26
-
EaSy #26 Alapból a konzolok nagy előnye ami miatt sokan szeretik őket, hogy elvben garantáltan fut rajta ugye minden, nem úgy mint PC-, van kontrolooer, tv-n azért nagyobb élmény, szóval maradjunk annyiban az JÁTÉKRA való és semmi másra. A PC MUNKÁRA való csak használhatod játékra is. Mellesleg Már ne is haragudjatok, de nekem kezd feltűnni hogy a konzolokba egyre több minden kerül amitől tv-re dugható számítógéppé válik!
-
#25 Micsoda heves vita volt... !20-tól 23-ig! húbazmeg.
Megyek szólok is egy modinak, hogy olyan heves vita alakult itt ki, hogy az már leterheli a szerverüket.
Hihetetlenek a mai szülők, hogy hétvégére iskolaidőben odaadják a sulinetes PC-d kábeleit.
-
neoG #24 köszi te kis agyzseni, hogy egy röpke vitát szítottál ahelyett, hogy válaszoltál volna a különben igen egyszerü kérdésemre...-és én nem mondtam hogy drága... -
#23 Ha meg kichippelted, akkor meg mit aggódsz a drága játékárak miatt? Nemisértembanplznekem. -
kev #22 Nekem még sosem volt Konzolom.
De egy ilyen Nintendo Wiii -t talán még vennék is.
Ja hogy ez a Sony topic ?...:p -
Akuma #21 Minek Cell proci meg Blu-Ray, ha van Core 2 Duo és 500gigás winyó, amiről mountolhat az ember? Persze 1 jobb VGA-val már messze túl is léptük a konzol árát, nade egy PC szinte mindenre használható, a konzollal ellentétben.
Ja meg a konzolt "ki kell chippeltetni" , míg a PC-t nem. Valamiért konzolra másfélszer többe kerülnek a játékok
Nembaj! Vegyétek! :))) -
#20 Vegyél egy PC-t amiben Cell proci van, és tegyél bele egy Blu-Ray meghajtót is.
Még mindig drága? -
neoG #19 "A hírek szerint azért volt szükség a regionális ármérséklésre, mert a helyi játékosok sokallták a következő generációs konzol bevezető árát".PC-s vagyok, szal magyar konzolosoktól kérdezném: Ti nem sokkaljátok az árát? -
cateran #18 Ohh,tenyleg nem kotozkodni szeretnek,de atlagban mekkora egy psp vagy egy gba helyigenye?(azok is konzolok)Abbol lehet akar 2 is mindenkinek es maris uberkiraly a statisztika:) -
muerte2 #17 Részben igazad van de nem hiszem, hogy ahol nem régen még átlagban 4-6konzol jutott egy családra ott a konzol mérete (kb 20*30cm) olyan nagy gond lenne.
-
cateran #16 Ez igy -amennyire en tudom- nem teljesen igaz:)
A fiatalok erosen majmoljak az USA-t es -nevetni fogsz- a konzol merete is fontos!A legtobb atlag varoslako japan ugyanis nagyon kis alapteruletu lakasban el,leven,hogy a varosok tulzsufoltak!
Egy nagyobb meretu targy vagy jelen esetben 2 kozepes, esetleg nem elhelyezheto azon a zsebkendonyi teruleten..... -
muerte2 #15 Japánban nem azért nem megy, mert külön van a HD DVD hanem mert nem japán. Nem sok termék eladható náluk ami nem Japán. (Kicsit nacionalista nemzet)
-
cateran #14 Talan arra gondolt az elemzo,hogy arcsokkentes piacra dobas elott es raadasul csak japanban annak a beismerese,hogy a Sony nem bizik magaban illetve a ps3 sikeressegeben!
Gondold csak el:Megjelenes elott csokkentik az arat,tudvan mennyibe kerul a Xbox360+hddvd es ala mennek 5! dollarral...ez elegge ciki:D (xbox360 245$,hddvd 170$ =415$, olcsobb ps3=410$)
Illetve elegge ciki az is, ha a japanok is draganak talaljak....... -
#13 "62 790 jen helyett 49 9980 jenért" Szóval 62ezer helyett 499ezer? Mekkora üzlet. :D Szerintem javítsátok, főleg mert a képen meg 59 800 van. :D -
jin #12 Nem tudom, hogy mitő fosik a Sony Japánban, hiszen ott az x360 totális bukás. Eddig sem vették, ezután sem fogják, mivel a külön HDDVD meghajtó még több helyet igényel, ami a japcsiknak régen rossz. -
#11 HDDVD meghajtót meg ne is várjon hozzá. :) -
RoLii #10 a Blu-Rayt jatsza le alapbol ugyebar.. -
tukko #9 Valaki világosítson fel! A Ps3 a HDdvd-t alapból lejátsza majd, vagy venni kell hozzá egy külön meghajtot mint a 360-hoz? -
muerte2 #8 Abban bízom, hogy mire kijön, már nem honi lakos leszek, de ettől függetlenül amíg baromi drága lesz nem foglalkozom különösebben a dologgal. -
BiroAndras #7 Konkrétan mi a baj vele? -
#6 Egyrészt nem érdekel személy szerint a 20 GB-os verzsön, másrészt nem őrültem meg, hogy idehaza veszem majd a masinát, kb. úgy egy év múlva. -
Jackass6 #5
-
Cat #4 "Szánalmas döntésnek tartom, hogy a piacra dobás előtt csökkentik a PS3 árát"
Végre egy értelmes ember. -
cateran #3 Sony.... -
#2 épp akartam mondani másik hír fórumjában, hogy mindenhol azt híresztelik, hogy itt biza nem lesz óccsóbb :D:D:D:D:D -
Derapo #1 Milyen kedves a sony.Vigye a szaros konzolját japánba. Csak vicceltem:)