Itthon nem lesz olcsóbb a PS3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megyek szólok is egy modinak, hogy olyan heves vita alakult itt ki, hogy az már leterheli a szerverüket.<#wilting>#wilting>
Hihetetlenek a mai szülõk, hogy hétvégére iskolaidõben odaadják a sulinetes PC-d kábeleit. <#levele>#levele><#mf2>#mf2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De egy ilyen Nintendo Wiii -t talán még vennék is.
Ja hogy ez a Sony topic ?...:p
Ja meg a konzolt "ki kell chippeltetni" <#buck>#buck>, míg a PC-t nem. Valamiért konzolra másfélszer többe kerülnek a játékok <#idiota>#idiota>
Nembaj! Vegyétek! 😊))
Még mindig drága?
A fiatalok erosen majmoljak az USA-t es -nevetni fogsz- a konzol merete is fontos!A legtobb atlag varoslako japan ugyanis nagyon kis alapteruletu lakasban el,leven,hogy a varosok tulzsufoltak!
Egy nagyobb meretu targy vagy jelen esetben 2 kozepes, esetleg nem elhelyezheto azon a zsebkendonyi teruleten.....
Gondold csak el:Megjelenes elott csokkentik az arat,tudvan mennyibe kerul a Xbox360+hddvd es ala mennek 5! dollarral...ez elegge ciki😄 (xbox360 245$,hddvd 170$ =415$, olcsobb ps3=410$)
Illetve elegge ciki az is, ha a japanok is draganak talaljak.......
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
<#buck>#buck>
Végre egy értelmes ember.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!