálunk tavaly volt egy metálos nevtan (külsőre meg nem mondtad volna róla) hát nagynéha kijárt sörözgetni (főleg miután kirúgták, mert sokallták a fizetését). Szóval ez az egy partiarc volt, azóta is munkát keres szerencsétlen... de legalább nyugodtan ihat velünk, ha a suli fele téved. -
#182 Hát, ha együtt részegedünk le velük az annak számít? :D
(ez csak a régi koliban volt, ebben az újban csak akkor találkozom vele ha ugatós kedvében van) -
#181 hátja, itt azért kicsit kötetlenebb a koli, igaz a nevtanok nagy része eléggé gyökér teremtés ( kiugraszt az ágyból este 10-kor, hogy kapcsoljam ki a mellette levő rádiót.. hát öt perc alatt sikerült is, húztam az agyát rendesen annak a rohadéknak)
Nálatok jóféle nevtanok vannak? -
#180 na ez a nem mindegy... az igénytelen kollégisták itt nem húzzák sokáig. legfeljebb addig amíg a lakótársai meg nem unják...
-
#179 most jutot eszembe a kukáról:
szobatársunk full igénytelen, kicsit elege lett belőle másik szobatársamnak, hát fogta, összeganéjozta minden rothadt cuccosát, minden szart, belenyomta két mocskos nagy kukásszsákba, és a srácnak volt fél napja, hogy szortírozzon... végül is hívta muttiját, hogy lenne egy kis meló :D
ugyanez a ganéjláda mos csütörtökön hazadzsalt, mert pénteken szülői volt, és nem akarta elmondani anyjáéknak, és azt is el akarta kerülni, hogy akár a suli közelébe is menjenek az ősök, mert akkor feltűnik a sok autó.. nem mellesleg rájönnek, hogy a srác németből bukásra áll. :D