Itthon nem lesz olcsóbb a PS3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alapból a konzolok nagy elõnye ami miatt sokan szeretik õket, hogy elvben garantáltan fut rajta ugye minden, nem úgy mint PC-, van kontrolooer, tv-n azért nagyobb élmény, szóval maradjunk annyiban az JÁTÉKRA való és semmi másra. A PC MUNKÁRA való csak használhatod játékra is. Mellesleg Már ne is haragudjatok, de nekem kezd feltûnni hogy a konzolokba egyre több minden kerül amitõl tv-re dugható számítógéppé válik!
Tinman
Micsoda heves vita volt... !20-tól 23-ig! húbazmeg.
Megyek szólok is egy modinak, hogy olyan heves vita alakult itt ki, hogy az már leterheli a szerverüket.<#wilting>
Hihetetlenek a mai szülõk, hogy hétvégére iskolaidõben odaadják a sulinetes PC-d kábeleit. <#levele><#mf2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

köszi te kis agyzseni, hogy egy röpke vitát szítottál ahelyett, hogy válaszoltál volna a különben igen egyszerü kérdésemre...-és én nem mondtam hogy drága...<#mf1>

Tinman
Ha meg kichippelted, akkor meg mit aggódsz a drága játékárak miatt? Nemisértembanplznekem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem még sosem volt Konzolom.
De egy ilyen Nintendo Wiii -t talán még vennék is.

Ja hogy ez a Sony topic ?...:p
Minek Cell proci meg Blu-Ray, ha van Core 2 Duo és 500gigás winyó, amirõl mountolhat az ember? Persze 1 jobb VGA-val már messze túl is léptük a konzol árát, nade egy PC szinte mindenre használható, a konzollal ellentétben.
Ja meg a konzolt "ki kell chippeltetni" <#buck>, míg a PC-t nem. Valamiért konzolra másfélszer többe kerülnek a játékok <#idiota>
Nembaj! Vegyétek! 😊))

Tinman
Vegyél egy PC-t amiben Cell proci van, és tegyél bele egy Blu-Ray meghajtót is.
Még mindig drága?

"A hírek szerint azért volt szükség a regionális ármérséklésre, mert a helyi játékosok sokallták a következõ generációs konzol bevezetõ árát".PC-s vagyok, szal magyar konzolosoktól kérdezném: Ti nem sokkaljátok az árát?

Ohh,tenyleg nem kotozkodni szeretnek,de atlagban mekkora egy psp vagy egy gba helyigenye?(azok is konzolok)Abbol lehet akar 2 is mindenkinek es maris uberkiraly a statisztika😊
Részben igazad van de nem hiszem, hogy ahol nem régen még átlagban 4-6konzol jutott egy családra ott a konzol mérete (kb 20*30cm) olyan nagy gond lenne.
Ez igy -amennyire en tudom- nem teljesen igaz😊
A fiatalok erosen majmoljak az USA-t es -nevetni fogsz- a konzol merete is fontos!A legtobb atlag varoslako japan ugyanis nagyon kis alapteruletu lakasban el,leven,hogy a varosok tulzsufoltak!
Egy nagyobb meretu targy vagy jelen esetben 2 kozepes, esetleg nem elhelyezheto azon a zsebkendonyi teruleten.....
Japánban nem azért nem megy, mert külön van a HD DVD hanem mert nem japán. Nem sok termék eladható náluk ami nem Japán. (Kicsit nacionalista nemzet)
Talan arra gondolt az elemzo,hogy arcsokkentes piacra dobas elott es raadasul csak japanban annak a beismerese,hogy a Sony nem bizik magaban illetve a ps3 sikeressegeben!
Gondold csak el:Megjelenes elott csokkentik az arat,tudvan mennyibe kerul a Xbox360+hddvd es ala mennek 5! dollarral...ez elegge ciki😄 (xbox360 245$,hddvd 170$ =415$, olcsobb ps3=410$)
Illetve elegge ciki az is, ha a japanok is draganak talaljak.......
Csudri
"62 790 jen helyett 49 9980 jenért" Szóval 62ezer helyett 499ezer? Mekkora üzlet. 😄 Szerintem javítsátok, fõleg mert a képen meg 59 800 van. 😄

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Nem tudom, hogy mitõ fosik a Sony Japánban, hiszen ott az x360 totális bukás. Eddig sem vették, ezután sem fogják, mivel a külön HDDVD meghajtó még több helyet igényel, ami a japcsiknak régen rossz.

Csudri
HDDVD meghajtót meg ne is várjon hozzá. 😊

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

a Blu-Rayt jatsza le alapbol ugyebar..

Valaki világosítson fel! A Ps3 a HDdvd-t alapból lejátsza majd, vagy venni kell hozzá egy külön meghajtot mint a 360-hoz?

Abban bízom, hogy mire kijön, már nem honi lakos leszek, de ettõl függetlenül amíg baromi drága lesz nem foglalkozom különösebben a dologgal.
Konkrétan mi a baj vele?

Tinman
Egyrészt nem érdekel személy szerint a 20 GB-os verzsön, másrészt nem õrültem meg, hogy idehaza veszem majd a masinát, kb. úgy egy év múlva.

<#buck>

"Szánalmas döntésnek tartom, hogy a piacra dobás elõtt csökkentik a PS3 árát"

Végre egy értelmes ember.

Sony....<#levele><#taps>
bertino
épp akartam mondani másik hír fórumjában, hogy mindenhol azt híresztelik, hogy itt biza nem lesz óccsóbb 😄😄😄😄😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Milyen kedves a sony.Vigye a szaros konzolját japánba. Csak vicceltem😊