27
Miért ugyanolyan, mint a tavalyi?
  • Bil Ur Sag
    #27
    Hello

    Régen játszottam már vele,annyit tudok hogy közel kell kerülni ahhoz akit ki akarsz hívni verekedni, és asszem az enter-t kell megnyomni, de lehet hogy többször is még el nem fogadja. De ez csak tipp. Nekem így dereng.
  • pertika
    #26
    hy
    nem tudjátok a nhl 07 be hogyna keel harcolni kihivni a másikat mert csak akkro tudom elfogadni ha engme hivnak ki a NUM 2 -vel
    lécci segitsetek
  • botondvezér
    #25
    hy all! Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell boxolni?
    mert amikor megnyomom a num2-őt az aktiváláshoz nem történik semmi.
  • ledó
    #24
    hello a nhl 07-hez van magyarositás??????????????????????????????????
  • Papesz
    #23
    Áki, mi lenne, ha csak egyetlen egyet is visszaolvasnál?
  • Áki920407
    #22
    helló vki egx carck-et nem tudna vki küldeni? [email protected]
  • Papesz
    #21
    Szerintem eltévedtél. Konzolos játékhoz nem kell crack.
  • z33
    #20
    hy figy lécci valaki mondja meg h honnan lehet letölteni az nhl 07 crackjét vagy ha neki megvan akk küldje a [email protected] e-mai címre sűrgős lennen lécci segítsetek!!!!!
  • ThierryHenry
    #19
    hy.van egy nagy gondom.amint belépek a játékba a menü egyszerűen elkezd őrületes sebességgel lefele menni.nem tom mit csináljak. ha vki tud segíteni azt megköszönném
  • Papesz
    #18
    Ha valakit érdekel, itt van egy NHL 07 játékteszt.
  • Max 36
    #17
    Ebben iagazad van,mi sem ezt mondtuk,hanem azt,hogy egetrengető változás nem történt.
  • Max 36
    #16
    És a FIFA-sorozatnál is volt 1 jól bevált kaptafa a gólszerzésre.
  • CS@
    #15
    Szerintem ezt nem javították, bár én mindig védőnek hozom el sprint védő vissza a centernek aki besprintel és ha meglóg a két védő között, akkor jó esélye van gólt ütni mivel nincs senki csak a kapus.

    Az hozzászólásommal véletlenül sem arra céloztam, hogy ez egy hibátlan és tökéletes játék lenne, csak arra, hogy szerintem túlzás azt állítani, hogy tök ugyanolyan lett, mint az előd és nem változott semmiben.
  • Me0w
    #14
    Es azt kijavitottak a 07-ben, hogy bulibol 10 mp alatt losz golt ha elhuzod oldalra + sprint, utana kozepre es D? :) Mert kicsit uncsi 10 ugyanolyan golt loni...
  • Max 36
    #13
    szvsz ha valahol fejlődést látni,akkor az a konkurrens játéksorozat,a 2k stb-k.Meg a soccer gaméknál a PES,ami már régóta übereli hangulatban a FIFÁt,de grafikailag sem rosszabb nála,ezt vallom.Jah,és az állítólagos újításokat,amiket felemlegetsz, az EA a riválisoktól nyúlja le nagyon sokszor.A másik kicsit OFF téma lesz:nem tisztem Papeszt védeni,de azért mert valaki túl van a 30-on,még nem gyerekes,mert a videójátékot hobbijának tekinti.
  • CS@
    #12
    Szorry, hogy belelpofázódom a dologba, mert bár a PC mellett van egy PS2m, de azon nincs meg a játék, így a véleményem csak a PCs verzióra érvényes, bár gondolom nincs komoly különbség a PCs és Konzolos között. Ráadásul kicsit elfogult is vagyok, mivel szerintem a 2006 volt a valaha létezett legtrágyább NHL.

    Vélemény: szebb grafika, jobb mozgás, látványosabb nézők(ezek az átlagos reklámszövegek amikkel egyet is értek).

    Ami nekem igazán tetszik a 2006hoz képest:
    Az ütközések sokkal jobbak lettek a 2006nál, ahol nagyon gyakran előfordult, hogy ha valakit meglöktem az rá nem volt semmilyen kártékony hatással csak rám. Ezzel kapcsolatban sokkal jobb lökdösődős hangulata lett az egésznek, mert itt olyan mintha sokkal többféleképp(a kisebb és nagyobb lökések közti különbségekre gondolok) ütköznének a játékosok, mint az elődben, ahol tulképp vagy szétkente az agyát vagy teljesen hatástalanul meglökte az ellen. Szintén ehhez kapcsolódik, amit még nagyon gyűlöltem és baromira utáltam is az elődben az az volt, hogyha az ellen közelébe kerültem, akkor a játékosom saját magától egy aprócskát lökött az ellenfélen ez baromi gáz volt, mert ő rá ugye nem volt semmilyen hatással, míg én úgy lelassultam ettől, hogy azt már az életbe nem értem utol(mondanom se kell milyen boldogító volt mikkor az ellenfél zicceres játékosánál történt ilyen, miközben semmiféle szándékomban nem állt a mögötte loholó emberrel ezt cselekedni).
    Aztán amit a legjobban utáltam, hogy tulképp bármennyi emberen át lehetett passzolni a korongot és szinte bárkié lehetett volna csak azé nem, aki végül megkapta. Ez is sokat javult itt van értelme a passzokra vadászni, mert van rá esély, hogy a korong útjában álló kézzel lábbal kapálózó játékos azt megszerezze.
    A bírók is sokkal hülyébbek voltak az elődben, gondolom, aki tényleg sokat játszott vele az tudja, hogy a kiállításoknak KB a 95%a tripping volt, ami egy marhaság.
    Nem 100%ig poztívum, de a kapus végre nem tartja állandóan magánál a korongot(ezzel kapcsolatban az sem jó amit most csináltak, mert ez is túlzás).
    Gondolom a konzolosokat kevésbé izgatja az irányítás dolog, mert ott nem olyan jellemző ennek az elcseszése, ezzel kapcsolatban egy elég semleges helyzet van a PCs verziónál, merthogy a billentyűzettel játszók keményen meg lettek szívatva, míg a JoyPadosok kaptak egy az eddigieknél sokkal jobb beállítási lehetőséget(úgyhogy ez nekem frankó a billeseknek nem).
    Nagyon nem tetszik a shift megszüntetése.

    Egy jelentéktelen apróságok, amik nekem azért hiányoznak(ezek most nem a 2006hoz képest, hanem sokkal régebbiekhez viszonyítva, mert ha jól emlékszem, akkor ezek már 2004óta nincsenek): Gólörömök, replay elmentése, saját zenék lehetősége.

    Még egyszer megjegyezném, hogy nekem most könnyű volt a kedvemre tenni, mert már a megjelenés előtt biztos voltam, hogy a 2006nál képtelenség ratyibbat csinálni.
  • Papesz
    #11
    Nem tudom mennyit játszottál az NHL 06-al, én 3 szezont nyomtam le. Az ugyebár 246 meccs, plusz a rájátszás. Ennek fényében mondhatom, hogy kívül-belül ismerem a tavalyi részt.

    Így hát megint azt mondom, hogy az idei rész egy fikarcnyit sem változott az egy évvel ezelőttihez képest, én hiába nézem a jeget, semmi különbséget nem látok. Ha már azt írod, hogy "oriási a különbség", akkor leírhatnád azt is, hogy Te ezt miben látod. Az, hogy tavaly fékezés nélkül fordultál a koronggal, enyhe túlzás. Az meg hogy 180 fokot milyen gyorsan lehet fordulni, úgy tudod kipróbálni, ha húzol egy korit és kimész a jégre. Én tudok korizni (nyilván nem azon a szinten, mint az NHL játékosok), van benne tapasztalatom.

    Arról nem tehet senki, hogy az NHL 06-ban nem találtad meg a 'Dive' gombot, pedig benne volt. Sőt, benne volt már a 2003-as részben is. Azzal lehet ugyebár hadonászni a földön fekve.

    Megint idéznék: "kilöted a pálya széléről az sík egyensbe ment..." HOVA lőtted ki a pálya széléről? Itt nem nagyon értem, hogy milyen korongpörgésről beszélsz.

    Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a #2-es hozzászólásban azt írtad: "...lényegben rengeteg ujitás van!", aztán a #6-osban meg azt, hogy "...hát nekem sok ujat nem mutatott...". Akkor most hogy is van ez?
  • Daveee
    #10
    hát nem szószerint de igy van
  • tigeroo
    #9
    oké..de ugye tudod hogy az EA azzal keresik dögre magát hogy minden évben változtat a FIFA, NHL, NBA, NfS sorozatokon egy kicsit (grafika, fizika, új zenék) , új doboz és kirakják a boltok polcaira..
  • Daveee
    #8
    hát igen várom, de nem veszem meg, torrent..... nicns eredeti gamem egyse....
    én legjobban, nhl,nba,nfl -t várom sport gamek közül! hogy miér? gyöngyörű graff, jo irányitás élvezetes órák! amit tün ülve várok az a need for speed carbon
  • tigeroo
    #7
    mivel ennyire elvakult vagy, gondolom minden évben tűkön ülve várod , és meg is veszed az elsők között az új EA "rókabőröket"

  • Daveee
    #6
    papesz,gondolom 70 éves vagy ezért nem veszed észre,....
    nah grafika javult, nézd meg a 06 t jegét, meg a 07ét, oriási különbség, az emberekről nemis bezsélve, fizika? előző részbe ugyvolt hogy paszoltak elkaptad és minden ellenállás fékezés nélkül fordultál és vitted elöre, mig a 07 be, átveszed kicsit lejebb veszed a sebességed emgálsz megfordulsz és ugy mész tovább, nem az hogy menetbe gyorsan 180 fokot fordulsz....
    meg a korongrol nemis bezsélve, elözö részbe nem pörgött be kilöted a páya széléről az sik egyenesbe ment, itt pörög a korong.
    irányitás, hát nekem sok ujat nem mutatott, de egyuj dolgot találtam benne, hoygha már nemtod felökni a társad, akkor megnyomod a négyzetet, és lefexik a földre és hadonászik a korong után, tuttomal ezsem volt az elözö részekben...
    szval mind összetéve sok kicsi sokra megy szval jo 20-30 % al jobb mint a 06!
  • Papesz
    #5
    Nézd, én az NHL 99 óta mindegyik résszel játszom, játszottam. Örülök, hogy el tudtad olvasni, hogy a honlapon miket sorolnak fel, de annak már kevésbé, hogy az Neked fel sem tűnt, hogy az egész egy hatalmas nagy parasztvakítás. Én speciel a pályán játszom, nem a nézőtéren. Az új mozgások nekem nem szúrtak szemet, remélem majd felvilágosítasz ezeknek a mibenlétéről. A grafika az ég világon semmit nem változott, ilyen volt tavaly is. A fizika dettó.

    Egyébként mi bajod van az életkorommal?
  • Daveee
    #4
    utolso modnatod igaz, pc-re készitették ott jo, pl az is uj mozgás, hogy lefexik a gére s elkezdi hadonászni az ütöjével, elözökbe nem volt
  • Max 36
    #3
    Nekem az Xboxoshoz van mostanában szerencsém,de ugyanúgy látom,mint Te.Hangyaf*sznyit javítanak tán a grafikán 1 picitfde még afelöl is kétségeim vannak],de szerintem az irányításon most nem újítottak semmit sem.Aktualizálták az idei szezon játékoslistáját,és csók a családnak.Szvsz *arnak nagyívben a kifutó konzoltulajdonosokra,nekik már csak az X360,a[még piacon sem levő]Ps3 és a Pc számít.
  • Daveee
    #2
    papesz a nicked azt látom, ugye a korodra vonatkozik?
    Mert lényegben rengeteg ujitás van!
    Soroljam?
    3D Nézőtér
    Uj mozgások
    Szebb grafika
    Jobb fizika
    A korongnak is van rendes fizikája, élethűen szál a levegőbe
    ez épp elég annyihoz hogy kiajanak egy ujat, én nekem PC-s ver. van meg.
  • Papesz
    #1
    Játszom az NHL 07 PS2 verziójával és nem értem, hogy mi változott tavaly óta. Tényleg ennyire hülyének néz minket az EA Sports? Kiadnak egy olyan játékot, ami csak a borítójában tér el a tavalyi résztől?

    Valaki felfedezett valamilyen különbséget?