Megatánc (TV)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
hát komolyan vakulnátok meg akik nem bírtok normálisan hozzászólni egy topichoz (nemcsakehez)
hihetetlen...

PíszLávJuniti
lol

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Laky
Ne legyél már ilyen buta 😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Amse
akik eddig bejutottak azok durvák...
vannak megint ökrök akiknek nincs önkritikájuk, de hát ez van 😞

akyyy
biztos van, csak dolgozik és csak reggel jön fel! hehe!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

VinylToy
Köszönjük az eddig hozzászólásokat, van olyan is akinek tetszik, vagy minek akkor neki topik. Sok eszetlen, menjetek másik topikba!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Fülüke
INKÁBB ADJÁK EZ A HÜLYESÉG HELYETT A MacGyvert!

De k*rvajó géped van istenem....

Barney Tech
ejjdeszarlessz már.

akyyy
ki az a boszorkány abba a szemüvegbe??? miért nincs kint a 18-as karikba?:CCC

sweech
semmi

akyyy
ehh lemaradtam az elejõrõl edidg mi volt benne?

Kmarha
már bocsánat a flameért, de ez gáz.. szörnyû :S én nem nézem, itt a koleszban bambulják páran. Nem hiába szoktam le a TV-rõl

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ability
Akarta, csak nem õk nyerték el a jogot... Meg nekik ott van a született feleségek...
CalebJoe
Ém már röhögök robotsrác van éppen!
Palinko
"nem nem jó lesz ez!"

😄:😄😄:😄😄😄😄
YakooZa
a TV2 többet érne el nézettségben ha nem csinalna ilyen hányás értelmetlen mûsorokat hanem inkább megvette volna pl. a Prison Break-ot az RTL KLUB elõtt.. vagy hasonló sikersorozatot..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
dede

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

miilann
fostenger

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Nem.

CalebJoe
Indul az újabb borzalom!
← ElőzőOldal 3 / 3