11
  • Gabe Dearborne
    Ha ez megvalósul, olyan karattyolás lesz, hogy csak a fejünket kapkodjuk.
  • Zocsi
    Jah igen a 3G-ről, meg a 4G-ről ne is beszéljünk!
  • Zocsi
    ??
    Mi franc ez? Szöveges üzenet? Arra ott van a hangposta... Csoportos üzenetküldés egy áráért? Ilyen is van, csak ott ki kell mindet fizetni, szal inkább a szolgáltatóknak kéne olyan díjcsomagot összeállítani... stb.
    Meghát sztem a fontos elég felhívni a másikat, ha meg nem, akkor max küldesz egy sms-t, hogy majd ha ráér hívjon fel, mert megszült a macska, vagy eladtama részvényeket... stb., nem?
  • gz8
    De kellenek, tanksén.
  • junior117
    Tökmindegy ugyis megfigyelik... mailt részesitem elönyben még lehetne rajta finomitani
  • Zsoldos
    Akkor mar nem ertelmesebb kikapcsolni a hangpostat?
  • Su0my
    Kurvára nem kellenek ide ilyen okoskodógépek dankezér.

Csatlakoznék az előttem felszólalókhoz: ez olyan, amikor drágább megjavíttatni egy elefont, mint venni egy újat.. Ugyanazt eladják 2x, csak most drágább lesz megint a lényegében üzenetrögzítő.. Poénos és megerőltető lehet seggmeresztő menedzsernek lenni, csak ülni és azon gondolkodni, hogy mit adjanak el 10x-es áron... Az monnyuk tény, hogy kurva jól meg lehet élni ma ebből illetve akár abból is, hogy le tudod írni a neved egy papírra(pl közjegyzőstb..). És még mi mondjuk magunkat fejlettebnek egy 15.szd-i embernél, amikor a SZent István bazilika és a körülötte lévő épületegyüttesbe is betesznek egy posvány kockaházat... BÁÁÁÁ

asszem kicsit elkanyarodtam a témától bocsika csocsika!
  • sonicXX
    "hangpostályát" --> hangostáJát
  • Gerygrey
    Mobil voip-t és MSN-en webkameraként használható 3G mobilokat a népnek!
  • akyyy
    hangot eddig is tudtunk küldeni.... és mmsbe elküldeni.... vagy "hangposta", csak nem gúy hivom fel a pistát mikor ki van kapcsolva, hanem közvetlen hangpostályát..

csak ugye nem éri meg felhívni a hangpostafiokot, mert kemény összegeket lelopnak már annál is, akkor inkább nem törödöm vele ki hagyott üzenetet, majd keres ujból vagy elmonjda személyesen!
  • joebacsi
    éljen, kifejlesztik újból a hangrögzítőt, meg az SMSes levelezőlistát...forradalmi léptékű a haladás :D