Új tulajdonságokkal ruházták fel a papírt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Valami azonban szintén szemet szúr, ha az ember elgondolkodik. Miért NEM próbálkoztak meg az azbeszt olyan kezelésével, ami ezt a rákkeltõ hatást csökkenti vagy megszünteti? Például: vákumban végzett fémgõzõlés, vagy valamiley vegyi kezelés, vagy például valamilyen kétkomponensû mûgyanta oldatában történõ megmártás (amely gyanta rákötne a felületre, akadályozva a porlódást és ha mégis érintkezik a testszövetekkel, talán a rákkeltõ hatást is jelentõsen redukálhatná)
Vagyis ezerféle módot kipróbálhattak volna, hogy ezt a pótolhatatlan anyagot (az azbeszt) valahogyan mentesítsék a hátrányaitól. Hogy ne kelljen kidobni!
Ugyanez lesz érvényes erre az új papírfajtára is. Attól, hogy papírnak nevezzük, még nem változik semmi (manapság divat nyelvészkedés-átnevezgetés útján módosítani a tömegek véleményét)
Akármennyit töprengek, nem találok választ: miért NEM próbálták az azbesztet káros hatásaitól mentesíteni? Vagy csak nem tudunk az ilyen irányú kisérletekrõl? Mert a söpredék sajtónak fontosabb volt a technikai civilizáció iránti negatív hangulatkeltés?
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
A rákhoz is alkat kell és adottság.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Ha az oxidáló hatás számítana, akkor sokkal erélyesebb anyagot is tudnának használni (peroxidok, bórax, stb)
Ez úgy hangzik mint egy mosóporreklám.... :-)
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
ez viszont egy kissé áltudományosnak tûnik
A "nem mérgezõ" státuszt valszeg fogják még vizsgálni sokan, sok helyen. Az ui,. hogy a TiO2 nem mérgezõ, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez a szálas TiO2 teljesen bõrbarát lesz. Az Al2O3 se mérgezõ, az azbeszttõl mégi félnek mint a tûztõl.
ott lehet, hogy van jövõje az ilyen papírnak.
ferõtleníthetõ, strapabíró.
már csak tényleg az kell, hogy környezetbarát legyen.
...az elõállítása is...
<#eljen>#eljen>
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
Én valahogy kétlem, hogy minden mérgezõ anyag elbomlana egy kis elektromos töltéstõl... <#rolleyes>#rolleyes>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A technika kulcsának, a nanohuzaloknak az elkészítéséhez a kutatók elsõként por alakú titánium-dioxidot kevertek el egy lúgos oldattal, majd az egészet egy teflon bevonatú tárolóba helyezték, melyben néhány napon át 150-250 Celsius fokos hõmérsékleten tárolták...
Szóval akkor mégsem szobahõmérsékleten készül...
lúgos oldat, teflon bevonat.. csupa olcsó dolog..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Radír rulz
egyébként is maradok a papirusznál
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür