193
A vadászok visszatérnek
-
Darkoo #73 Hát mennyire hiteles?Egyenlőre ez az egyetlen épkézláp információ a sztoriról.Reméljük kb ezt fogják megfilmesíteni,vagy valami hasonlót. -
#72 mellesleg -
Darkoo #71 btw? -
#70 btw mennyire hiteles forrás a countingdown? -
#69 húú akor a 2 ik részről jól remaradtam :) majd eglesem :P -
Darkoo #68 Jólvan:) A lényeg a lényeg,hogy jó film legyen:) -
#67 meglehetne azt úgy csinálni, h lezárják és még a kispö**ök is megértsék :)
de mondom a nyitót vég is benne van a történetben. -
Darkoo #66 Jó csak a mostani generáció javarésze már nem emlékszik a régi pred filmekre,vagy egyáltalán nem látta,és ha bekavarnak itt az előző részekkel,az egyszerű mozilátogatónak csak káosz lenne.
Azért egy trilógia úgy müködik,lásd az összes eddigit,hogy igyekeztek egymás után leadni őket a mozikban(SW,MATrix,GYűrűk ura,Vissza a jövőbe stb)Mindegyiknél így van,de ha tudsz mondani egy kivételt ,akkor jó:DD -
#65 sztem az nem jelent semmit, h eltelt X év. -
Darkoo #64 Egy trilógia akkor szokott működni,ha minden évben készül egy film hozzá.Vagy legalább is 2-3 évente jön kia következő rész.És nem kell rá várni 16-17 évet.Mert kb ennyi telt el az előző rész óta -
#63 én nem tom eldönteni, h milyen vég lenne jó.
jó lenne ha befejeződne, és trilógia lenne.
viszont örülnék egy nyitót végnek is. -
Darkoo #62 Nyilván ennél összetetteb lesz,és persze nem biztos ,hogy így alakúl a vége -
#61 akkor már bele se kezdjenek.
-
Darkoo #60 Hát mégis mit? Elhalálozni
És a végén a legtökösebb tengerészgyalogos marad életben:) -
#59 bár nem tom, h egy osztag mit tud tenni a Predik által felügyelt bolygón. -
Darkoo #58 De nemám! Kíváncsian várom a végkifejletett. -
#57 alapötletnek nem rossz.
már csak egy jó kivitelezés kell. -
Darkoo #56 Predator 3 Infó!
Klikk ide!
"American marines go to a planet where Predators are staging an invasion of Earth.
"
A film arról szól majd,hogy a távoli jövőben amerikai tengerészgyalogosokat küldenek egy planétára,ahol a ragadozók a Föld inváziójára készülnek! -
#55 Ugyanez igaz a Terminator filmekre.Ha nincs Swarci nincs terminator:)
-
#54 az Alien addig Alien ameddig van Ripley :) Ha nincs akkor az már nem Alien 5 :) -
#53 Viszont ha lesz Predator 3,talán elkészül az Alien 5 is.Reménykedjünk! -
Darkoo #52 Nosztalgia... -
Darkoo #51 Predator 1 PARÓDIA!!!!!!!!!! -
Darkoo #50 képileg durva dolgokat kivágnának belőle,hatalmas bukta lenne a film. Az Alien és Predator széria mint R kategoriás.Az más dolog hogy Paul Anderson az AvP-ből csinált egy számítógépes játékfilmet gyerekeknek..
De külön-külön a két széria más tészta.Azok felnőtt témák:)
Filmstudióban se hülyék az emberek.Meg tanultak az AvP1 hibájából is.Predator 3 -nál alap dolog hogy 18as besorolást kapjon. -
#49 Én nem úgy értem, hogy mese, hanem, hogy gyerekeknek IS csinálják a filmet, ezért nem rakhatnak bele képileg durva dolgokat.
Amúgy a Doom és a RE sztem nem volt durva.A moziban is csak 12-es karikával futottak. -
#48 jah az a jelenet nagyon odavág :) -
#47 Predatorból csakis minimum "R" (17 alatt szülővel) v "NC-17" (csak 17 felett) es besorolású filmet lehet készíteni. -
Darkoo #46 NEm kicsit:)A rasta jamaicai banda aztse tudta mire lő.Persze előtte kivágták a szívét az egyik konkurens bandafőnöknek.Ááh szóval eleve nem csinálhatják meg gyerekfilmnek a predator témát:) -
#45 azt télleg kemény volt, a pálcából hirtelen kard lett.
még 1 eszembe jutott, a felhőkarcolóban is pusztított a predi. -
Darkoo #44 Doom mondjuk Pc játék,mégis durva lett..Vagy a Resident Evil se gyerekeknek szól.
A 300 vagy a Sin City szintúgy.Sőt szerintem a Batman BEgins se gyerekmese film.A moziba majd bexartak a mellettem ülő kis pisisek.
Ez nem jelent semmit.A film az film.És ez a film nem gyerekmese... -
Darkoo #43 Jaja!Az egyik drogkartelles fickó hátsójáról patakokban folyt a vér...Meg VUDU Villie királyt is szépen elintézte.Hatalmas feelingje volt,mikor a sötét sikátorban a pocsolyába lépkedve közelített hozzá ..és nagyszerű zenei aláfestéssel.Alan Silvestri zeneszerző kitünő munkát végzett. -
#42 Ja, és az a tény, hogy számos képregény és játék megjelent a témában, már eleve cáfolja, hogy nem szólhat gyerekeknek. -
#41 Sly -t nagyon sürgősen el kellene felejteni. -
#40 a 2. rész is véres volt.
főleg amikor fellogatva találták meg a drog-kartell tagokat. -
Darkoo #39 Sylvester Stalone majd bekeményít -
#38 Nos pl. az AVP is elég lightosra sikerült.Főleg ha a Predator 1-hez hasonlítjuk, amiben azért előfordult itt-ott egy kis vér, szétlocsannó fejek miegymás:)Azért mert az első rész olyan volt, semmi nem garantálja, hogy a 3.rész is hasonlóan kemény lesz. -
Darkoo #37 Az kizárt.Egy Predator film nem szólhat gyerekeknekIlyenről szó sem lehet. -
#36 Egy kis off:) -
#35 Hát ja.Tegnap is Karate tigris 4. néven futott egy Cintia Rothrockos hányadék, aminek persze semmi köze a Karate Tigrishez.Én speciel végigröhögtem az egészet.Annyira szarok voltak a verekdős részeknél a színészek, hogy két capueirázóról hamarabb elhiném, hogy verik egymást, mint róluk. -
#34 húúú
hogy az mekkora xar film.