Megatánc (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a mûsorban elhanzó zenéket nem lehet felkutetni valahol?
Tetszik az a szám amelyik a Hip-hop-os Attila sejeltezõjén szólt és a tegnapi adában is az ment amikor megmondták neki a rossz hírt meg a kortárs elõadás zenéje is tetszett (mondjuk csak a közepétõl). Meg a Swing is rulz zene volt 😊
én khmmm közelrõl látom a dolgokat ,de te vagy az elsõ aki ezt észrevette...
iszonyat elfogult a zsûri....aki balettozott az mind! továbbjutott, de aki még a közelébe sem szagolt az mehetett a francba hiába táncolt nagyon jól.....ott voltam amikor döntöttek az egyik ilyen mókus sorsán valami europabajnok vagy kicsoda volt az ember és hipphopp-ot kellet nyomnia neki(balett helyett),még azt a mínõséget sem érte el amit a hipphopposok balettoztak.
mondanom se kell hogy írtószar volt az ürge de ezzel indokolták(neki nem mondták ezt csak maguk között):" most hogyan mondjam meg neki hogy szar volt??elvégre európa bajnok...most mi legyen???...hát mi, menjen tovább..."
na így lehettet továbbjutni...nem a tudás a lényeg hanem az hogy balettoztál!!!!
most könyörgöm ez tehetségkutató vagy profi táncosokat felvonultató mûsor?????
az elismerem hogy balettozni azt tus de mást nem!!!
akkor hogyan fogja megállni a helyét más táncmûfajban??
nyomjon az istenadta tehetség egy kis break-et...na azt megnézném ,biztos halálra röhögném magam rajta...
http://pspfilez.extra.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Bazinga!
Bazinga!
pl ott volt a kék baseball sapkás aki elég viccesen tolta a hattyúk tavát, de mégis bejutott...
a megasztárnál legalább a zsûritagok elfogadták/szerették a saját zenei stílusuktól eltérõ zenét is
Bazinga!
Bazinga!
Szerintem is sokan nem értik a mûsor lényegét.
Nem olyan emebereket kerestek akik egy stílusban jók. Itt az fog bekerülni aki mindent el tud táncolni.
Bazinga!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
egy dolog, hogy mi a véleményed, de ennyire nem értesz hozzá?
1. mióta sikersorozat a PB? amerikában nincs az elsõ harmincban és itthon is veri pár sorozat. odakint is a táncolós mûsor jóval népszerûbb, mint a szökés.
2. a megatánc simán sikeresebb lesz, mint a sorozatok zöme - eleinte biztos.
az, hogy te rajongsz egy sorozatért még nem jelenti, hogy mindenkit érdekel.
Balettmûvészek, néptáncosok, kb ennyi. Miért nincs ott más stílusból is neves képviselõ? Ez az egyetlen bajom van a mûsorral, hogy õk mindent mûvészi szemüvegen keresztül néznek. Holott a tánc nem egyenlõ a mûvészettel...legalábbis nem minden esetben. Persze, szép tánc a balett, de hogy csak azt ismerik el szinte, és semmi mást...
A másik, meg az a raszta haju srác aki ki volt bukva, szerintem jogosan volt kibukva. Abban a stílusban õ táncolt a legjobban, és erre aztmondják neki hogy "nem állnád meg a helyed"...bezzeg egy balletos aki ugrott egy-kettõt, meg végigmászott a földön..."te gyere tovább, biztos megállod majd a helyed". NO COMMENT!
Bazinga!
Amugy a mûsor szerintem jó lenne, de a zsûri miatt egy hanyádék az egész. Miért nem lett a mûsor alcíme hogy "Balettosokat keresünk" ? Nem értem, hogy aki nem balettot táncolt azon vagy "elgondolkodtak" vagy "táncolj mást is" vagy "bye bye"... Aki meg balettozot, meg földön fetrengett-csuszott-mászott, attól szabályszerûen elélveztek... Nemgyengén szûklátókörûség. Nem biztos hogy nézni fogom továbbra is.
Bazinga!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
1.)Inkább ez,mint a Gyõzike show...
2.)Zsûrit tekintve minõségi... igazán olyan mûvészeket hívtak akik értenek és szeretik is a táncot...
3.)Volt néhány oda nem illõ ember,de a zsûri megköszönte,hogy eljöttek,õk pedig örültek,hogy "benne lettek a tvben"...
Ezzel nincs semmi baj...15 perc hírnév mindenkinek jár(na)...
Mellékesen miért az nyitott ilyen témát,aki szerint ez az egész egy baromság??
Azoknak az antikulturális egyéneknek,akik meg csak fikázni tudnak üzenném,hogy a tánc minden csak nem egyszerû,majd ha õk is letettek valamit az asztalra,akkor ugadhatnak... addig minden kritikán aluli véleménnyel rendelkezõ helyezze a száját alapállásba!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
https://supermario4ever.wordpress.com
shit happens
nem pl azt a hülye Született K*rvákat adnák hanem egy normális sorozatot!
PRISON BREAK😄
leszarom a konfigod...
huu,látom nagy népszerûségnek örvend...béna az összes kereskedelmi adó
ups and downs
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
egyébként mûsor nem teszett, pár táncos viszont ige
BUDA > miskolc.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn