1541
Ki találja ki? (játék) - Avagy kulcsszavak a filmekhez
  • Challanger
    Jó lett, csak szerintem kéne a különböző képek közé, olyan "elmosó effektet" tenni, hogy kevésbé legyen merev.
    De azért
  • wesker24
    na de milyen a banner amit csináltam ??? Jó lett ??
  • wesker24
    megint csak igazad van csak is az első és leggyorsabb megfejtő kap pontot attól függ hogy hány perc alatt találta ki a feladványt !!! A többiek ilyenkor nem kapnak !!!

Úgy látszik ez alatt a 2 nap alatt amig nem volt internet már elvonási tüneteim lettek!!!!
  • Challanger
    Persze ezt értettem.
    Az nem világos, ha a legelső megfejtő ide a közösbe beírja a megfejtést (amit mindenki lát), akkor a többiek mire kapnak pontot? Mert már nincs min gondolkodni, ott lesz leírva a megoldás, csak le kell másolni.
    Ezt magyarázd el légyszi.
    (vagy hülye kérdés, csak nekem nem világos?)
  • wesker24
    törölt hozzászólás
  • wesker24
    tényleg igazad van én irtam rosszul a leggyorsabb megfejtőnek jár a legnagyobb pont utána már a többinek kevesebb pontszám !!!

Addig is hajrá és sok sikert neked !!!
  • Challanger
    Nem vagyok nagyon elfoglalt, mert szinte senki nincs itt. De hát ezt előre nem lehetett tudni, most már mind1. Akkor holnap du.

Lehet lemaradtam valamiről, de nem úgy volt, hogy a leggyorsabb megfejtőnek jár a legnagyobb pont, és akik utána fejtik meg (5 percen belül, ha jól emlékszem), ők már kevesebb pontban részesülnek?
    Ha továbbra is így van, akkor a legelső megfejtő hozzászólását mindenki látni fogja, így utána akárki könnyűszerrel "kitalálhatja".
  • wesker24
    Challanger: akkor átrakjuk a versenyt csütörtök du-ra !!!

És a játékban a válaszokat nem priviben kell küldeni nekem mert akkor nagyon sok üzenetem lenne hanem ide kell beirni a válaszokat minél elöbb aki elöbb beirja és jó a megfejtés azé a pont !!!!

Lizzy: akkor mit szólsz a csütörtök du-i 14-16 órához ????

Amugy ha mindenkinek megfelel a csütörtök du 14-16 óra akkor holnap el is kezdödhet a verseny !!!!

Nagyon remélem hogy arra a 2 órára jó lesz a NET mert kinyirom a Vázonyneteseket ha nem lesz jó !!!!
  • Challanger
    Attol függetlenül, hogy mikor lesz a játék... a válaszokat akkor priviben kell küldeni wesker24-nek?
  • REALista
    A csütörtök nekem is megfelel!!!:)
  • Lizzy Sheffield
    4-6 ig órám van
  • Challanger
    Na az a helyzet állt elő, hogy holnap is dolgoznom kell.
    Van a közelemben internet, amit tudok használni, de ha éppen "ügyfelekkel" kell foglalkozni, akkor nem tudok a gépnél lenni. Ez pedig elég kellemetlen egy olyan játéknál, ami időre megy.
    De mivel holnaptól már őszi szünet lesz, elvileg nem sok hallgatónak kéne a fősulin tartózkodni. Így én is többet lehetnék gép előtt. De erre nem lehet alapozni.
    Tehát, ha senkinek sem borítom fel a programját, akkor nekem inkább a csütörtök lenne jó.
  • wesker24
    du 15.30-tól 18:30-ig lenne az I. forduló
  • Lizzy Sheffield
    du. hánytól lenne??
  • wesker24
    nyugodt lehetsz mert ismered a mondást " sohasem késő "
  • Challanger
    Sajnos csak holnap tudok választ adni rá. Remélem nem késő.
  • wesker24
    ok akkor a versenyt átrakjuk csütörtökre attól függ hogy Challanger ráér-e szerdán az adott idő pontban ha akkor éppen ráér akkor indulhat a verseny szerdán de ha nem akkor csütrörtökön du. lesz
  • Lizzy Sheffield
    Én is jelentkezek,de hétfőn semmiképp nem érek rá, a többi nap jó nekem!!!
  • szando
    hát ez így biztos hogy nem fog összejönni...

inkább úgy kéne, hogy 2 órán keresztül priviben lehet küldeni a megfejtést, utána új.
  • Challanger
    Szerdán fősulin dolgozok, de az őszi szünet miatt hátha nem kell menni.
  • wesker24
    Ok akkor átrakjuk a versenyt szerda du 16-18:30-ra !!!

Ez igy jó lesz neked ???
  • REALista
    Hétfőn nekem nagyon nem jóóó!!!Jobb lenne a Szerda Csütörtök vagy Péntek délután...
  • wesker24
    Szerintem jó lenne ha már elkezdenénk a versenyt nem ???

Kinek mi a véleménye a hétfői napról (du)16-18:30-ig ???

Vagy nektek mikor lenne aktuális a verseny ???

Biztos versenyzők : REALista, Darkoo, Challenger, szando,

A többit nem tudom hétfőig még lehet jelentkezni !!!
  • wesker24
    ja tudom de azért jól néz ki nem ??

tudod mi van mind a 12 képen ?? Ismered mindegyiket ???

majd csinálok egy ugyanilyet csak akkor nem horror lesz benne hanem vegyesen !!!

De persze az animáció marad mert a program nem bövelkedik túl sok animálási lehetőséggel !!!
  • Maco13
    csak 1 stílusra koncentrál
  • wesker24
    na milyen az új banner ???
  • wesker24
    törölt hozzászólás
  • wesker24
    amint meg lesz a 10 jelentkező szerintem elkezdhetjük a versenyt nem ??

Mi a véleményetek ??
  • wesker24
    ok
  • Challanger
    Én is jelentkeznék a játékra.
  • wesker24
    # 122 hsz. #107 hsz. le van irva minden
  • rágógumi
    mieza gém?:o
  • wesker24
    a mozgó szövegeket tényleg nem azzal csináltam hanem a Paint Shop Pro-val !!!
  • Maco13
    gondolom nem azzal csináltad a mozgó szövegeket, főleg mivel a sima ps nem is képes erre
  • wesker24
    azért Photoshopban én se vagyok jártas
  • Maco13
    nem tűnik annyira újnak
  • Maco13
    photoshop
  • wesker24
    hello semmi gond én megcsinálom csak ird le melyik progival csináltad ??
  • wesker24
    te ezt milyen progival csinálod te ??

ha szabad megkérdeznem ??
  • Maco13
    arra gondoltam még, hogy lehetne kombinálni a 2 bannert:
    az én hátterem lenne az alap, és azon bejönne először a rajta lévő szöveg kb 2-3mp-ig, majd az eltűnik,és jönnek a "Five Girls, Five Floors..." szövegek ugyanúgy beúszva mint most, csak kicsit gyorsabban, a végén pedig a kérdőjelek, amik utána eltűnnek, és kezdődik előlről a "Ki találja ki" felirat beúszásával. Bocs ha bonyolult voltam. Jah és csak azért nem csinálom meg, mert nem értek az animált gif-hez :(
    Na léptem dolgozni, majd re