1541
Ki találja ki? (játék) - Avagy kulcsszavak a filmekhez
-
#141 Jah, s miért lóg szegény Lincoln fejére az átmenet.. :(
Maco azt javítsd. -
#140 htx :) -
#139 ez nagyon joo -
#138 csináltam én is egy bannert, íme:
-
#137 Ki találja ki,melyik a jobb banner?:P -
#136 Ja csináld az a háttér jobban néz ki! -
#135 köszi szépen te szerinted megcsináljam ezt a vérvörös szemekkel is ?? vagy maradjon ez ?? -
#134 Ez még jobb!!! -
#133 és erről mi a vélemény ??
vagy ugyanezt megcsinálhatnám a szemessel is ??
Melyik nézne ki jobban a vérvörös szemes vagy ez ?? -
#132 Jó lett! -
szando #131 persze, a banner teljesen jó -
Darkoo #130 simán -
#129 ja ahogy mondod !!! szerinted is jó lett a banner ??
Ki lehetne ezt rakni a topik tetejére ??
Mit gondoltok ?? -
Darkoo #128 Mindenki hozzon magával mégegy embert:) -
#127 ja gondolom de akkor is milyen lett a banner ?? Neked tetszik ??
Azért még korai lenne még játszani hiszen még csak 3-an vagytok ! :))
egy versenyhez kicsivel több ember kéne és nem lenne fer a többi emberrel szemben !!! -
szando #126 nem a banner a lényeg, játsszunk! :) -
#125 Várom az ötleteket hogy milyen legyen ennek a topiknak a bannerje ?? -
#124 na szóval itt van az első bannerem ehhez a topikhoz milyen lett ?
-
#123 na szóval kész vannak az 1.forduló feladványai
Már csak a versenyzőkre várunk !!! -
#122 Lizzy : na szóval a lényeg az hogy bármilyen filmből beleértve ebbe a rajzfilmeket, is meg a sorozatokat is, leirnak ide 5 db kulcsszót a filmből, és az 5 kulcsszó alapján kell kitalálni a többieknek hogy milyen filmről van szó, ha egy ideig nem érkezik megfejtés akkor újabb segitséget adhat az illető. Bárki irhat kulcszavakat de aki már irt egyszer és nincs megfejtő annak be kell irni a megfejtést és csak akkor rakhat a következő.
-
#121 én szeretnék játszani, csak nem tom miez?? -
#120 ok -
#119 Jelen -
#118 na nemsokára kész lesznek az első forduló feladványai !!!
de addig is jó lenne ha tudnám hogy hány fórumozó akar versenyezni ???
aki akar játszani az jelentkezzen itt ebben a fórumban mert akkor úgy csinálom meg az értékelési táblázatot Excelben.
-
#117 nekem kedden 7-9ig melós tréning, az tuti kiesik, a többi hétköznap meg általában este 8-nál hamarabb nem érek haza :(
Szervezzétek ahogy nektek jó, és ha tudom akkor úgy igazítom a dolgaimat, hogy tudjak jönni én is -
#116 és neked mi az az este ??? Mert kedden és Csütörtökön tanfolyam van este 8-ig tehát akkor tudnál te is játszani !!! Mert akkor itt vagyok én is !!! De csak ezen a 2 napon !!!
-
#115 Nem is rossz ötlet tényleg lehetne több fordulós ez a verseny az első fordulóban mindenki részt vehetne és mondjuk az első 30 bejutó menne át a 2. fordulóba aztán már csak a következő 20 legjobb jutna be az elődöntöbe aztán már csak a következő 10 legjobb jutna be a középdöntöbe és a végére a döntöbe csak a 3 legjobb jutna és abból derülne ki hogy ki a legjobb és legügyesebb !!!
Tehát igy nézne ki !!!
1.forduló = mindenki
2.forduló = az első 30 bejutó
elődöntö = legjobb 20 bejutó
középdöntö = legjobb 10 bejutó
döntö = legjobb 3 bejutó
Persze az első forduló környü lenne és minden egyes forduló után nehezednének a feladványok is !! Tehát a döntöben már nem könnyü feladványok lennének !!!
Na mit szóltók ehhez ???? -
#114 én viszont általában este dolgozom egytem után, és nem használok netet melóban :( -
#113 Hello ezzel csak tudod mi a nagy baj az hogy otthon nekem nincs internetem internetezni csakis a munkahelyemről tudok !!!
És csak 18:00-ig max 18:30 -ig vagyok a munkahelyemen !!!
Mert 8 órás műszakban dolgozom reggel 8-12 délután 14:18-ig úgy hogy nálam az esti időpont az kilöve !!! -
#112 Ok akkor 50 feladvány lesz !!! És Maco13 nem is rossz ötlet amit irtál esetleg még valaki másnak van valami ötlete az értékeléssel kapcsolatban ?? -
#111 jah és valamelyik este kéne csinálni a fordulókat, hogy minél többen itt lehessünk. Kezdhetnénk mondjuk szerda este 8-9ig az elsőt, és aki először elér 100 pontot a fordulók során, az nyert.
Mit szóltok hozzá? -
#110 mi lenne ha percenként 1-el csökkenne a pontszám? pl. 1 percen belül 5 pont, 1-2 perc között 4 pont...4-5 perc között 1 pont, 5 perc után új feladvány -
#109 az 40-60 elég lesz:) legyen 50 :D könnyebb lesz számolni:) -
#108 ja meg azt szeretném megkérdezni hogy milyen paranccsal lehet kiirni ide a fórum alá mondjuk a szabályokat !!!
-
#107 na szóval az biztos hogy még ezen a héten indul a verseny !!!
Csak még össze kell irnom a feladványokat !!!
Ki mit szól ahhoz hogy hány feladvány legyen ??
Várom az ötleteket ??
Én úgy min 40 max 60 feladványra gondoltam !!! Azért ennyi mert vannak itt ám vérprofi film mesterek is !!! Szerintetek ez túl sok ?? Vagy legyen kevesebb ??
szando : na szóval a lényeg az hogy bármilyen filmből beleértve ebbe a rajzfilmeket, is meg a sorozatokat is, leirnak ide 5 db kulcsszót a filmből, és az 5 kulcsszó alapján kell kitalálni a többieknek hogy milyen filmről van szó, ha egy ideig nem érkezik megfejtés akkor újabb segitséget adhat az illető. Bárki irhat kulcszavakat de aki már irt egyszer és nincs megfejtő annak be kell irni a megfejtést és csak akkor rakhat a következő.
Az értékelés a következő lenne !!!
3 pont= ha 1 percen belül érkezik megfejtés :-))))
2 pont= ha 5 percen belül -II-
1 pont= ha 5 perc után -II-
Ha 5 perc után nem érkezik megfejtés azaz senki nem tudja akkor senki nem kap pontot !!! -
#106 Jól hangzik!!! -
Tyler Dom #105 várjuk
-
Lyan Kyj #104 jöhet:) -
szando #103 én is szívesen bekapcsolódnék. de pontosan hogy is nézne ki ez? -
Darkoo #102 Mikor indul?