Ki találja ki ? (filmjáték)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Con Air
Pontosan errõl a filmrõl van szó de én se láttam benne George Clooney-t
de mindegy
itt a következõ feladvány:
néhány bûnözõ, bankrablás, egy elhagyatott ház amin átok ül, lemészárolt holtestek viziói
de mindegy
itt a következõ feladvány:
néhány bûnözõ, bankrablás, egy elhagyatott ház amin átok ül, lemészárolt holtestek viziói
Borzongás (Creep), 2004-es film.
"Kate a londoni metró éjjeli járatán utazik, mikor furcsa dolgok történnek: a vonat hirtelen megáll, kialszanak a fények, majd egy férfi zseblámpával közelít felé. Mikor közelebb ér, a rémült nõ felismeri õt, ám ennek ellenére a zseblámpás alak erõszakoskodni kezd. Valaki hirtelen megragadja a védtelen nõt, így Kate megmenekül a halál torkából...
Vagy talán mégsem?"
Errõl van szó? Mert ebben nem szerepel George Clooney 😮
"Kate a londoni metró éjjeli járatán utazik, mikor furcsa dolgok történnek: a vonat hirtelen megáll, kialszanak a fények, majd egy férfi zseblámpával közelít felé. Mikor közelebb ér, a rémült nõ felismeri õt, ám ennek ellenére a zseblámpás alak erõszakoskodni kezd. Valaki hirtelen megragadja a védtelen nõt, így Kate megmenekül a halál torkából...
Vagy talán mégsem?"
Errõl van szó? Mert ebben nem szerepel George Clooney 😮
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
ugye a csaj a film elején azé ment a vip>😉 partyra hogy találkozhasson a nagy õvel, klúnival hát igy volt a filmben,az egész mészuárlás clúúney miatt volt,..sajátos értelmezésben...mint mezopotámia
George Clooney is volt a Borzongásban ? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> nekem nem igazán rémlik !!! egyáltalán ki is volt õ a filmben ?
Borzongás,,...nekem teccik
Téééééyleg!Az életbe nem jöttem volna rá...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
új rejt.pont most nézem;o
szöszi csaj,subway,torzszülött+george clooni
szöszi csaj,subway,torzszülött+george clooni
eszement freddy a vlasz
új rejtv.
képregényrajzoló,örûlt család,fogyatékos szeretõ
képregényrajzoló,örûlt család,fogyatékos szeretõ
Nincs öletem...<#szomoru1>#szomoru1>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
grat a filmkvizben elért eredményért elismerésem remek teljesitmény
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
hy mindenkinek
jó lenne ha megint csinálnánk egy versenyt már jó régen volt min 2 max 3 ember kell a versenyhez. Ha legalább 2 ember de ha 3 lenne az még jobb lenne akkor már lehetne versenyezni. Mit szólnátok a mai délutánhoz vagy a szombati délutánhoz ???
Kinek mikor lenne jó ???
jó lenne ha megint csinálnánk egy versenyt már jó régen volt min 2 max 3 ember kell a versenyhez. Ha legalább 2 ember de ha 3 lenne az még jobb lenne akkor már lehetne versenyezni. Mit szólnátok a mai délutánhoz vagy a szombati délutánhoz ???
Kinek mikor lenne jó ???
Jaaaaaaa Túl a Sövényen
Franc nézi meg szinkronosan. Meg nem jutott eszembe, hogy Steve=Pityu 😞
Franc nézi meg szinkronosan. Meg nem jutott eszembe, hogy Steve=Pityu 😞
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Nem igaz, a Pityu-ról nem jutott senki eszébe???
akkor: kaja, 1 hét, állatok(teknõs, mókus..), sövény--> PITYUU!!
akkor: kaja, 1 hét, állatok(teknõs, mókus..), sövény--> PITYUU!!
Rush!