Ki találja ki ? (filmjáték)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hamupipöke xD
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
persze,már eddig is kellett volna,csak elfelejtettem hogy írtam ide feladványt :S
igazság szerint egy kicsit elcsesztem az elõzõt,na mind1,a lényeg:
mostohatestvérek,fogadás,szûz
igazság szerint egy kicsit elcsesztem az elõzõt,na mind1,a lényeg:
mostohatestvérek,fogadás,szûz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hát nem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem az Odaát címû sorozat ugrott be de gondolom nem az!😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ez így könnyû lesz:
testvérek,napló,feszület
testvérek,napló,feszület
lucky number slevin?
újat!
ha az alakitások azok is voltak de azért a csajok jól néztek ki !!!
<#crazya>#crazya><#hehe>#hehe><#crazya>#crazya>
<#crazya>#crazya><#hehe>#hehe><#crazya>#crazya>
akkor se láttam😊
szabad a gazda
szabad a gazda
egy szanatóriumban játszódik ahol 5 csajnak kell túl vészelni egy éjszakát de eközben a szanatóriumban lévõ szellemek kisértik õket !!!
ezt épp nem láttam😊
annyit mondok horror film !!!
ja aki nem jártas a horror filmekben annak bizony nehéz ! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
ja aki nem jártas a horror filmekben annak bizony nehéz ! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
húú ez nem megy...
nekem ezek kimaradtak 😞 ,egyszer valahol kiskoromban voltam ahol ezt nézték na mondom tegyünk má be mást,erre betették a masszát ha emlékszel még rá XD sdsasd na azóta rajta maradtam azon a vonalon 😊
na mégegy?
2
amerikai nindzsa 4😄
amerikai nindzsa?
oroszlánszív?
olyan embereket képeznek ki harcmûvészetre akiknek kardjuk van és fekete ruhájuk van ami az arcukat is elfedi !!!
nem nem ismerem