Ki találja ki ? (filmjáték)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lizzy mit szólnál a mostani szombat du 14-18-ig ???
Jó lenne neked ez az idõpont ???
A 2.fordulós kérdésekkel szombatra kész is leszek ha nem lesz semmi olyan dolgom de ebben már nemcsak film feladványok lesznek hanem sorozatok is meg rajzfilmek is (nemcsak a mostani sorozatok hanem a régi 2000/2001-es sorozatok is beleértve a brazil szappanoperákat is <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>aki meg nem nézett ilyeneket annak pechje van a rajzfilmekre visszatérve nemcsak a mostani animációs filmekre kell gondolni hanem a régi jó 2000-es rajzfilmekre is.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Egyáltalán nézett már valaki brazil szappanoperát ??? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Aki igen annak komoly elönye van aki meg nem annak komoly hátránya lesz.
Vagy ennyire ne szúrjak ki veletek ?? Maradjon csak a filmek, sorozatok, rajzfilmek ??? (régi és újak egyaránt)
Jó lenne neked ez az idõpont ???
A 2.fordulós kérdésekkel szombatra kész is leszek ha nem lesz semmi olyan dolgom de ebben már nemcsak film feladványok lesznek hanem sorozatok is meg rajzfilmek is (nemcsak a mostani sorozatok hanem a régi 2000/2001-es sorozatok is beleértve a brazil szappanoperákat is <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>aki meg nem nézett ilyeneket annak pechje van a rajzfilmekre visszatérve nemcsak a mostani animációs filmekre kell gondolni hanem a régi jó 2000-es rajzfilmekre is.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Egyáltalán nézett már valaki brazil szappanoperát ??? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Aki igen annak komoly elönye van aki meg nem annak komoly hátránya lesz.
Vagy ennyire ne szúrjak ki veletek ?? Maradjon csak a filmek, sorozatok, rajzfilmek ??? (régi és újak egyaránt)
http://spider-tracker.tx.hu << Találtam egy jó torrent oldal-t! meg osztom veletek most nyitott a regisztráció!
http://spider-tracker.tx.hu Real Nick: BitSpider,Krisztofer
http://spider-tracker.tx.hu << Találtam egy jó torrent oldal-t! meg osztom veletek most nyitott a regisztráció!
http://spider-tracker.tx.hu Real Nick: BitSpider,Krisztofer
Egy kis játék, tét nélkül. Meg van adva 4-5 kulcsszó egy filmbõl, sorozatból és ki kell találni, hogy melyik filmrõl van szó.
Leggyorsabb megfejtõ kap pontot. 30-50 kérdés van, a végén össze számoljuk, hogy kinek van a legtöbb pontja.
Leggyorsabb megfejtõ kap pontot. 30-50 kérdés van, a végén össze számoljuk, hogy kinek van a legtöbb pontja.
nekem aztán tök mindegy nekem minden kép maradnom kell 18:00-ig mert szombaton 4 órás mûszakban vagyok
Én biztos, hogy itt leszek. Ha kevesen jelentkeznek, akkor elég 30 kérdés szerintem. Így nem fog 18:30-ig tartani, te is hamarabb haza mehetsz.
akkor legyen 14:30-tól 18:30-ig a 2 forduló.
Most szombathoz mit szólsz ??
Egyik este neki ugrok majd a 2 fordulós feladványoknak !!!
Ugyanúgy legyen 50 feladvány nem hiszen ezt se játszottuk végig !!!
Most szombathoz mit szólsz ??
Egyik este neki ugrok majd a 2 fordulós feladványoknak !!!
Ugyanúgy legyen 50 feladvány nem hiszen ezt se játszottuk végig !!!
Nekem jó. Bár a 14:30 jobb lenne, mert 14:00-ig dolgozok.
Ha megfelel másnak is, akkor lehet jelentkezni. Itt volt egy kis ízelítõ.
Ha megfelel másnak is, akkor lehet jelentkezni. Itt volt egy kis ízelítõ.
nekem jó minden nap de csakis 14-18-ig max 18:30-ig a vasárnapot leszámitva mert akkor nem vagyok
nekem kedd, szerda, csütörtök, teljesen kiesik. este jó, de akkor meg neked nem. A többi nap meg változó.
Szerintem mehet minden, így változatosabb lesz. És mindenki találhat valamit a maga kedvenc kategóriájából. Én pl. rajzfilmek közül nem sokat tudtam volna, csak Shrek, meg ilyenek. Lehet, hogy valaki ezekre van rákattanva és innen össze tud szerezni jó pár pontot.
Legközelebb lehet esetleg benne pár régebbi film (mondjuk 70-es évekbeli), vagy mûvész film, ázsiai alkotások, stb...
az 1.fordulót megnyerted de majd a 2. fordulóban ha többen lesznek akkor is ilyen ügyes legyél !!!
A legtöbb filmet láttam, max. 5 volt benne amit nem. Így nem okozott nagy nehézséget. De viszont olyan is volt, amit nem bírtam kitalálni, pedigg láttam.
Köszi szépen! Egyébként mennyi volt a pontkülönbség? Mert még volt 5 kérdés, az akár 25 pontot is hozhatott volna REAListának.
vérbeli film profi vagy <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szerinted túl könnyüek voltak vagy volt benne nehéz feladvány is ??
Amúgy 50 ponntal vezettél REALista elött ??
Szerinted túl könnyüek voltak vagy volt benne nehéz feladvány is ??
Amúgy 50 ponntal vezettél REALista elött ??
me most láttam meg hogy ez a legnépszerûbb téma
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
én jöttem volna
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ja legközelebb többen leszünk...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ennyire azért nem volt szoros!😄
Jah!Grat Challanger!!!!<#worship>#worship>
Ja és jók voltak a kérdések wesker24!<#taps>#taps>
Ja és jók voltak a kérdések wesker24!<#taps>#taps>