Prince of persia 4
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a dollárra visszatérve:semmit nem kötelezõ megenni,de ha van az nem baj mert van választási lehetõség,szelekció-szelekció
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
hát szerintem meg ami jó gém és ez a sorozat rohadtúl az miért ne lehetne akár 10 része is?
eddigi 3 mind más és más
amúgy ha valaki megmondja hogy kell átjavítani a topik címet javítsuk egyrészt a nagy P miatt másrészt legyen Prince Of Persia-új fjezet a címe mondjuk és akkor a retró srácok sem háborognak😊
eddigi 3 mind más és más
amúgy ha valaki megmondja hogy kell átjavítani a topik címet javítsuk egyrészt a nagy P miatt másrészt legyen Prince Of Persia-új fjezet a címe mondjuk és akkor a retró srácok sem háborognak😊
ez ki ?😄DDmert nem a prince az tuti,hamár csinálnak egy uj részt legalább hasonlítson az elmult részek karakteréhez!!!
már nem érdekel, max csak akkor ha meg fog jelenni XD sztem túl erõltetett folytatni, még másik történettel is... az egész csak a $ miatt van
szerintem meg ez is Prince of Persia 1 lesz... még1 trilógia vagy ilyesmi, mert hogy ebben a Sands of Time egy vonását sem vélem felfedezni... amugy szerintem korai a topiknyitás és királyul lett a cím is leírva. Persiát is nagy Pvel kéne... na mind1 nem akarok kötekedni de ahogyan Dahakateamre már leírtam nekem errõl Prince of Iraq - The Master of the Kalasnyikov jut eszembe.... -.- mert hogy ebbe persiás hangulat 0 az 100... bár ilyen pre-konceptekrõl még nme érdemes nyilatkozni.
@
pedig lehetne 4-nek nevezni mert a princeof a sandoftime óta ujra lett írva a történelemben szal lehet 4-nek nevezni
ugye a csontváz havok fizikával esik darabjaira?😮
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
gyerekek
fostunk, hogy assassins creed csak next gen lesz,azt ma már tudjuk, hogy gyün nekünk is,szal ah télleg lesz új princi akkor fix, hogx pcre is lesz
fostunk, hogy assassins creed csak next gen lesz,azt ma már tudjuk, hogy gyün nekünk is,szal ah télleg lesz új princi akkor fix, hogx pcre is lesz
jó igazatok van akkor nevezzük át a topikot, de amúgy a 4-es szám nyilván az ubisoft szériákat jelöli az meg ha jól számolok eddig 3
nemtom hogy kell átnevezni a topikot bocsika
nemtom hogy kell átnevezni a topikot bocsika
jah az a next gen

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez mobilra jön nem ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én a Splinter cell-t várom no meg a LOST-ot.
Monkey island,Faces of War a kira játék
Titokban mindig is reménykedtem hogy lesz folytatás!!!Már nagyon várom!!!
Ezért felesleges volt új topikot nyitni.
Ráadásul nem szerencsés PoP4-nek nevezni a legújabb várható "epizódot", mivel 4-nél azért sokkal több PoP játék van már...
Ráadásul nem szerencsés PoP4-nek nevezni a legújabb várható "epizódot", mivel 4-nél azért sokkal több PoP játék van már...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
"nem bírtam megállni a témanyitást" 😄 erre itt sokan alergiásak ám😄
amúgy elég érdekes az a hír, én is olvastam h csomó ubisoftos jövö évekre tervezett game elökerült.
amúgy elég érdekes az a hír, én is olvastam h csomó ubisoftos jövö évekre tervezett game elökerült.
ez még talán a semminél is kevesebb,de nem bírtam megállni a témanyitást:
hardwiredrõl:
Az internetre kiszivárgott Ubisoft játéklista már számos oldalon tündököl:
Far Cry 2
Far Cry PSP
Far Cry Wii
Lost
Naruto 360
Open Season
Prince Of Persia 4
Rainbow 6: Vegas
Rocky PSP
Splinter Cell Conviction
Surf's Up
Star Wars PSP
Shaun White Snowboarding
Teenage Mutant Ninja Turtles
Teenage Mutant Ninja Turtles GBA
a többi sem piskóta,de ez igazán megdobbantja szívem😊
hardwiredrõl:
Az internetre kiszivárgott Ubisoft játéklista már számos oldalon tündököl:
Far Cry 2
Far Cry PSP
Far Cry Wii
Lost
Naruto 360
Open Season
Prince Of Persia 4
Rainbow 6: Vegas
Rocky PSP
Splinter Cell Conviction
Surf's Up
Star Wars PSP
Shaun White Snowboarding
Teenage Mutant Ninja Turtles
Teenage Mutant Ninja Turtles GBA
a többi sem piskóta,de ez igazán megdobbantja szívem😊
← ElőzőOldal 3 / 3