120
Prince of persia 4
-
Cyberdevil #40 Az is lehet, sőt biztos hogy ebben már nem Prince fog szerepelni!! -
#39 Akkor elég ....vagy:P -
#38 De akkor is a sorozat része, mégha stílusban és grafikában is van különbség. Ha most kijönne a Rambo 4, akkor nem az lenne a címe, hogy Rambo 1. :-)
Egyébként mivel az új epizódokba is belenyúlt Jordan Mechner, így én örültem, hogy sok hasonlóság van a régi és új részek közt. :-)
Szóval nekem továbbra is a Prince 4, az a Sands of Time. :-)
-
IceTom #37 de ami elötte lévö részek voltak azok nem tartoznak ide..mert a Sand of time tol van egy trilogia lehet 4.nek mondani de ha ugynézzük ez az elsö hisz azért van különbség a Sand of time és az elötte lévö princeofok között:) -
#36 Prince of Persia 4? Azaz a Sands of time? Az volt a 4. rész.
Szerintem amire Ti gondoltok, az a 7. rész. :-) -
#35 Annyi tuti hogy nem a Sands of time Trilogyt fogják fojtatni. Szóval a WW-hez semmi köze lesz. Úgyhogy ezt az ötletedet bebuktad:D -
#34 Hmm sztem kell a folytatás, azaz belefér, mivel elhangzott egy mondat a WW-ben is, méghozzá: "Go then my Prince, but know this: Your journey will not end well. You cannot change your fate... No man can."
Neki mégis sikerült vagy mégsem? Szal ezt a szálat valahogy lezárják majd a 4. részben, valami melodráma lesz vagy tuggya tököm. -
#33 Ja :D -
#32 olyan kaszabolós...?:D -
#31 Olyan lesz a jellege mint az elődjei remélhetőleg.(legalábbis én örülnék ha olya lenne) -
#30 Milyen jellegű a gém, nem ismerem -
#29 még be sincs jelentve -
#28 mekkora lesz a gépigénye?
-
#27 mikor jelenik meg? -
simirizsa #26 Hát kb :D -
#25 na de abban egyetrétünk, hogy most addig is tűkön űlve várjuk az assassins creed-et:)
off end -
simirizsa #24 Hát szerintem lazán csinálhatnak több részt van 1 pár sorozat aminek elég sok része van mégis sikeres pl: Final Fantasy
A topic név meg szerintem meg jo mert rá nézz valaki és egyböl vágja miröl van szo :) -
#23 szerintem nagoyn nem ugyanaz... egyszerűen a sot szereplői már hozzámnőttek... egyszerűen a karaktereik és a storyline überelhetetlen... és írtán nemtom ide vagy másik fórumra amivel egyet értek: "A csúcson kell abbahagyni." ettől függetlenül ha kijön kipróbálom... de megpróbálom nem prince of persiának tekinteni hanem egy másik jó puhaubis játéknak -
#22 én még mindig azt mondom nincs ezzel semmi gond
példa:
az autók ugyanolyan fan tázia nevű tipusából már némelyik az 5-6-7 ik szériánál tart és ha meg voltak elégedve a géppel és meg is tehetik miért ne néznék meg az új modelt is, már pedig ezzel a gyártók tisztába vannak és addig csinálják a tipust amig viszik
sztem ez teljesen igaz a gémekre is csak kicsiben
lehet nem jó példa(szvsz jó) -
#21 hát nemtom... ez a trilógia ami most ment le (gyk. Sands of Time) nagyon jó volt. Mind más volt mégis hasonlított és egy storyline volt. Magukban is megállják a helyüket (SoT teljes mértékben, többi az részben) de egyben az eddigi legjobb story. most Prince of Persia névre ráaggatnak egy újabb storyt... nemtom miért nem találnak ki új nevet... amugy igen ez egy concept art. koncepció. ám a WWs ilyen kezdetleges koncepciója is sokkal jobb mint ezek. -
#20 a dollárra visszatérve:semmit nem kötelező megenni,de ha van az nem baj mert van választási lehetőség,szelekció-szelekció -
#19 hát szerintem meg ami jó gém és ez a sorozat rohadtúl az miért ne lehetne akár 10 része is?
eddigi 3 mind más és más
amúgy ha valaki megmondja hogy kell átjavítani a topik címet javítsuk egyrészt a nagy P miatt másrészt legyen Prince Of Persia-új fjezet a címe mondjuk és akkor a retró srácok sem háborognak:) -
bitubo #18 ez ki ?:DDDmert nem a prince az tuti,hamár csinálnak egy uj részt legalább hasonlítson az elmult részek karakteréhez!!! -
#17 Már a kedvencekbe vele. -
Dzsiti999 #16 már nem érdekel, max csak akkor ha meg fog jelenni XD sztem túl erőltetett folytatni, még másik történettel is... az egész csak a $ miatt van -
#15 szerintem meg ez is Prince of Persia 1 lesz... még1 trilógia vagy ilyesmi, mert hogy ebben a Sands of Time egy vonását sem vélem felfedezni... amugy szerintem korai a topiknyitás és királyul lett a cím is leírva. Persiát is nagy Pvel kéne... na mind1 nem akarok kötekedni de ahogyan Dahakateamre már leírtam nekem erről Prince of Iraq - The Master of the Kalasnyikov jut eszembe.... -.- mert hogy ebbe persiás hangulat 0 az 100... bár ilyen pre-konceptekről még nme érdemes nyilatkozni. -
IceTom #14 pedig lehetne 4-nek nevezni mert a princeof a sandoftime óta ujra lett írva a történelemben szal lehet 4-nek nevezni -
#13 Mi ez a nagy sieccség?:D -
#12 ugye a csontváz havok fizikával esik darabjaira?:O -
#11 :D
-
#10 gyerekek
fostunk, hogy assassins creed csak next gen lesz,azt ma már tudjuk, hogy gyün nekünk is,szal ah télleg lesz új princi akkor fix, hogx pcre is lesz -
#9 jó igazatok van akkor nevezzük át a topikot, de amúgy a 4-es szám nyilván az ubisoft szériákat jelöli az meg ha jól számolok eddig 3
nemtom hogy kell átnevezni a topikot bocsika -
Cat 02 #8 jah az a next gen
-
Cat 02 #7 ez mobilra jön nem ? -
Gaben70 #6 Én a Splinter cell-t várom no meg a LOST-ot. -
#5 sztem is. többi prince topik sincs megszáomzva -
Cyberdevil #4 Titokban mindig is reménykedtem hogy lesz folytatás!!!Már nagyon várom!!! -
#3 Ezért felesleges volt új topikot nyitni.
Ráadásul nem szerencsés PoP4-nek nevezni a legújabb várható "epizódot", mivel 4-nél azért sokkal több PoP játék van már... -
#2 "nem bírtam megállni a témanyitást" :D erre itt sokan alergiásak ám:D
amúgy elég érdekes az a hír, én is olvastam h csomó ubisoftos jövö évekre tervezett game elökerült. -
#1 ez még talán a semminél is kevesebb,de nem bírtam megállni a témanyitást:
hardwiredről:
Az internetre kiszivárgott Ubisoft játéklista már számos oldalon tündököl:
Far Cry 2
Far Cry PSP
Far Cry Wii
Lost
Naruto 360
Open Season
Prince Of Persia 4
Rainbow 6: Vegas
Rocky PSP
Splinter Cell Conviction
Surf's Up
Star Wars PSP
Shaun White Snowboarding
Teenage Mutant Ninja Turtles
Teenage Mutant Ninja Turtles GBA
a többi sem piskóta,de ez igazán megdobbantja szívem:)