11
-
Gabe Dearborne #11 Ha ez megvalósul, olyan karattyolás lesz, hogy csak a fejünket kapkodjuk. -
#10 Jah igen a 3G-ről, meg a 4G-ről ne is beszéljünk! -
#9 ??
Mi franc ez? Szöveges üzenet? Arra ott van a hangposta... Csoportos üzenetküldés egy áráért? Ilyen is van, csak ott ki kell mindet fizetni, szal inkább a szolgáltatóknak kéne olyan díjcsomagot összeállítani... stb.
Meghát sztem a fontos elég felhívni a másikat, ha meg nem, akkor max küldesz egy sms-t, hogy majd ha ráér hívjon fel, mert megszült a macska, vagy eladtama részvényeket... stb., nem? -
#8 De kellenek, tanksén. -
junior117 #7 Tökmindegy ugyis megfigyelik... mailt részesitem elönyben még lehetne rajta finomitani -
Zsoldos #6 Akkor mar nem ertelmesebb kikapcsolni a hangpostat? -
Su0my #5 Kurvára nem kellenek ide ilyen okoskodógépek dankezér.
Csatlakoznék az előttem felszólalókhoz: ez olyan, amikor drágább megjavíttatni egy elefont, mint venni egy újat.. Ugyanazt eladják 2x, csak most drágább lesz megint a lényegében üzenetrögzítő.. Poénos és megerőltető lehet seggmeresztő menedzsernek lenni, csak ülni és azon gondolkodni, hogy mit adjanak el 10x-es áron... Az monnyuk tény, hogy kurva jól meg lehet élni ma ebből illetve akár abból is, hogy le tudod írni a neved egy papírra(pl közjegyzőstb..). És még mi mondjuk magunkat fejlettebnek egy 15.szd-i embernél, amikor a SZent István bazilika és a körülötte lévő épületegyüttesbe is betesznek egy posvány kockaházat... BÁÁÁÁ
asszem kicsit elkanyarodtam a témától bocsika csocsika! -
sonicXX #4 "hangpostályát" --> hangostáJát -
#3 Mobil voip-t és MSN-en webkameraként használható 3G mobilokat a népnek! -
#2 hangot eddig is tudtunk küldeni.... és mmsbe elküldeni.... vagy "hangposta", csak nem gúy hivom fel a pistát mikor ki van kapcsolva, hanem közvetlen hangpostályát..
csak ugye nem éri meg felhívni a hangpostafiokot, mert kemény összegeket lelopnak már annál is, akkor inkább nem törödöm vele ki hagyott üzenetet, majd keres ujból vagy elmonjda személyesen! -
#1 éljen, kifejlesztik újból a hangrögzítőt, meg az SMSes levelezőlistát...forradalmi léptékű a haladás :D