121
Megatánc
-
Aspyrin #41 Mintha megéreztem volna, hogy egy lány írta a sorokat.. :) -
#40 MEgatánc...
1.)Inkább ez,mint a Győzike show...[Ha már saját készítésű műsor...]
2.)Zsűrit tekintve minőségi... igazán olyan művészeket hívtak akik értenek és szeretik is a táncot...
3.)Volt néhány oda nem illő ember,de a zsűri megköszönte,hogy eljöttek,ők pedig örültek,hogy "benne lettek a tvben"...
Ezzel nincs semmi baj...15 perc hírnév mindenkinek jár(na)...
Mellékesen miért az nyitott ilyen témát,aki szerint ez az egész egy baromság??
Azoknak az antikulturális egyéneknek,akik meg csak fikázni tudnak üzenném,hogy a tánc minden csak nem egyszerű,majd ha ők is letettek valamit az asztalra,akkor ugadhatnak... addig minden kritikán aluli véleménnyel rendelkező helyezze a száját alapállásba! -
Aspyrin #39 Nekem is tetszik :) A tegnapiak közül a matyóruhába öltözött idegbeteg ember aki a saját cd-jét hozta volt igencsak jó :D -
#38 Szerintem nagyon menö műsor ^^ Remélem ez is fog adni annyi élményt, mint a Megasztár. -
#37 kaya közben láttam belőle 5 percet, amikor az a rastahajú klámbó produkálta magát, a zsűri meg szépen leoltotta, hogy mien béna, utána meg a konklúzió a többiek felé, hogy hülye a zsűri, lál (ennek ellenére ez az 5 perc is elég volt belőle) -
#36 nem értek veletek egyet, ez egy tehetségkutató verseny, persze nem csak a tehetség számít, de a megasztár győztesei azért tudnak énekelni .... és az hogy valaki cigány vagy homokos miért lenne baj? Sokkal nagyobb baj hogy egyre több a fiatalok között a rasszista nácifajzat -
#35 igazad van!
nem pl azt a hülye Született K*rvákat adnák hanem egy normális sorozatot!
PRISON BREAK:D
-
Vlala #34 Az a nap. -
#33 ollé,újabb "remek" műsor a TV2-n!!!
huu,látom nagy népszerűségnek örvend...béna az összes kereskedelmi adó -
#32 Az ilyenek miatt él még a Gumiszoba! -
#31 megasztárban a válogatást néztem mert rohadt jókat lehetett rajta röhögni, de ezen még azt se :/ -
#30 Azért, hogy az ilyenek, mint te beírjanak ide és büntit kaphassanak a stílus miatt. -
levi121212 #29 Mi a gecinek nyittok ennek a szennynek topicot??????? -
#28 Egy nagy fos, ugyanolyan , mint a Megasztár, még az elhelyezkedés is ugyanaz, bár mire lehetett számítani azoktól, akik a megaszart is csinálták...
-
Kanál #27 saun paul hasonmásnak mekkora arca volt D:
egyébként műsor nem teszett, pár táncos viszont ige -
mod #26 Nekem tetszik.
[EGYEDÜL ÉRZI MAGÁT] -
#25 Sub-Zero wins Fatality! -
#24 Lol, eddig bírtam, tv off. -
#23 NEM a topikkal van a gond, sőt, én örülök neki. hanem magával a müsorral. ez akkora száni hogy kész. úgyis olyanok kerülnek be, hogy minimum egy cigány aki döntös, plusz egy ultagusztustalan ember(a lá totvera), meg valami tinibálvány homokos... -
#22 ez a csaj kicsit sok Honey-t nézett :P -
#21 hát komolyan vakulnátok meg akik nem bírtok normálisan hozzászólni egy topichoz (nemcsakehez)
hihetetlen... -
#19 lol -
#18 Ne legyél már ilyen buta :( -
#17 akik eddig bejutottak azok durvák...
vannak megint ökrök akiknek nincs önkritikájuk, de hát ez van :( -
#16 biztos van, csak dolgozik és csak reggel jön fel! hehe! -
#15 Köszönjük az eddig hozzászólásokat, van olyan is akinek tetszik, vagy minek akkor neki topik. Sok eszetlen, menjetek másik topikba! -
#14 INKÁBB ADJÁK EZ A HÜLYESÉG HELYETT A MacGyvert! -
#13 ejjdeszarlessz már. -
#12 ki az a boszorkány abba a szemüvegbe??? miért nincs kint a 18-as karikba?:CCC -
#11 semmi -
#10 ehh lemaradtam az elejőről edidg mi volt benne? -
#9 már bocsánat a flameért, de ez gáz.. szörnyű :S én nem nézem, itt a koleszban bambulják páran. Nem hiába szoktam le a TV-ről -
#8 Akarta, csak nem ők nyerték el a jogot... Meg nekik ott van a született feleségek... -
#7 Ém már röhögök robotsrác van éppen! -
#6 "nem nem jó lesz ez!"
:D::D:D::D:D:D:D -
#5 a TV2 többet érne el nézettségben ha nem csinalna ilyen hányás értelmetlen műsorokat hanem inkább megvette volna pl. a Prison Break-ot az RTL KLUB előtt.. vagy hasonló sikersorozatot.. -
#4 dede -
#3 fostenger -
mod #2 Nem. -
#1 Indul az újabb borzalom!