Nokia 5300, 5200, 3250
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eom$
(jól megaszondtam XDD ) ez ma vagy legkésõbb holnap du lemerül :S naon jó... mek és visszadobom a T-mobilba :@ nah jó azé nem XD
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
<#nemtudom>#nemtudom>
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
az ember tanul a hibájábol ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
lehet majd visszavinni...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Egy kérdés, neked "lötyög" picit is a mobil becsukott állapotban? én ha alul jobbról "tologatoM" akk picit lötyög de aztmodták a nokiában h enmbaj, csak ha naon fog akk...
http://www.pannon.hu/uzleti/keszulekek/nokia/5300/
lehet,hogy lassú vagyok,de Te a pannon-nál vetted a Nokia 5300-t?
pannon-nál?
én nem tudok róla,hogy ott lenne,csak a T-mobile-nál van,az viszont meg elõfizus
ja és nem elõfizus-ra gondoltam
kiváncsi lennék arra,hogy a vodánál mennyi lenne kártyás feltöltõcsomagban...
Vki tudna segíteni a "problémámon"?#27
Ja és pannonnál 256megás memóriát adtak hozzá...
#29:húúú ez jó😛 csak kicsomagolom a rar filét és utáa az .arj-t már csak felmásolom a mobilra?😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Mert minidg azt irja fizessek elö... Pedig van Wap elöfizetve..
Norma böngészö megy!
Opera oldalát néztem, féig elig jutottam am egoldáshoz de ugy se megy..
Ötlet?
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Nemtok Választani!!!!!!!!
Szerintetek 6233 vagy 5300???????
A Kameramiatt 6233 De a Zene meg a Kinézete miatt 5300!!!!
SZtem mind a 2 kurva jó!!!!!!!
Nemtom mi a bajotok a 5300-val
MSI GX600PX-214hu Notebook
a többit nemtom 😞
azt szeretném kérdezni h az 5300, mennyire témázható, pl mennyi az alapból hozzáadott memó kártya, jó-e az mp3 vele, és próbáltatátok már-e a hosszabb videó (mondjuk film) nézését rajta, elõre is köszi
/nem véletlen hogy van kb 15 ezer forint különbség 😊/
Most pl 59 900 Ft-ért láttam.
Viszont a mammut gsm-m akcios árban van: 56990 Ft !
AZ eredeti ára 63990Ft !
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
😉)))
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Azt tudom utálni de qvára,mikor különbözõ adatokat írnak a telokról különbözõ helyeken!
Most akkor van neki Bluetooth?
a nokia hivatalos oldala szerint van neki,sõt még infra is
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz