Ki találja ki ? (filmjáték)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja csináld az a háttér jobban néz ki!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
köszi szépen <#worship>#worship><#worship>#worship> te szerinted megcsináljam ezt a vérvörös szemekkel is ?? vagy maradjon ez ??
Ez még jobb!!!<#nyes>#nyes>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
és errõl mi a vélemény ??
vagy ugyanezt megcsinálhatnám a szemessel is ??
Melyik nézne ki jobban a vérvörös szemes vagy ez ??
vagy ugyanezt megcsinálhatnám a szemessel is ??
Melyik nézne ki jobban a vérvörös szemes vagy ez ??
persze, a banner teljesen jó
-the invisible-
simán
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
ja ahogy mondod !!! szerinted is jó lett a banner ??
<#confused>#confused> Ki lehetne ezt rakni a topik tetejére ??
Mit gondoltok ??
<#confused>#confused> Ki lehetne ezt rakni a topik tetejére ??
Mit gondoltok ??
Mindenki hozzon magával mégegy embert😊
ja gondolom de akkor is milyen lett a banner ?? Neked tetszik ??
Azért még korai lenne még játszani hiszen még csak 3-an vagytok ! 😊)
egy versenyhez kicsivel több ember kéne és nem lenne fer a többi emberrel szemben !!!
Azért még korai lenne még játszani hiszen még csak 3-an vagytok ! 😊)
egy versenyhez kicsivel több ember kéne és nem lenne fer a többi emberrel szemben !!!
nem a banner a lényeg, játsszunk! 😊
-the invisible-
na szóval kész vannak az 1.forduló feladványai <#smile>#smile><#smile>#smile>
Már csak a versenyzõkre várunk !!!
Már csak a versenyzõkre várunk !!!
Lizzy : na szóval a lényeg az hogy bármilyen filmbõl beleértve ebbe a rajzfilmeket, is meg a sorozatokat is, leirnak ide 5 db kulcsszót a filmbõl, és az 5 kulcsszó alapján kell kitalálni a többieknek hogy milyen filmrõl van szó, ha egy ideig nem érkezik megfejtés akkor újabb segitséget adhat az illetõ. Bárki irhat kulcszavakat de aki már irt egyszer és nincs megfejtõ annak be kell irni a megfejtést és csak akkor rakhat a következõ.
na nemsokára kész lesznek az elsõ forduló feladványai !!!
de addig is jó lenne ha tudnám hogy hány fórumozó akar versenyezni ???
aki akar játszani az jelentkezzen itt ebben a fórumban mert akkor úgy csinálom meg az értékelési táblázatot Excelben.
de addig is jó lenne ha tudnám hogy hány fórumozó akar versenyezni ???
aki akar játszani az jelentkezzen itt ebben a fórumban mert akkor úgy csinálom meg az értékelési táblázatot Excelben.
nekem kedden 7-9ig melós tréning, az tuti kiesik, a többi hétköznap meg általában este 8-nál hamarabb nem érek haza 😞
Szervezzétek ahogy nektek jó, és ha tudom akkor úgy igazítom a dolgaimat, hogy tudjak jönni én is
Szervezzétek ahogy nektek jó, és ha tudom akkor úgy igazítom a dolgaimat, hogy tudjak jönni én is
és neked mi az az este ??? Mert kedden és Csütörtökön tanfolyam van este 8-ig tehát akkor tudnál te is játszani !!! Mert akkor itt vagyok én is !!! De csak ezen a 2 napon !!!
Nem is rossz ötlet tényleg lehetne több fordulós ez a verseny az elsõ fordulóban mindenki részt vehetne és mondjuk az elsõ 30 bejutó menne át a 2. fordulóba aztán már csak a következõ 20 legjobb jutna be az elõdöntöbe aztán már csak a következõ 10 legjobb jutna be a középdöntöbe és a végére a döntöbe csak a 3 legjobb jutna és abból derülne ki hogy ki a legjobb és legügyesebb !!!
Tehát igy nézne ki !!!
1.forduló = mindenki
2.forduló = az elsõ 30 bejutó
elõdöntö = legjobb 20 bejutó
középdöntö = legjobb 10 bejutó
döntö = legjobb 3 bejutó
Persze az elsõ forduló környü lenne és minden egyes forduló után nehezednének a feladványok is !! Tehát a döntöben már nem könnyü feladványok lennének !!!
Na mit szóltók ehhez ????
Tehát igy nézne ki !!!
1.forduló = mindenki
2.forduló = az elsõ 30 bejutó
elõdöntö = legjobb 20 bejutó
középdöntö = legjobb 10 bejutó
döntö = legjobb 3 bejutó
Persze az elsõ forduló környü lenne és minden egyes forduló után nehezednének a feladványok is !! Tehát a döntöben már nem könnyü feladványok lennének !!!
Na mit szóltók ehhez ????
Hello ezzel csak tudod mi a nagy baj az hogy otthon nekem nincs internetem internetezni csakis a munkahelyemrõl tudok !!!
És csak 18:00-ig max 18:30 -ig vagyok a munkahelyemen !!!
Mert 8 órás mûszakban dolgozom reggel 8-12 délután 14:18-ig úgy hogy nálam az esti idõpont az kilöve !!!
És csak 18:00-ig max 18:30 -ig vagyok a munkahelyemen !!!
Mert 8 órás mûszakban dolgozom reggel 8-12 délután 14:18-ig úgy hogy nálam az esti idõpont az kilöve !!!
Ok akkor 50 feladvány lesz !!! És Maco13 nem is rossz ötlet amit irtál esetleg még valaki másnak van valami ötlete az értékeléssel kapcsolatban ??
jah és valamelyik este kéne csinálni a fordulókat, hogy minél többen itt lehessünk. Kezdhetnénk mondjuk szerda este 8-9ig az elsõt, és aki elõször elér 100 pontot a fordulók során, az nyert.
Mit szóltok hozzá?
Mit szóltok hozzá?
mi lenne ha percenként 1-el csökkenne a pontszám? pl. 1 percen belül 5 pont, 1-2 perc között 4 pont...4-5 perc között 1 pont, 5 perc után új feladvány
ja meg azt szeretném megkérdezni hogy milyen paranccsal lehet kiirni ide a fórum alá mondjuk a szabályokat !!!
na szóval az biztos hogy még ezen a héten indul a verseny !!!
Csak még össze kell irnom a feladványokat !!!
Ki mit szól ahhoz hogy hány feladvány legyen ??
Várom az ötleteket ??
Én úgy min 40 max 60 feladványra gondoltam !!! Azért ennyi mert vannak itt ám vérprofi film mesterek is !!! Szerintetek ez túl sok ?? Vagy legyen kevesebb ??
szando : na szóval a lényeg az hogy bármilyen filmbõl beleértve ebbe a rajzfilmeket, is meg a sorozatokat is, leirnak ide 5 db kulcsszót a filmbõl, és az 5 kulcsszó alapján kell kitalálni a többieknek hogy milyen filmrõl van szó, ha egy ideig nem érkezik megfejtés akkor újabb segitséget adhat az illetõ. Bárki irhat kulcszavakat de aki már irt egyszer és nincs megfejtõ annak be kell irni a megfejtést és csak akkor rakhat a következõ.
Az értékelés a következõ lenne !!!
3 pont= ha 1 percen belül érkezik megfejtés :-))))
2 pont= ha 5 percen belül -II-
1 pont= ha 5 perc után -II-
Ha 5 perc után nem érkezik megfejtés azaz senki nem tudja akkor senki nem kap pontot !!!
Csak még össze kell irnom a feladványokat !!!
Ki mit szól ahhoz hogy hány feladvány legyen ??
Várom az ötleteket ??
Én úgy min 40 max 60 feladványra gondoltam !!! Azért ennyi mert vannak itt ám vérprofi film mesterek is !!! Szerintetek ez túl sok ?? Vagy legyen kevesebb ??
szando : na szóval a lényeg az hogy bármilyen filmbõl beleértve ebbe a rajzfilmeket, is meg a sorozatokat is, leirnak ide 5 db kulcsszót a filmbõl, és az 5 kulcsszó alapján kell kitalálni a többieknek hogy milyen filmrõl van szó, ha egy ideig nem érkezik megfejtés akkor újabb segitséget adhat az illetõ. Bárki irhat kulcszavakat de aki már irt egyszer és nincs megfejtõ annak be kell irni a megfejtést és csak akkor rakhat a következõ.
Az értékelés a következõ lenne !!!
3 pont= ha 1 percen belül érkezik megfejtés :-))))
2 pont= ha 5 percen belül -II-
1 pont= ha 5 perc után -II-
Ha 5 perc után nem érkezik megfejtés azaz senki nem tudja akkor senki nem kap pontot !!!
várjuk
jöhet😊
én is szívesen bekapcsolódnék. de pontosan hogy is nézne ki ez?
-the invisible-
Mikor indul?
Mivel ide már jóideje nem ir senki azért hogy egy kicsit feldobjuk ezt a topicot mit szólnátok ahhoz hogy ha rendeznék egy versenyt ezzel a film kulcs szavakkal kapcsolatban aki gyorsabb és többet talál ki az nyer. A verseny nyertese pedig VIP jogot illetve aki már az VIP meghosszabitást kapna amit persze én állnék. azt még nem tudom hogy melyiket de nem sokára azt is eldöntöm !!!
Addig is várom a véleményeket ezzel kapcsolatban !!!!
Addig is várom a véleményeket ezzel kapcsolatban !!!!
jaj, hülye vagyok, nem figyeltem a kérdést. Bárki írhat, nem csak a kitalûló, de ha már van feltéve egy rébusz, akkor a megfejtéséig nem illendõ dolog újabb talánnyal elõállni.
...vágod?
Öt fogalmat, nevet, stb. kell írnod, ami kapcsolódik, vagy szerepel az adott filmben. Mi pedig ezekbõl a címszavakból próbáljuk több-kevesebb sikerrel kitalálni, hogy melyik filmre gondoltál.
...vágod?
ez ugy müxik hogy most a kitalálónak kell beirni valamit?
dûne?
B12 vagy 3
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt