193
A vadászok visszatérnek
  • Darkoo
    Hát mennyire hiteles?Egyenlőre ez az egyetlen épkézláp információ a sztoriról.Reméljük kb ezt fogják megfilmesíteni,vagy valami hasonlót.
  • Serpa
    mellesleg
  • Darkoo
    btw?
  • Serpa
    btw mennyire hiteles forrás a countingdown?
  • Pheaper
    húú akor a 2 ik részről jól remaradtam :) majd eglesem :P
  • Darkoo
    Jólvan:) A lényeg a lényeg,hogy jó film legyen:)
  • Serpa
    meglehetne azt úgy csinálni, h lezárják és még a kispö**ök is megértsék :)

de mondom a nyitót vég is benne van a történetben.
  • Darkoo
    Jó csak a mostani generáció javarésze már nem emlékszik a régi pred filmekre,vagy egyáltalán nem látta,és ha bekavarnak itt az előző részekkel,az egyszerű mozilátogatónak csak káosz lenne.
    Azért egy trilógia úgy müködik,lásd az összes eddigit,hogy igyekeztek egymás után leadni őket a mozikban(SW,MATrix,GYűrűk ura,Vissza a jövőbe stb)Mindegyiknél így van,de ha tudsz mondani egy kivételt ,akkor jó:DD
  • Serpa
    sztem az nem jelent semmit, h eltelt X év.
  • Darkoo
    Egy trilógia akkor szokott működni,ha minden évben készül egy film hozzá.Vagy legalább is 2-3 évente jön kia következő rész.És nem kell rá várni 16-17 évet.Mert kb ennyi telt el az előző rész óta
  • Serpa
    én nem tom eldönteni, h milyen vég lenne jó.

jó lenne ha befejeződne, és trilógia lenne.
    viszont örülnék egy nyitót végnek is.
  • Darkoo
    Nyilván ennél összetetteb lesz,és persze nem biztos ,hogy így alakúl a vége
  • Serpa
    akkor már bele se kezdjenek.
  • Darkoo
    Hát mégis mit? Elhalálozni
    És a végén a legtökösebb tengerészgyalogos marad életben:)
  • Serpa
    bár nem tom, h egy osztag mit tud tenni a Predik által felügyelt bolygón.
  • Darkoo
    De nemám! Kíváncsian várom a végkifejletett.
  • Serpa
    alapötletnek nem rossz.

már csak egy jó kivitelezés kell.
  • Darkoo
    Predator 3 Infó!

Klikk ide!

"American marines go to a planet where Predators are staging an invasion of Earth.
    "

A film arról szól majd,hogy a távoli jövőben amerikai tengerészgyalogosokat küldenek egy planétára,ahol a ragadozók a Föld inváziójára készülnek!
  • JonDavis
    Ugyanez igaz a Terminator filmekre.Ha nincs Swarci nincs terminator:)
  • Magoo
    az Alien addig Alien ameddig van Ripley :) Ha nincs akkor az már nem Alien 5 :)
  • JonDavis
    Viszont ha lesz Predator 3,talán elkészül az Alien 5 is.Reménykedjünk!
  • Darkoo
    Nosztalgia...
  • Darkoo
    Predator 1 PARÓDIA!!!!!!!!!!
  • Darkoo
    képileg durva dolgokat kivágnának belőle,hatalmas bukta lenne a film. Az Alien és Predator széria mint R kategoriás.Az más dolog hogy Paul Anderson az AvP-ből csinált egy számítógépes játékfilmet gyerekeknek..
    De külön-külön a két széria más tészta.Azok felnőtt témák:)
    Filmstudióban se hülyék az emberek.Meg tanultak az AvP1 hibájából is.Predator 3 -nál alap dolog hogy 18as besorolást kapjon.
  • Dynamic
    Én nem úgy értem, hogy mese, hanem, hogy gyerekeknek IS csinálják a filmet, ezért nem rakhatnak bele képileg durva dolgokat.
    Amúgy a Doom és a RE sztem nem volt durva.A moziban is csak 12-es karikával futottak.
  • SLICK
    jah az a jelenet nagyon odavág :)
  • Serpa
    Predatorból csakis minimum "R" (17 alatt szülővel) v "NC-17" (csak 17 felett) es besorolású filmet lehet készíteni.
  • Darkoo
    NEm kicsit:)A rasta jamaicai banda aztse tudta mire lő.Persze előtte kivágták a szívét az egyik konkurens bandafőnöknek.Ááh szóval eleve nem csinálhatják meg gyerekfilmnek a predator témát:)
  • Serpa
    azt télleg kemény volt, a pálcából hirtelen kard lett.

még 1 eszembe jutott, a felhőkarcolóban is pusztított a predi.
  • Darkoo
    Doom mondjuk Pc játék,mégis durva lett..Vagy a Resident Evil se gyerekeknek szól.
    A 300 vagy a Sin City szintúgy.Sőt szerintem a Batman BEgins se gyerekmese film.A moziba majd bexartak a mellettem ülő kis pisisek.

Ez nem jelent semmit.A film az film.És ez a film nem gyerekmese...
  • Darkoo
    Jaja!Az egyik drogkartelles fickó hátsójáról patakokban folyt a vér...Meg VUDU Villie királyt is szépen elintézte.Hatalmas feelingje volt,mikor a sötét sikátorban a pocsolyába lépkedve közelített hozzá ..és nagyszerű zenei aláfestéssel.Alan Silvestri zeneszerző kitünő munkát végzett.
  • Dynamic
    Ja, és az a tény, hogy számos képregény és játék megjelent a témában, már eleve cáfolja, hogy nem szólhat gyerekeknek.
  • Serpa
    Sly -t nagyon sürgősen el kellene felejteni.
  • Serpa
    a 2. rész is véres volt.

főleg amikor fellogatva találták meg a drog-kartell tagokat.
  • Darkoo
    Sylvester Stalone majd bekeményít
  • Dynamic
    Nos pl. az AVP is elég lightosra sikerült.Főleg ha a Predator 1-hez hasonlítjuk, amiben azért előfordult itt-ott egy kis vér, szétlocsannó fejek miegymás:)Azért mert az első rész olyan volt, semmi nem garantálja, hogy a 3.rész is hasonlóan kemény lesz.
  • Darkoo
    Az kizárt.Egy Predator film nem szólhat gyerekeknekIlyenről szó sem lehet.
  • Dynamic
    Egy kis off:)
  • Dynamic
    Hát ja.Tegnap is Karate tigris 4. néven futott egy Cintia Rothrockos hányadék, aminek persze semmi köze a Karate Tigrishez.Én speciel végigröhögtem az egészet.Annyira szarok voltak a verekdős részeknél a színészek, hogy két capueirázóról hamarabb elhiném, hogy verik egymást, mint róluk.
  • Serpa
    húúú
    hogy az mekkora xar film.