193
A vadászok visszatérnek
-
#193 az Előzetes-Bár a Predikből sok újat nem mutat:D -
#192 hát nagyon hangulatos ez tény, csak nehogy az legyen mint az AvP 2-nél is, hogy a trailer ütött, a film meg hoki :| -
#191 Van már sneak peak is... :) -
kissssss #190 Legyen nyers, nyomasztó, félelmetes és durva.
ámen.
-
sandor8206 #189 na az első kép
Predators -
#188 aki kíváncsi elolvashatja a forgatókönyvet, az alternatív befejezést néztem meg csak...remélem csak dvd-én lesz rajta...
http://www.sendspace.com/file/pha7i6 -
bcrics #187 zongorista a ragadozók ellen -
boomsly #186 Ha ez igaz, akkor jó úton haladunk egy tipikus D kategóriás, filmplusszos, válogatot szuper harcosos, szuper fekete predátoros baromság felé. -
spike0007 #185 Darkoo barátom látom már itt is feltűntél akárcsak Xerxész kollega! Terjesztitek a Black super predatorok feltűnését mi? -
#184 ELŐZETES a predator III.-ból!! (youtube-cam video) -
Xerxész #183 Hivatalos Predators történet és karakterek! -
Darkoo #182 Érdekes hír
-
#181 pontosan
-
boomsly #180 Én abban reménykedem, hogy Antal Nimród hozza a szokásos stílusát és a sok, mai filmekre különösképp jellemző technikai blablát kihagyja a filmből!
A predátor filmek amúgy sem erről szólnak.
Legyen nyers, nyomasztó, félelmetes és durva. -
FuryAlpha #179 tenyleg o lesz a rendezo!
BAzzzz
Kivancsi vok mit hoz ki a filmbol! -
sandor8206 #178 -
winnie #177 "Igaz az IMDB még nem közölte le,"
tudod szerkeszteni az imdb-t, felviheted a film adatlapjára. hírben nem fogják lehozni elvileg, csak a hivatalos közleménykor. -
FuryAlpha #176 bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:/
-
#175 Igaz az IMDB még nem közölte le, de úgy tűnik Antal Nimród lett a film rendezője :)
Antal Nimród - Predators -
#174 Jó lenne... -
Darkoo #173 Antal Nimród rendezheti! -
#172 -
zso23 #171 2010 -
#170 AvP2 után úgy hallottam készül a Pred3. Talán 2009-ben már látjuk is! -
#169 én kérek elnézést mert rossz helyre raktam az infot...még 1x bocsesz... -
#168 jajólvan, télleg AVP és Predator 3 külön dolog, igaz én kurtam el bocs :D -
#167 Predator 3 HD trailer?
Ti nem az Aliens vs. Predator: Requiem -ről beszéltek?
Annak van külön topicja ne itt beszéljétek már meg azt a filmet könyörgöm. -
#166 vagy nekem legalábbis pontosan az rémlik, hogy ott az év vége, jövő év eleje van feltüntetve, e körül
vagy rosszul emlékeznék... ? nem tudom, régen néztem már azt a trailert... -
#165 -
#164 uristen te miről beszélsz ? láttad már a HD trailert ? mert ha láttad, látnod kellett volna a végén a bemutatás dátumát... -
#163 Hát arra még várhatunk pár évet :D
Kb. annyi infó van róla, hogy majd egyszer csak talán lesz. 2-3 év tuti mire moziban láthatjuk. -
jöhetne már!!
predator képek -
#161 Mert? Mondta neked valaki?
Amúgy szerintem is. De nem ez volt a kérdés. -
#160 lehet ?!? biztos, hogy primitívnek tartják az embereket.. -
#159 Kezdjük azzal, hogy mi az a primitív kinézet. Egy földönkívüli lénynél, mint a Predator, lehet, hogy mi vagyunk primitívek.
Nem kéne földhözragadtnak lenni... -
Darkoo #158 A nyugati világ fejlett embere is szeret vadászgatni mondjuk egy erdőben szarvasra, vagy bármire ,esetleg Afrikába kiruccan, és visz magával egy íjpuskát, vagy egy jó íjat, akkor puskát és távcsövet, tehát ilyen primitív dolgokat. És mégis fejlett inteligens lény az ember -
benkoszabi #157 de épp ez a lényeg, hogy hogyan is fejleszt talál ki ilyen fegyvereket eszközöket egy iylen primitiven kinézű faj?
-
#156 -
#155 -
#154 Nem.