454
Nokia 5300, 5200, 3250 mobiltelefon
-
Emcsyke #94 az 5500 narancssárga változata naon jól néz ki sztem! ;) -
#93 jah és a 6131es ha minden igaz s-40-es mobil azért olcsó annak ellenére h akárhány millió színű... -
#92 ok megvettem az 5300-át most a filmáttöltéssel hülyülök! -
#91 6131 sztm inkább női mobil....
Én mst lecserélem valszeg az 5300mat egy 5500ra mert ütésálló teló kéne... -
Emcsyke #90 Sztem nagyjából ugyan azokat tudja mind2. válaszd azt, amelyik kinézetre szted jobb :D ennyi.... -
#89 GPS progikat lehet rá tenni? De a leglényegesebb h miben különbözik a 6131től az 5300??
Az előbbinek jobb a kijelzője több színű az utobbinak talán nagyobb, de ezt csak képről mondtam. Árban ugyanaz!
SZVAL???
-
Emcsyke #88 Faca ;) -
#87 ki mit tud az 5300-ról? Jó teló? -
Kisfiu90 #86 nah gyerekek segítséget plz:P Most veszek új telót...csak nem tok dönteni sztetek 5300 vagy 6131? Fontos uh tessék írni:D -
#85 :) -
#84 Aha... És a "HOW DID YOU HEAR" mondat után tényleg ennyi felkiáltó jel kell? Ha többet teszek oda, akkor több masinát kapok? Mer kell ám baszki! -
#83 teged is mutogatni kene :) -
Emcsyke #81 AMúgy nem tudjátok h hogy lehet egyéni (nem gyári) témát beállítani 5300-ra?? mert nekem nem sikerül!! -
#80 Én meg utálom a headset-eket, tök bénák! -
#79 5300: A gyári headset elég vacak, amikor telefonálok max-ra fel kell hangosítani, hogy halljam amit mondanak, és engem meg nem hallanak valami jól.
(mikor a sony fülhalgatómmal kiprobáltam, hááát.. azért ott van a külömbség. csak hát az nem headset.)
-
danyr #78 bocs mondtam -
danyr #77 Hello mindenkinek!
Ha kell valakinek egy-két téma ezenaz oldalon megtaláltok párat!
reklámként montam! -
Emcsyke #76 Akit érdekel... nem hírdetés én is ma olvastam... Debrecenben most nyílik meg egy telefontársaság új üzlete, ahol NOKIA 5200 1GB-os memóriakártyával 29970 Ft!!! Akinek kell részletes infó, írjon privátba, nem akarok balhét... -
#75 NEm :( -
#74 megoldást akkor még Te sem tudsz igaz? -
#73 Ugyan ez volt velem is, először egész képre, memo ki és azóta csak "kicsibe"...
Ez a teló velem mieneket túlélt, hátlap mögötti cucc is feljött már, bal alul kikoptattam, egész jól bírja ahoz képest, 3 hónapja :P -
#72 hogy lehet azt megoldani hogy a hátteret az egész képernyőre rakja ki a telefon? egyszer ki lett véve a memóriakártya és azóta nem tölti ki a háttár a teljes képet.
előre is köszönöm!! -
#71 Ha ugyanannyiba kerülne mind a 2 természetes,hogy a 5300-t választanám
:-) -
#70 Igen-igen, 5300-át válaszd, mert nekem is az van, és nagyon jó! -
Emcsyke #69 5300-at vegyél :P Nekem is oylan van és naon jó!! :P :D -
#68 Nincs gomb, és az 5200 VGA kamera, az 5300 pedig 1,3 megapixeles, asszem ennyi...és kisebb az 5200 kijelzője is azthiszem -
#67 Syasztok
Nagyon örülök!Megtaláltam a Vodafone forgalmazott készülékei között a Nokia 5200-át!
Kevesebb mint 30 ezer forint bruttó árban
Kártyafüggetlen pedig 40 körül van
Biztos,hogy megfogom venni!
csak kérdés,hogy mikor :-)
Amugy a 5200 és a 5300 miben különbözik?
a funkciók között nem nagyon vettem észre különbséget
mind a 2nek van bluetooth,infra stb
talán a 5200-nak nincs az oldalán zenevezérlőgomb a 5300-val ellentétben
(play,jobbra,balra gomb stb) -
#66 s40 van rajta
öcsémnek is ilyenje van, és akadás nélkül megy rajta ;) -
kozmiviktor #65 Hellosztok Project Gotham Racing 3D megy akadás nélkül az 5300-n ?
és milyen Sybmian Platformja van ? S40 S60 ? -
#64 Persze: nokiaprogramok pont hu - itt vannak 3D-s java-k, meg egy csomó Sybian játék, meg minden, ami kell. Regelni kell hozzá. -
busaianiko #63 sziasztok. én szeretnék még játékot rárakni az 5300-ra, de sehol nem találok hozzá, tudnátok segíteni ebben. Köszi. -
#62 Ha a birárátát módositom 120 ról mondjuk 40-re akkor javul a helyzet, de a kép minőség... lívánni valót hagy maga után.
mmm... -
#61 Esetleg de.
De azt nem tudom.. -
#60 Esetleg mérettől függő nem lehet?
-
#59 Én is tapasztaltam sajnos. Úgy "kerültem" el a problémát, hogy rosszabb minőségbe konvertáltam a filmeket, kisebb felbontással. Így nem csúszott a hang, viszont szarabb volt a film. -
#58 3GP filmnél KÉSIK A KÉP a hanghoz képest. NOKIA 5300. Vajom mi a megoldás?
Segítséget megköszönöm!
-
#57 De miért akarsz te infrával kapcsolódni a géphez? Mondjuk nem mondtad, milyen telód van, de az 5300-át lehet USB-n keresztül csatlakoztatni, gyorsabb is az adatátvitel. Egyébként az infra-kapcsolat nem a PC Suite programon múlik, hanem hogy az infra drivere telepítve legyen. Onnantól kezdve felismeri. De tetü lassú, nem ajánlom... -
#56 Sziasztok
Valakinek a birtokában van az új pc suite.
Mivel nekem nem sikerül infrán keresztül csatlakozni a számítógéphez, kérem a segítségeteket.
Elvileg odáig eljutottam,hogy a driver telepítésén kívül mindenképpen kell egy modem drivert is telepíteni. De hogyan???
Segítségeteket köszönöm -
Programvadász #55 Szevasztok!Van egy Nokia 3220-as mobil telefonom és csak Vodafone-s kártyát lehetet beletenni és most kikódolás után beletettem egy T-Mobil-os beírtam a PIN-kódot és után korlátozási kódot kér az micsoda vagy honnan tudjam meg....???????SŰRGŐS -
#54 Nekem most van ötödik nap, még van rajta egy kicsi. Talán estig kihúzza... Remélem...