Megatánc (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Remélem aki eddig fikázta a balettosokat az a tegnapi adásból kicsit megértette miért fontos a klasszikus balett alpja a táncban...

Mellesleg a mûsorban elhanzó zenéket nem lehet felkutetni valahol?
Tetszik az a szám amelyik a Hip-hop-os Attila sejeltezõjén szólt és a tegnapi adában is az ment amikor megmondták neki a rossz hírt meg a kortárs elõadás zenéje is tetszett (mondjuk csak a közepétõl). Meg a Swing is rulz zene volt 😊

öregharcsa
apám rávilágítottál a lényegre!!!!
én khmmm közelrõl látom a dolgokat ,de te vagy az elsõ aki ezt észrevette...
iszonyat elfogult a zsûri....aki balettozott az mind! továbbjutott, de aki még a közelébe sem szagolt az mehetett a francba hiába táncolt nagyon jól.....ott voltam amikor döntöttek az egyik ilyen mókus sorsán valami europabajnok vagy kicsoda volt az ember és hipphopp-ot kellet nyomnia neki(balett helyett),még azt a mínõséget sem érte el amit a hipphopposok balettoztak.
mondanom se kell hogy írtószar volt az ürge de ezzel indokolták(neki nem mondták ezt csak maguk között):" most hogyan mondjam meg neki hogy szar volt??elvégre európa bajnok...most mi legyen???...hát mi, menjen tovább..."
na így lehettet továbbjutni...nem a tudás a lényeg hanem az hogy balettoztál!!!!
most könyörgöm ez tehetségkutató vagy profi táncosokat felvonultató mûsor?????
az elismerem hogy balettozni azt tus de mást nem!!!
akkor hogyan fogja megállni a helyét más táncmûfajban??
nyomjon az istenadta tehetség egy kis break-et...na azt megnézném ,biztos halálra röhögném magam rajta...

http://pspfilez.extra.hu/

akyyy
de azért hajr neki<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
ha erre tette fel az életét, már rég megkapta volna azt, amit a mûsorral nyerni lehet... ez tehetség kutató, és sajnos oylanok jelentkeznek rá akinek feltüési viszketetsége van 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Alien
Nekünk a Szabó Tamás tanitotta a szalagavatóra a táncot, õ is továbbjutott a múltkori adásban.

windrunner
én Rákász Daninak szurkolok õ tanította be nekünk a Szalagavató mûsorhoz a táncot és nagyon komolyat tol jobbra balra tanít és látszik hogy fel tette erre az életét<#eljen>

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Amse
nemsok értelmes dolog van ebben az orzságban 😛

akyyy
ennek semmi értelme..

Amse
<#szomoru1> az gáz volt tényleg...

berlinboy6329
Az a tonnás néni érdekes volt 😄DD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Amse
Jah ez érdekes 😊 Mondjuk én nem vettem túl komolyan azt a csávót. Jófej volt 😊 Bejött, táncolt aztán elmondta, hogy csak reklámozni akarta magát és a cd-jét 😊)

Amse
Én sem értek egyet a zsûrivel 100%-ig, csak próbálom megéretni, hogy miként gondolkozhatnak.

precision
A másik srác aki a saját cdjét hozta. Na õ pl sztem egész jó volt, vmi egyedit csinált, mindenkinek tetszett, négy zsûritagnak is, kivéve azt a balettos férfit (nemtom a nevét, az öregebbik). Mintha egyedül eldöntötte volna hogy nincs tovább, viszlát. Ott is csak néztem hogy mivan? Többi zsûritag szava ezekszerint nem mérvadó? 😊

Bazinga!

precision
Hát nemtom te hogy látod, de Magyarország legjobb táncosát keresik. Nem számít hogy ismeri e a szakma vagy sem. Még lehetõséget se adtak neki hogy bizonyítson, ez a szánalmas, szerintem.

Bazinga!

Amse
jó tényleg lehetne objektívebben hozzáállni, de azért értékelnek mást is csak nem mindíg 😊
pl ott volt a kék baseball sapkás aki elég viccesen tolta a hattyúk tavát, de mégis bejutott...

Amse
Igazából lehet lett volna esélye, de szerintem nem akarták beszavazni. Azt a srácot ismeri már a szakma és jó is abban a mit csinál. Szerintem is annál kéne maradnia.

precision
egyiket sem táncoltam még, nemtudom hogy melyik a nehezebb, melyik igényel nagyobb tánctudást, fizikai igénybevételt... de akkoris, nem lehetnek ennyire szûklátókörûek

a megasztárnál legalább a zsûritagok elfogadták/szerették a saját zenei stílusuktól eltérõ zenét is

Bazinga!

precision
Ezzel nincs is gondom, ez így van helyén. De maradjuk a rasztás srác eseténél... milyen alapon mondták neki hogy õ csak a saját stílusában tudna jól teljesíteni?

Bazinga!

Amse
lehet, hogy nem, de mindenesetre a balett nehezebb mint a hip-hop vagy electric boogie...

Amse
Ájj!
Szerintem is sokan nem értik a mûsor lényegét.
Nem olyan emebereket kerestek akik egy stílusban jók. Itt az fog bekerülni aki mindent el tud táncolni.

precision
persze, egy balettáncos simán helyt áll majd electric boogieban vagy breakben vagy hiphopban vagy BÁRMIBEN ...

Bazinga!

precision
nem állítottam az ellenkezõjét...

Bazinga!

Amse
Azért mert a balettosok tudnak mozogni...

Amse
Nemtudom te mit láttál, de nem oltotta le a zsûri. Megmondták neki, hogy amit csinál abban qrva jó, de szerintük azokban a feladatokban amik lesznek a döntõkön nem állná meg a helyét...

Amse
egyetértek

Checkerboy
Nem jön be a TV2 ???Ez nekem új O.o

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

hálistennek nem jön be a tv men ez a fos csatorna!
a TV2 többet érne el nézettségben ha nem csinalna ilyen hányás értelmetlen mûsorokat hanem inkább megvette volna pl. a Prison Break-ot az RTL KLUB elõtt.. vagy hasonló sikersorozatot..

egy dolog, hogy mi a véleményed, de ennyire nem értesz hozzá?

1. mióta sikersorozat a PB? amerikában nincs az elsõ harmincban és itthon is veri pár sorozat. odakint is a táncolós mûsor jóval népszerûbb, mint a szökés.

2. a megatánc simán sikeresebb lesz, mint a sorozatok zöme - eleinte biztos.

az, hogy te rajongsz egy sorozatért még nem jelenti, hogy mindenkit érdekel.
precision
"2.)Zsûrit tekintve minõségi... igazán olyan mûvészeket hívtak akik értenek és szeretik is a táncot..."

Balettmûvészek, néptáncosok, kb ennyi. Miért nincs ott más stílusból is neves képviselõ? Ez az egyetlen bajom van a mûsorral, hogy õk mindent mûvészi szemüvegen keresztül néznek. Holott a tánc nem egyenlõ a mûvészettel...legalábbis nem minden esetben. Persze, szép tánc a balett, de hogy csak azt ismerik el szinte, és semmi mást...

A másik, meg az a raszta haju srác aki ki volt bukva, szerintem jogosan volt kibukva. Abban a stílusban õ táncolt a legjobban, és erre aztmondják neki hogy "nem állnád meg a helyed"...bezzeg egy balletos aki ugrott egy-kettõt, meg végigmászott a földön..."te gyere tovább, biztos megállod majd a helyed". NO COMMENT!

Bazinga!

precision
Az tényleg jó volt, nem értem miért nem jutott tovább. Hagyomás elemeket ötvözött modern stílusokkal. Jó volt szerintem.

Amugy a mûsor szerintem jó lenne, de a zsûri miatt egy hanyádék az egész. Miért nem lett a mûsor alcíme hogy "Balettosokat keresünk" ? Nem értem, hogy aki nem balettot táncolt azon vagy "elgondolkodtak" vagy "táncolj mást is" vagy "bye bye"... Aki meg balettozot, meg földön fetrengett-csuszott-mászott, attól szabályszerûen elélveztek... Nemgyengén szûklátókörûség. Nem biztos hogy nézni fogom továbbra is.

Bazinga!

Mintha megéreztem volna, hogy egy lány írta a sorokat.. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Trisztin
MEgatánc...
1.)Inkább ez,mint a Gyõzike show...
2.)Zsûrit tekintve minõségi... igazán olyan mûvészeket hívtak akik értenek és szeretik is a táncot...
3.)Volt néhány oda nem illõ ember,de a zsûri megköszönte,hogy eljöttek,õk pedig örültek,hogy "benne lettek a tvben"...
Ezzel nincs semmi baj...15 perc hírnév mindenkinek jár(na)...

Mellékesen miért az nyitott ilyen témát,aki szerint ez az egész egy baromság??

Azoknak az antikulturális egyéneknek,akik meg csak fikázni tudnak üzenném,hogy a tánc minden csak nem egyszerû,majd ha õk is letettek valamit az asztalra,akkor ugadhatnak... addig minden kritikán aluli véleménnyel rendelkezõ helyezze a száját alapállásba!

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Nekem is tetszik 😊 A tegnapiak közül a matyóruhába öltözött idegbeteg ember aki a saját cd-jét hozta volt igencsak jó 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Super Mario
Szerintem nagyon menö mûsor ^^ Remélem ez is fog adni annyi élményt, mint a Megasztár.

https://supermario4ever.wordpress.com

cSuwwi
kaya közben láttam belõle 5 percet, amikor az a rastahajú klámbó produkálta magát, a zsûri meg szépen leoltotta, hogy mien béna, utána meg a konklúzió a többiek felé, hogy hülye a zsûri, lál (ennek ellenére ez az 5 perc is elég volt belõle)

shit happens

DjDano
nem értek veletek egyet, ez egy tehetségkutató verseny, persze nem csak a tehetség számít, de a megasztár gyõztesei azért tudnak énekelni .... és az hogy valaki cigány vagy homokos miért lenne baj? Sokkal nagyobb baj hogy egyre több a fiatalok között a rasszista nácifajzat

zmeor
igazad van!

nem pl azt a hülye Született K*rvákat adnák hanem egy normális sorozatot!
PRISON BREAK😄

leszarom a konfigod...

Az a nap.

antijuve
ollé,újabb "remek" mûsor a TV2-n!!!

huu,látom nagy népszerûségnek örvend...béna az összes kereskedelmi adó

ups and downs

CalebJoe
Az ilyenek miatt él még a Gumiszoba!
sweech
megasztárban a válogatást néztem mert rohadt jókat lehetett rajta röhögni, de ezen még azt se :/

Dying Soul
Azért, hogy az ilyenek, mint te beírjanak ide és büntit kaphassanak a stílus miatt.

Mi a gecinek nyittok ennek a szennynek topicot???????

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

stargatelost
Egy nagy fos, ugyanolyan , mint a Megasztár, még az elhelyezkedés is ugyanaz, bár mire lehetett számítani azoktól, akik a megaszart is csinálták...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

saun paul hasonmásnak mekkora arca volt D:
egyébként mûsor nem teszett, pár táncos viszont ige

BUDA > miskolc.

Nekem tetszik.

CalebJoe
Sub-Zero wins Fatality!
gameplusz
Lol, eddig bírtam, tv off.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

akyyy
NEM a topikkal van a gond, sõt, én örülök neki. hanem magával a müsorral. ez akkora száni hogy kész. úgyis olyanok kerülnek be, hogy minimum egy cigány aki döntös, plusz egy ultagusztustalan ember(a lá totvera), meg valami tinibálvány homokos...

Amse
ez a csaj kicsit sok Honey-t nézett 😛