454
Nokia 5300, 5200, 3250 mobiltelefon
-
Hory84 #134 köszi -
#133 sztem olyan,mint a kártyafüggetlen,mert nekem kártyafüggetlen van,de az én nevemen van egy vodás is,amit nem én használok,csak rá kellett beszélnem valakit,hogy megismerjem,mielött megveszem a sajátom :))) -
Hory84 #132 Üdv Mindenkinek!
Egy kérdést szegeznék Vodafonos Nokia 5200 tulajokhoz:
Valóban nincs Live-ositva a készülék, full gyári nokia ikonok stb?
Köszi. -
#131 Ja. Igaza van. 2 Gb a max, amit tud kezelni egyelőre, de szerintem némi szoftverfrissítéssel megoldható lesz a jövőben, a nagyobb kártyák használata is. -
#130 mennek lefelé az árak :)
amugy a Nokia 5200 maximum mekkora kártáyt képes még kelezelni?
mert a fateromnak igaza van,hogyha!?!? 2 GB-ot tud,akkor minek vegyünk 1GB-ost,ha utána meg kevés lessz,az 1GB? -
#129 Állat vagy. Karácsonykor még nem vót ilyen ocó, amikor a telefont vettem. -
#128 Bocs az "überelésér", de én ilyet vettem bele. -
#127 Tarajos!
Én ilyen memóriakártyát vettem bele. 1 Gb, elég occssóóón. Szerintem gondolkozz rajta. Aztán a 4 szám helyett máris 600 fér fel rá... Azért nem mindegy. -
#126 Na tegnap anyám megvette az eggyik METRO áruházból a Nokia 5200-át
ugykellett megkérdezni az árúház ügyfélszolgálatát telefonon,hogy melyik árúházba van még :)))
sajnos memokártáyt nem adtak hozzá,holott az ujságukban megemlitették,ugy mint"bluetooth,... szinű kijelző,uganugy ezt is:"MicroSD kártya"
sajnos én nem lehettem ott a vásárláskor,igy nem lett kipróbálva se a telo,és ellenörizve se lett,hogy van-e memokari,csak annyit mondtam,hogy menj,és vegyél egy nokia 5200-át :DD
Az alapvető tartozékok megvannak,ami a nokia weboldalán is fentvannak,de ezek közt nincs memokártya,nem ugy mint a 5300 esetében
Megvagyok vele elégedve,igazán akkor fogom kihasználni a lehetőségeket,amikor lessz egy memokártya hozzá,és a zenéket fogom vele hallgatni,az alap telefonmemoriába max 4 zene fér
AKIT ÉRDEKLIsiess mert juliús 12-én már nem veheted meg! -
#125 Valaki tudna nekem egy olyan web címet adni, ahol előlapok vannak? 5300-hoz kéne, mondjuk egyszínű fekete, vagy valami extrémebb kinézetű. -
#124 Én az 1 Gb-os kártyát 3.900 Ft-ért szereztem. Nézz körül, mielőtt memória kártyát veszel, van olcsóbban is, mint 5 guriga! -
#123 'GB-os= egy gigabájtos :))) -
#122 Nagyon viszik a Nokia 5200-át a METRO-bol,aminek az akciója szerdáig tart
a vodához képest,itt ajándék MicroSD kártya jár hozzá,és független
sőt az ára ugyanannyi,'GB-os sdkari pedig 5-9eFT,amugy nemtom hány Mb-os lessz hozzá
tegnap voltunk,és elfogyott,azt mondták feladták a rendelést 10 darabra,de nem tudják mikor jön meg
UI:nem árt a banner,egész jó :) -
#121 OK, semmi gond, nem vettem üvöltözésnek. -
#120 nem rajtad üvöltöztem,ha igy vetted le volna,csak 99,9%,hogy adnak rá garit :) -
#119 Jól van, csak mondtam. -
#118 megreklamáljuk :) -
#117 nem mentem el és megkérdeztem,hogy van-e hozzá gari,de mért ne lenne?
még lent a nyugati aluljáróban a telefonos ürgék is adnak valami papírt aláirással,akkor egy bevásárlóközpont mért ne adna?
sztem ugyanugy elkell menni a vevőszolira és kész,de különben én is ottleszek,és ha netalántán nem lenne,akkor megraklamáljuk,vagy otthagyjuk
ez hülyeség,hogy nincs garancia
ez nem élelmiszer,hogy megeszem és kész -
#116 És a garancia? Ja, az nincs hozzá... -
#115 Ha minden igaz jövőhéten a METRO-nál megvesszük a Nokia 5200-át!
amugy ott 100x olcsóbb mint a vodafone-nál
1. kártyafüggetlen 2. MicroSD kártyát is adnak hozzá az újság szerint
DE csak juli 11-ig érvényes ez az akció
megvette már onnan valaki?
tapasztalatok? -
SYMLY #114 SZiasztok!
1. Nokia mód ami a PC suite val komunikál illetve szoftver frissítés meg ilyenek
2. Nyomtatás és média hozzá lehet kötni ujjabb fajta nyomtatókhoz illetve egyéb ezközökhöz
3. Adattárolás a telóba lévő memóriakártyát tudod böngészni akér totalcmd er ben -
#113 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h mi a teendő akkor ha az elsőd h pont a web'n'walk amire nem wok előfizetve... Nincs más lehetőség (még 2-szer ugyanaz) és ezért az alkalmazások a T-mobile GPRS NET helyett a webnwalkot használja illetve hasznánlá mert azt írja ki h fizessek elő csomag alapú átvitelre. Amúgy NET50-re wok előfizetve és azzal netezek de így még a miniopera sem megy mert az is webnwalkal akarja magát beállítani ami ugye nem lehetséges.... Szóval? Valami javaslat? -
#112 nemtom valamilyen média asszem,de nem az enyém a teló,csak mivel én vagyok 18 éves,igy az eggyik nem 18 éves rokonomnak vettem
ő adta rá a pénzt ;) -
danyr #111 a harmadik a nyomtatás nem?(de mindegy sztem) -
#110 Sikerült csatlakoztatni USB-vel a telót a PC-hez
Az mp3 kábelét használtam és mikor a telón rajta volt a kábel,akkor 3 lehetőség közül választhattam:Adattárolás(nem tudtam microSD kártya hiányában)a Nokia mód,és a harmadikat nemtom,de ezzel a lehetőséggel ismerte fel a gép!
Semmi szoftver,a PC felsorolta azokat a mappákat,amik a telón vannak,és igy az eggyikbe bele is raktam egy zenét,amit meg is "szolaltatót" a teló -
#109 értem!
Majd kipróbáljuk báááár,nemtom mi az az adattárolás mód,de gondolom a telónál kell kiválasztani beérkező fájlnál -
#108 Így is lehet cuccok küldözgetni. Ha rákötöd az USB-re, és az adattárolás módot választod, akkor úgy m?ködik, mint egy pen drive. -
danyr #107 phú talán nézd meg Nokia honlapján biztos van valami szoftver -
#106 Hi
Van már 5200-ám a Vodefone-tol,a rendelőn kivűl!
Kérdésem a követjező:
Szükségem lenne arra a szoftverre a telóhoz,ami felismeri a telot,ha USB-n keresztül csatlakozatom a géphez!
Kábel van hozzá(mp3 lejátszó kábele)de csak szerintem felismeri a gép a telót,CSAK még kell hozzá valamilyen szoftver is,amivel a PC Suite is felismerné,igy lehetne,ide-oda küldözgetni cuccokat -
Emcsyke #105 35-ért? :D Már vhol újonnan 0-ért meg lehet venni... :D
Amúgy 5500-at? Nekem nem jön beDe hát neked kell h tetszen:) -
#104 Ma sikeresen 35ezerért eladtam az 5300mat minden gyári tartozékkal :)
Holnap veszek 5500t :) -
#103 ez a topic megszűnt!? -
#102 5200-hoz valami játék kellene
-
#101 őszintén szólva fogalmam sincs. csak láttam hogy van ilyen topik, és gondoltam szólok, hogy láttam -
#100 Már tegnap találkoztam vele,érdekesnek is találtam,hogy csak pont ezt az egy típust reklámozzák a "rendelőben"
elég jó ajánlat ahozz képest,hogy a rendelőn kívül nem is adnak ajándék 1GB karit hozzá!
Vagy rosszúl tudom? -
#99 Egyébként az 5200 most akciós a vodánál. Mondjuk kicsit olyan játék telefonnak tűnik ez nekem nem? ja, vodás link: erre tessék -
#98 Tudom, hogy másnapos vagyok, meg minden.. De ezeket most ki a francnak írtad vazze?! -
herecsappantyú #97 Na megvan a megoldás: régi theme editorral készültek, ezért témák keresésénél próbáljatok dátum szerint keresni, és az újabbakkal próbálkozzatok.
Üdv -
herecsappantyú #96 Ehhh.
Mégse, pedig az előbb összejött.... -
herecsappantyú #95 Shortshop:
PC Suite-tal hajigáld át a témákat a teló memóriájába, és full képernyős lesz.