454

Nokia 5300, 5200, 3250 mobiltelefon
  • Emcsyke
    az 5500 narancssárga változata naon jól néz ki sztem! ;)
  • Swy
    jah és a 6131es ha minden igaz s-40-es mobil azért olcsó annak ellenére h akárhány millió színű...
  • Swy
    ok megvettem az 5300-át most a filmáttöltéssel hülyülök!
  • GTheo
    6131 sztm inkább női mobil....
    Én mst lecserélem valszeg az 5300mat egy 5500ra mert ütésálló teló kéne...
  • Emcsyke
    Sztem nagyjából ugyan azokat tudja mind2. válaszd azt, amelyik kinézetre szted jobb :D ennyi....
  • Swy
    GPS progikat lehet rá tenni? De a leglényegesebb h miben különbözik a 6131től az 5300??
    Az előbbinek jobb a kijelzője több színű az utobbinak talán nagyobb, de ezt csak képről mondtam. Árban ugyanaz!
    SZVAL???

• Emcsyke
    Faca ;)
  • Swy
    ki mit tud az 5300-ról? Jó teló?
  • Kisfiu90
    nah gyerekek segítséget plz:P Most veszek új telót...csak nem tok dönteni sztetek 5300 vagy 6131? Fontos uh tessék írni:D
  • Tarajos Sül
    :)
  • Roger6
    Aha... És a "HOW DID YOU HEAR" mondat után tényleg ennyi felkiáltó jel kell? Ha többet teszek oda, akkor több masinát kapok? Mer kell ám baszki!
  • Shortstop
    teged is mutogatni kene :)
  • Emcsyke
    AMúgy nem tudjátok h hogy lehet egyéni (nem gyári) témát beállítani 5300-ra?? mert nekem nem sikerül!!
  • Roger6
    Én meg utálom a headset-eket, tök bénák!
  • ikegami
    5300: A gyári headset elég vacak, amikor telefonálok max-ra fel kell hangosítani, hogy halljam amit mondanak, és engem meg nem hallanak valami jól.

(mikor a sony fülhalgatómmal kiprobáltam, hááát.. azért ott van a külömbség. csak hát az nem headset.)

• danyr
    bocs mondtam
  • danyr
    Hello mindenkinek!
    Ha kell valakinek egy-két téma ezenaz oldalon megtaláltok párat!

reklámként montam!
  • Emcsyke
    Akit érdekel... nem hírdetés én is ma olvastam... Debrecenben most nyílik meg egy telefontársaság új üzlete, ahol NOKIA 5200 1GB-os memóriakártyával 29970 Ft!!! Akinek kell részletes infó, írjon privátba, nem akarok balhét...
  • GTheo
    NEm :(
  • Shortstop
    megoldást akkor még Te sem tudsz igaz?
  • GTheo
    Ugyan ez volt velem is, először egész képre, memo ki és azóta csak "kicsibe"...

Ez a teló velem mieneket túlélt, hátlap mögötti cucc is feljött már, bal alul kikoptattam, egész jól bírja ahoz képest, 3 hónapja :P
  • Shortstop
    hogy lehet azt megoldani hogy a hátteret az egész képernyőre rakja ki a telefon? egyszer ki lett véve a memóriakártya és azóta nem tölti ki a háttár a teljes képet.

előre is köszönöm!!
  • Tarajos Sül
    Ha ugyanannyiba kerülne mind a 2 természetes,hogy a 5300-t választanám

:-)
  • Roger6
    Igen-igen, 5300-át válaszd, mert nekem is az van, és nagyon jó!
  • Emcsyke
    5300-at vegyél :P Nekem is oylan van és naon jó!! :P :D
  • GTheo
    Nincs gomb, és az 5200 VGA kamera, az 5300 pedig 1,3 megapixeles, asszem ennyi...és kisebb az 5200 kijelzője is azthiszem
  • Tarajos Sül
    Syasztok

Nagyon örülök!Megtaláltam a Vodafone forgalmazott készülékei között a Nokia 5200-át!
    Kevesebb mint 30 ezer forint bruttó árban
    Kártyafüggetlen pedig 40 körül van
    Biztos,hogy megfogom venni!
    csak kérdés,hogy mikor :-)
    Amugy a 5200 és a 5300 miben különbözik?
    a funkciók között nem nagyon vettem észre különbséget
    mind a 2nek van bluetooth,infra stb
    talán a 5200-nak nincs az oldalán zenevezérlőgomb a 5300-val ellentétben
    (play,jobbra,balra gomb stb)
  • kuci06
    s40 van rajta
    öcsémnek is ilyenje van, és akadás nélkül megy rajta ;)
  • kozmiviktor
    Hellosztok Project Gotham Racing 3D megy akadás nélkül az 5300-n ?
    és milyen Sybmian Platformja van ? S40 S60 ?
  • Roger6
    Persze: nokiaprogramok pont hu - itt vannak 3D-s java-k, meg egy csomó Sybian játék, meg minden, ami kell. Regelni kell hozzá.
  • busaianiko
    sziasztok. én szeretnék még játékot rárakni az 5300-ra, de sehol nem találok hozzá, tudnátok segíteni ebben. Köszi.
  • Szabó Péter
    Ha a birárátát módositom 120 ról mondjuk 40-re akkor javul a helyzet, de a kép minőség... lívánni valót hagy maga után.
    mmm...
  • Roger6
    Esetleg de.
    De azt nem tudom..
  • Szabó Péter
    Esetleg mérettől függő nem lehet?
  • Roger6
    Én is tapasztaltam sajnos. Úgy "kerültem" el a problémát, hogy rosszabb minőségbe konvertáltam a filmeket, kisebb felbontással. Így nem csúszott a hang, viszont szarabb volt a film.
  • Szabó Péter
    3GP filmnél KÉSIK A KÉP a hanghoz képest. NOKIA 5300. Vajom mi a megoldás?
    Segítséget megköszönöm!

• Roger6
    De miért akarsz te infrával kapcsolódni a géphez? Mondjuk nem mondtad, milyen telód van, de az 5300-át lehet USB-n keresztül csatlakoztatni, gyorsabb is az adatátvitel. Egyébként az infra-kapcsolat nem a PC Suite programon múlik, hanem hogy az infra drivere telepítve legyen. Onnantól kezdve felismeri. De tetü lassú, nem ajánlom...
  • fine2006
    Sziasztok
    Valakinek a birtokában van az új pc suite.
    Mivel nekem nem sikerül infrán keresztül csatlakozni a számítógéphez, kérem a segítségeteket.
    Elvileg odáig eljutottam,hogy a driver telepítésén kívül mindenképpen kell egy modem drivert is telepíteni. De hogyan???
    Segítségeteket köszönöm
  • Programvadász
    Szevasztok!Van egy Nokia 3220-as mobil telefonom és csak Vodafone-s kártyát lehetet beletenni és most kikódolás után beletettem egy T-Mobil-os beírtam a PIN-kódot és után korlátozási kódot kér az micsoda vagy honnan tudjam meg....???????SŰRGŐS
  • Roger6
    Nekem most van ötödik nap, még van rajta egy kicsi. Talán estig kihúzza... Remélem...